PROXIMAR SEAFOOD- EN FREMTIDIG VINNER!!!!


Man vet at kortreist mat, sunnhet/renhet, fokus på miljø og mat sikkerhet er og blir en vinner fremover. Da skal man lete lenge etter et bedre case en Proximar Seafood. Med internasjonale industri aktører med på laget og en perfekt beliggenhet har vi mye å se frem til. Man kan bare se hva Nutreco sin CEO sier om saken:

Nutreco and Proximar partner to establish large-scale land-based Atlantic salmon farming facility in Japan

3 February 2021

Amersfoort, February 3, 2021: Nutreco today announces its investment in Norwegian land-based fish farming company, Proximar. Strategically located near the iconic Mount Fuji, Proximar’s Atlantic salmon farming facility will be a large-scale land-based fish farm helping to meet the large demand for salmon in Japan, using Recirculating Aquaculture System (RAS) technology.

Nutreco CEO Rob Koremans comments, “Our investment in Proximar is perfectly aligned with our mission of Feeding the Future. Japan has a large market and demand for Atlantic salmon in addition to limited possibilities for sea-based production, placing a large dependency on imports from other countries and increasing the environmental cost.”

Local land-based salmon production allows high quality fresh salmon to be produced closer to the consumer all the while reducing the CO2 footprint from airfreight, thereby reducing the entry cost to the market and securing fresher salmon for the consumer.

Nutreco’s Chief Innovation Officer Viggo Halseth comments, “We are delighted to partner with Proximar, we find the team strong and capable in delivering on land-based fish farming and like Nutreco, sustainability is a focus cornerstone for Proximar. Nutreco’s aquaculture division, Skretting, will work with Proximar bringing our knowledge in feeding and salmon production, while also building our own competence and customized fish feed to support all customers that produce RAS.”

“Since establishing Proximar in 2015, we have emphasized building a platform with an industrial footing. We believe this is crucial for success, and we’re therefore very excited to have Nutreco joining. This partnership contributes to further strengthen our platform according to our strategy. Nutreco represent valuable expertise and insights when it comes to operations, which is highly beneficial for Proximar. With Nutreco onboard, we now look forward to taking Proximar to the next stage,” says Joachim Nielsen, CEO of Proximar.

Today, Proximar began its first day on trading on Euronext Growth Oslo, the Oslo Stock Exchange’s marketplace for high-growth SMEs. The land-based Atlantic salmon farming facility is due to begin construction in Q1-2021 and is expected to be completed in the first half of 2023, with its first harvest during the first half of 2024.
urix
21.07.2021 kl 14:57 1040

SeafoodInvest skrev Nice👍
Vi kommer nærmere og nærmere 6 tallet dag for dag! NICE? Lavest hittil i dag 7,28 kr.

Har fått snittet kraftig ned i dag. Nice👍
urix
21.07.2021 kl 16:27 977

7,10 kr . lavest, nærmer oss 6 tallet, huff, huff!!

7.11 close. Hva fan feiler det folk? Enn å lempe den videre ned på en solskinnsdag på børs. Tydeligvis noen som har investert i noe annet enn de hadde trodd. Dette er en investering i framtidens oppdrett. Landbasert, midt i verdens største marked for fersk laks. De holder på å bygger en flott fabrikk som skal loades med topp noch moderne utstyr.
urix
21.07.2021 kl 16:36 962

Du bør slutte å servere "hvite løgner", du må gjerne prøve å lure oss, men å lure seg selv blir vel litt dumt!! Du er nesten tvunget til å være positiv, da du i lang tid har predikert oppgang, du har sett 10 tallet flere ganger, mens jeg har sett nedgang, likevel har du ytret ønske om at jeg ikke skal skrive om en aksje jeg ikke eier, eller så har du ment at jeg er short, jeg eier ikke , er ikke short, om ikke finansiering er på plass snart ser vi 6 tallet, det er det jeg tror.

Foreløpig har du vunnet denne konkurransen som du har satt opp. Men aksjen skal nok opp igjen. Tenker også som deg at det vil skje i forbindelse med nyhetsvarsel om ytterligere finansiering. Så da er vi jo faktisk enige😊👍

Å tro at melding om finansiering er på plass kommer midt i fellesferien er nok urealistisk. September/oktober ser jeg for meg er mer realistisk.
pilagi
21.07.2021 kl 18:43 857

Flaks for oss at vi har en som er så kunnskapsrik her inne!
Till
21.07.2021 kl 20:00 814

Har tatt 5000 små lodd i denne på 9,92 (har mest i kingfish og salme), av den enkle grunn at de praktisk talt er i Tokyo by og derfor har et enormt stort kundepontensial. Er smått skeptisk til RAS på laks, selv om Kingfish ser ut til å ha klart det bra - tror Salme sin hybridløsning er best. Tenker likevel at siden Proximar sitt anlegg ikke er bygget ferdig enda, så kan de kanskje lære av f.eks. Atlantic saffire sine feil og utfordringer med RAS-anlegg, og at Proximars anlegg dermed vil kunne bygges og fungere mer knirkefritt. Vil også tro at Proximar er kjent med utfordringene rundt smaken på laks med bruk av ferskvann og at de får til løsninger på dette. At innsidere har lastet en god del aksjer må nå også tyde på at de har en viss tro på selskapet på sikt! Landbasert oppdrett vil uansett måtte bli en del av næringen! Den som intet våger, intet vinner:-)
urix
22.07.2021 kl 05:27 716

Hvorfor har du da ment at aksjen skulle til 10 kroner/ finansiering / Sept / Okt nye toner fra deg, tidligere var det slik jeg forsto det, rett rundt hjørnet.
Dette er ingen konkurranse jeg har vunnet, tvert imot er det mange aksjonærer som hittil har store papirtap, jeg har heller ikke opprettet denne "konkuransen", i Proximar Seafood er det stort sett folk med papirtap nå, og en del av disse har tatt tapene og forlatt selskapet, og jeg tror flere vil gjøre det samme.
Mulig vi ser 6 tallet de nærmeste dagene, vi er bare 11 øre unna.
Det er mulig jeg irriterer men det må du tåle, så langt har jeg fått rett i mine antagelser, og selvfølgelig om finansieringen kommer så vil kursen stige, men det er jo akkurat det som er stridens kjerne. Når man ser problemer og ikke vil vedkjenne seg dem, da er det fort gjort å ta feil beslutninger.
Redigert 22.07.2021 kl 07:24 Du må logge inn for å svare

Å kjøpe Proxi på 7-tallet som et bet på at de får fullfinansiering på plass etter hvert er slik jeg ser det et svært interessant bet.
urix
22.07.2021 kl 12:06 593

For meg har du ingen troverdighet: 16:19 i går skrev du: "Har fått snittet kraftig ned i dag. Nice."

16:30 i går skrev du dette: "7,11 close. Hva fan feiler det folk? Enn å lempe den videre ned på en solskinnsdag på børs."

To motstridende setninger. I den første setningen gir du utrykk for at du er fornøyd med nedgangen i kursen.

11 minutter senere er du forbanna for at sluttkursen landet på 7,11 kr.

Forstå det de som kan!!


Du har helt rett: jeg er fornøyd med å få snittet ned på den ene siden. På den andre siden kan jeg ikke fatte at noen selger så billig.
urix
22.07.2021 kl 17:14 521

Hvis du har mer penger, så får du jo snittet enda mer ned! Hva er problemet??

Går aldri all inn i noe som helst. Har investeringsregler.
urix
23.07.2021 kl 02:03 387

4. februar kurs 18,73 kr.
Lavest omsatt 22/7 - 21: 7,04 kr.
6 tallet nærmer seg!!!

Katastrofe for de som har vært med fra starten på Euronext growth.

Eller en gedigen kjøpsanledning…
urix
23.07.2021 kl 15:21 226

Hvis det ikke går konkurs da!!!

Lavest hittil i dag, 7 kroner, ikke langt til 6 - tallet nå!!!
Redigert 23.07.2021 kl 15:23 Du må logge inn for å svare

Går nok ikke konkurs😉
Det hadde vel du likt i så fall.
Det bygges fabrikk nå og alt ser ut til å gå etter planen.

Et selskap med en lysende framtid midt i asias matfat.
At du ønsker selskapet ondt får bli ditt problem.

Følg med på slutthandelen i dag😉

Ser ut til at roboten som presser kursen ned begynner å bli tom..
urix
23.07.2021 kl 16:48 162

Jeg er ikke typen som liker at det går dårlig for noen, men jeg er realist. Du bør slutte å tillegge meg en karakteristikk som "ond person".