AKH *Hvorfor jeg gikk all inn i AKH*


Først vil jeg bare si at jeg eier aksjer i AKH og jeg anbefaler ingen og kjøpe eller selge noen ting!

Idag valgte jeg og øke min beholding fra 1250 aksjer til 3750 aksjer i AKH(Og sitter nå på en snittpris på 43.13)

Ifjord kjøpte jeg bare en aksje og det var AOW hvor jeg gjorde 70% fortjeneste etter at jeg gikk all inn med hva jeg hadde den gangen som var usle 73.5K Nok.
Det var en knall suksess og eneste feilen jeg gjorde var og få høydeskrekk for tidlig :) Så solgte på 6.92 med snitt pris på 3.99!
Jeg har siden den gang spart mere penger opp og ventet tolmodig på at AOW skal synke til en billigere pris noe som aldri har skjedd!
Så jeg valgte nå istede og gå all inn i AKH.

Er mange årsaker til at jeg valgte og gå all inn i AKH nå så jeg kan prøve og komme med en liste!

Jeg har virkelig troen på at det grønne skiftet som Aker har valgt og gå inn på er fremtiden, enten om vi liker det eller ikke.(Og så hardt som Aker satser på dette så er det mye som tyder på at de kommer til og bli en ledende aktør på verdens basis)

Anbefaler alle og sjekke ut siden til AKH: https://www.akerhorizons.com/
Om dere ser på Portfolio her så har dere oversikt over hvor mange % AKH eier i de forskjellige selskapene!
Det som er fint med AKH er at du er inne i alle disse Grønne aksjene som AKH eier en markant del av, så det blir nesten som og la Røkke og co styre pengene dine mot 2030 og at du er inne i et slags ''Super Grønt fond'' av AAA kvalitet!

''Eliten'' Er også med og satse penger i AKH sine selskaper! AKH kjøpte nylig 75% av Mainstream Renewable Power:
https://en.wikipedia.org/wiki/Rockefeller_Brothers_Fund
https://www.mainstreamrp.com/insights/rockefeller-brothers-fund-confirms-investment-in-mainstream-renewable-power-africa-power-generation-platform/
Som dere ser her https://www.mainstreamrp.com/investors/
Så er IFC(International Finance Corporation som er en del av World Bank Group) og Rockefeller brothers investorer i Mainstream Renewable power!
Rockefellers familien har vært på toppen av nærings kjeden i hundrevis av år og jeg ser på det som en stor trygghet at de også har troen på det nyeste selskapet til AKH!

Nå veit jeg at det er ganske stille rundt AKH grunnet at mange av oss som leser på FB og forumet her/shareville+++ Har ventet på en dupp eller korreksjon ned siden vi har hørt at AKH er ''overpriset'' Men er det virkelig det? Denne korreksjonen måtte vi se lenge etter i første uken og AKH virker og ha en enorm styrke og støtte på 43kr. I motsetning til andre selskaper så tror jeg at AKH vil få nyheter/Børsmeldinger mye oftere(Hver børsmelding til et av selskapene AKH er inne i er jo positivt for oss og ikke minst tenk på hva som skjer når Hydrogen selskapet kommer på børs? For ikke og tenke på nye selskaper som vi ikke har hørt om som AKH vil velge og putte inn i Porteføljen sin! Når nyheter kommer så gjelder det og ha aksjer i AKH :) Dette er et stort selskap så jeg tror ikke vi vil se de jojo kursene og berg og dalbanene vi har sett i andre mindre grønne selskaper! Her tror jeg vi vill se en gjevn, trygg og rolig oppgang!

Jeg tror at snart når kursen starter og bevege seg oppover så vil mange angre på at de forstatt venter på nedgangen/korreksjonen før de kjøper seg inn!
Ser på det som meget høy risiko faktisk og ikke være all inn i AKH! Tror dere virkelig at Røkke og co kommer til og feile? Hvem bestemmer? Folkets vilje eller eliten som styrer showet? Her må vi nok bare bite i det sure epplet og være med på den grønne oppgangen de neste årene så tjener vi vertfall penger når detta skal bygges uansett! Jeg er motstander som dere skjønner men jeg veit at folket har ikke noe vi skulle sagt, vi gjør som vi blir fortalt og politikere vil altid forråde folket sitt! Og være all inn i AKH er ikke som og ha alle eggene i en kurv, dette står ikke på et selskap alene men på alle selskapene som er i porteføljen til AKH, om selskaper eller ting feiler så er jeg sikker på at AKH og Røkke vil stoppe det i tidet og da velge inn et nytt selskap som er sterkere istede!

Mitt mål for 2021 er at vi slutter kursen på 50-60Kr!
Men jeg tror også at vi kan bli like overasket som i ACC og AOW hvor fort ting kan skje!
Jeg veit at om jeg hadde kjøpt meg inn på 50-55 og hadde tilgjengelige midler så ville jeg snittet ned nå, er nå det er muligheter og handle billig!
Tror også at Rainpower kjøpet til AKH er meget undervurdert! Vi er nå sikret gutter, med vannkraft så dekker vi det meste :)

Er så mye man vil si men så liten plass og skrive på!
Beklager for dårlig kvalitet på innlegg men jeg ønsker at vi gjerne er med og deler informasjon her om AKH slik at vi alle kan lære og bli mer informert om hva vi faktisker investerer i eller har lyst og investere i(for de som venter på billigere inngang)


Redigert 04.02.2021 kl 18:03 Du må logge inn for å svare

World bank og rockefellers er investorer i Mainstream. Det er jeg også via AKH!
Mønny
08.02.2021 kl 22:05 3764

En grunn til at mange ikke ble med på emisjonen var at man måtte stille opp med 5mill + for å få tildeling. Dog ble den fulltegnet så jeg ser ikke påstanden din som særlig sannsynlig.

BTW, det er ikke noen vits at du prøver å fremstå som et firma med å bruke uttrykket "vi". Noen ganger bruker du jeg, har jeg lagt merke til.

Ja er ganske tåpelig. Er nok en taktikk for og prøve og virke viktigere og større en oss andre som jobber alene. Skal jeg også starte og si vi siden jeg har 2 kompiser som også er long i AKH?

AKH har også 2025 ambitons om 100 milliarder innvestert i grønne selskaper. Er faktisk under 4 år til 2025! Dette eventyret starter kanskje rolig og forsiktig men om man er long tror jeg man vil knuse godt over 95% av alle som investerer på börs i % avkastning!
abbos
09.02.2021 kl 09:39 3494

En grønn aksje som nå blir rødere og rødere 🤓

Bare fortsett og selg. Vent til Røkke drar kaninen opp av hatten.
Sector
09.02.2021 kl 09:48 3475

Ja bare vent, tipper AH til slutt også kommer best ut av Røkke senior skal inn som styreformann i REC, og at AH der også snart øker sitt eierskap,

Håper alle har fått med seg meldingen om launch og presentation av Aker Clean Hydrogen 17 feb? Hold på aksjer og ikke bruk stop-loss folkens!
OleJonny
09.02.2021 kl 13:57 3306

19.feb kl 11:00 er datoen og klokkeslettet*

Blir uansett spennende dette. Aksjen har vært på børs i litt over ei uke. Her har vi alt i vente. Har rett i underkant av 1000 aksjer i AKH, det var det jeg fikk skrapa sammen, men veldig fornøyd med det. Hyggelig tråd du har starta meatskull. Følg Røkke, hold dere unna spettet. Enkelt og greit 😊
OleJonny
09.02.2021 kl 15:03 3203

Blir lagt ut selskaps presentasjon på nordnettbloggen torsdag. Vi har jo allerede fått presentert Aker Horizons, men blir moro med en oppfriskning av Røkke jr og om det kommer noe nytt😊

Skal slettes ikke kimse på 1000 aksjer i AKH!
Hehe ja er et godt råd det, alltid holdt meg unna spettet selv!
Takk for det, hyggelig og høre!
Vil egentlig bare at vi skal bli rike sammen her jeg og at ingen uvitende nybegynere blir redde og selger seg ut grunnet litt svingninger og skremsel fra folk som vill inn billigere!

Fin artikkel her fra over dammen. Mest om rec men det gjør ikke noe :) AKH nevnes fint også: https://columbiabasinherald.com/news/2021/feb/09/norwegian-billionaire-seeks-rec-board-chair-compan/

Går inn i Greenstat nå også.

Aldri feil med litt pr i usa og europa. Liker at vi også nevnes her for 15 timer siden: https://www.consultancy.eu/news/5694/baringa-advises-mainstream-on-deal-with-norways-aker-horizons

Hva mener du med det? Hva er Greenstat?
OleJonny
09.02.2021 kl 21:15 2875

Klipp lim : Greenstat er et energiselskap som utvikler og investerer i prosjekter og selskaper som bidrar til utslippskutt og grønn verdiskapning..

Vært flere runder med emisjoner i flere år i dette selskapet. Skal vel børsnoteres dette og veldig snart ? Trur de har samarbeidsavtale med nel og everfuel (ikke siter meg på det). Trur bare det er av veldig positiv betydning. Men hva det direkte innebærer for oss AKH aksjonærer pr nå, håper jrg noen klokere hoder enn meg selv kan spekulere i. Vanvittig mye spennende i lufta om dagen.. Nesten litt for mye.

De har vel tegnet seg for en %, skal legges inn under clean hydrogen. Havner under paraplyen til AkH. Fikk vel en god pris. Dette øker, da er det vel naturlig at AKH øker ?


Mye ting som skjer ja! Liker dette! Blir herlig når vi får skikkelige ting som skjer!
Har en følelse av at Aker Clean Hydrogen vil øke ganske bra i verdi i 2021 og gjøre AKH mange milliarder mere verdt vertfall :)

Ja, mye spennende som skjer. Hydrogen kan nok gå voldsomt, ref Carbon. Håper jeg tar feil, men AKH vil nok være mer langsom. Ser på denne som et fond.


Langsom går fint sålenge den går rette veien :) Kan man slappe av og ikke trenge og passe på!
Om jeg ikke så feil på FB hvor noen postet et bildet så ser det ut som Aker Clean Hydrogen får aksjer i Greenstat!

https://www.shareville.no/aksjer/aker-horizons-as/kommentarer
La til bildet her som viser at Aker Clean Hydrogen får 11 000 000 millioners aksjer for 5.5kr per stykk i Greenstat :)

Noen som har råd til dager man våkner opp og uten noen god grunn til og starte og så tvil over sine investeringer og kjenner litt på redselen for og tape? Egentlig så tror at denne aldri går under 40kr så hvorfor blir jeg usikker? Andre som har opplevd slikt når man er all inn? Kanskje jeg bare burde slutte og følge med hver dag?
OleJonny
10.02.2021 kl 11:53 2392

Hele tiden! Og jo kortere tid man har i gamet, jo mer uro i ræva har man. Har man en plan, så har man det for en grunn. Man vil da tjene ved å bli værende. Være sikker på sin strategi og utgangspunktet man hadde ved innkjøpet. Klarer man å stå i mot uroen, usikkerheten og all psykologisk press fra både media, covid-19, forum, kjerringa og den udregelige gneldrebikkja til naboen, ja da får man fortjeneste framover samt et mer behagelig indre også. Dette blir kanonbra. Ingen tvil om det! 👏
OleJonny
10.02.2021 kl 11:55 2395

Et annet tips er å ha en diversifisert konto, spre risikoen litt. Ellers sats tyngden primært i fond! Fond er bærebjelken. Aksjer er litt krydder i hverdagen og til porteføljen.

Takk Ole Jonny! AkH er jo nesten som et fond da :) Kan alltids selge mitt fysiske sølv og XRP crypto om denne skulle synke pluss at jeg kan fylle på ca 20 000kr+ fra lønna hver måned. Så burde jo egentlig drite i kursen og bare fylle på hver lønning så kan man jo nesten ikke tape penger her :)
OleJonny
10.02.2021 kl 12:06 2343

I helvete da er du godt økonomisk stilt og jeg hadde ikke bekymret meg et sekund på om AKH går til helvete.. For dette er tross alt noe av det mest edle på børs(i mine øyne). Vakker som ei prinsesse. Den aksjen alle ventet på som har en større posisjon i det grønne skiftet enn noe som helst annet. Blir moro å få sett noen nyheter på denne tråden så fort det kommer noen. I morgen kommer presentasjon av AKH på nordnet. Neste uke blir VELDIG spennede. Tiden går ikke fort nok....

Er egentlig ikke det. Bare har nesten ingen utgifter siden jeg bor hos muttern og fattern mens jeg venter på dama er utenlands til mars i neste år. Så flyttet inn på gutterommet i korona tider for og spare :) Greit og utnytte tiden godt nå som jeg no-lifer uansett! Kjenner jeg blir litt små forbanna åssen kursen beveger seg nå! Skal faen meg handle mer så fort jeg kan!!!!

Tror er en unik sjangse og fylle på mer nå for de som har midler. Presentasjon imorgen og lansering og presentasjon neste fredag av Aker Clean Hydrogen

Veldig spennende avsluttning på dagen. Plutselig iløpet av noen sekunder så gikk kursen fra 42.65 til 43 så innen 1minut var vi oppe i 43.30 så 4.20 til sluttauskjonem så gikk det aksjer for 5-6millioner i sluttauksjonen på 43? Tanker om dette folkens?

Blir spennende og se om trenden snur idag. At det ikke lenger vil lønne seg for traderne og selge på åpning og kjøpe på slutt. På tide og straffe traderne nå vel?

Ufattelig kjedelig aksje siden starten i allefall, så du trenger nok ikke å sitte å følge med hver dag og bekymre deg Meatskull:-) Denne kommer nok, snart skjer det ting i Rec, og da vil det nok ruske litt i denne også. Lykke til!

der kom den! AKH - Clarksson initierer med BUY og kursmål NOK 62 (aksjen står i NOK 43). Kilde: TDN kl. 10:04
Redigert 11.02.2021 kl 10:21 Du må logge inn for å svare

Twitter
Roger Berntsen
I dag får vi @NordnetNO besøk av Aker Horizons $AKH og Selskapets CEO - Kristian Røkke. Presentasjon og Q&A vil bli lagt ut på nordnetbloggen i ettermiddag.

— Roger Berntsen (@BullBerntsen) February 11, 2021