Stiger til kr. 6.30 i dag?


I morgen kommer produksjonstallene for september. Tror flere blir overrasket over at vi har over 1500 fat hver dag der. Samt flere meldinger kommer snart!! Blir vel ikke bedre inngang på dette på tidspunktet!!??

Du mener vel muldyr.Sender mail til IR.
Bogota har forbud mot 4 beinete skapninger i gatene så det problemet blir løst ved inngangen av byen.

fylles opp på salgsiden hele tiden, hvorfor selge seg ut nå?

Sannsynligvis fordi man tror at i morgen kommer produksjonsrapporten for september, uten nærmere informasjon. Og da vet vi ikke noe om neste informasjonstidspunkt etter produksjonsrapporten. Det blir et åpent spill om- og når det kommer noe positivt eller negativt. IOX er ikke kjent for å få ut fingeren og holde tempo i det de gjør. Det som skjer, det skjer. Posiblemente mañana? Tal vez el próximo mes.

vestavind

Den salgsposten er garantert ikke meningen skal selges;)
Forsvinner så kjapt kjøperne nærmer seg.Har dessverre ikke pææng, men skulle ha slukt den om eg hadde.

Tror kjøperne har forstått det for lengst.
Lite nytt under solen.

Tja, ser da ut som om noen har lagt ut en skremmepost (som også flyttes ved behov) for å lokke frem selgere, og selv forsyner seg med det de får rundt 5,90.:-)

Edit. ble nr 2 til å kommentere det ja.
Redigert 09.10.2018 kl 15:13 Du må logge inn for å svare

Helliuhell

Det var nå vi skulle hatt ubegrenset med penger.Men som sagt tror eg de fleste har fått med seg denne taktikken i noen måneder:)

Kr. 6.10 nå, nærme seg kr.6.30??

Tja kanskje trådstarter var inne på noe ? Noen har trua foran morsdagen. Hmmmmm?

En kjøper som våknet:)

Håpe de som vil inn, har på seg løpesko. For vi som sitte med togbilletten i hånden, kan slappe av og vinke til de som hadde lyst på en bedre inngang?

Da har han samlet mer til en større sperre post.
Hva er det han driver med??
Akte
09.10.2018 kl 15:59 4874

415000 tilsalg i 6.15
Holdkæft sælgeren er et fjols

Prøve så godt eg kan?? Kan ikke skjønne noe annet enn at IOX ligge på rundt 8 kr i slutten av oktober. Så jeg tar alt eg klare på dette nivået. Lønn om 3 dager, så håpe ikke kursen stiger for mye de neste dagene.......
Akte
09.10.2018 kl 16:03 4750

Wupti så forsvandt sælgeren i 6.15
Han fik nok kolde fødder

Er det Merchant som soper inn?
Ja ja..er jo kun de kortsiktige som ryker ut så bra det?
Redigert 09.10.2018 kl 16:05 Du må logge inn for å svare
bæærnt
09.10.2018 kl 16:08 4610

.....det vet jeg jo ikke noe om, tok bare en sjans. Men noen satte opp en solid sperreballong. Det var neppe noen reell salgspost så langt jeg rakk å se ?....eller ligger den bare delvis skjult med mindre poster....
Redigert 09.10.2018 kl 16:09 Du må logge inn for å svare

Virker ut som han(hvem det nå enn var) sperret med den han sopte inn.
Men uansett forsvant det ut noen kortsiktige som hadde kastet korta etter 2-3% gevinst allikevel?

Får i det minste håpe på den som kjøpte seg inn har fanget opp noe spennende ?

Holder en knapp på leteretterverdi som kom seg inn, han har vært inne høyt på topp 20 før i lang tid.
robkal
09.10.2018 kl 16:30 4304

Skjønner ikke?? Hvorfor legge in en spærre post.. for vidare oppgang?? Hvorfor vill ikke folk at aksjen ska opp???

Redigert 09.10.2018 kl 16:32 Du må logge inn for å svare

Imorgen,imorgen, da er det nytt. Hva bringer morgendagen tro ?

Satser på overraskende stor produksjon.
bæærnt
09.10.2018 kl 20:36 3693

Fra Vikingo ? Hvordan lagrer man i så fall produksjonen dersom Duya fortsatt står på bakbeina ?

Var noen som fikk troa på slutten i dag! Blir vel litt fall på morran uten noe nyheter selv med ventet lavere produksjon. Alltid noen som blir lurt ut når tradere bruker infoen for det det er vært pluss litt til..

Jeg sitter med litt mer enn det som var planen,
Så får vi se om det var lurt!!

Lykke til i morgen

Er nok lurt om du har lengere tidshorisont en morgendagen Eagle...;)
Mvh
Seph
09.10.2018 kl 20:49 3588

Bærnt

Dette er skrevet med all respekt.

Ikke skrevet på forumet her på lenge, men fulgt med.
Føler dine poster har begynt å ose litt av "negativitet" og alltid vinklinger som er ment for å skape usikkerhet.
Var ikke slik jeg husker deg.

Ute av aksjen, og vil inn?:)


Ingen vet om Duyane fortsatt står på bakbena Bææærnt. D r d som gjør dette så spennende. Godmeldinger kan meldes når som helst. Å sitte utenfor når IOX raketten stiger til himmels blir smertefult.
bæærnt
09.10.2018 kl 21:05 3449

Nei, er inne, men har vært "vinglete" som mange andre siden primo juni. Spørsmålet mitt gjelder logistikk. Dersom det kan eller allerede pumpes olje fra Vikingo, hvordan lagres produksjonen om Duya fortsatt sier nei til transport inn og ut ? I fare for å avsløre min totalt manglende kunnskap om dette - kan man lagre olje i mengder på annen måte enn i tønner ?

Dessuten. Har alltid hatt en kraftig rynke i panna når det gjelder IOX. Både utenfor og innenfor. Særlig innenfor faktisk. Den ble vesentlig mindre etter COR-6, men den forsvinner ikke før det meldes om flere brønner.
Redigert 09.10.2018 kl 21:12 Du må logge inn for å svare

Returning, har sittet i ett par år på opp og nedturer så skal ikke ut i disse tider:) planen er vel heller og lette meg litt på høyere kurs! Vi får se. Ikke alltid jeg har tid til og sjekke mer enn par ganger te dagen..

Oljen kan lagres.husker fra 2015 var det en tid interoil hadde lagr på rimelig mye olje.hvordan vet eg ikke.
Men det må vel nødvendigvis være ett depot på områder.

Uansett så tror eg at de får transportere ut olje.er rimelig sikker på at de ikke stopper produksjon på grunn av det.
Liffo
09.10.2018 kl 21:30 3275

Heiter vel det at en ikkje skal forelske seg i en aksje.... Eg har vert forelska ei stund, og trur at forelskelsen bærer frukter framover med triggere som er i vente. Er nok tålmodigheten de fleste sliter med... ikkje lett å treffe bunn en dag og 30% opp neste dag som er drømmescenarioet til de som trader mykje. Er en langsiktig so vil en få med seg 30% opp, selv om en har vert med på noken nedturer og. Når det gjelder Bæærnt so er han en av dei som skriv eg les grundigst, reflektert begge veier, so eg set iallefall pris på deg og alt du graver fram?
Ransen
09.10.2018 kl 21:57 3173

Tror ikke det er kapasitet til mer enn ca 5000 tønner på Vikingo p.t.
Tror heller ikke at Duyaene nekter vanlig oljetransport på veiene, men heller at de protesteter mot tyngre transport slik som de 18 trailerne med WO-utstyr.
Mulig de ser for seg en god del ekstra trafikk via videre utvikling av feltet og setter derfor ned foten.
Mulig northern road vil bli benyttet via Vikingo til andre destinasjoner på LLA-47. Derfor er en stabil infrastruktur svært viktig fremover.

Syntes Bæærnt altid har vært konstruktiv kritisk. Håper det fortsetter...
Ellers er jeg spent på disse aktørene Helloween nevte tidligere...og hva som skjer i kulissene. Igjen, vi har en god ledelse som har og gjør en god jobb. I mellomtiden blir det for mye støy om stillstand manglende info mm..
Tror på løsninger jeg. Dette feltet, feltet som altså Iox fikk lisenser til på bekostning av mange, var ikke PEN blandet dem? Som kan innholdet opp mot 100 mill fat, 3D data melding som er prosessert og nok( over) analysert kan som en av flere meldinger treffe newsweb når somhelst. Av meldinger, uansett om en måte mene de kommer for sent, er uavklarte mv. er det altså slik at de har overholdt de de uttaler og operasjoner har gått planmessig og utalelser om progressjon velger jeg å lytte til, og overbære støy. Dog liker jeg også å få ingangsvinkler med kritiske øyne. Dog må det være substans, og derfor siles mange i gjennom. Dog ikke f.eks.Bæærnt.
- vi venter på borreplan for ila-47. Det har Iox ved melding meddelt kommer dette kvartal, så gjør det det. Punktum. Jeg henviser igjen til denne nye Iox ledelse sin profesjonalitet og gode håndtverk. Cor saka er dø. Iox sitter på smørret, det jobbes. Og jeg tror at det jobbes for Iox sitt beste, og derved oss. Jeg tror på tolmodighet for utførelse av pågående jobbing bl.a.følgende; Vikingo, gassfelt, borreprogram, partner, duyafolk, landeiere, og at det vil videreutvikles med videre borringer etter disse 9 som er utført i 2020. Hva er bbpl nå ~ 2100(?).
Om dette har angitt potensiale, hva var det Parex i nabo bassenget pumpet opp? Mye ivertfall. En skal huske at det er lokale oljekolloner i felt, derfor er denne ekstra 3D dimmensjonså verdifullt. Her kan de jo ogsåvise seg at kolonnene er om enn bedre enn optimistene forestilte seg. Altså masse potensial, midre risiko, på grunn av det facto at olja er der, men det kan være inn i grannskauen..eller rettere sakt jungelen masse olje. Den blir pumpa opp. Hva er antall fat per dag d. 9.okt.2020 mon tro?
Og Cor sakens politiske signal er borr....
Tror mye er i orden jeg, men når det meddeles ose, skal papegøyene vite...dog vet vi det dette kvartal. Og jeg er selvsagt interessert og spent på flowen på Vikingo, men oppstart ila-47 med fase 1-2....og så 3-4-5-6 osv osv(?).
Da er det nok solgt?... alt i alt min analyse er stort potensial, god ledelse, godt politisk klima, mindre risiko enn mange herinne prøver å lure oss små til åtro, men selvsagt ta høyde for uforutsett scenarioer. Det er geologi, mennesker. Utfordringer. Dog må det også være slik.
Er det blitt oversatt noe spansk Bæærnt? Tror på denne casen, sitter. Lenge. Men risikoen for at jeg blir kjøpt ut, tvangssolgt. Det er nok mulig. Da til en pris jeg tror er veldig høy.
Iox har i dag muskler, assets som mange er interessert i og det vil åpenbare seg. Alt dette og mere, tror jeg.
Natta ;)
Mvh
Redigert 09.10.2018 kl 22:11 Du må logge inn for å svare
Seph
09.10.2018 kl 22:09 3120

Oljen kan lagres i flere "former og fasonger", hvordan IOX har gjort det eller har kapasitet til vet jeg nok ikke.
Jeg tror nok ikke Duyaene vil nekte så lenge, hva som er hovedårsaken kan vi sitte og spekulere, men oljen kommer nok frem, det går nok mer på hvor mye IOX må "punge" ut for å få til en avtale.

Ok, så viss vi går ut fra at lower C7 produserer 200 tønner under test perioden.så da kan de holde på i 25 dager med testing før lageret blir fullt.

Nå vet vi ikke hva de får ut av lower C7, men leste litt om noen brønner i dag fra Frontera på Lla.
Der hadde de en kolonne ala C7 som testet lite, men de trodde at bore strengen hadde ødelagt noe i kolonnen og vurderer å bore ny streng slik som Iox og skifte til en annen pumpe for å få høyere flow.

Så kanskje iox sikter på å få ut mer enn 180 tønner fra lower C7 som den ble testet til først gang.
C5 vet vi gir ca 750 tønner med naturlig flow.

Edit
Frontera har forresten hatt 4 treff av 4 forsøk på Lla i 2018?men ingen brønner så gode som Vikingo ?
Redigert 09.10.2018 kl 23:14 Du må logge inn for å svare
Seph
09.10.2018 kl 22:12 3075

Jeg har all respekt for de som har vært her lengre enn meg.
Og det var ogsp derfor jeg skrev "med all respekt" til bærnt:)

Det er helt ok med kritiske poster, men jeg følte bare at han hadde blitt mer "negativ", enn før, men det forklarte han jo fint så case closed i fra min side.