Folkeaksjon mot shortsqueeze? - Min side av saken.

Uchihabrah
RECSI 04.02.2021 kl 20:33 13911

Hei,

Først og fremst ønsker jeg å beklage for at jeg knakk sammen og slettet min konto i går. Det var en enorm belastning på meg å vite at det foregikk en heksejakt, særlig fra DN, hvor de snudde helt på budskapet og vinklet det inn som om jeg manipulerte børsen. Det å ha medlemmer jeg aldri har sett på forumet også angripe meg, når jeg har stått for mitt ord, uavhengig av hva aksjekursen på selskapet har vært gjorde at jeg rett og slett ikke orket å dele mine meninger og spekulere mer, fordi jeg rett og slett var deprimert av all negativitet som kom mot min retning. Jeg hadde en dårlig dag i går, men det forandrer ingenting. Min hensikt med å være aktiv på Hegnar forum er veldig enkelt, jeg ønsker å belyse andre så mye som mulig og ønsker at alle skal tenke selvstendig og da må jeg holde meg sterk, uavhengig av hva media eller andre skriver om meg. For dere som har lest mine innlegg tidligere, blir det repetisjon her. Men dette er min side av saken og det meste er spekulasjon.

Denne tråden er opprettet fordi det er mye som har skjedd siden jeg slettet min konto etter angrep fra media og ukjente brukere på Hegnar forum og jeg ønsker å holde alle oppdatert. Jeg legger ingen skjul på om at jeg kommer til å holde så lenge jeg har tro på selskapet - og den troen er enorm basert på hvordan ting er i dag. Jeg tjener selvfølgelig også på oppgang, hvis jeg selger. Jeg solgte ikke en eneste aksje i går. Dette er fordi jeg har tro på at de neste årene vil være svært viktige for selskapet og tror at potensialet er langt større enn dagens aksjekurs. Det har vært flere journalister som har forsøkt å intervjue meg, men etter det som skjedde i går har jeg rett og slett ikke tillit til å bli intervjuet, fordi jeg er redd for at mine utsagn vil bli snudd om. Derfor skriver jeg her også kan journalister tolket det som de selv ønsker.

Først og fremst ønsker jeg å takke administrator på FA forum, for hjelpen under hele prosessen og for å respektere min avgjørelse. Nå, kjære medlemmer og journalister ønsker jeg å snakke direkte til dere.

Det som skjedde i går, var helt feil. Journalister vridde om mine ord, tok kun med noen utdrag og fikk det til å virke som om vi samlet oss for en aksjon mot shorts (Venture) og sammenlignet dette med short squeeze som foregår i USA. Dette er helt feil. Jeg skrev det på min tråd og kommenterte flere ganger at vi ikke kan regne med en short squeeze, når det gjelder REC Silicon, ettersom det er begrenset når short kun står for 0.52% av selskapet. Det jeg og mange andre individer mener er at de store har alt for mye makt på børser verden over og at de kan manipulere kursen både synlig og usynlig. Jeg brukte GME som et eksempel på hvordan dette også foregår helt synlig, men alt som ble diskutert var at "det ble startet" en folkeaksjon for å presse shorts. Sterkt uenig her og dårlig journalistikk fra DN for å hente flere klikk. Hvis vi ser på tidspunkt når artikler om REC ble publisert i går, korrelerer det med økt volum. Ved å ha en clickbait tittel, som fikk folk til å tro at det er en folkeaksjon mot shorts (når det ikke er mulig med noe særlig squeeze på 2M aksjer shortet), noe som igjen gjorde at uvitende aksjonærer hoppet på bølgen for å tjene raske penger. Dette er selvfølgelig uvitende aksjonærer sin feil, hvor folk nærmest behandler børsen som casino. Med det sagt, så mener jeg at media bør gjøre sitt arbeid ordentlig før de legger ut artikler som vil ha en effekt på mennesker og aksjekurs. Podcasten derimot var nærmest direkte angrep på min IQ, hvor en av de som holdt podcast, ikke engang vet hva short er og Jensen kun fokuserer på short squeeze, som rett og slett ikke er mulig, fremfor alt annet jeg har skrevet. Hadde journalisten brukt litt tid til å lese mine innlegg, så hadde personen også forstått mer, men dette kommer jeg tilbake til senere.

Jeg argumenterte for at de store har ressurser som vi små aksjonærer ikke har. Hvor selv politikere, media og andre aksje-platformer kan virke til å være i lommene til de og at dette ikke er greit. Nok en gang henviser jeg til GME, fordi dette er et eksempel hele verden har øynene på. Det at kjøpere ikke fikk muligheten til å laste opp aksjer, men shorts fikk muligheten til å shorte på $300-400 nivå bør si litt. Politikere og SEC skulle undersøke om det foregår manipulasjon, når Reddit først samlet seg. For å avklare så media ikke misforstår: GME er kun eksempel på hvordan synlig manipulering har foregått. Ikke at vi skal ha en kamp mot shorts, hvor kampen er dømt til å tape, ettersom det er så få synlige shorts i REC Silicon.

For å avklare: Jeg er kjempe glad for at Aker er med på laget. Dette er dyktige industri byggere og jeg har tillit til deres visjon. Som en aksjonær ønsker jeg at Aker Horizons skal ha større eierandel over REC Silicon, men ikke på bekostning av oss små. Det jeg derimot spekulerer er at frykt blir brukt som et virkemiddel for å kontrollere hvor høy markedsverdien og aksjekurs på selskapet er. Merk, dette er kun spekulasjon og ikke fakta, noe jeg poengterte i mitt hoved innlegg. Og nå skal jeg forklare hvorfor jeg spekulerer dette.


REC Silicon er et selskap som lenge har blitt straffet for sin fortid. Nylig skrev Finansavisen at selskapet har falt med 99% av sin opprinnelige markedsverdi. Dette er sant, men det er flere årsaker bak dette. Først og fremst var det en "miljø-bølge" som gjorde at selskaper ble priset alt for høyt under den tidsperioden. Siden REC Silicon ble selvstendige fra REC Solar har det også vært tøft. Veldig enkelt fordi prisene gikk nedover, ettersom Kina tok et langt større markedsandel der og lagde fabrikker i bøtte og spann og produkter som var langt billigere enn hva som var lønnsomt for REC Silicon. Handelskrigen med Kina var heller ikke positivt, ettersom selskapet var avhengig av å kunne selge til kunder der for at ML kunne være i drift. Ledelsen i REC Silicon brukte alt for mye tid på å stenge ned fabrikken, noe som gjorde at selskapet brente enormt med penger. Selskapet var satt i en vanskelig situasjon og det ble til og med vurdert å selge fabrikken i Butte for å holde selskapet og deres aksjonærer i live. Alle spekulerte at det kun er snakk om tid før selskapet går konkurs, men så skjedde det mye som forandret alt.

Først og fremst fikk REC Silicon flere samarbeidspartnere. Blant annet Violet Power (CEO er Charlie Gay, Former Solar Energy Technologies Office Director) og Group 14. Det er mye spekulasjoner på hvem som står bak disse selskapene, men en ting de fleste er enige om er at dette er mektige mennesker som ønsker å endre på status quo innenfor både energi og batteri segmentet, dette er visjonærer. Ved å få disse avtalene forsikret REC Silicon at de ikke lenger må være avhengig av Kina og kan planlegge gjenåpning for fabrikken i Moses Lake (hvor CEO Tore Torvund selv sier de store pengene ligger). I følge Tore Torvund beregnet han at Moses Lake vil være opp i 75% kapasitet i løpet av 2023, noe som tilsvarer over $100M USD i EBITDA. Dette var i Oktober. Vet dere hva som har skjedd i de siste månedene? Prisene går opp og opp, hver eneste uke. Det har vært ekstremt stort fokus på fabrikkene i Kina, spesielt slavearbeid. I tillegg til det ønsker jeg å påpeke at i Kina bruker de som oftest kullkraft. Hos REC Silicon bruker de vannkraft og produksjonen er ekstremt miljøvennlig.

For å komme tilbake til poenget, Violet Power og Group 14 forsikret REC Silicon at de kan gjenåpne og være i drift igjen, innen kort tid (1-2 år er lite i et større tidsperspektiv). I tillegg til det har Sila Nanotechnology vært en samarbeidspartner på mindre grad, hvor de ville forsikre seg om at deres teknologi er god nok og nylig hentet de $590M USD for å bygge eget fabrikk i Nord-Amerika. Det har ikke kommet en bekreftelse fra verken dem eller REC Silicon på hvem de vil bruke som sin partner, men vi spekulanter tror at det vil være REC Silicon. For informasjon så bestemte også Violet Power seg for å bygge fabrikk selv, når opprinnelig plan var å leie. Dette bør gi oss en indikasjon på om at de har en plan og har både pengene og kunder til å kunne investere så stort. Vi ble lovet at ground breaking day vil bli holdt i løpet av Januar, men dette har blitt forsinket. En oppdatert beskjed fra selskapet sier at det vil gi mer informasjon i løpet av en uke til ti dager. Denne beskjeden fikk vi for noen dager siden.

Først og fremst vil jeg avklare at alt for mange ser på selskapet kun som en produsent innenfor solindustrien. Jeg vil argumentere for at vi må tenke større, nemlig batteri segmentet. REC Silicon produserer ren sisilium gjennom silangass og det er mye som peker på at ren sisilium vil være fremtiden innenfor neste generasjons batterier. Det er også ekstremt mangel på halvledere i verden per dags dato og det som er morsomt er at dette skjer før bilindustrien for fullt ut satser på el biler. Flere av de store har redusert antall biler de skulle lansere, fordi det rett og slett er mangel på halvledere. Så ikke bare treffer REC Silicon dagens batteri-segment, men det er fremtiden som er svært spennende her. REC Silicon står for 70% av markedsandel i verden her og flere dyktige mennesker predikerer at batterier sin struktur vil endres for neste generasjons el batterier.

I tillegg til det har det vært store politiske endringer i verden, hvor blant annet Joseph Biden vant valget. Dette var positivt, men når demokratene også fikk majoritet i senatet (50-50, men da får visepresidenten en stemme til) så var det en gamechanger. Nå kan visjonen til Biden bli en realitet. Hva er visjonen hans egentlig? Han ønsker å revolusjonere energi-sektoren i USA samtidig som han ønsker å bygge lokale verdikjeder for fornybart i USA. La meg sitere hans ord:

"That means we're going to use taxpayers' money to rebuild America, we'll buy American products and support American jobs."

Les videre til neste post. Begrensning på ord er nådd.
Redigert 04.02.2021 kl 20:38 Du må logge inn for å svare
Uchihabrah
04.02.2021 kl 20:33 7733

Hvor var vi? Ja, nemlig:

"That means we're going to use taxpayers' money to rebuild America, we'll buy American products and support American jobs."

Jeg mener at Biden administrasjonen er en variabel som er enda viktigere enn Group 14 og Violet Power, ettersom landet nå har fått bekreftelse fra regjeringen om at de skal satse stort på fornybart. Dette betrygger investorer som ønsker å gå i denne retningen. Hva vil da skje med alle som har olje-relaterte jobber? Der har også Biden administrasjonen en plan og vil forsøke å erstatte olje-relaterte arbeidsplasser med jobb innenfor fornybart.

Hvorfor er dette en variabel som er viktig? Veldig enkelt egentlig. Visste du at det ikke finnes et eneste selskap som REC Silicon i hele USA og EU? Ikke et eneste ett. Visste du også at REC Silicon er markedsledende innenfor sitt felt, har utviklet teknologi (og patenter) og kunnskap over flere tiår? Tror du ikke at et selskap som har en hånd innenfor sol og batteri segmentet vil gagnes positivt av visjonen til Biden? Tror du ikke at det vil komme flere aktører, akkurat som Sila Nanotechnology som nå vil hente inn frisk kapital for å kunne starte kappløpet om å være først i hva som blir kalt for "The grey gold?" fremover? Det vil definitivt også komme konkurrenter, hvor det allerede finnes flere i Kina, men nok en gang så gjentar jeg meg selv: Visste du at det ikke finnes et eneste selskap som REC Silicon i hele USA og EU?

Kan vi også være enige om at verden har bestemt seg for at grønt er fremtiden? At alle EU land vektlegger klimamål og planer? Noe av det første Biden gjorde når han tiltro som president var å signere Paris avtalen. Han har også sagt at i Februar vil han gå i dybden på planen sin om fornybart og vil prioritere håndteringen av pandemien først. Jeg gjentar meg selv en gang til, det er allerede mangel på batterier og alt peker på at dette vil fortsette slik som situasjonen er i dag. Det vil være stort fokus på å satse på fornybart energi fremover. Alt peker på at REC Silicon har noen eventyrlige år foran seg. Ikke kun på grunn av Violet Power og Group 14 (og muligens Sila Nanotechnology, kun spekulasjon, vær snill å ikke skriv en artikkel om dette i morgen, DN), men på grunn av kontraktene mange av oss aksjonærer spekulerer vil komme fremover. De stiller klart med to fabrikker og selv om det vil ta litt tid før ML gjenåpnes og er i full kapasitet vil det være raskere enn nye aktører kan bygge fabrikker, lære seg å produsere rent sisilium gjennom silangass. Henviser til utdrag fra hjemmesiden til REC Silicon;

"REC Silicon continues to maintain its unique position as the world’s largest producer of silane gas. Silane is the principal material used in the production of polysilicon and is an essential material for thin film PV, semiconductors and LCD display manufacturing. REC Silicon also has the world’s largest silane gas ISO module container fleet and is a world leader in other silicon gases - dichlorosilane (DCS), monochlorosilane (MCS), disilane and polysilanes." (Les mer her: http://www.recsilicon.com/products/silicon-gases/).

Nå som jeg har argumentert for hvorfor jeg tror at selskapet har en veldig lys fremtid foran seg ønsker jeg å legge frem hvorfor jeg spekulerer om at børsene verden over er til favør for de store, fremfor småaksjonærer og hvorfor jeg tror (nok en gang, kun spekulasjon og ikke fakta) at REC Silicon også har blitt påvirket av dette.

Vi som er aksjonærer vet at REC Silicon holder Q4 kvartalsrapport 19. Februar 2021. Vi spekulerer også at vi vil få mer informasjon om gjenåpning av fabrikken i Moses Lake når de guider for 2021. Husk at det tar tid for et så stort fabrikk å gjenåpnes, det skjer ikke over natten og REC Silicon utførte en emisjon allerede i Oktober 2020, med hovedformål om å gjenåpne fabrikken. Vi spekulerte også at Aker Horizons vil ta REC Silicon under sine vinger, ettersom vi tror at selskapet kan være viktig for Aker sin nye satsning på fornybart. Dette endte opp med å stemme, men man trenger ikke å være en geni for å sette dette sammen, når Aker i forrige kvartalspresentasjon sa at de vurderte å flytte RECSI til Horizons. Kun fordi jeg eller andre hadde rett om dette, betyr ikke at vi kan predikere fremtiden, det kan ingen, men vi er jo her for å spekulere samt diskutere. Når informasjonen allerede er ute i markedet er det for sent, derfor bruker vi vår tid til å sette sammen teorier på hva fremtiden kan bringe. Før jeg forteller hvorfor REC Silicon også er påvirket av å holde kursen nede ønsker jeg å påpeke:

1. Nylig sa Kristian Røkke at de vil uttale seg mer om sine planer om REC Silicon i Februar. Samme måned som Q4 presentasjon samt guiding for 2021.
2. Det har vært stille fra ledelsen rundt gjenåpning og ingen innside kjøp eller salg har blitt utført siden 21. Oktober. Nå kan det argumenteres for at de som er på innsiden ikke er kjent til å være de mest aktive når det kommer til kjøp og salg av aksjer, men føler dere ikke som meg at mye har skjedd siden Oktober - og hvis noen fra innsiden handlet mer hadde det betrygget andre aksjonærer under en stille periode? Hvorfor har dette ikke skjedd? Veldig enkelt, jeg mistenker at de sitter med innsideinformasjon om prosesser som er pågående og ikke fullført ennå. Dette kan være alt fra gjenåpning av Moses Lake, til opsjonsavtale med deres samarbeidspartner i Yulin, eller mye mer.
3. Forvalteren i DNB teknologi sa den 25.01.2021 dette:

"– Det er naturlig for oss å selge når aksjekurser stiger så mye, sier forvalter Anders Tandberg-Johansen i DNB Teknologi, og fortsetter:
– En del av RECs potensial er allerede tatt ut. Aksjen er vel opp 9-gangeren siden bunnen. Vi finner mer verdier andre steder akkurat nå."

Dette fikk meg og flere andre til å reagere. For det første så er det ikke vanlig at nest størst investor av et selskap sier noe sånt om selskapet, når man rett og slett kunne ha sagt at dette er på grunn av vektlegging av porteføljen og avsluttet samtalen. Merk at de fremdeles har nest størst post i selskapet etter Aker Horizons. I tillegg til det korrelerte aksjekurs fall direkte med når artikkelen ble publisert. Det som er litt morsomt er at andre DNB fonds kjøpte seg opp under samme periode. Netto kjøp og salg viser at DNB konsernet faktisk har kjøpt seg ytterligere inn i REC Silicon, bare fordelt på flere fonds, enn det DNB Teknologi har solgt. Tror du ikke på meg? Ta en titt på top 50 aksjonærer i selskapet da vel! Nå kan det godt hende at selv om forvalteren hos DNB Teknologi mener at en del av potensialet er tatt ut så mener andre forvaltere i samme konsern annerledes, men da snakker jo forvalteren fra DNB Teknologi også ned på sine medarbeidere og dette kan indirekte tolkes som om alle bør kjøpe DNB Teknologi, fordi de velger selskaper med mye potensial, men de andre DNB fonds, ja de kjøper aksjer hvor en del av potensialet allerede er tatt ut.

Jeg spekulerer at Aker vil øke eierandel til minst 33.4% i REC Silicon. Visste du at generalforsamlingen i selskapet har godkjent utvanning på 10% på nåværende aksjonærer hvis nødvendig? Visste du også at dagens kurs ikke er langt unna kurset som er nødvendig for at det kan bli utført en emisjon som vil gi Aker Horizons 33.4% eierandel og utvanne nåværende aksjonærer med 10%? Hvorfor en emisjon egentlig? Selskapet har jo nylig hentet inn penger.

Her spekulerer jeg at Aker Horizons aldri vil handle gjennom børsen, ettersom det vil presse prisen ekstremt høyt opp. Jeg spekulerer også for at de ikke kan kjøpe ut de andre store, for da vil de nok kreve et høyere sum enn dagens kurs. En emisjon vil være veldig positivt for selskapet, ettersom det vil bringe mer kapital på bok, og jeg tror vi alle aksjonærer kan være enige om at vi ønsker Aker i ledelsen her, ettersom dette er industri-byggere.

For meg virker det som om det er alt for mange tilfeldigheter som ikke går opp i opp. Har jeg rett eller feil? Det kan jeg ikke love noe om, fordi alt er jo kun spekulasjoner. Jeg tror personlig at det er mye som foregår bak kulissene, som vi vanlige mennesker på gaten aldri får vite om. Jeg mistenker også at store hedgefonds har alt for stor innflytelse på markedet, spesielt i USA, hvor opsjoner kommer inn (her er opsjoner helt annerledes enn EU), men jeg mistenker også at det foregår manipulasjon på Oslo Børs.

Så ja, kjære DN, innlegget i går handlet aldri om en short squeeze, som ikke er mulig. Det handlet om noe mye større. Det handlet om at aksjonærer som daglig skriver her at de har troen på at selskapet vil være på over flere hundre kroner i aksjekurs skal putte pengene sine der munnen er. Det handlet om at flere av oss mistenker at det vil komme en emisjon og vi føler at aksjekursen holdes nede og vi er lei av hvordan de store kledd i dress alltid skal ha en fordel over oss små. At selskaper skal vokse unaturlig høyt rett før børsmeldinger kommer. At det foregår tydelig manipulasjon på børsen i USA. At vi ikke tror Norge er noe særlig mye bedre. En kan selvfølgelig argumentere for at selskapet allerede har vokst helt enormt siden 2020, og noen vil argumentere for at veksten er en boble, ettersom en aksjekurs på 18.51kr er mye for et selskap som kun har en fabrikk i Butte som er i produksjon og en fabrikk selskapet delvis eier i Kina. Alt dette er spekulasjoner og ikke fakta.

Men hvorfor spekulasjoner? Veldig enkelt: Mye har forandret seg innenfor aksjemarkedet. Nå handler det ikke kun om å kjøpe selskaper som er godt etablerte og tilbyr god utbytte, men fremtidig vekst. Alle kan vel være enige om at alt peker på om at fornybart er fremtiden? Hvorfor er REC Silicon en av de få selskapene på Oslo Børs som har bevist at de kan utføre, har teknologien, henter penger per dags dato og som har et kjempelyst fremtid foran seg en av de få som ikke prises som en ESG-aksje? Hvorfor er det så mange selskaper med både gode og dårlige ideer som er verdsatt så høyt, når de ikke engang har begynt?

Fortsett til neste kommentar for avslutning. Begrensning på ord er nådd.
Uchihabrah
04.02.2021 kl 20:33 7711

Det kan hende at dette er fordi markedet rett og slett ikke har tillit til REC Silicon. De har jo dummet seg ut tidligere og mange aksjonærer har brent seg på selskapet. Det tar tid før tillit blir bygd. Jeg har full forståelse for det. Det er også stor teknisk motstand rundt 20kr, så det er naturlig å teste disse grensene før aksjen enten tar hakket opp eller ned. Jeg tror og har pengene mine investert på at hakket vil være opp, men først etter at en eventuell emisjon vil bli utført og vi får mer informasjon om gjenåpning av fabrikken i ML.

Kanskje alt bare er tilfeldig og jeg bommer fullstendig på mine spekulasjoner her, men av natur liker jeg å tenke selvstendig. Jeg foretrekker å spekulere. Å lære så mye som mulig og komme med ulike teorier på hva som foregår og hvordan fremtiden kan være. Jeg tror personlig ikke at alt er tilfeldig, men jeg gjentar det jeg skrev på min opprinnelige tråd som har blitt lest av flere titusener i løpet av kort tid: Dette er kun spekulasjoner basert på informasjon vi har tilgjengelig.

Nå har jeg ikke engang nevnt triggere for selskapet, kun det store bildet. Jeg gidder ikke å gå i en lang diskusjon på akkurat hvorfor jeg og mange andre mener at selskapet markedsverdi ikke gjenspeiler fremtidig potensial. Les mine tidligere innlegg hvis du vil lære om EU taksonomi, potensielt inn i hovedindeksen i Mars osv og alt som peker på akkurat hvorfor REC Silicon er et av de beste, hvis ikke den beste (for meg er selskapet gull. Jeg er ALL inn og har vært det lenge) vekst casen de neste årene i hele Oslo Børs. Jeg har full tillit til selskapets ledelse og ønsker en sterk Aker Horizons bak ryggen min og til REC Silicon.

Det vi derimot ikke ønsker og har blitt inspirert av er at manipulasjon på børsene verden rundt av menn kledd i dress skal slutte. At vi som er små skal ha det samme utgangspunktet som de store. At vi ikke skal ha odds mot oss. At et selskap ikke brått skal vokse enormt en dag også kommer det børsmelding dagen etter. Vi mistenker at det må reguleres enda mer på børser verden rundt, inkludert Oslo Børs og vi som tror at en emisjon ikke kommer ønsker ikke å bli utvannet.

Vi som har troen på selskapet kommer til å kjøpe uavhengig av om aksjekursen er på 3kr, 6kr, 10kr, 14kr eller 21kr. Fordi vi har en tro om at selskapet skal blomstre i fremtiden. Hvem er det som kommer dårlig ut her? Småaksjonærer og spesielt aksjonærer som stoler blindt på på alt de hører. Man kan nok en gang argumentere for at det er små aksjonærer sin feil for å sette penger inn i et selskap de ikke kan noe særlig om, men jeg mener at media også har et etisk ansvar her om for å ikke skrive artikler kun for å få mest mulig klikks, men artikler som representerer realiteten. Jeg forstår at media i dag er annerledes og at selskaper også trenger å tjene sine penger, men det som er viktig å poengtere er tilliten vi nordmenn har til hverandre. Vi stoler på hverandre.

Det er flere artikler jeg og mange andre ikke synes noe særlig om, hvor overskriften til artikkelen ikke samsvarer med innholdet. Senest i går så vi flere av disse, hvor fokuset ble kun rettet mot en short squeeze som ikke er mulig, istedenfor det store bildet over hvordan odds kanskje ikke er til favør for oss små. Det at shorts potensielt må dekke, var kun en bonus for at algo tradere skal sette seg mer i fundamentet og hvor viktig denne måneden er for fundamentet til selskapet og hva som vil foregå i 2021.

Hvis dere tror at jeg ledet et eller annet opprør så tror jeg at dere gir meg alt for mye kreditt. Det var allerede poster på Facebook og Hegnar forum før jeg startet tråden min og dette inspirerte meg til å skrive selv, fordi jeg spekulerer at markedet ikke er rettferdig. Hvis dere tror at mennesker følger meg blindt, en anonym mann på et forum så undervurderer dere befolkningen i Norge. Vi er smarte nok til å tenke selv. Det som kom frem i går er at det er mange som deler mine meninger. At jeg ikke er alene om å tro at børsen verden over, inkludert Oslo Børs bør bli bedre regulert. At vi rett og slett er lei av at de store har alle fordeler på sin side, men det gjelder ikke oss små. Hvis du også tror at omsetningen i går var kun pga. småaksjonærer så tror jeg også at du tar fullstendig feil.

Jeg har pengene mine der munnen min er. For meg er det fordelaktig å være stille, laste opp så mye som mulig og håpe at prisen går ned, fordi jeg satser langsiktig på selskapet og hvis mine teorier er riktige så vil jeg tjene enda mer, men jeg har vært aktiv på forumet for å inspirere andre til å tenke selvstendig og utenfor boksen, fordi jeg skulle ønske at noen inspirerte meg til å tenke selvstendig selv, for flere år tilbake. Alt analytikere eller forvaltere sier er ikke nødvendigvis sant. Det er ikke sånn at de alltid har små aksjonærer sin interesse i sin bakhodet, men seg selv og sine kunder. Sånn at de slipper å være uvitende aksjonærer og kan lære seg opp. REC Silicon er kun ett selskap, det er børser verden over fokuset burde være. Jeg vil også avklare at jeg ikke har solgt en eneste aksje, verken i går eller i dag og lastet tvert i mot mer. Jeg har pengene mine der munnen min er. Jeg har tro på at selskapet er underpriset og jeg er villig til å laste opp uavhengig av aksjekurs.

Om jeg har rett eller feil angående en rettet emisjon vil tiden vise. Jeg ønsker å avslutte med å si at jeg tror at Februar kommer til å bli en veldig spennende måned for REC Silicon og at akkurat nå handles aksjen til prisen av møkk - i forhold til potensialet, som egentlig er gull. Her har dere en forklaring på hvorfor jeg er en investor i selskapet og hvorfor jeg mener at aksjen er underpriset og at jeg mistenker at prisen holdes nede (av hvem, det kan jeg dessverre ikke svare på, tenk selv og lag egne teorier) og vil eksplodere så fort en emisjon blir utført og vi får mer informasjon om gjenåpning av fabrikken i Moses Lake. Jeg tror at vi vil få vite utrolig mye innen 19. Februar 2021. Husk, jeg er bare en anonym liten mann som deler mine meninger. Ikke stol blindt på det jeg sier. Undersøk selv. Lær så mye som mulig. Tenk selvstendig og tenk langsiktig.

Til dere som gjorde narr av meg på podcasten deres, kanskje lær dere hva shorts først er før dere gjør narr av meg. Sett dere i hva aksjer er først og fremst og deretter selskapet. Sett dere i mine tidligere innlegg også vil du innse at jeg har holdt samme mening, uavhengig av aksjekurs. Ikke vri på mine ord. Ikke få uvitende stakkars aksjonærer til å tro at dette er en aksjon som GameStop i USA. Det er det absolutt ikke og det kan det aldri bli. Dette er en gjeng med små investorer som kun ønsker mer åpenhet, enda strengere regulering og at vi rett og slett er lei av å føle at oddsene er i mot oss - og vi er villige til å sette pengene våre der munnen vår er, fordi vi spekulerer at aksjen er på billigsalg i forhold til fremtidig potensial og at vi er villig til å kjøpe på 20kr, 21kr og 22kr.

For dere som tok gevinst i går, så har jeg ingenting i mot det og ønsker å gratulere dere! Hvis du føler at selskapet er overpriset, vær så god og selg eller short. Hvis du derimot er som meg og tror at selskapets potensial er helt enormt basert på politiske endringer verden over som igjen vil påvirke prospektene i fremtiden - og at et sterkt grønt USA med lokale verdikjeder også vil påvirke REC Silicon som har to fabrikker i landet positivt, ja da gjør du det vi alltid har gjort. Vi kjøper mer og vi holder.

Så i morgen, ja da laster jeg opp enda mer, uavhengig av aksjekurs. Hva du gjør selv er helt opp til deg. Har du troen eller ikke? Er du langsiktig eller kortsiktig? Er mine og mange andre sine spekulasjoner riktige, eller er vi en gjeng med amatører som rett og slett overanalyser? Vil du være med på hva jeg og mange andre tror er Norges beste vekst case? Ja, da bør du lese deg opp, men hvis du allerede har troen, da gjør vi det vi alltid har gjort. Vi kjøper og holder, uavhengig av aksjekurs! Vi selger oss ikke ut på 10% usle gevinst, fordi vi har troen på så mye mer. Vi ønsker et mer åpent børs, hvor tanken om å spekulere om manipulasjon ikke engang dukker opp, fordi vi har tillit til institusjonene og at alle opptrer nøytralt uten noen som helst fordeler. Hvis dere (spesielt DN) skal fortsette å angripe meg for å få klikks, så er dere hjertelige velkomne, men inviter meg til en debatt eller podcast fremfor intervju, så skal vi virkelig ha det gøy sammen!

Hilsen,

Uchihabrah.
Patron72
04.02.2021 kl 20:38 7634

Jeg deltok ikke i denne «aksjonen» har heller ingen formening om den.
Derimot er jeg long i recsi og da gleder det mitt hjerte å se deg tilbake.
Leser dine innlegg om Rec Silicon med stor interresse
Helgrønn
04.02.2021 kl 20:49 7546

Støttes.
Geir2020
04.02.2021 kl 21:18 7389

Er så enig i alt du skriver. Du har alltid gode betraktninger og det er med glede jeg ser at du er tilbake.

Godt å se deg tilbake Uchihabrah
Jkidd
04.02.2021 kl 21:21 7332

Gledelig å se deg tilbake :) Meget forståelig det tok på i går. Viktig også å tenke på at media er ute etter flest mulig clicks på artiklene sine. Oppmerksomhet er det de tjener på. De er en bedrift de og. Tok ingen gevinst i går. Lastet derimot opp 16500 aksjer mer i dag da aksjen duppet 18,5 :)
Falco1
04.02.2021 kl 21:21 7320

Hadde ikke kapital den dagen, men var artig å følge. Hadde aldri i verden trodd at det som skjedde var mulig:)
VL
04.02.2021 kl 21:22 7301

Alltid en fornøyelse å lese dine innlegg, støttes.

Det forstår jeg godt at det var veldig vanskelig og takle situasjonen. Se fremover og bare ta lærdom av hva som skjedde. Det blir heldigvis lettere for hver dag som går. Tror alle har fått nok av disse Recsi trådene. Slett de er mitt råd.
Daim1
04.02.2021 kl 21:29 7199

Tenkte du hadde knekt sammen etter en heftig dag på «jobben» igår.. Godt du ikke dro lengre inn i mørket😉 Jeg leser dine innlegg med stor iver. Minner meg om en herremann som hersket forumet når jeg startet min karriere i Rec for veldig mange år siden.. Begge var og er noen kunstnere på tastaturet. Håper dog du treffer bedre enn din forgjenger, han ble også tatt av mørket og kom seg aldri ut igjen. Jeg er All inn, spådde kurs på 50 kr for flere måneder siden, står enda ved den spådommen. Lykke til!
mohitas
04.02.2021 kl 21:31 7165

Veldig bra Uchi. Hadde ikke cash til å støtte revolusjonen deres, men er fullastet, long og klar for veien videre.
Fortsett å mate oss med dine gode innlegg, det verdsettes høyt👍
nemi's
04.02.2021 kl 21:35 7041

Knekker du sammen av å være på HO, som du sier, bør du i hvert fall ikke være på OSE.

Gjør deg selv en tjeneste, Abrakadabra, fortsett med å holde deg langt unna HO. Og OSE.

Det blir bra for deg.
ankon
04.02.2021 kl 21:39 7041

Uchi,du er topp. Rettferdighet varer lengst,,,
VL
04.02.2021 kl 21:39 6968

Tror nok de fleste her på RECSI vil vil ha deg bort kjære Nemi, så gjør alle en tjeneste og hold deg unna trådene til Uchi.
Mr_Hudson
04.02.2021 kl 21:42 6983

https://twitter.com/thor_chr/status/1357338852822634499

Her ser man hvilken type denne journalisten er.
Todareistodo
04.02.2021 kl 21:48 6891

Velkommen tilbake!

Kjedelig at du ble singlet ut med et sånt trykk mot deg personlig, men var i det store og hele et morsomt stunt
Sånn jeg ser det har det dessuten gjort mer gagn enn skade. Masse pr da!

Har ikke vært en kjedelig reise å komme på REC-toget, det skal sies, og gårsdagen toppet vel det meste.

Solgte ikke en aksje i går, og har ingen til salgs fremover heller. Sitter tilnærmet all in med en fantastisk gevinst, men uaktuelt å cashe inn på disse nivåene og før vi har tatt ut mye mer av det enorme potensialet som ligger i REC.

Sov godt Uchi, ta seg en fortjent hvil.
Daim1
04.02.2021 kl 21:50 6859

Thor Chr. har dessverre mistet det helt..Blir bare flaut av en voksen mann! Skam deg
Soltak
04.02.2021 kl 21:51 6854

Leser dine innlegg med stor beundring. Utrolig godt å ha deg tilbake! Stå på videre.

Er ikke noen storaksjonær, ei eller trader av noe omfattende størrelse ..men det skal sies at jeg har registrert at det florerer med div. utsagn og tildels en nedlatende tone blant svært mange på dette forumet og ikke minst når det kommer til journalister i diverse finansaviser. Ingen tvil om at toppene sikrer seg selv og ingen annen, så synes å gjelde flere her på forumet. Da gjenstår å se på de aktørene her inne som besitter mer kunnskap enn seg selv og det skal sies at du synes å ha en formidlingsevne og genuitet til å by på den kunnskapen, så all kreditt til deg ! Full forståelse for at du backet ut litt forleden dag, men bra at du er tilbake! Fortsett med dine informative og gode innlegg, det har jeg og sikkert flere tjent penger på ! Sitter long, men trader med 10% av porteføljen ..Rec med sine fundamentale forutsetninger vil være et lystig case fremover...Takk !
Tanjiro
04.02.2021 kl 21:52 6821

Fint å ha deg tilbake Itachi, vi er alle mennesker og det kommer et punkt der man føler nok er nok, men da gjelder det å ta ett steg tilbake for å kunne ta to steg fremover. Du bidrar fint med dine fundamentale analyser av selskapet, fortsett som du gjør.

Og til deg Simen, hvor lavt går det ann å synke? Sprer ikke noe annet enn kvalme her på forumet.

Ha en fin kveld videre
grabein
04.02.2021 kl 21:56 6799

Velkommen tilbake, Uchi.
Fholm
04.02.2021 kl 21:59 6724

Velkommen tilbake, mye god info og en bra ressurs er tilbake der " du " hører hjemme.

Tips fra meg til deg: " Det blæs på toppen" ;)
BørsMR
04.02.2021 kl 22:00 6703

Veldig glad for du er tilbake Uch! Jeg ble lei meg når jeg leste du skulle slette kontoen, du har så mange fine bidrag her inne som vi trenger 😊

Velkommen tilbake, og takk for et fint innlegg.
Woopwoop
04.02.2021 kl 22:04 6634

Denne DN Thor burde virkelig blitt meldt til PFU. For en amatør, utrolig at han kan kalle seg journalist. Velkommen tilbake!

Godt å ha deg tilbake, Uchihabrah, og jeg følger dine tenker og ord som jeg skulle sagt det selv 😊 Gleder meg til årene som kommer som REC-aksjonær, dette blir en både spennende og gledelig reise, og jeg er veldig glad for å ha med deg som en av reiseguidene 😉
Alan77
04.02.2021 kl 22:13 6476

Velkommen tilbake Uchi 👍

Har fulgt med på dette forumet i et par månder nå, å hadde egentlig ikke tenkt å være noe aktiv, siden jeg liker meg I bakgrunn. Vil bare si at det er godt å ha deg tilbake Uchi, du har mange gode tråder og kommentarer, og de har trøsta meg i de tider man begynner å tvile på egen dømmekraft. Er en grønnskalle I aksje gamet, så har ca ingen ting å bidra med, men et sted må man vell starte. Har lært mye av flere her, å mye mer skal jeg lære. Har satt det som settes kan på recsi, å har virkelig troen på dette. Skal bli en lang og spennende reise med dere og rec. Takk igjen for at du kom tilbake Uchi 🙏
Cadizio
04.02.2021 kl 22:23 6328

Hej första inlägg jag skriver. Måste bara passa på att verkligen ge Uchihabrah beröm för sitt enorma engagemang runt denna aktie. Jag är ganska ny i aktie branchen men fastnat helt för REC efter läst alla inlägg av vederbörande. Jag är lång i aktien och tror stenhårt på den . Stort tack från Sverige
dr-syk
04.02.2021 kl 22:26 6326

Kjære Uchi.

Velkommen tilbake, du har vært dypt savnet. Du er en ressurs og har kunnskaper så det holder. Vi er mange på HO som bare lese, men sjeldent skriver, jeg har også vært en av dem. Etter ditt innlegg igår, var det en svært trist og råtten ting at du ble utsatt for en heksejakt av media. Du har alltid kommer med opplysninger en aldri kunne ha tid til å finne selv, og basert på de opplysningen og egne konklusjoner er Recsi er stor del av porteføljen, den vokser for hver mnd. lønn uansett kurs den står på.

Resci har en står tro på og like så på Uchi. Vi støtter deg alle sammen selv om vi er så og si anonyme hele gjengen her. STÅ PÅ OG IKKE GI DEG! Takk for at du valgte å komme tilbake igjen!
Siggypop
04.02.2021 kl 22:28 6289

Herlig å se deg tilbake! Jeg skriver ikke så mye her, men jeg leser det meste! Og jeg har gått all-in for en stund siden. Jeg må si jeg gleder meg til å vekte litt om på porteføljen, men ikke f om jeg selger gull for knapper og glansbilder :)
centrino
04.02.2021 kl 22:35 6213

Velkommen tilbake!
Det er sånne personer som deg vi trenger her inne.

It`s OK to be DIFFERENT


Velkommen tilbake til ressursperson #1 hva RECSI angår. Du er uerstattelig!

Du er etter min mening den mest seriøse inne på dette forumet, så flott at du er tilbake, skuffa over alle småsparerene som solgte, samtidig var det jo gode gevinster i løpet av kort tid. Selv har jeg gått inn og ut av aksjen, men har bestemt meg for å sitte lengre...:-) Har en litt dårlig hjerte, er nok ikke Rec den rette aksjen å sitte på, enorme svingninger til tider, men kommer alltid tilbake, de som har vært litt tolmodige i denne aksjen har gjort gode penger, og derr har jeg tapt en del pga min rastløshet. Blir spennende å følge nye oppdateringer og kursutviklingen.

Til de som måtte være negative: Logg ut og gjør noe annet! En har alltid flere valg, er det noen som irriterer meg, ja så blokkerer jeg dem.

Må si jeg blir mer og mer usikker på hva "aksjonen" du startet går ut på. Det klages over utviklingen i en aksje som minst har
gått seksgangern siden Røkke kom inn. Jeg er f.eks mye mer kritisk til det som skjer i Axactor, der storeulv ser ut til
å ta over selskapet for slkk og ingenting, som en reprise på Aktiv Kapital Du sier du vil ha med Aker videre.
Ja, det forstår jeg godt, uten Aker på laget vil aksjen falle som en sten igjen. Dersom Aker går over 1/3 eierskap,
vil dette utløse budplikt til alle øvrige aksjonærer. Aker må da tilby øvrige aksjonærer minst den høyeste kurs de har
betalt i løpet av 6mndr før budplikten inntrer. Dersom de f.eks kjøper aksjer i markedet, og gir, la oss si kr 30,-, som jeg
går ut fra er minstepris "aksjonen" ønsker. Da må de også by resten av aksjonærene kr 30,-, og dermed gi fra seg mye
av oppsiden på investeringen, ihverfall kortsiktig. Dersom Aker øker sitt eierskap, noe ihverfall jeg håper på, så skal dette
skje på markedsmessige vilkår, alle oppfordres å følge med på at dette skjer forretningsmessig korrekt. At Aker deltar videre,
med sin industrielle ekspertise og mulig konsekvens at Moses Lake gjenåpnes, er det som er viktig for aksjekursen i REC fremover,
ikke skriblerier på HO

Veldig gledelig at du er tilbake, Uchi!
GPACTOR
04.02.2021 kl 23:36 5661

Ekstremt ordgyteri og oppsiktsvekkende selvsentrert visvas.

Dette er ikke bra.
GPACTOR
04.02.2021 kl 23:45 5613

Du bør få bonus fra Røkke. Må jo le seg ihjel av denne galskapen.