Jens Pace står fast!!

martintj
APCL 08.10.2018 kl 10:00 19449

Jens Pace spiller spillet.

CORPORATE UPDATE - SENEGAL

African Petroleum Corporation Limited ("African Petroleum" or the "Company"), an independent oil and gas exploration company with licence interests in offshore West Africa, notes the recent update issued by Petrosen which states that it is seeking tenders for two offshore blocks in Senegal, including the Senegal Offshore Sud Profond ("SOSP") block in which African Petroleum holds a 90% operated working interest.

The Company's legal counsel has today written to the Senegalese authorities reminding them of African Petroleum's rights under the SOSP production sharing contract ("SOSP PSC"). The SOSP PSC is currently the subject of an ongoing ICSID arbitration process which has been acknowledged by the Senegalese authorities.

Commenting on the update, African Petroleum's CEO Jens Pace said:
"We are surprised that Petrosen are seeking expressions of interest on our SOSP block at this time given it is the subject of ICSID arbitration, a process which the Senegalese government has acknowledged and interested industry players will be well aware of. The SOSP PSC has not been terminated and until such time as the dispute is resolved, either amicably or through the arbitration channels, African Petroleum remains on the licence, and we shall continue to defend our position rigorously through the ongoing arbitration process."

******

For further information, please contact:
Jens Pace, Chief Executive Officer
Stephen West, Chief Financial Officer
Tel: +44 20 3655 7810
Redigert 21.01.2021 kl 06:15 Du må logge inn for å svare
thief
09.10.2018 kl 22:08 7413

Fant det selv:)
The first advance payment is requested shortly after the constitution of the Tribunal and is usually in the order of US$100,000 – US$150,000 per party!
Følger vi tidslinjen for Gambia voldgiften,vil det si at denne innbetalingen skal skje om 1.5-2 måneders tid!Kan det være at det er pga dette at Senegal har satt en veldig kort frist på denne merkelige forespørsel etter selskaper til sosp?Og at de sikter mot å få løst dette før de må betale inn første sum,og saken settes i gang??Må jo bare spekulere på hva Senegal driver med,er jo ikke mye fornuftig i hva de driver med:)!
Redigert 21.01.2021 kl 01:19 Du må logge inn for å svare
fremogtilbake
09.10.2018 kl 23:13 7286

Yess,

det blir lite penger fra lisensene til APCL for både Senegal og Gambia på lang stund. Det er andre lisenshavere i begge landene som er mye nærmere å skape verdier for landene enn det APCL er, selv om de hadde fått lisensene tilbake i "morgen". Selv om de skulle treffe olje når/dersom de engang borer, er det veldig mange år til det blir noe oljeproduksjon derfra. Det er godt mulig at landene egentlig ikke har råd til å betale for deres del av kostnadene for voldgiften, men det er noe helt annet. Derfor ser jeg overhode ikke argumentet ditt om at det er Senegal og Gambia som har dårlig tid, og at APCL har allverdens tid.

Ellers ser jeg at du fortsetter å snakke om det fremførbare underskuddet, og at det sannsynligvis er verdt mange ganger dagens aksjekurs. Det er såvidt jeg ser en total misforståelse av det Lars B. har skrevet. Selv om han utmerket godt kan snakke for seg selv, så kaller han det fremførbare underskuddet en opsjon. Man kan argumentere om verdien på opsjonen (han er mer optimistisk enn meg, jeg har lite tro på at de får noe igjen for det uten at de selv kommer i produksjon), men det er greit nok. Det som er en vesentlig forskjell fra det du hevder, er nettopp at det er en opsjon og ikke et gulv.

Det vi i hvertfall ser nå, er at APCL har utpekt sin voldgiftsmann i Senegal. Nå må vi vente på at Senegal utpeker sin voldgiftsmann, så utpeker de sammen den siste. Tribunalet blir neppe ferdig satt sammen i år, slik at saksbehandlingen vil sikkert starte neste år.

Hvordan voldgiften ender opp i både Senegal og Gambia, er jeg langtfra sikker på. Jeg tror jo (som jeg har sagt før) at både Senegal og Gambia er bedre stilt enn APCL, fordi det tross alt er APCL sin manglende utførelse av arbeidsprogrammet som er grunnen til at vi er der vi er. Jeg tror dette er et viktigere poeng enn at både Senegal og Gambia har rotet det til for seg selv, men jeg er også langtfra SIKKER på at dette ender i APCL sin disfavør.

Det jeg føler meg forholdsvis sikker på, er at jeg som mulig fremtidig aksjonær har mer enn god nok tid til å gå inn igjen. Oppdateringen fra ICSID i dag, tyder på at voldgiften fortsetter, og dette er ikke en rask prosess. Om noen er i tvil, kan man bare se på situasjonen i Gambia, der gikk APCL til voldgiften for sånn omtrent et år siden (den 17. Oktober). Dette vil ta tid, i mellomtiden skjer det lite med APCL (men det går jo selvfølgelig an å håpe på at de får en kjempedeal i Sierra Leone).
Redigert 21.01.2021 kl 01:19 Du må logge inn for å svare
tuja
09.10.2018 kl 23:36 7216

Ett lite utsnitt fra xi:

"Det mest spennende nå er en avgjørelse i saken mot Gambia der retten skal avgjøre om kravet er "manifestly without legal merit" - og i så fall avvises - elller om det blir full voldgiftsbehandling"

Og dette bør komme innen kort tidshorisont. Går det i favør APCL, så er kursen triplet på "no time". Eller hva, F&T?
Redigert 21.01.2021 kl 01:19 Du må logge inn for å svare
thief
10.10.2018 kl 00:01 7149

Er nok like rundt hjørnet avgjørelsen på rule41(5):)!!Vet ikke om det er tilfeldig el ikke,men går toppen 4uker mellom hver gang det skjer fremskritt i prosessen.Regner med det er pga tidsfrister som er satt!Nå har det gått 3.5 uker siden siste oppdatering.Så får vi se hva som dukker opp snart!Men avvises ikke saken,er vi et STORT steg videre.Da blir det straks mye mer alvorlig for Gambia.Da er plutselig tap en realitet.Frem til nå har jo ikke Gambia hatt dette presset,siden saken først på "godkjennes"!Så selv om dette ikke er noe endelig dom,vil det ha meget stor betydning om saken går videre.Da kan fort Gambia komme til forhandlingsbordet:)Og dette vil jo oxo vise Senegal at Apcl har en helt fair sjans til seier!Aldri kjedelig i apcl,he..he
Redigert 21.01.2021 kl 01:19 Du må logge inn for å svare
RGTBJØRN
10.10.2018 kl 01:53 7043

Ikke så rart at markedet sender aksjen ned når markedet håper på løsninger og det ikke kommer, jeg ser på dette som muligheter i stedet for kaste kortene. Er nok ikke umulig at markedet vil sende ned apcl mot siste bunn. Underkant 80.Kileformasjon gikk ikke inn denne gangen,men jeg har god tid .Seigpining som vanlig her.
Redigert 21.01.2021 kl 01:19 Du må logge inn for å svare
fremogtilbake
10.10.2018 kl 02:30 7011

tuja,

ser ikke at saken avvises på grunnlag av 41(5), hvis APCL hadde en såpass dårlig sak ville det sikket ha kommet noen andre signaler fra Jens Pace underveis. Tror heller ikke saken lar seg avgjøre uten en full gjennomgang. Siden vel ingen forventer at Gambia vinner saken etter 41(5), ser jeg heller ingen grunn til at kursen skal tredobles om de ikke gjørt det. Men det har jo forsåvidt ikke noe å si hva jeg mener, det kommer jo selvfølgelig an på hva markedet mener - kan godt være at det gir kortsiktige tradingmuligheter om Gambia ikke vinner etter 41(5).

Om APCL vinner saken (og ikke bare unngår å tape på grunn av 41(5)), så tror jeg derimot kursen går "til himmels". Men det tar nok tid før vi kommer så langt.
Redigert 21.01.2021 kl 01:19 Du må logge inn for å svare
Warom
10.10.2018 kl 08:11 6792

Her er en litt "merkelig" sammensetning av "våre og deres" arbitrator av henholdsvis saken mot Gambia og deretter Senegal.
YAS Banffatemi er i saken vår mot Gambia oppnevnt av Gambia. Han vi fikk i går er oppnevnt av APCL i saken mot Senegal og heter Emmanuel Gaillard.

https://icsid.worldbank.org/en/Pages/cases/casedetail.aspx?CaseNo=ARB/17/38

Yas BANIFATEMI (Iranian, French) - Appointed by the Respondent(s)

https://icsid.worldbank.org/en/Pages/cases/casedetail.aspx?CaseNo=ARB/18/24

Following appointment by the Claimant, Emmanuel Gaillard (French) accepts his appointment as arbitrator.

Sjekk litt rundt disse to.
"Two French lawyers, Yas Banifatemi and Emmanuel Gaillard (who also defends Bernard Tapie in the Adidas affair), won the lawsuit of the century: on July 28, 2014, they obtained the condemnation of the Russian state to pay 50 billion dollars to the former shareholders of the Yukos oil group. With them, Hervé Gattegno and Jean-Baptiste Roques have returned, in the January 2015 issue of Vanity Fair, the winning shots of a chess game that the Kremlin is not about to forget."

https://m.vanityfair.fr/actualites/articles/deux-avocats-parisiens-ont-fait-condamner-le-kremlin-a-une-indemnisation-de-50-milliards-de-dollars/23910

Er dette tilfeldig der selskap skal melde interesse i Oktober i både Senegal og Gambia? Utnevnelsen av vår nå i Senegal kom to dager etter at Petrosen gikk ut med sin "tender".

Disse to, som er arbitratorer på hver sin sak og for hver sin part, har ikke bare jobbet sammen. De er partnere i samme selskap, de har jobbet sammen i utallige saker, gitt ut mange bøker sammen og de har reist rundt på arrangement sammen.

De er feks partnere «as we speak» in en sak med Real Madrid:
Real Madrid in dispute with UAE fund over stadium renovation
Cosmo Sanderson

24 September 2018
IPIC is using a team from Allen & Overy including partners Antonio Vázquez-Guillén in Madrid and Chris Mainwaring-Taylor in Paris and a team from Shearman & Sterling including partners Emmanuel Gaillard and Yas Banifatemi in Paris and Alexander Bevan in Abu Dhabi.

https://globalarbitrationreview.com/article/1174719/real-madrid-in-dispute-with-uae-fund-over-stadium-renovation

Her tenker jeg tilbake på det som har skjedd den siste tiden, ikke minst fra slutten av september hvor vi vet om møte i Dakar med Sanyang og Blair, om Gambia som skal hente inn bud, Senegal som skal det samme på samme tidspunkt og så dukker det nå opp arbitratorer som ganske enkelt er partnere og skal delta i hver sin sak som involverer 3 parter.

"Forhandlinger" skjer parallelt med "big shot" advokater involvert fra alle sider, bidrar det til at det sys sammen en pakkeløsning for alle parter? Jeg tror jo selvfølgelig disse to utnevnte arbitrators er meget profesjonelle i sitt virke og at de(i dette tilfellet) jobber profesjonelt med hver sin sak, men det gjør kanskje ikke noe at de er så pass godt kjent med hverandre som de er.

Kanskje spekulativt, men tilfeldig med siste utnevnelsen fra vår side...... ikke noen skal få meg til å tro det. Da tror jeg kanskje APCL hadde utnevnt en annen uten «de linkene» til Gambiasaken ;)
Redigert 21.01.2021 kl 01:19 Du må logge inn for å svare
tuja
10.10.2018 kl 08:36 6702

Warom

Meget bra observert. Forlik i vente...... ?
Og da snarlig, pga Petrosen sin "tender-prosess"?
Redigert 21.01.2021 kl 01:19 Du må logge inn for å svare
Taylor
10.10.2018 kl 08:55 6625

Bra gravet frem warom. Det største spillet.
Redigert 21.01.2021 kl 01:19 Du må logge inn for å svare
FkL
10.10.2018 kl 09:26 6499

Warom

Det er mange teorier både i positiv og negativ retning. Det blir spennende å se når vi endelig får fasit. Har du noen kommentar til flaggemeldingen som kom i dag?
Redigert 21.01.2021 kl 01:19 Du må logge inn for å svare
Warom
10.10.2018 kl 09:47 7470

Når det gjelder flaggmeldingen så skal det nok mye til at et fond som har bestemt seg, reverserer en avgjørelse i an aksje som består av 0,1% av fondets verdi. Helt ærlig, jeg bryr meg nå minimalt om M&G sitt salg da jeg har fulgt det nøye siden de startet i mai. Valget om salg ble tatt i vår, ikke verken i august, september eller oktober. Det beste hadde selvfølgelig vært om de satt stille, men det har man visst siden i vår at ikke de gjorde.

På den andre siden så vet vi jo hva som kanskje har holdt kursen litt "i sjakk" i denne perioden. De har solgt "aksjonærvennlig", men likevel foret markedet med aksjer jevnt og trutt. Vi kan vel også spørre oss hvem som har tatt i mot alle disse millionene med "nedfallsfrukt", jeg tror ikke det er vanlige "retailere". Vi har sett eksempler på det før med Henderson.

Det er jo også greit å tenke på at om det skulle komme en godmelding, så er det greit(for oss andre som har aksjer) at beholdningen deres er lav(alternativt tom).
Redigert 21.01.2021 kl 01:19 Du må logge inn for å svare
Fluefiskeren
10.10.2018 kl 09:48 7511

Warom

Bra jobba!
Redigert 21.01.2021 kl 01:19 Du må logge inn for å svare
Fluefiskeren
10.10.2018 kl 10:19 7412

Sikkert vært lagt ut nå nylig ifm. lisensrunde, men jeg tar den nå med allikevel.

Senegal Offers Two Blocks
Tuesday, October 9, 2018
Senegal’s state-run oil and gas firm, Petrosen, announced that a licensing round for two blocks has been launched. The licensing round coversthe Senegal Offshore South and Deep Offshore Senegal blocks.
Oil and gas companies have been invited to send their applications to the Senegalese Ministry of Petroleum of Energy and have until October 31to submit them. It should be noted that one of these blocks, the Senegal Offshore South block,is the subject of a dispute between the government and African Petroleum.
“In the oil code that we are drafting and which we have adopted, this is what we have will take on as a step forward – and that is to say that the blocks will be assigned by tender,” said President Sall, according to a report by Agence de Presse Sengalese.
In addition to the invitation to bid on the two blocks, the country plans to offer up a bid round for 10 blocks in Q1 or Q2 2019.

https://www.petroleumafrica.com/senegal-offers-two-blocks/

Redigert 21.01.2021 kl 01:19 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
10.10.2018 kl 10:23 7377

Warom (Sherlock Holmes) imponerer igjen med interessante funn. Nei, slikt er neppe tilfeldig.
Takk!
Dette er og blir blir en thriller.
Redigert 21.01.2021 kl 01:19 Du må logge inn for å svare
Warom
10.10.2018 kl 10:37 7311

Kobler på ett par kommentarer fra XI v/ Lars B samt ett lite tilsvar:

Lars Brandeggen 10:20 Gravingen til Warom i innlegget litt ovenfor mht oppnevnte dommere er etter mitt syn uhyre interessant. Som alltid når man ikke vet om alt det rare som foregår i dette caset så kan man ha to teorier rundt APCL sin oppnevnelse:
1: Den positive. Ingen er vel så dumme at de oppnevner en voldgiftsdommer som er kompanjongen til motpartens oppnevnte voldgiftsdommer i en likeartet sak hvis de ikke tror motpartens tidligere oppnevnte er positivt innstilt til deres sak eller at de har klart berettiget tro på at det vil gjøre forlikssjansene større?
2: Den negative. Hvis du er desperat redd for å tape 41(5) - dvs at saken mot Gambia kastes ut - så kan du håpe at dette kan påvirke motpartens oppnevnte voldgiftsdommer noe i positiv retning? ... dog virker 2: far fetched ettersom hvis du da virkelig taper 41(5) mot Gambia så vil du fort ligge dårligere til med samme mht Senegal. Og ikke tror jeg et øyeblikk på at slike big shots lar seg påvirke av at kompanjongen nomineres av APCL til en liten fillejobb. Men hvis du er desperat så kan man jo håpe på det.


nick Warom 10:33 Hvis man da tar utgangspunkt i at *Yas Banifatemi*(oppnevnt av Gambia) allerede har sittet med casen mellom APCL og Gambia i ganske så lang tid nå og deretter kobler på vår valg av *Emmanuel Gaillard* som «vår» arbitrator i saken med Senegal, så kan man vel spekulere i at disse to(*som jo er partnere i samme advokatfirma* og som jobber tett sammen i flere saker) «snakker sammen»
Dermed ser jeg helt klart ditt 1. punkt.

https://www.xtrainvestor.com/channel/apcl-ol
Redigert 21.01.2021 kl 01:19 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
10.10.2018 kl 12:36 7125

Det er koblingen sin, Warom. Bra jobbet! Da gjenstår det bare å se om disse klarer å utarbeide et forlik på tvers av landegrenser, jeg tror det.
Redigert 21.01.2021 kl 01:19 Du må logge inn for å svare
Fakevenues
10.10.2018 kl 15:09 6908

Timis har solgt :-)))))))

" As a shareholder in African Petroleum until a very recent past, the Romanian billionaire Frank Timis has, according to information from Libération, sold his shares in the company."

http://yerimpost.com/la-cause-du-courroux-dafrican-petroleum-contre-letat-du-senegal/
Redigert 21.01.2021 kl 01:19 Du må logge inn for å svare
User1
10.10.2018 kl 15:18 6879

:-)

"""
ERIMPOST.COM The deep offshore South Senegal (Sosp) bloc is still at the heart of a controversy. At the time of arbitration before the International Center for the Settlement of Investment Disputes (Cirdi), the State of Senegal has issued a call for tenders for the granting of of the license. A decision that has created a shock wave to African Petroleum pushing his CEO, Jens Pace, to release a statement denouncing the attitude of the State of Senegal while the dispute is being arbitrated. African Petroleum, which says it owns 90% of the block, does not intend to sell. As a shareholder in African Petroleum until a very recent past, the Romanian billionaire Frank Timis has, according to information from Libération, sold his shares in the company."""
Redigert 21.01.2021 kl 01:19 Du må logge inn for å svare
Fakevenues
10.10.2018 kl 15:23 6851

Frem til nå har eneste argumentet mot APCL i Senegalesiske medier vært at det var Timis sitt selskap.
Er vinden i ferd med å snu?
Redigert 21.01.2021 kl 01:19 Du må logge inn for å svare
tuja
10.10.2018 kl 15:26 6840

Nice :)
Redigert 21.01.2021 kl 01:19 Du må logge inn for å svare
Taylor
10.10.2018 kl 15:33 7103

Snører seg til nå.
Redigert 21.01.2021 kl 01:19 Du må logge inn for å svare
Fluefiskeren
10.10.2018 kl 15:50 7034

Det påstås at “Jens Pace står fast”. Så for meg han i myra, men forstår at han er i ferd med å komme seg over på trygg grunn.

Nesten så jeg vurderer å kjøpe en liten pott.
Redigert 21.01.2021 kl 01:19 Du må logge inn for å svare
Warom
10.10.2018 kl 16:06 6974

Det er jeg helt enig i. Det er i alle fall første gangen jeg har lest at de har skrevet at Timis er ute. Nå kommer jo den opplysningen om Timis fra en annen avis, så det er mulig de nå "sprer ordet" ;)

Når FF vurderer en skjerv, så blir i alle fall jeg glad(på hans vegne;))
Redigert 21.01.2021 kl 01:19 Du må logge inn for å svare
Warom
10.10.2018 kl 17:34 6847

Som sagt, godt det skrives litt om akkurat det med Timis og vi vet jo at det har vært ett stort tema i Senegal(og sannsynligvis i Gambia også). Hvordan har de da funnet dette ut "sånn plutselig" ?

Er det da det er moro å spekulere via å hente frem at det for få dager siden var ekstraordinært møte i ITIE, angående blant annet Disclosure of Real Owners' Identities? :)
Er vi plutselig "godkjent" nå når Timis er ute? Merk at dette skjer i månedskifte :)

http://itie.sn/reunion-extraordinaire-des-membres-du-comite-national-itie-ce-jeudi-05-octobre-2018/

(Dakar, October 04, 2018): The National Committee of the Initiative for Transparency in the Extractive Industries of Senegal meets in extraordinary session, this Friday, October 05, 2018 from 10 am at the headquarters of the National Committee of the EITI .

Members of the EITI National Committee, made up of representatives from civil society organizations, extractive companies and the state, will review preparations for the African Conference on the Disclosure of Real Owners' Identities, scheduled from 30 October to 02 November 2018, under the effective chairmanship of his Ex. Mr. Macky Sall, President of the Republic of Senegal. To this end, the members of the EITI National Committee will discuss the state of progress of the work on the disclosure of Real Property in Senegal.

The dissemination calendar in the mining regions of the 2017 EITI Report and the process of selecting the Executive Director of the International EITI Secretariat from the EITI International President will also be on the agenda.
Redigert 21.01.2021 kl 01:19 Du må logge inn for å svare
fremogtilbake
10.10.2018 kl 17:58 6788

Warom,

noe som kunne være interessant i den sammenhengen, er hvem som eier de siste 10% i African Petroleum Senegal Ltd. på Cayman Island. Dette er jo lisensholderen i Senegal, som er eid 90% av APCL og 10% av "noen andre". Det ville vært interessant å vite om det er noen i kretsen rundt Karim eller Abdoulaye Wade, Macky Sall eller noen helt andre. Hvis man visste det, kunne man også vurdere litt bedre om akkurat de aksjene er en fordel eller ulempe for APCL for øyeblikket - eller kanskje det ikke gjør noe fra eller til (det kan jo også være Timis eller noen rundt ham, for alt vi vet). I alle fall kunne det vært interessant å vite identiteten på den eller de som står bak. Det kan det jo hende EITI også vil vite, om de ikke allerede vet det?
Redigert 21.01.2021 kl 01:19 Du må logge inn for å svare
Mrhifi
10.10.2018 kl 21:48 6522

Undskyld mit sprog....men jeg mener at afrikanerne har fucked Up big time......ja det har været umuligt for apcl at overholde deres forpligtelser i oliekrisen 2014-2017....det burde have været piece of cake for goverments at terminere licenser efterfølgende....men næh nej!!!! Det er så uprofessionelt det der foregår i Gambia og Senegal.....jeg mener de har fucked Up big big time.... Afrika here we GO
Redigert 21.01.2021 kl 01:19 Du må logge inn for å svare
Mrhifi
10.10.2018 kl 21:51 6513

Kæmpe selvmål.....own goal.....
Redigert 21.01.2021 kl 01:19 Du må logge inn for å svare
Mrhifi
10.10.2018 kl 21:52 6502

Timetobuy!!!!!!amen
Redigert 21.01.2021 kl 01:19 Du må logge inn for å svare
danviggo
10.10.2018 kl 22:17 6425

Trur ting kan skje fort nu.
Redigert 21.01.2021 kl 01:19 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
10.10.2018 kl 22:39 6365

Jeg så bare det var så mange signaler som fikk meg til å tro at det var over og ut, hvem vet hva en skal tro da. Det er jo ikke første gangen, og nå alle gangene samler seg oppe i hodet, vokser det hver gang og sperrer.
Redigert 21.01.2021 kl 01:19 Du må logge inn for å svare
Solux
10.10.2018 kl 23:16 6266

Folk her leser ting som ikke finnes. Timis har solgt, og Senegal er gått offentlig ut å sagt at de vil ha anbud på lisensen. De ønsker større selskap inn i landet.

Er det bare meg som hører at dette er katastrofe for APCL?
Redigert 21.01.2021 kl 01:19 Du må logge inn for å svare
Konjagi
10.10.2018 kl 23:29 6232

Ja det er nok bare deg stakkars Solux
Redigert 21.01.2021 kl 01:19 Du må logge inn for å svare
RGTBJØRN
11.10.2018 kl 00:57 6143

Solux er bare klar for kjøp på 80øre,, kansje det kommer ? Når han får kjøpt blir det nok en annen lyd derfra
Redigert 21.01.2021 kl 01:19 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
11.10.2018 kl 08:40 5931

jeg lurer på om kursen ender under 90 øre innen slutt imorgen..olja raser og det er ikke bra for apcl. jeg har jo hatt rett til nå...?
Redigert 21.01.2021 kl 01:19 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
11.10.2018 kl 08:44 5910

Solux, du besitter altfor lite kunnskap til å kunne ytre deg så bastant. Vi som har aksjer i selskaper har det fordi vi tror på et positivt utfall i Gambia og/eller Senegal, det er ikke verre enn det.
Redigert 21.01.2021 kl 01:19 Du må logge inn for å svare
FkL
11.10.2018 kl 09:03 5851

Nei, du har ikke engang vært i nærheten. Du har ubegrunnet spådd kursen nedenom og hjem hele veien. Baising som det kalles. Vi har vel vært innom alt mellom himmel og jord fra 0,3 og oppover så vidt jeg husker. Har vel ikke akkurat slått til.
Redigert 21.01.2021 kl 01:19 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
11.10.2018 kl 09:10 5827

grunnen til nedgangen sier seg jo selv og jo, jeg spådde den langt under krona og fikk rett og det ser fremdeles slik ut.
Redigert 21.01.2021 kl 01:19 Du må logge inn for å svare
FkL
11.10.2018 kl 09:16 5796

For en gang skyld så skal jeg støtte noe av det du sier. Katastrofe er jeg ikke enig i, men Inntil sakene er avgjort og fakta kommer på bordet så er det mange teorier om utfallet, både den ene og den andre veien. Noen av dem mer trolige enn andre, men dog kun teorier. Disse teoriene vekter svært lite når det gjelder min tilstedeværelse i aksjen. Derimot så skal alle få ha sin tro og sin teori.

Jeg er her ene og alene fordi jeg har knalltro på at vi har det juridiske på vår side. Ja, APCL har ikke oppfylt sin del av kontrakten. Det hjelper svært lite når Senegal/Gambia ikke har reagert på dette og fulgt kontrakten for oppsigelse. Vi har derimot sendt inn søknad om forlengelse etter kontrakten. Dette ble aldri besvart og ei heller er oppsigelse etter kontrakten sendt oss. Man kan ikke bare bestemme at nå vil vi ikke leke lenger. Kontrakt er kontrakt og når det gjelder dette så må den følges til punkt og prikke. Dette er årsaken til min tro og tilstedeværelse.

Jeg får vel også legge til at jeg ikke anbefaler noe som helst og mener at alle bør tenke selv.
Redigert 21.01.2021 kl 01:19 Du må logge inn for å svare