BGBIO- Vil de lykkes med kreftbehandling eller mot COVID?

focuss
BGBIO 09.02.2021 kl 22:11 66499

Følg med i morgen på Q4 presentasjonen. Det kan komme info her som du synes er til hjelp.I kreft delen er det sterk konkurranse. Kanskje i Covid også. Spør gjerne hvordan BGBIO ligger an i forhold til konkurrenter. Det burde han forklare for det er helt avgjørende for om vi snakker gull eller søppel.
Slettet bruker
05.04.2021 kl 21:12 7116

Ja, og da er det snakk om vaksine videreutvikling og boosters og ikke symptomatisk behandling ved alvorlig Covid forløp men det kan tenkes at det blir også da et behov hvis disse mutasjonene fører til like alvorlige utfall, noe som kan antas men er fremdeles statistisk ukjent.
Hayen
05.04.2021 kl 21:39 7085

Så du ser for deg å rullere 5-7 mrd mennesker på en årlig vaksinering?
Et medikament som kan lagres i tre år i skapet, tas som en tablett, virker uansett mutasjoner, sørger for at kroppen selv løser problemet med infeksjonen selv(fordi bemcentinib bremser/blokkerer viruset fra å penetrere celler) osv...
Det er et godt verktøy /brannslukkingsapparat å ha tilgjengelig.

Og da er mulige utfordringer med mrna vaksiner over flere runder utelatt (allergiske reaksjoner pga PEG osv)
King
05.04.2021 kl 22:23 7012

Dersom Bemcentinib fungerer så bra som både selskapet og mange av oss tror kan dette bli en gamechanger. Det er nok ikke mange land som lar være å kjøpe inn Bemcentinib til sine medisinaldepot. En vidundermedisin som har vært utprøvd og forsket på i nesten 8 år. Tas oralt og har nærmest ingen bivirkninger. Uten spesiell kjennskap til big pharma vil jeg anta at salg og markedsføring vil gå lettere med en partner. BGBIO har allerede økt produksjonen hos sine 3 leverandører og har samtidig gjort vurderinger på prising av Bemcentinib til bruk mot Covid-19 kontra prising til bruk mot kreft. Det bor 7,5 milliarder mennesker på jorda. Selv en liten andel av markedet kan bli enormt stort for selskapet. Fortsatt bull så det holder. Og flere nyheter fra andre studier forventes i løpet av året.
Slettet bruker
06.04.2021 kl 08:58 6745

Da er vi klare, og vel så det, til å ta imot "gaven" vi så lenge har ventet på. Jeg ser ingen grunn til at vi skal snuble på oppløpssiden. Dette blir en vinner fremover. Lykke til!
Redigert 06.04.2021 kl 09:01 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
06.04.2021 kl 10:34 6607

Det er absolutt et godt verktøy. Jeg sa ikke noe negativt om det. Jeg bare tenkte på fordeling av satsing. Med det, at eksisterende vaksine produsenter tweak'er til booster vaksiner (for mutasjoner) inntil viruset og smitten kveles som er det vi holder på med nå. Man må ha smittekilder og smittevei for at smittemottakere skal finnes til behandling. Når foreløpig konklusjoner (tentative) av Pfizer er ikke bare 90% effektiv beskyttelse for den vaksinerte og tilsynelatende like effektiv mot å spre smitte (det er dette de nå ser på), så kveler de viruset. Uansett, vet vi at til og med Astra Zeneca beskytter mot alvorlig forløp/sykehus innleggelse/dødsfall ( jeg selv fikk AZ, første stikk for 1 mnd siden, uffameg 😅).
Underliggende hovedpoenget mitt er at pandemier tar slutt. Tilsynelatende denne også.
Booster vaksiner trengs nok (tror jeg. bare en mening) i det kortsiktige bilde, 6mnd- 1 år.

Det er faktisk NÅ at vi trenger BGBio sin symptomatisk behandling blant annet for personer nå innlagt men ikke foreløpig i respirator. Mellomgruppen der. Det var det jeg mente med 'closed window of opportunity'. For det vil ta dem tid i videre utvikling men så kan det lede til noe annet bra også. Angående å rullere folk på årlige vaksiner, vel...Det gjør vi med influensa vaksinen for sårbare grupper.og selv om viruset muteres i løpet av en sesong. I tillegg så måtte disse vaksinene rulles ut fortere enn fy, så hadde de hatt mer tid i utviklingen så hadde de muligens produsert noe med mer langvarig virkning. Men det går like fort med influensa vaksinen hvert år også.

Uansett så har dette selskapet mye bra på gang.
peaf
06.04.2021 kl 11:11 6584

Dette blir sagt av del eksperttise, hvem som har rett viser seg vel med tiden.
Med mutasjoner av COVID-19 som nå dukker opp, og bekymringen for at mutasjoner kan gjøre vaksinene mindre effektive, er behovet for bredspektret behandlingsalternativer fortsatt svært høyt..

Og att det var så negativt med att Accord studien blev stoppt er vel beroende på vad man vet om den. Den her forsknings lederen som var så opptatt med Synairgens Sng 001 brukte jo ikke Accord som forsknings sponsor. Fast han var sjef der, han visste vel hvor tregt alt fremskred der. Att de såg BEM som beste produkt att teste på er jo en stor annerkjennelse, men når det går i statligt tempo og engasjamanget ligger på private produkter så tar det tid. Og per idag finns det vel ikke noen resultater der bemcentinib blitt testet på mensker mot covid. Og lovende resultater er vel så langt du kan gå i biskrivelsen uten att børsmelde en konkret omtale av resultaten.
Så får vi se om de er lovende, men eg utgår fra det når de mener att de snart skall starte fase 3 studie.
Redigert 06.04.2021 kl 11:13 Du må logge inn for å svare
focuss
06.04.2021 kl 20:17 6400

Tror det fort kan gå noen uker før vi får Covid resultater. De har vel nettopp fått Accord resultater og de skal sammenstille de resultatene i en meta analyse med India/SA resultatene. Spørsmålet er egentlig bare om Godfrey skjønner at han bør informere aksjonærene med en oppdatering på når de kan forvente å se resultater.
King
06.04.2021 kl 21:56 6282

Enig med deg der focuss. Kommer det ingen nyheter denne uken er det greit å få en oppdatert tidsramme. Muligens er ikke Godfrey nødt til det men samtidig er det smart for å ta vare på tilliten mellom oss aksjonærer og selskapet.
Move Along
07.04.2021 kl 00:17 6041

Helt enig focuss. Ingen vettig oppdatering om når resultatene slippes ila denne uken, dersom de ikke slippes denne uken = not ok!
peaf
07.04.2021 kl 06:55 5883

De behøver ikke Accord resultaten før att melde de fra SA/India. Men mydigheterne i Sørafrika og India skall godkjenne den delen som er utført i respektive land. Som de da kan sammenstille og søke en godkjenning før en fase 3 studie, vilket bør bli i India som har nok av pasienter
Men de kan ikke presentere noe som ikke er godkjent, og Godfrey kan ikke styre det. Og børsmelde att de må vente på godkjenning er bare tull, det bør vel de fleste førstå. De behøver ikke ha Accord resultaten før att presentere SA/India resultaten da det er en egen studie. Og Accord må godkjennes enskilt fra Engelske myndigheter. Men jo mer resultater de har jo bedre er det når de søker godkjenninger i ulike land.

Men en sak til og når det gjeller Accord og fremskritten i studien, så er det nesten umuligt att lage en randomisert studie på en spesifik sykdom som reden har en medisin som viser effekt. Da ingen er intressert av att få placebo og avstå fra noe som de vet virker. Så det gjeller att vare først og der spelte vel Accord en rolle. Men du kan lage en studie der alle får medisinen og resultaten blir gjemført med den eksisterende behandlingen og må vise seg like bra eller bedre en den. Om den skall bli brukt, og det krever litt mere av dem.

Så att det er viktigt att BGBIO kommer i gang med Fase 3 studien og helst får en hastegodkjenning innen SNG001 får sin godkjent. Det er jo ingen vidundermedisin da de ikke fått hastegodkjenning. Men Amerikanske myndigheter betaler studien for dem, så de må ju ha troen på den. Men att Accord resultaten kan spele en avgjørende rolle når det kommer til kriten og søknader før hastegodkjennelse er klart. Men har de gode nok resultater før att få godkjent en fase 3 søknad, så finns det ingen andledning att vente på Accord. Om de ikke tror det forendrer grunnlaget før att søke.en godkjenning. .
focuss
07.04.2021 kl 08:01 5776

Peaf
Godfrey har skapt forståelsen at resultater skal meldes ved kvartalsslutt. Dersom det ikke lengre er aktuelt så skader det ikke om han informerer markedet om at det er endringer i timeplanen. Det er helt vanlig at resultater av kliniske studier ikke kun baseres på resultater i de land det søkes godkjennelse i. Har Godfrey tenkt å bare søke godkjennelse i India/SA og ikke søke FDA og Europa.?
Slettet bruker
07.04.2021 kl 09:10 5603

Jeg tenker at investorer med litt erfaring ikke trenger mates med teskje. De uten erfaring tar del i en læringsprosess.
peaf
07.04.2021 kl 09:16 5576

Det er ett lands myndighet som gir deg lov att utføre en studie i landet, og er dermed ansvarlige før att den blitt utført efter gjellende regler.. Og vil de da søke godkjenning i andre land så må den først godkjennes der den blitt utført. Seden står det fritt att søke i andre land, men det er som du vet ingen garanti før att den blir godkjent overalt. Men du har en bekreftelse att studien er utført efter reglerne i det landet og kan presentere resultatet fra der.
Og jeg tror ikke SA/India har gitt Godfrey datum når resultaten er godkjente. Kanskje i morgen eller neste uke, men han må ha godkjente resultater om han skall søke noen godkjenninger
focuss
07.04.2021 kl 11:29 5414

Peaf
FDA godkjennelse og EU godkjennelse er det Pharma selskap normalt vil ha. Å godkjenne oppstart av studier er det det de enkelte land som godkjenner. Spørsmålet her er om BGBIO har tenkt å bare søke godkjennelse i India og SA og ikke involvere FDA eller EU. Tviler vel på om de får noe FDA og EU godkjennelse men hva som kreves i India/SA aner jeg ikke. Foreløpig vet vi jo ikke engang hva Godfrey har tenkt å søke om, dersom han skal søke om noe som helst. Det er jo en del på forumet som håper på EUA som er noe FDA og EU har i verktøy kassa. Hvem vet hva som gjelder i India/SA?
Slettet bruker
07.04.2021 kl 12:04 5360

BGBIO går nå før investorpresentasjonen i ettermiddag. Kan det komme strålende nytt der?
Ingen røyk uten ild?
Redigert 07.04.2021 kl 12:06 Du må logge inn for å svare
focuss
07.04.2021 kl 12:09 5336

Da bør det komme en børsmelding først.
peaf
07.04.2021 kl 12:10 5335

Medisiner som fungerer får som regel godkjennelse overalt, det er derfor vi venter på resultaten.
Slettet bruker
07.04.2021 kl 12:15 5318

Eller børsmelding før åpning i morgen. Dersom konferansen først starter 16.30 så er OSE stengt og dermed kan det like gjerne komme melding i kveld eller før åpning i morgen.
Slettet bruker
07.04.2021 kl 12:24 5291

Jeg er nå fullasta, om det er positiv mot Covid og info om at det søkes hastegodkjennelse tipper jeg 45 i morra(Alt A)
Skulle det gis info at vi har skrinlagt Covid å fokuserer på kreft tipper jeg 25(Alt B)

Selv om jeg tror helt klart på på A. Hva tror dere om mulige kursscenarioer med nyheter ?

Redigert 07.04.2021 kl 12:25 Du må logge inn for å svare
peaf
07.04.2021 kl 12:28 5270

Det er vel litt langsøkt da den her presentasjonen har vart planert i lang tid, att talen i resultaten kom just i dag. Eller att de spart dem til presentasjonen, de blir knappest bedre av den andledningen. Det hadde vel vart bedre att melde de i førvei, da hadde det vart stort intresse før presentasjonen. Man vet aldri men eg tror ikke de kommer i presentasjonen.
Kajtek
07.04.2021 kl 12:55 5195

Hvor kommer den presentasjonen og hva klokka?
En ting til, hva betyr «flagging». Muligens jeg spør dumt men man blir ikke klokkere av å ikke spørre?
focuss
07.04.2021 kl 13:04 5158

Strengt tatt, og etter verdipapirloven, så skal informasjon som påvirker verdi av papiret børsmeldes umiddelbart informasjonen foreligger.
boupa
07.04.2021 kl 13:09 5140

Dersom en persons, enhets eller konsolidert gruppes andel av aksjer og/eller rettigheter til aksjer i Selskapet gjennom erverv eller avhendelse når opp til, overstiger eller faller under de respektive grensene 5, 10, 15, 20, 25 %, 1/3, 50 %, 2/3 eller 90 % av aksjekapitalen eller stemmene i selskapet, har vedkommende person, enhet eller gruppe plikt til å gi umiddelbar melding til Oslo Børs, som vil offentliggjøre meldingen. Det samme gjelder dersom flaggegrensene passeres på grunn av andre omstendigheter, så som en endring i selskapets aksjekapital.’
klaesp
07.04.2021 kl 13:41 5028

Kjøper gjerne aksjene dine for 50kr hvis vi får en positiv covid oppdatering 🤝
Slettet bruker
07.04.2021 kl 14:38 4817

Det er et godt poeng.
Sannsynligvis er det bare tilfeldig at dato for presentasjonen nå er kommet så nær dato for offentliggjøring av resultatene at mange (inklusiv meg selv) får en forventning om at det kommer noe nytt i ettermiddag/kveld.
Knfo
07.04.2021 kl 15:37 4613

Jeg trodde det ville komme oppdateringer i går, men nå heller jeg heller til neste uke (mandag eller tirsdag). Det er ellers positivt at støtten på kr 30 har holdt, og aksjen har steget over 2 % i dag.
Redigert 07.04.2021 kl 15:38 Du må logge inn for å svare
focuss
08.04.2021 kl 19:10 4035

På "Hva skjer`a" tråden spekuleres det på om Covid resultater kommer i går, i dag eller i morgen. På Godfreys siste presentasjon så nøyer han seg med å si "Top Line Data" i Q2. Presentasjon på konferanse i juli.
focuss
09.04.2021 kl 11:41 3440

Som forventet så kom det ingen melding i dag morges. Det investorer bør spørre seg er: Hva ønsket Godfrey å oppnå med å legge ut en ny presentasjon på hjemmesiden i går kveld? Hva skal den brukes til? Skulle den bli brukt til en presentasjon på en konferanse så hadde den ikke blitt lagt ut på forhånd. Må si at det synes veldig åpenbart for meg hva hensikten er. En av tingene som presentasjonen inkluderer er hva som er endpoints for Covid studiet. " På Hva skjer a" tråden så leser de det som at Bemcentinib har nådd endpoints for Covid studien. Akkurat så uklart at det kan tolkes i alle retninger.
peaf
09.04.2021 kl 11:56 3325

Behøver det vare en baktanke med det, eller er det bare som vanligt en informasjon om vad selskapet syssler med. Det må vel vare det samme vilken dag den kommer. ut må den.
focuss
09.04.2021 kl 12:04 3238

Tror nok markedet vet hva selskapet driver med uten at de legger ut en presentasjon av den grunn. Her tolker en del informasjonen på presentasjonen til å representere ny og verdidrivende info. Hadde Godfrey sittet med ny og verdifull info så skulle det vært børsmeldt prompte. Det at det ikke gjøres bekrefter at presentasjonen ikke inneholder ny verdidrivende info. Men informasjonen er gitt på en såpass uklar måte at noen faktisk tror det.
Slettet bruker
09.04.2021 kl 12:17 3164

Seriøst!!!! Hvordan er det med Nano i dag?
HP17
09.04.2021 kl 12:20 3131

Focuss, er det ikke like greit å innse at du har tatt feil og kjøp deg inn nå like under kr 34 før det virkelig smeller opp?
Vil ikke overraske meg om noen nå raskt dekker inn shorten i det stille før neste uke?
focuss
09.04.2021 kl 12:28 3078

Med Nano er det helt utmerket. Siste dag for tegning i Rep emisjonen og kursen har hele veien holdt seg over emikurs.
focuss
09.04.2021 kl 12:29 3070

HP17
Jeg handler på hvordan jeg tolker info fra Godfrey så jeg solgte min lille post på 34,2 i dag.
focuss
09.04.2021 kl 12:32 3054

HP 17
Bedre å selge når shorterne kjøper tilbake aksjer og ikke vente til de skal selge seg ut på nytt. Ikke det at jeg aner hva shorterne driver med, ikke bryr det meg heller.
MiniMe
09.04.2021 kl 12:34 3041

Flott. Betyr det at du ikke skal skrive mer om et selskap du ikke er investert i ? Spør for en venn.
PS. Rimelig sikker på at du ikke har eid ei eneste aksje i Bgbio i det siste men noe tidligere da du var overraskende positiv, plutselig.
peaf
09.04.2021 kl 12:35 3041

Ja det er vel ikke selskapets feil att du og andre ikke ser på en presentasjon som en presentasjon. Nu står det att det er en presentasjon, så eg utgår fra att det er det..
Men i BGBIO spekuleres det vilt på alt som det går att spekulere på. Og hitter de ikke noe så finner de på noe.