MPCES, Fearnley tar opp dekning, kursmål 90 kr

superhigh1
MPCES 09.02.2021 kl 10:15 1656

https://finansavisen.no/nyheter/energi/2021/02/09/7622283/fearnley-tar-opp-dekning-av-vindaksje-ser-oppside-pa-80-prosent

Fearnley Securities starter dekning av MPC Energy Solutions med et kursmål satt til 90 kroner pr aksje og med en kjøpsanbefaling, ifølge TDN Direkt.

Én aksje kostet 49,55 kroner da børsen åpnet tirsdag, hvilket impliserer en oppside på hele 80 prosent.

Fearnley trekker frem at konsernet har «modnet» en betydelig portefølje med «klar-til-å-bygge»-prosjekter som totalt representerer 465 megawatt (MW), med ytterligere prosjekter under eierskap (333 MW) og utviklingspipeline (293 MW) som representerer videre vekst.

«I vår modellering antar vi at selskapet initielt bygger 110 MW for en total egenkapitalinvestering på 75 millioner dollar. Videre modellerer vi vekst finansiert gjennom ytterligere egenkapitalinnhenting, og den første antar vi vil være på 150 millioner dollar i andre halvdel av 2021», skriver Fearnley i analysen.

MPC Energy Solutions mislyktes med å hente 100 millioner dollar i et kokende marked for grønne investeringer høsten 2019, men gjorde et nytt fremstøt mot børs mot slutten av 2020.

Fornybarselskapet eier, utvikler og finansierer fornybarprosjekter hovedsakelig innen sol- og vindkraft over hele verden. I dag har selskapet syv prosjekter i drift, hvor de fleste er i Latin-Amerika og Karibia.

Aksjen har klatret 14,7 prosent siste uke, og er opp 2 prosent siden noteringen i slutten av januar.
Redigert 09.02.2021 kl 10:17 Du må logge inn for å svare

Spennende selskap, tok noen lodd her i dag.

Ingen som er interessert i en dobling her altså?
Makan....

Joda har kjøpt masse di siste dagene ;)

Lurer på hva og hvor Fearnley er opp i dette. er det bar jævla svada de kommer med av analyse?
Nå er det snakk om dobling av kursen....... 90 kr som kursmål....

Hiver opp denne igjen. ikke bare 90% oppside men 100%.

MPC Energy Solutions har sikret seg eksklusivitet for to prosjekter i Colombia og østre del av Karibien, skriver TDN Direkt mandag, som viser til en melding fra selskapet.

Ifølge meldingen har solar- og energieffektivitetsprosjektene et totalt investeringsvolum på 30 millioner dollar, med en potensiell ekspansjon til 55 millioner dollar, hvilket gjør at selskapet når en total installert kapasitet på 50 megawatt i 2022.

Due Diligence er forventet å bli sluttført om kort tid, opplyses det.

Videre fremgår det av meldingen at MPC Energy Solutions forventer å sikre ytterligere eksklusive avtaler i de kommende ukene.

Må jo være et godt tegn at denne fortsatt er i grønt mens alt annet av grønne aksjer er i rødt:). Scatec er også blodrød idag, så tar det som et tegn på at bunnen endelig er nådd:)

Er visst en storaksjonær fra US som har solgt seg ut den siste tiden, derfor den uvanlige nedgangen, var et stort blokksalg i går. Han er visst ute nå og oppgangen kan da begynne:)

Godt å få snittet ned til en GAV under emisjonskurs:)
Redigert 19.03.2021 kl 11:18 Du må logge inn for å svare
awkward
19.03.2021 kl 11:25 824


Dersom det stemmer, så kan det fort bli litt fart ja.
Emisjonskurs var rundt 38?
Ser Fearnley har Base Case 90 og Bull Case 180.

Jeg har ikke investert p.t. men selskapet ser unektelig billig ut i forhold til peers.
Ikke lettvektere på eiersiden heller.

Den var på 38,5:). Ja, latterlig billig nå. Bare cash-beholdningen er på 100 MUSD(ca 850 MNOK), og foreløpig 300 MW i pipelinen. Så om selskapet hadde blitt likvidert i dag, så ville dagens aksjonærer ha tjent på det...

De har også masse erfaring fra tidligere prosjekter, ingen amatører. Fra presentasjonen:

"The Company’s service provider MPC Renewable Energies GmbH has already built extensive networks for proprietary deal origination and co-investment, a deep pipeline of projects, strong global strategic relationships, a multidisciplinary and complementary team and a demonstrated ability to raise and deploy capital. Since 2010, the core team members of the MPC Renewable Energies GmbH team have been involved in the development of a total of 48 renewable energy projects in non-OECD countries totaling over 4,300 MW."