AKH *Hvorfor jeg gikk all inn i AKH*

Meatskull
AKH 04.02.2021 kl 17:39 131480

Først vil jeg bare si at jeg eier aksjer i AKH og jeg anbefaler ingen og kjøpe eller selge noen ting!

Idag valgte jeg og øke min beholding fra 1250 aksjer til 3750 aksjer i AKH(Og sitter nå på en snittpris på 43.13)

Ifjord kjøpte jeg bare en aksje og det var AOW hvor jeg gjorde 70% fortjeneste etter at jeg gikk all inn med hva jeg hadde den gangen som var usle 73.5K Nok.
Det var en knall suksess og eneste feilen jeg gjorde var og få høydeskrekk for tidlig :) Så solgte på 6.92 med snitt pris på 3.99!
Jeg har siden den gang spart mere penger opp og ventet tolmodig på at AOW skal synke til en billigere pris noe som aldri har skjedd!
Så jeg valgte nå istede og gå all inn i AKH.

Er mange årsaker til at jeg valgte og gå all inn i AKH nå så jeg kan prøve og komme med en liste!

Jeg har virkelig troen på at det grønne skiftet som Aker har valgt og gå inn på er fremtiden, enten om vi liker det eller ikke.(Og så hardt som Aker satser på dette så er det mye som tyder på at de kommer til og bli en ledende aktør på verdens basis)

Anbefaler alle og sjekke ut siden til AKH: https://www.akerhorizons.com/
Om dere ser på Portfolio her så har dere oversikt over hvor mange % AKH eier i de forskjellige selskapene!
Det som er fint med AKH er at du er inne i alle disse Grønne aksjene som AKH eier en markant del av, så det blir nesten som og la Røkke og co styre pengene dine mot 2030 og at du er inne i et slags ''Super Grønt fond'' av AAA kvalitet!

''Eliten'' Er også med og satse penger i AKH sine selskaper! AKH kjøpte nylig 75% av Mainstream Renewable Power:
https://en.wikipedia.org/wiki/Rockefeller_Brothers_Fund
https://www.mainstreamrp.com/insights/rockefeller-brothers-fund-confirms-investment-in-mainstream-renewable-power-africa-power-generation-platform/
Som dere ser her https://www.mainstreamrp.com/investors/
Så er IFC(International Finance Corporation som er en del av World Bank Group) og Rockefeller brothers investorer i Mainstream Renewable power!
Rockefellers familien har vært på toppen av nærings kjeden i hundrevis av år og jeg ser på det som en stor trygghet at de også har troen på det nyeste selskapet til AKH!

Nå veit jeg at det er ganske stille rundt AKH grunnet at mange av oss som leser på FB og forumet her/shareville+++ Har ventet på en dupp eller korreksjon ned siden vi har hørt at AKH er ''overpriset'' Men er det virkelig det? Denne korreksjonen måtte vi se lenge etter i første uken og AKH virker og ha en enorm styrke og støtte på 43kr. I motsetning til andre selskaper så tror jeg at AKH vil få nyheter/Børsmeldinger mye oftere(Hver børsmelding til et av selskapene AKH er inne i er jo positivt for oss og ikke minst tenk på hva som skjer når Hydrogen selskapet kommer på børs? For ikke og tenke på nye selskaper som vi ikke har hørt om som AKH vil velge og putte inn i Porteføljen sin! Når nyheter kommer så gjelder det og ha aksjer i AKH :) Dette er et stort selskap så jeg tror ikke vi vil se de jojo kursene og berg og dalbanene vi har sett i andre mindre grønne selskaper! Her tror jeg vi vill se en gjevn, trygg og rolig oppgang!

Jeg tror at snart når kursen starter og bevege seg oppover så vil mange angre på at de forstatt venter på nedgangen/korreksjonen før de kjøper seg inn!
Ser på det som meget høy risiko faktisk og ikke være all inn i AKH! Tror dere virkelig at Røkke og co kommer til og feile? Hvem bestemmer? Folkets vilje eller eliten som styrer showet? Her må vi nok bare bite i det sure epplet og være med på den grønne oppgangen de neste årene så tjener vi vertfall penger når detta skal bygges uansett! Jeg er motstander som dere skjønner men jeg veit at folket har ikke noe vi skulle sagt, vi gjør som vi blir fortalt og politikere vil altid forråde folket sitt! Og være all inn i AKH er ikke som og ha alle eggene i en kurv, dette står ikke på et selskap alene men på alle selskapene som er i porteføljen til AKH, om selskaper eller ting feiler så er jeg sikker på at AKH og Røkke vil stoppe det i tidet og da velge inn et nytt selskap som er sterkere istede!

Mitt mål for 2021 er at vi slutter kursen på 50-60Kr!
Men jeg tror også at vi kan bli like overasket som i ACC og AOW hvor fort ting kan skje!
Jeg veit at om jeg hadde kjøpt meg inn på 50-55 og hadde tilgjengelige midler så ville jeg snittet ned nå, er nå det er muligheter og handle billig!
Tror også at Rainpower kjøpet til AKH er meget undervurdert! Vi er nå sikret gutter, med vannkraft så dekker vi det meste :)

Er så mye man vil si men så liten plass og skrive på!
Beklager for dårlig kvalitet på innlegg men jeg ønsker at vi gjerne er med og deler informasjon her om AKH slik at vi alle kan lære og bli mer informert om hva vi faktisker investerer i eller har lyst og investere i(for de som venter på billigere inngang)


Redigert 04.02.2021 kl 18:03 Du må logge inn for å svare
EnAksjeTil
30.07.2021 kl 13:59 4343

Jeg å tror dette blir bra på lang sikt. Jeg tør forøvrig ikke å selge meg ut. Tror vi har truffet noenlunde bunn nå. Kursen i akh er veldig vanskelig å spå, da jeg synes luften i den grønne hysteri ballongen bare har rent ut siste året. For å være ærlig så lurer jeg på hvor mye vilje det ligger bak alle avtaler og klimamål politikere setter seg. Men greit å ha en fot innafor hvis det skulle bli Poppins igjen. Pr i dag og en stund fremover er det nok fortsatt olje som genererer cash.
undrende
30.07.2021 kl 14:23 4321

Ja, vi så det vel på Equinor nå, som tjente rått på gass, og olje. Med økt underskudd i den grønne delen, leste jeg i uken her.....
optimist68
30.07.2021 kl 14:49 4311

Ja men nå er nå Equinor veldig avhengig av voldsom cashflow for å lønne alle som jobber med olje. En mer effektiv stab i AKH selskaper bør klare å tjene penger på grønt skifte når kontrakter og inntekter faller på plass
Meatskull
30.07.2021 kl 15:20 4296

Har fått alt jeg skulle av lønnsgaranti fondet men det tok lang tid og hjalp meg ikke når jeg var på ferie i asia og ventet full lønn i ferien. Fikk det siste som var oppsigelsestiden i forige måned 50k för skatt pluss 90k lønning etter 12 timers nattskift overtid jobbing i noen uker. Så var bra forige måned! Jeg tror vi bare så første bølge i den grønne bransjen ifjord høst og at bølge nr kommer kommer til høsten eller i 2022 en gang! Blir spennende tider fremover! Mainstream er jo som Frodon har sagt lenge ikke priset inn i AKH så for de med tid tidshorison så blir dette gull er min tro vertfall :)
KR
30.07.2021 kl 15:34 4268

Ønsker deg masse lykke til med både aksjer og risåker, Meatskull.

Nå får vi se om AKH skal sive nedover igjen eller om en bunn er satt. Uansett så skal du ha for at du arbeider hardt og våger satse stort.
Frodon
30.07.2021 kl 15:54 4269

Kan du fortelle litt om hva du har satset på og hvorfor? Er de børs notert?
Meatskull
30.07.2021 kl 16:42 4340

Takk takk, Den risåkeren driter jeg i! Dama mi sitter fast i PH og får ikke komme til Norge for øyeblikket...
Så kjøpte den så ho har noe og styre med og har til smør på risen :P
Meatskull
30.07.2021 kl 16:51 4354

Sikkert ikke mange her som bryr seg men min Trader venn fra Chile som heter Diego skreiv denne til meg idag: ''Btw from here in 1 or 2 months i believe will be major movement on AOW and AKH :)'' Han har en ganske bra trading historikk når det kommer til og trade valuta så han sier bare hva han ser utifra longtherm! Han ser mest på weekly/monthly candles når han trader da han mener det er mye mere troverdig og ekte en dager og timer når det kommer til candles! Blir spennende om han får rett i sin påstand! Er først siste uken eller siste måned han har startet og snakke om AKH før det mente han det var for kort historikk til og kunne se hva som skjer! Men kult at han også er bullish nå! Han tippset jo at AOW som jeg tjente 70% på ifjord kunne gå ned mellom 3,4 og 2,7 eller noe etter en av første toppene som var 6kr ca! Jeg kjøpte masse på mellom 4kr og 3,35, skulle vært mer tolmodig og hørt på han så hadde jeg hatt bedre snitt.... Kjøpte endel på 4,20 så 3,5 og litt på 3.35 men han mente den kunne gå lavere, den gikk vel da ned til 3.08 eller noe lignende så han traff jo bra da! Alle lo av han etter jeg solgte på 6.92 og han mente AOW kunne falle ned mot 4,5-3,5kr igjen men nå fikk han jo rett tilslutt eller nesten vertfall! Og han anbefale meg ikke og selge eller kjøpe, det tør han ikke! Men han sier bare ærlig hva han ser og tror! Men vært morro om vi hadde noen heftige måneder foran oss :)
Redigert 30.07.2021 kl 16:53 Du må logge inn for å svare
optimist68
30.07.2021 kl 17:02 4328

Høres bra ut 👍 men man blir ikke genierklært om man treffer på bullish råd på AKH osv... her er det dessverre mange inkludert meg som blør. Men hjalp litt på å.snitte den på lav 24 AKH. Ble lyserødt nå 😅

Men god dag dette og håper han i Chile får rett
Redigert 30.07.2021 kl 17:05 Du må logge inn for å svare
undrende
30.07.2021 kl 17:28 4416

Åhhh, det er ikke noe hokus pokus, er inne i et annet Aker selskap, stort og kanskje har det vært litt tungt. De driver vel med restrukturering i Aker Solution også. Jeg har stor tro på at de kan fortsette å bedre marginene videre fremover, de har allerede signert kontrakter i år for 30 milliarder, anbud ute for rundt 90 milliarder. De har slitt noe med oljeservice stemplet. Men har nå vil jeg si, en fot i begge leire. Signerte nettopp en havvind leveranse til 3 milliarder, de leverer pionerutstyr internasjonalt til Chevron på 7 milliarder med mulighet for større, som fra før bare er prøvd ut her hjemme. Åpenbart et gjennombrudd internasjonalt dette, og miljøomstilling med bedre brønn utnyttelse. Min oppfatning er at de har dyktig ingeniør arbeide, og 13000 fagfolk worldwide til å levere hva det enn måtte være. Er dog 60% cash nå. Har noe solcelle fra uka her foruten AKSO i øyeblikket
undrende
30.07.2021 kl 17:46 4430

Jeg tenker også at AKSO med stadig større andel grønn omstilling, fornybart igjen vil bli veldig hot for fond, om marginene kan bedres, ikke usannsynlig med utbytte på litt lengre sikt (2-4 år)
Og de burde jo være høyaktuelle for noen av jobbene i Akers egne grønne selskap.
Frodon
30.07.2021 kl 18:52 4350

AKSO har jeg også stor tro på, spesielt etter at de begynte å få mer ordre i utlandet fra utenlandske selskap ;) Jeg har de bare via Aker pr dags dato, håper på en korreksjon på børsene før jeg kjøper inn der ;) Venter du også fall, siden du har mye i cash? Når vi har lav vekst og høy inflasjon, er det gull som pleier å stige, så begynt å kjøpe der.
Redigert 30.07.2021 kl 18:53 Du må logge inn for å svare
undrende
30.07.2021 kl 19:06 4331

Ja, jeg er urolig nå, naturlig nok. Samtidig så er alt annerledes nå, null rente, Stimuli fra myndigheter, og mange selskaper har veldig god inntjening. AKSO isolert sett ser veldig bra ut nå, mange signerte kontrakter, og stor anbuds log. De vil som alt annet falle ved en korreksjon, men er bra sysselsatt. Men man vet jo ikke om strikken snart tøyes for langt i hele finansverden. En helt ny situasjon nå tenker jeg, sammenlignet med tidligere korreksjoner/krakk
AKSO har fått mye juling med synkende oljepris og har vært veldig opp/ned.
Syns den har vist styrke siste drøye uke, men det har jo vært fellesferie volumer da. Sitter dog å venter på nye kontrakter vunnet, og oppgraderte kursmål.
Frodon
30.07.2021 kl 19:23 4313

Derfor sitter jeg med aksjer i Aker og Aker Horizons, kan nesten kalle de 2 aksjene for fond ;) P/B prisingen på Oslo børs ligger 30% over det øverste båndet og Oslo børs har aldri vært dyrere priset. Er inntjeningen nok til å forsvare det? Neppe, tenker jeg. Mulig jeg kjøper bitte litt og litt inn i AKSO over tid, spre risikoen. Blir spennende å se når ferien er over ja, klarer shorterne å få børsene ned 😅😅
Meatskull
17.08.2021 kl 20:42 3863

Får skrive det på min egen tråd siden mange nok tenker at dette er litt for usseriøst men min trader venn fra Chile skrev nettop denne til meg: Btw AOW and AKH are preparing for movements :D :D excited to see those
Bamse
17.08.2021 kl 20:49 3856

Er det ting som tyder på at bunnen er nåd.🤞
Meatskull
17.08.2021 kl 21:07 3829

ja håper det! Jeg fikk inn for tungt for fort men regna akuratt på det nå og over halvparten av mine AKH aksjer er kjøpt under 26.70 altaså 6350 av mine 12k aksjer
sitter på snitt 33.7 nå!
Bamse
17.08.2021 kl 21:21 3959

Jeg gikk ogso inn tidlig🙈men har snittet meg ned til 31 så nå håper jeg det snart snur.
Frodon
17.08.2021 kl 21:49 3891

Får håpe bevegelsen er opp og ikke ned ;) Etablert brudd under kr 24 utløser sterkt salgssignal ned til kr 20-21. Etablert brudd over kr 27 utløser et sterkt kjøpssignal opp til kr 30. Et mulig brudd kan også sette en ny trend, så får håpe den er opp ;)
Bamse
17.08.2021 kl 21:53 3917

Tror du den går ned på 22 tallet når det.snart skal deles ut lisenser?
Frodon
17.08.2021 kl 22:25 3831

Tja, jeg trodde jo ikke den skulle falle under kr 35 som var IPO kursen. Overrasket over hvor lett den falt igjennom kr 35 og at ingen større aktører kjøpte der. Så jeg har snudd tankene mine rundt dette. Jo mer aksjen faller, jo billigere får jeg kjøpt andelene i selskapet. Husk at større investorer også kan kjøre aksjen ned til kr 21-22 for å få hobby investorer til å selge, før de kjører kursen opp igjen. Kanskje de får utløst noen stoplos også. Jeg har sett det veldig mange ganger før.

AKH starter stadig vekk nye selskap, som vi aksjonærer får gratis. Hvis de nye selskapene blir verdt noen milliarder pr selskap og Mainstream børsnoteres, håper jeg på kurser opp mot kr 60-70. Men det avhenger selvfølgelig at de børs noterte selskapene under AKH ikke flopper. ACH er priset close til cashbeholdning og det er mange år til vi vet om de får suksess eller ei. Dvs lav nedside der? AOW er ikke store verdien mer, så ikke veldig stor nedside der heller. ACC har kanskje den største nedsiden, men også blant de mest spennende selskapene. Og REC da, blir fabrikken suksess eller ei?

Hva tror du?
Bamse
17.08.2021 kl 22:33 3817

Jeg tjente bra på ACC solgte meg ut og gikk inn i Horizon. Har lest mange av innleggene dine og det er ingen tvil om at du kan mye. Personlig håper jeg den går oppover nå men teorien din er ganske interesang. Skulle den falle ned til 22 igjen så selger jeg ach med tap og invistere resten i Horizon 🙈
Bamse
17.08.2021 kl 22:34 3828

Jeg personlig tror jokeren blir børsnotering av Main stream og rec som AKH kjøper opp . Store ting som skjer i USA ang batteri.
retur
17.08.2021 kl 22:35 3832

At større investorer kjører aksjen ned med overlegg. Mener du da at de kjøper først en haug med aksjer for så og selge dem til lavere kurser og med tap for så og kjøpe igjen. Eller mener du å shorte for så og dekke inn å gå Long?
Frodon
18.08.2021 kl 10:15 3631

Gratulere med bra gevinst i ACC 🤩 Hehe, da gjorde vi det samme, jeg la inn en del av gevinstene fra ACC og AOW inn i AKH. Også kjøpte jeg mye mer aksjer i AKH i sommer. Takk for det, prøver å holde en seriøs linje. Da møter jeg ofte andre dyktige investorer, som jeg lærer masse fra ;)

I tillegg til jokerne dine, vil jeg legge til at det er stor sannsynlighet for at Aker ikke skal ha så høy eierandel i AKH. Her tipper jeg det kommer inn en industriell aktør med cash og teknologi i bytte mot en større eierandel i AKH.
Frodon
18.08.2021 kl 10:20 3616

Det er veldig mange måter å gjøre dette på. Den vanligste er å legge inn en ordre via robot eller et meglerhus som eier aksjer i selskapet, så fikser de resten ;) Mange låner også aksjer av andre, for å få fikset agendaen.

De gangene jeg har fulgt med på slikt, har de dratt ut store salgsposter på stoplos, som de har tjent stort på i ettertid. Det var noe av grunnen til at jeg ble mer forsiktig ved bruk av automatisk stoplos.
retur
18.08.2021 kl 10:44 3575

Ja og dette var ihvetfall tilfelle når den gikk raskt fra 30-23. Men på disse nivåer? Det er da ingen oppegående som selger nå mener jeg. Og det er jo ingen som kan ha No særlig fortjeneste på disse nivå. Uansett jeg har ståltro på horizon.
Slettet bruker
18.08.2021 kl 10:50 3557

Fjerde dag på rad med nettosalg utenfor Topp 50 i følge oppdatert aksjonærliste.
(Topp 50 øker følgelig i samme periode)
synste
18.08.2021 kl 11:18 3517

Med fare for å gjenta ting som tidigere har blitt nevnt på mange av trådene så driver vel AKH å bygger sten for sten. Men som investor her i denne aksjen tror jeg at i det korte bilde så vil dette fortsette i kjent jojo stil. Tror vi må sitte en stund før den beveger seg godt oppover. For hver ting som blir meldt så reagerer kursen negativt. At AKH blir bra tviler jeg ikke på, men ting tar lengre tid en jeg trodde. Virker som markedet snudde litt vekk fra det dette segmentet da oljen tok fart igjen. Den første grønne bølgen roet seg da. Men flere kommer. Uansett i tiden fremover så blir nok grønne sti mer og mer tydelig. Tror ikke det bare er et blaff. Tenker og at en god del av de som selger nå bytter til noe annet i håp om å tjene raske penger. En må huske at AKH er i start fasen, og når en ser tilbake på hva som har skjedd på den relativt korte tiden så er jeg imponert.
Bamse
18.08.2021 kl 12:10 3448

Helt enig at det kommer inn en investor. Mener en av kriteriene for å komme på hovedlisten var at de måtte selge seg ned innen 15 mnd. Jeg fikk litt kalde føtter når den droppet ned til 22.7 så da kjøpte du sikkert litt av meg🙈 Jeg tok litt tap men jeg reinvisterte pengene i Horizen igjen. På 23.7.
Meatskull
18.08.2021 kl 13:33 3362

Går opp som forventet idag. Får se om det holder ut dagen bare :)
Slettet bruker
18.08.2021 kl 13:46 3332

13:10:00. DNB Markets: Medistim kan ekskluderes fra hovedindeksen på Oslo Børs
DNB Markets mener Kahoot, Flex LNG og Aker Horizons ser ut til å være sannsynlige inkluderinger når hovedindeksen blir re-vektet 17. september, mens Medistim er en sannsynlig ekskluderingskandidat.

Det fremgår av en oppdatering fra meglerhuset onsdag.

DNB Markets skriver at ettersom offisielle omsetningsdata ikke lenger blir publisert, er deres beregninger basert på data fra Bloomberg, noe som historisk har vært tett på, men ikke identisk med offisielle data.

– Etter vårt syn er Kahoot, Flex lng og Aker Horizons sannsynligvis nye inkluderinger i OSEBX/OSEFX. Medistim er en sannsynlig ekskluderingskandidat, skriver DNB Markets.

OSEBX er forkortelsen for hovedaksjeindeksen på Oslo Børs.
Meatskull
19.08.2021 kl 07:30 3142

Troen på en fin dag idag :) Opp og teste 27kr?
retur
19.08.2021 kl 08:16 3075

Ler av Roger og de andre som tipper åpning. De bør jo treffe med det spennet de oppgir. Fra 0-1% osv. Blir eventuelt event senere i dag. Men blir overasket om vi ser 27 i dag. Nel vil vel alene dra ned i dag
Meatskull
19.08.2021 kl 09:15 2996

Omsatt for kun 244 tusen kroner i akh etter 12minitter. Så omtrent ingen som vil selge denne aksjen nå :)))
C-Eiken
19.08.2021 kl 09:19 2995

Eller købe til højere pris, for så kan de jo bare lægge bud ind som nogle nok vil sælge til ;)
Meatskull
19.08.2021 kl 09:21 2987

Omsatt for under en mill til.nå og akh henta seg godt inn fra åpning. Jeg tror vi slutter Lett i pluss idag :)