PROXIMAR SEAFOOD- EN FREMTIDIG VINNER!!!!


Man vet at kortreist mat, sunnhet/renhet, fokus på miljø og mat sikkerhet er og blir en vinner fremover. Da skal man lete lenge etter et bedre case en Proximar Seafood. Med internasjonale industri aktører med på laget og en perfekt beliggenhet har vi mye å se frem til. Man kan bare se hva Nutreco sin CEO sier om saken:

Nutreco and Proximar partner to establish large-scale land-based Atlantic salmon farming facility in Japan

3 February 2021

Amersfoort, February 3, 2021: Nutreco today announces its investment in Norwegian land-based fish farming company, Proximar. Strategically located near the iconic Mount Fuji, Proximar’s Atlantic salmon farming facility will be a large-scale land-based fish farm helping to meet the large demand for salmon in Japan, using Recirculating Aquaculture System (RAS) technology.

Nutreco CEO Rob Koremans comments, “Our investment in Proximar is perfectly aligned with our mission of Feeding the Future. Japan has a large market and demand for Atlantic salmon in addition to limited possibilities for sea-based production, placing a large dependency on imports from other countries and increasing the environmental cost.”

Local land-based salmon production allows high quality fresh salmon to be produced closer to the consumer all the while reducing the CO2 footprint from airfreight, thereby reducing the entry cost to the market and securing fresher salmon for the consumer.

Nutreco’s Chief Innovation Officer Viggo Halseth comments, “We are delighted to partner with Proximar, we find the team strong and capable in delivering on land-based fish farming and like Nutreco, sustainability is a focus cornerstone for Proximar. Nutreco’s aquaculture division, Skretting, will work with Proximar bringing our knowledge in feeding and salmon production, while also building our own competence and customized fish feed to support all customers that produce RAS.”

“Since establishing Proximar in 2015, we have emphasized building a platform with an industrial footing. We believe this is crucial for success, and we’re therefore very excited to have Nutreco joining. This partnership contributes to further strengthen our platform according to our strategy. Nutreco represent valuable expertise and insights when it comes to operations, which is highly beneficial for Proximar. With Nutreco onboard, we now look forward to taking Proximar to the next stage,” says Joachim Nielsen, CEO of Proximar.

Today, Proximar began its first day on trading on Euronext Growth Oslo, the Oslo Stock Exchange’s marketplace for high-growth SMEs. The land-based Atlantic salmon farming facility is due to begin construction in Q1-2021 and is expected to be completed in the first half of 2023, with its first harvest during the first half of 2024.
Nisse 68
23.06.2022 kl 20:51 3161

Ja, de kjøper for noen hundre lapper hver dag.......bare tull.......skjerp deg!!!!!!
ManuelN
23.06.2022 kl 21:01 3148

Da får du heller forklare hvem det er som kjøper disse få aksjene daglig, og det flere ganger hver eneste dag, som et forsøk på å holde kursen kunstig høy da nøttehue!!!
Redigert 23.06.2022 kl 21:06 Du må logge inn for å svare
Nisse 68
23.06.2022 kl 21:40 3128

Når alle tidligere innside kjøp blir rapportert som en nyhet, så burde du forstå at kjøp på et par hundre lapper fra innsidere ville virke latterlig. Les deg opp du........

Noen som sweeper gulvet for alt av billige aksjer, vet at denne kommer med tiden.
Her er det en veldig stor oppside hvis alt går på skinner.

Bra bet, men dessverre kjipt marked for vekstaksjer.

Hei, er det noen her som oversikt over selskapets finansielle situasjon? Vet de hentet NOKM 400 i fjor
Noen som tror det blir en emisjon i Q3/Q4 i år?

De har nok behov for 400-600 MNOK til, men er fortsatt en del usikkerhet om dette blir i form av en offentlig emisjon, en privat emisjon, lån eller obligasjoner. Det virker som selskapet har muligheter til å få lån eller obligasjoner, men det er definitivt mulig at det ender med en emisjon.

Nye bilder og drone video av byggingen lagt ut på Proximar sine hjemmesider. Dette ser skikkelig bra ut. Og alt går selvfølgelig etter planen👍

https://www.proximarseafood.com/farm-construction

Ser veldig bra ut 👍 og har selvsagt veldig tro på prosjektet, men ut fra video og bilder trenger de mer penger asap? Hadde vært hyggelig med nyheter på den fronten.

De gode nyhetene angående finansiering og lokalt samarbeid (deleierskap) kommer nok snart (i løpet av august) Da begynner himmelferden!!!!👍

Smisen
24.07.2022 kl 16:23 1832

Vil tro det blir en rettet emisjon mot et japansk foretak
Nisse 68
24.07.2022 kl 17:07 1812

Og blir det slik, så tar denne av.......denne har en STOR oppside fremover :)

Jeg har den samme tanken😀👍 Delvis lokalt eierskap er en god oppskrift på suksess i Japan. Proximar blir garantert en stor vinner fremover. Kortreist kvalitetslaks fra foten til Mt Fuji er nok noe den japanske gane kommer til å skrike etter!!!👍

Proximar blir solgt for 30 kr i løpet av neste år. Kjøper er et japansk handelshus. Før den tid emi på 300 mill på 8kr, og 500 mill i lang gjeld.
Till
24.07.2022 kl 20:17 1742

Funker anlegget som planlagt så gjetter jeg at denne står i 50+ kroner innen 2025.
Jeg sitter helt rolig i båten og venter på kursoppgangen som må og skal komme:-)
milk
24.07.2022 kl 21:29 1712

Det hadde vert veldig kjekt om noen i klanen kunne vert litt mer objektiv i sine påstander....
Det er nok av de som fyller forumet med svada og regelrett pisspreik .... Jeg har også satset på landbasert, men utfordringene ble større en hva bankene kunne akseptere....

Jeg er med på at finansiering fortsatt er veldig usikkert i denne aksjen, og det er ihvertfall vanskelig å si noe fornuftig om hva finansielle aktører i Japan kan finne på, men om alt klaffer vil jeg definitivt si at PROXI kan forsvare en aksjepris godt opp mot 30-50 kroner i 2025. Det er potensielt snakk om veldig gode profittmarginer på laksen.

Med dagens laksepris (i Japan) sitter Proximar igjen med 80-100kr kiloen. Da kan man bare begynne å regne. Ved full produksjon i 2024/2025 vil det produseres 5300 tonn i året!!!! Noe som da blir ca. 500 millioner i resultat. Da skal selskapsverdien normalt ligge på 4 til 5 milliarder!! I dag er den ca. 300 millioner!!!

I tillegg til dette skal det bygges en fase 2. Da vil man ha en total produksjon på ca. 30000 tonn i året!!!

Fremtiden er meget lys for Proximar!!!
milk
25.07.2022 kl 15:30 1559

Igjen, bare teoretisk svada! At de vil sitte med en netto bunnlinje på 90kr pr kg er det ingen fornuftige oppegående som tror på....
Nisse 68
25.07.2022 kl 16:26 1535

Da er det vel bare for deg å selge seg ut eller ikke kjøpe deg inn.......mange småsparere som deg som burde finne på noe annet.....For her er det mange aksjeeiere som ikke burde vært her........
milk
25.07.2022 kl 17:22 1510

Alle spør du meg.. :-D

Det er nok ingen fornuftige oppegående mennesker som tror man det garantert en netto bunnlinje på 90 kroner per kg, men med dagens japanske laksepris (som Kanonbra refererte til) ville man sett det. I tillegg er det ikke helt usannsynlig at man kan få en god premium for produktet, da det er ekstra ferskt og att på til japansk. Så i et bull case er ikke 90 kroner per kilo i bunnlinje helt fjernt.

Selskapet estimerer en kost per kg på 50 kr så spørsmålet i forhold til bunnlinjen blir hva enn man kan ta for laksen (og selvfølgelig om estimatene på kostnader er riktig). Jeg synes en pris på 110 kroner, som ble brukt i forrige presentasjon virker fornuftig, men med greit oppsidepotensiale, bare ASA får jo faktisk 120kr/kg for sin laks og USA har ikke helt samme elsk for ferske og lokalprodusert eller like lang transport fra norge

👍 Bra sagt. Det endelige svaret får vi i 2024/2025 når salget begynner. Jeg gleder meg iallefall. Man vet jo alle hva japanerene er villige til å betale for Kobe biffen😀
Redigert 27.07.2022 kl 10:02 Du må logge inn for å svare

Helt grei egentlig. Da jeg har klart å komme meg på dagens nivåer som en snitt pris. Noe som er helt utrolig med en case som Proximar!! Det er jo nå ting begynner å skje. Man vet jo alle at det ikke ville bli noen inntekter de første årene. Men det er nå ting begynner å ta form. Og alt har gått som beskrevet/planlagt.

Du kan spørre igjen om utviklingen om ett par år. Da tipper jeg svaret blir annerledes (i positiv forstand)

Ha en god helg🌞👍

Noen la ut et salg på 8000 aksjer på 7,6 (helt idiotisk) og de ble spist opp med en gang......like før det smeller her nå :)

Det er bra aktivitet (omsetning) i Proxi nå om dagen. Sett i forhold til de siste månedene. Det kommer garantert en hyggelig melding en av de neste dagene/ukene!!

I dag så var det plutselig mange som ville kjøpe på rundt kr 8 og de som ikke har trua fikk solgt ut. Omsetningen på 15 minutter er større en en hel ukes omsetning den siste tiden. Dette tyder på at noen vet noe her og en positiv melding ikke er langt unna. Om man kjøper på 8, 9 eller 10 kroner så er det billig når man ser fremover.......FØLG MED!!!!!!

Garantert! Her skjer det noe. Ser også at det er noen interessante folk som nylig har vært inne og likt siste post fra Proximar på LinkedIn 😉
Redigert 05.08.2022 kl 09:37 Du må logge inn for å svare