AKH *Hvorfor jeg gikk all inn i AKH*


Først vil jeg bare si at jeg eier aksjer i AKH og jeg anbefaler ingen og kjøpe eller selge noen ting!

Idag valgte jeg og øke min beholding fra 1250 aksjer til 3750 aksjer i AKH(Og sitter nå på en snittpris på 43.13)

Ifjord kjøpte jeg bare en aksje og det var AOW hvor jeg gjorde 70% fortjeneste etter at jeg gikk all inn med hva jeg hadde den gangen som var usle 73.5K Nok.
Det var en knall suksess og eneste feilen jeg gjorde var og få høydeskrekk for tidlig :) Så solgte på 6.92 med snitt pris på 3.99!
Jeg har siden den gang spart mere penger opp og ventet tolmodig på at AOW skal synke til en billigere pris noe som aldri har skjedd!
Så jeg valgte nå istede og gå all inn i AKH.

Er mange årsaker til at jeg valgte og gå all inn i AKH nå så jeg kan prøve og komme med en liste!

Jeg har virkelig troen på at det grønne skiftet som Aker har valgt og gå inn på er fremtiden, enten om vi liker det eller ikke.(Og så hardt som Aker satser på dette så er det mye som tyder på at de kommer til og bli en ledende aktør på verdens basis)

Anbefaler alle og sjekke ut siden til AKH: https://www.akerhorizons.com/
Om dere ser på Portfolio her så har dere oversikt over hvor mange % AKH eier i de forskjellige selskapene!
Det som er fint med AKH er at du er inne i alle disse Grønne aksjene som AKH eier en markant del av, så det blir nesten som og la Røkke og co styre pengene dine mot 2030 og at du er inne i et slags ''Super Grønt fond'' av AAA kvalitet!

''Eliten'' Er også med og satse penger i AKH sine selskaper! AKH kjøpte nylig 75% av Mainstream Renewable Power:
https://en.wikipedia.org/wiki/Rockefeller_Brothers_Fund
https://www.mainstreamrp.com/insights/rockefeller-brothers-fund-confirms-investment-in-mainstream-renewable-power-africa-power-generation-platform/
Som dere ser her https://www.mainstreamrp.com/investors/
Så er IFC(International Finance Corporation som er en del av World Bank Group) og Rockefeller brothers investorer i Mainstream Renewable power!
Rockefellers familien har vært på toppen av nærings kjeden i hundrevis av år og jeg ser på det som en stor trygghet at de også har troen på det nyeste selskapet til AKH!

Nå veit jeg at det er ganske stille rundt AKH grunnet at mange av oss som leser på FB og forumet her/shareville+++ Har ventet på en dupp eller korreksjon ned siden vi har hørt at AKH er ''overpriset'' Men er det virkelig det? Denne korreksjonen måtte vi se lenge etter i første uken og AKH virker og ha en enorm styrke og støtte på 43kr. I motsetning til andre selskaper så tror jeg at AKH vil få nyheter/Børsmeldinger mye oftere(Hver børsmelding til et av selskapene AKH er inne i er jo positivt for oss og ikke minst tenk på hva som skjer når Hydrogen selskapet kommer på børs? For ikke og tenke på nye selskaper som vi ikke har hørt om som AKH vil velge og putte inn i Porteføljen sin! Når nyheter kommer så gjelder det og ha aksjer i AKH :) Dette er et stort selskap så jeg tror ikke vi vil se de jojo kursene og berg og dalbanene vi har sett i andre mindre grønne selskaper! Her tror jeg vi vill se en gjevn, trygg og rolig oppgang!

Jeg tror at snart når kursen starter og bevege seg oppover så vil mange angre på at de forstatt venter på nedgangen/korreksjonen før de kjøper seg inn!
Ser på det som meget høy risiko faktisk og ikke være all inn i AKH! Tror dere virkelig at Røkke og co kommer til og feile? Hvem bestemmer? Folkets vilje eller eliten som styrer showet? Her må vi nok bare bite i det sure epplet og være med på den grønne oppgangen de neste årene så tjener vi vertfall penger når detta skal bygges uansett! Jeg er motstander som dere skjønner men jeg veit at folket har ikke noe vi skulle sagt, vi gjør som vi blir fortalt og politikere vil altid forråde folket sitt! Og være all inn i AKH er ikke som og ha alle eggene i en kurv, dette står ikke på et selskap alene men på alle selskapene som er i porteføljen til AKH, om selskaper eller ting feiler så er jeg sikker på at AKH og Røkke vil stoppe det i tidet og da velge inn et nytt selskap som er sterkere istede!

Mitt mål for 2021 er at vi slutter kursen på 50-60Kr!
Men jeg tror også at vi kan bli like overasket som i ACC og AOW hvor fort ting kan skje!
Jeg veit at om jeg hadde kjøpt meg inn på 50-55 og hadde tilgjengelige midler så ville jeg snittet ned nå, er nå det er muligheter og handle billig!
Tror også at Rainpower kjøpet til AKH er meget undervurdert! Vi er nå sikret gutter, med vannkraft så dekker vi det meste :)

Er så mye man vil si men så liten plass og skrive på!
Beklager for dårlig kvalitet på innlegg men jeg ønsker at vi gjerne er med og deler informasjon her om AKH slik at vi alle kan lære og bli mer informert om hva vi faktisker investerer i eller har lyst og investere i(for de som venter på billigere inngang)


Redigert 04.02.2021 kl 18:03 Du må logge inn for å svare

Jeg ser på krystallkulen her nå og den sier vi skal kraftig opp imorgen!
Og at vi allerede i Neste uke er på minium 35kr igjen :)
Har fortsatt målet mitt på 50-55kr før året er ferdig :)
freetexx
17.03.2021 kl 17:09 6715

Skal jeg lære deg noe? Kjøp når det er blod i gatene og selg når alle roper kjøp.
Når jeg som kjøpte i dag når ditt kjøp, så har jeg tjent 70% og du 0..
canarias
17.03.2021 kl 19:05 6506

Lenge til det er blod i gatene.
Stian
17.03.2021 kl 21:31 6260

Tja, dette var jo ventet. Det spørs om ikke 10års renten vil fortsette å stige ytterligere de neste ukene/månedene. Noe som kan være en vedvarende negativ faktor... Men for all del, mange vil jo oppfatte aksjer som har falt betydelig som billige.

den har allerede falt kraftig fra tidligere idag!
ta og se på All time også så ser du fra 2006 til nå! Renten er utrolig lav selv på dette nivået! Er en kraftig over reaksjon det har vært for og skremme småsparerne mens de store fyller på! Men ja for all del :)

https://www.marketwatch.com/investing/bond/tmubmusd10y?countrycode=bx
Pensjonen
17.03.2021 kl 21:51 6161

Stian skrev
Det var overhodet ikke ventet , som du helt sikkert vet. Svaret får du bekreftet i morgen kl. 0900.
Ser ikke ut til at m an har fått med seg at rentene i USA anbefales å stå på det samme til 23 Lang 10 år går ned. Leser ikke shorterne nyheter. Tydeligvis ikke.
Redigert 17.03.2021 kl 21:55 Du må logge inn for å svare

Nå er det faen meg gutta steming folkens :)
Detta blir gull! Må bare være tolmodig så har vi alle tjent penger før året er ferdig :)

Lønning om 1 uke så blir det 500-1000 aksjer til en plass :) Lets go folkens!
Paris avtalen rundt i hele verden forsvinner ikke! Og Aker Horizons satser ikke kun i Norge!

Les her folkens fra Sylvi Listhaug!
Elektrifisering av sokkelen koster 50 milliarder kroner. Det vil ikke gi utslippsreduksjoner i verden, men flytte dem ut av Norge – som om vi har en egen atmosfære. Alt skal elektrifiseres og gi dyrere strøm for folk og bedrifter. Hvor skal strømmen komme fra? Vassdragene er vernet, og tusenvis av vindmøller som raserer naturen og miljøet i nærområdet vil mange av oss ikke ha.
https://finansavisen.no/nyheter/debattinnlegg/2021/03/17/7642311/regjeringen-kommer-med-dommedagsprofetier

Ligger i kortene at i Norge så vil vi ikke ha vindmøller i nærområdet! Men det kommer til og bli mye offshore ;)
Bare vent til statsbudsjettet for neste år offentligjøres seinere i år! Ifjord fikk ACC 1 milliard! Regner med at det fortsetter med og gi minst 1milliard til ACC igjen og kanskje fylle på 1-2 milliarder til AOW også for og booste Norge sin possisjon på offshore wind? AOw har principal power som er best i verden på flytende havvind+Mainstream som har stor erfaring her! Er jo helt klart at AOW/AKH skal investeres i! Stakkers de som har solgt i det siste og ikke tør og komme inn igjen :/
70-80kr kan fort skje før året er over! da er det surt og ha solgt nå!

Dere må ikke tro at FRP ikke også er endel av den korrupte regjeringen i Norge som logrer med halen for EU!
Uansett hvem som vinner valget av de store partiene til valget så skal Paris avtalen fortsette :) Selv sylvi listhaug gjør som hun blir fortalt når det kommer til stykket! Eneste som kunne reddet Norge ville vært Karl i Hagen men av en eller annen grunn så får ikke han en sjangse! Paris avtalen vedvarer og AKH skal skinne!
Redigert 17.03.2021 kl 22:43 Du må logge inn for å svare
tod-l
17.03.2021 kl 22:42 6005

Kanskje din venn fra Chile var Diego han het ?? har noen gode analyser ??

Yup!
Han lagde denne for AOW 9 mars!
https://www.tradingview.com/x/7EJD2hXH/

Han sier det er for kort tid på børsen for og si noe om AKH! Men det kommer etterhvert :)
Redigert 17.03.2021 kl 22:45 Du må logge inn for å svare
tod-l
17.03.2021 kl 22:46 5986

haha moroklumpen

Pareto mener det tunge Aker Horizons-fallet gjør det «attraktivt» å kjøpe aksjen👌

https://e24.no/boers-og-finans/i/eKOJWM/groent-roekke-ras-paa-boers-overdrevet

AKH var nede på 27-28 som folk har spådd som bunn. Jeg tok også det som god fisk, men hadde forventet meg en rekyl.
Nå brukes tilretteleggere for å pumpe kursen. Enten må det noe håndfast på bordet eller så er jeg redd det vil fortsette å falle.
Sitter med GAV på 36, bare noen tusen aksjer, men vet ærlig talt ikke om jeg gidder prøve å snitte ned. Avventer noe konkret og en stigende trend. Mange som føler seg lurt og vil ut så fort de er i 0.
retur
20.03.2021 kl 22:23 5488

Kjenner mange du.

AHK -ACH-ACC-AOW- Her er en finger med i mye allerede, så på en måte er de jo allerede godt i gang ser ikke noen Luftboble :-) her er store ting på gang!!! https://www.mainstreamrp.com eierandel 75 %, https://greenstat.no. 23% kan fort bli oppkjøp av mere og eventuelt andre selskap som blir slått sammen Cash er der jo.....
bare meg
21.03.2021 kl 13:48 5020

AKH blir bra med så mye eierandeler i andre selskap. Det er bare å være tålmodig så vil nok denne passere 50 iløpet av året 😊

Jaja gutta :))) Er deilig idag. Sola skinner. Snart påske. Lønn imorgen til flere aksjer. Akh har endelig snudd og nå er det flere kjøpere en selgere :) Lurer på hvor langt vi kan nå i år. Tror realistisk at vi lett kan havne mellom 50-70kr i år. Hva tror dere?

Istedet for å sutre at kursen er lav, så har jeg benyttet morgenen på kjøp i AKH, har nå nesten 5 kr lavere snitt og 40 blank føles komfortabelt. Reisen kan begynne tenk minimum 2 år i denne. Selv ser jeg 10 år frem i tid dette er fremtiden.
Smaug
23.03.2021 kl 10:58 4518

Noen som har oversikt over aksjonerlisten og om Folketrygdfondet fortsetter nedsalget i ACC og AOW?

AKH kommer til å stige mye. Jeg tror vi ser over 60 kr ved 31.12.2021. Ser også at analysesjef i ABG sundal Collier anbefaler Aker Horizon for lang sikt https://finansavisen.no/nyheter/borsintervju/2021/03/22/7645496/abg-sundal-colliers-analysesjef-ser-spennende-utsikter-for-energisektoren
Redigert 23.03.2021 kl 11:58 Du må logge inn for å svare

Ja tror det er meget realistisk så får vi ta alt over 60kr som en bonus :) oljeprisen faller kraftig idag og AKH stiger stabilt og gjevnt. Tror ikke vi ser røde dager før vi nærmer oss 40kr+. Overtid på jobb idag og Alt er fryd og gammen for oss AKH aksjonærer fremover :)

WOW! Ser at Brent er ned over 6% nå!
Kjenner jeg blir glad når oljeprisen synker! Tror dere det er lov og håppe at AKH går litt ned iløpet av dagen imorgen en gang om olja krakker skikkelig idag? :P
Klar med lønn imorgen :P

Hvor mange oljerigger har AKH? Rentene faller

Oi så du har kjøpt deg inn igjen? Når skal du selge?

Hva tror du investorene vil kjøpe i Oslo når renter, oljen, råvarer og shipping faller?
Bear derivater eller grønne Aker aksjer etter rundjulingen?
Redigert 23.03.2021 kl 19:32 Du må logge inn for å svare

He he he, nettopp Longsitinbulk 😎👍
Fine dager imøte. Ser Utilities med grønne aksjer som NextEra Energy Inc leder vei nordover på en ellers rød børs
https://finviz.com/map.ashx?t=sec

Da fylte jeg på med 650 rykende ferske AKH aksjer til 31.30 :) fikk snittet ned fra 44 til 42.6. Da er det bare og vente en måned til før jeg kan kjøpe mer. Får håpe kursen fortsatt ligger under 40kr på neste lønn og :) Stille idag? Skjer a folkens?

10 års renta ser bra ut! Om vi slutter kursen høyt idag kan det bli en super bullish lower wick candle fra stop loss raidet ned til 30 idag tidlig?

Rolig stigning på alle underligende selskaper til AKH idag. Jeg tror at bunnen har vært. Noen spesiell årsak til at det har vært så stille om AKH her inne i det siste? Var deilig og betryggende med børsmeldingen til AOW idag. Blir deilig med flere slike meldinger videre i år. Hva jeg tror kan gi bra kurs stigning er når det kommer nyheter om prosjekt/kontrakt for Mainstream renewable power. Der er underliggende verdier store og prosjekter/kontrakter kan utgjøre store verdier :) Blir et spennende år og følge med på utviklingen. Kan AKH bli børsvinneren i 2022? Er fornøyd med at kursen holder seg lav egentlig, skal jo snitte ned de neste lønningene også :)

Fikk kjøpt litt i dag tidlig. Nydelig inngang. Virker for tiden tung, men solen vil vel skinne en vakker dag.

Føles trygt og godt og ha 9000 aksjer i AKH og extra trygt idag. Vi trengte dette nå. Flere slike nyheter kan komme når som helst også, jeg har stor tiltro til at Røkke og co jobber knallhardt bak kulissene og at tolmodighet her vil være nøkkelen! Jeg er 91k i minus for øyeblikket. Men jeg hadde snitt på over 44kr når jeg var all inn med over 220k... men spytta inn mer og.mer når jeg fikk mulighet og har nå snitt på 36,20 med 325k kroner investert i AKH! Jeg er faktisk fornøyd, i Mars ifjord gikk firmaet jeg jobbet i konkurs 3 dager før full lønn(så fikk ikke lønn og korona startet og ta av) mens jeg var på ferie i Fillippinene. Kom hjem og hadde gjeld på 15-20k eide ingenting og var uten jobb. Nå har jeg spart siden da en risåker til 38k i PH. 30k i fysisk sølv og 9000 AKH aksjer. Fikk jobb på oljeraffineri selv uten noe erfaring fra oljebransjen og kunn mekken og plate og sveis som utdannelse. Jobbet hardt her og fått bli mens andr3 med mer erfaring og lengr3 fartstid her har måttet gå. Hardt arbeid lønner seg og jeg tror det vill lønne seg extra godt og overføre hardt arbeid penger over til AKH selv om jeg er godt i minus så skal jeg bli millionær i AKH! Er det andre en meg som også er all inn i AKH?
Redigert 30.07.2021 kl 11:53 Du må logge inn for å svare
undrende
30.07.2021 kl 12:03 1527

Har Du flytta, og jobber i Fillippinene ?

Høres ut som bra økonomiske råd. Har du noe link til hvor jeg kan anskaffe en risåker?

Hehe nei jeg jobber på esso slagentangen utenfor Tønsberg. Men produksjons driften her er jo lagt ned så har kanskje jobb til sommeren 2022 med og stenge resten av dritten i anlegget her om jeg er heldig. 140 varmevekslere som skal ut og 3000 blindinger så er litt jobb igjen :) så blir det vel og prøve og komm3 seg inn på storstoppen til mongstad neste år! Noen som veit hvilke selskaper som driver med mekanisk vedlikehold på mongstad?
Redigert 30.07.2021 kl 17:00 Du må logge inn for å svare

Dama mi er phillippinsk så hun leaser den av tanta si og har noen folk som jobber på den for henne. 2 års lease kontrakt hvor 38k investert må tilbakebetales før tanta kan ta den tilbake. Så er penger på gata da. Men tror ikke utlendinger har lov og eie risåker i PH. Men fysisk sølv mynter alla American silver eagles er og anbefale!
denvise2
30.07.2021 kl 13:09 1516

Eneste rådet jeg følger er å aldri gå all-in i enkelt aksjer! Stor tro på AKH og grunnen min for at jeg har så mye penger plassert her, er MRP ene og alene. Dei bærer invisteringen allerede nå, og dei kommer til å øke cashflow hvert kvartal fremover, etter at prosjektene blir satt i drift. Alt det andre i AKH er bonus.
undrende
30.07.2021 kl 13:38 1473

OKI.
Ser du skriver at du ikke har fått lønn pga konkurs her for en tid tilbake.
Det er vel noe som heter lønnsgaranti fondet, ett eller annet?
Vel, skal ikke ta fra deg gleden med AKH, har vært inne selv, men en stund siden nå (påsken 2021) Fikk litt kalde føtter ift inntjeningen i hele den grønne bansjen i det litt kortere bildet, selv om jeg tror AKH har verktøyet og kompetansen til å bli en ledende del av det på en del lengre sikt.
Skal ikke reklamere for andre aksjer på AKH tråden, men for egen del har jeg nå satsa litt på potensielle entrepenører som får i oppdrag å levere til det gønne skiftet/grønne selskapene.