AKH *Hvorfor jeg gikk all inn i AKH*


Først vil jeg bare si at jeg eier aksjer i AKH og jeg anbefaler ingen og kjøpe eller selge noen ting!

Idag valgte jeg og øke min beholding fra 1250 aksjer til 3750 aksjer i AKH(Og sitter nå på en snittpris på 43.13)

Ifjord kjøpte jeg bare en aksje og det var AOW hvor jeg gjorde 70% fortjeneste etter at jeg gikk all inn med hva jeg hadde den gangen som var usle 73.5K Nok.
Det var en knall suksess og eneste feilen jeg gjorde var og få høydeskrekk for tidlig :) Så solgte på 6.92 med snitt pris på 3.99!
Jeg har siden den gang spart mere penger opp og ventet tolmodig på at AOW skal synke til en billigere pris noe som aldri har skjedd!
Så jeg valgte nå istede og gå all inn i AKH.

Er mange årsaker til at jeg valgte og gå all inn i AKH nå så jeg kan prøve og komme med en liste!

Jeg har virkelig troen på at det grønne skiftet som Aker har valgt og gå inn på er fremtiden, enten om vi liker det eller ikke.(Og så hardt som Aker satser på dette så er det mye som tyder på at de kommer til og bli en ledende aktør på verdens basis)

Anbefaler alle og sjekke ut siden til AKH: https://www.akerhorizons.com/
Om dere ser på Portfolio her så har dere oversikt over hvor mange % AKH eier i de forskjellige selskapene!
Det som er fint med AKH er at du er inne i alle disse Grønne aksjene som AKH eier en markant del av, så det blir nesten som og la Røkke og co styre pengene dine mot 2030 og at du er inne i et slags ''Super Grønt fond'' av AAA kvalitet!

''Eliten'' Er også med og satse penger i AKH sine selskaper! AKH kjøpte nylig 75% av Mainstream Renewable Power:
https://en.wikipedia.org/wiki/Rockefeller_Brothers_Fund
https://www.mainstreamrp.com/insights/rockefeller-brothers-fund-confirms-investment-in-mainstream-renewable-power-africa-power-generation-platform/
Som dere ser her https://www.mainstreamrp.com/investors/
Så er IFC(International Finance Corporation som er en del av World Bank Group) og Rockefeller brothers investorer i Mainstream Renewable power!
Rockefellers familien har vært på toppen av nærings kjeden i hundrevis av år og jeg ser på det som en stor trygghet at de også har troen på det nyeste selskapet til AKH!

Nå veit jeg at det er ganske stille rundt AKH grunnet at mange av oss som leser på FB og forumet her/shareville+++ Har ventet på en dupp eller korreksjon ned siden vi har hørt at AKH er ''overpriset'' Men er det virkelig det? Denne korreksjonen måtte vi se lenge etter i første uken og AKH virker og ha en enorm styrke og støtte på 43kr. I motsetning til andre selskaper så tror jeg at AKH vil få nyheter/Børsmeldinger mye oftere(Hver børsmelding til et av selskapene AKH er inne i er jo positivt for oss og ikke minst tenk på hva som skjer når Hydrogen selskapet kommer på børs? For ikke og tenke på nye selskaper som vi ikke har hørt om som AKH vil velge og putte inn i Porteføljen sin! Når nyheter kommer så gjelder det og ha aksjer i AKH :) Dette er et stort selskap så jeg tror ikke vi vil se de jojo kursene og berg og dalbanene vi har sett i andre mindre grønne selskaper! Her tror jeg vi vill se en gjevn, trygg og rolig oppgang!

Jeg tror at snart når kursen starter og bevege seg oppover så vil mange angre på at de forstatt venter på nedgangen/korreksjonen før de kjøper seg inn!
Ser på det som meget høy risiko faktisk og ikke være all inn i AKH! Tror dere virkelig at Røkke og co kommer til og feile? Hvem bestemmer? Folkets vilje eller eliten som styrer showet? Her må vi nok bare bite i det sure epplet og være med på den grønne oppgangen de neste årene så tjener vi vertfall penger når detta skal bygges uansett! Jeg er motstander som dere skjønner men jeg veit at folket har ikke noe vi skulle sagt, vi gjør som vi blir fortalt og politikere vil altid forråde folket sitt! Og være all inn i AKH er ikke som og ha alle eggene i en kurv, dette står ikke på et selskap alene men på alle selskapene som er i porteføljen til AKH, om selskaper eller ting feiler så er jeg sikker på at AKH og Røkke vil stoppe det i tidet og da velge inn et nytt selskap som er sterkere istede!

Mitt mål for 2021 er at vi slutter kursen på 50-60Kr!
Men jeg tror også at vi kan bli like overasket som i ACC og AOW hvor fort ting kan skje!
Jeg veit at om jeg hadde kjøpt meg inn på 50-55 og hadde tilgjengelige midler så ville jeg snittet ned nå, er nå det er muligheter og handle billig!
Tror også at Rainpower kjøpet til AKH er meget undervurdert! Vi er nå sikret gutter, med vannkraft så dekker vi det meste :)

Er så mye man vil si men så liten plass og skrive på!
Beklager for dårlig kvalitet på innlegg men jeg ønsker at vi gjerne er med og deler informasjon her om AKH slik at vi alle kan lære og bli mer informert om hva vi faktisker investerer i eller har lyst og investere i(for de som venter på billigere inngang)


Redigert 04.02.2021 kl 18:03 Du må logge inn for å svare

Lykke til, blir overrasket om det ikke er et smart trekk :)
Bobby
04.11.2021 kl 21:33 7201

Jeg har ca 15% av porteføljen min i AKH. Det gir meg en fin pensjon når jeg blir gammel:)
Klausre
05.11.2021 kl 06:17 6934

Fasiten ble 34,5, noe jeg mener respekterer nåværende aksjonærer, og gir mulighet for nye kjøp for flere.
freetexx
05.11.2021 kl 06:30 6939

Skal de kjøpe opp mer? Hva med CO2 Capsol?
manman01
05.11.2021 kl 08:26 6836

Der spekuleres i REC trådene på om denne skal bruges til AKH’s batterisatsning på en eller anden måde. Jeg tror ihvertfald ikke det bliver til REC - da 33% ejerskab vil trigger budpligt på hele virksomheden, ikke sandt?

Var ikke store dippen idag da 😅
Klausre
05.11.2021 kl 09:17 6793

Da er jeg på kjøper'n igjen.

Nå laddes raketten for en rekyl opp igjen
Frodon
05.11.2021 kl 16:09 6520

Røkke pleier å investere penger der han har de største eierandelene. Så REC er vell aller sist av alt Røkke eier? 😜
Klausre
05.11.2021 kl 16:33 6478

Knallsterkt at vi avslutter på 35,8, kun ned 1,98% fra i går - og opp fra emisjonskursen :)

Ja, knallsterkt. Min eneste irritasjon er at jeg kjøpte 70 øre over det laveste punktet i dag 🤪 Men mistenker det er fort glemt når kursen suser videre opp og nyheter tikker inn 😄
Bamse
06.11.2021 kl 17:30 6047

Vi får krysse fingrene. Har en følelse på at kanskje Aker clean hydrogen vil få noe.

Trodde kanskje det skulle bli mulig og handle på emi pris eller like under idag men bunnen er 34.65 sàlangt idag :)
emiro
08.11.2021 kl 09:42 5611

Noe grunn til at du håpet på det? :)
Trodde bare denne ville komme seg opp idag 😅
Redigert 08.11.2021 kl 09:59 Du må logge inn for å svare
nhydro
08.11.2021 kl 11:14 5518

Kommer sannsynligvis til å ligge i nærheten av emi-kursen lenge

Ikke nødvendigvis. Den milliarden de har hentet inn skal brukes til noe, og skal man dømme etter hvor offensive de har vært i det siste, så kan det komme flere spennende meldinger utover høsten som drar kursen oppover.

Ganske positivt at acc er opp pà ny all time high nå da. 34 er ganske bøst 😎

Rart akh er ned med tanke på at aow og acc begge er opp opp ca 7%. Mulig vi ser en klassisk akh opptur mot slutten av dagen 😎

Noen som er klare for og gi 38kr en test idag og slutte mellom 37.30-37.80?

Analytiker tror Kjell Inges Røkkes Aker har solgt unna i olje og shipping for å få penger til grønne satsinger. https://e24.no/boers-og-finans/i/KzbaGy/aker-fyller-kassen-har-solgt-shipping-og-oljeaksjer-for-naer-aatte-milliarder

Mestskull 08.31 - herlig, the show is about to start!😀🚀
Frodon
12.11.2021 kl 11:02 5344

Får håpe det er Mainstream de skal satse på ;) Aker skal kanskje ha noen nye selskap i Aker i forhold til Narvik? Litt rart hvis Aker skal plassere alle pengene sine under AKH og Aker Narvik?

Yup! Nesten aldri vært så bull på akh som jeg er nå 😎😎😎 Så et magisk tall på mine 13000 akh aksjer istad. Påkurs 38.50 bikka de 500k i verdi(500500kr) men slutta på 499330kr. En nydelig dag og vi har bare såvidt starta denne reisen 💪👊😁 Go helg gutter og jenter!

Artig dette her! God helg.
Klausre
12.11.2021 kl 21:03 4931

Takk det samme 👍🏼

Hyggelig nyhet og se, viser at fundamentet alltid var sterkt selv da kursen ble kvernet ned

Gratulerer TS du traff spot on

Meatskull - grattis med 500000 tallet!😀👍👏👏

jeg tenker at hovedlokomotivet til Røkkes grønne satsing blir via Aker Horizons.
Derfor har jeg satset en stor andel i AKH. Jeg kjøpte litt tidlig, som resulterte i papirtap først, men jeg satt på de og kjøpte mer hele veien ned og fortsatte på veien opp. Nå har jeg ganske mye AKH og er i en solid papirpluss. Jeg har ingen planer om å selge, skal heller kjøpe mer på oppturen så snart jeg får realisert gevinster fra andre aksjer. Tenker denne blir meget god på sikt👍💰💰

Nå ble det plukket litt mere i dag også, dette er nå min eneste long posisjon, resten er bare kortsiktig trading

og der var vi over 38kr igjen.
40kr neste short therm target :)

Helt enig.
Virker bunnsolid. Dette er mitt Fond :-)
emiro
17.11.2021 kl 09:44 3702

emiro skrev Innlegget er slettet
Noen som vet litt hva som skjedde i acc også? Ble det bare for høyt for fort?

Du må ha litt lenger horisont på disse aksjene. Begge aksjene er på den grønne bølgen som kommer til å prege markedet fremover. Det er her fondene som skal være grønne kommer til å satse penger. Industrier skal bygges og Røkke er god på det. Ikke bry deg så mye om hva kursen er idag eller neste uke. Hvis du er nervøs for noe, da må du redusere beholdningen din sånn at du ikke mister nattesøvnen. Det er bølger i sjøen og det blir det på børsen også. :-)