Er det noe som betyr noe som helst for King? Han hopper jo som haren og har null betydning i det lange løp for King. Kjempemulighet. Kanskje best om det er Spetalen som selger om du tenker litt lenger frem.
Rockall
11.02.2021 kl 15:55 2633

Selvfølgelig selger Spetalen. Man kan ikke drømme om at han skal holde seg i ro over lengre tid i en hel rekke av aksjer han er inne i. Når Spetalen er ute av KING, eller bare eier bittelitt, så vil jeg anse selskapet som investerbart. Meget interessant med oppdrett av denne verdifulle fisken, som også har fått truede bestander ute i det fri, og selskapet bør få en solid opptur i «post pandemi»-tida.

Emikursen var vel rundt 20 kroner så spettet har tjent millioner av kroner på dette stuntet sitt. Vi andre som har hatt KING på WL får bare takke og bukke for en inngang 15-20% lavere en jeg kunne håpe på.
Varsom
11.02.2021 kl 17:09 2536

Om Spetalen har solgt vites ikke, men Witzøe sitter ihvertfall fortsatt. Han pleier jo å være langsiktig.

Tror ikke spetalen solgte over børs, kun omsatt rett over 1mill aksjer i dag men godt mulig det var den anonyme selgeren som ble meldt på morran før børsåpning. Så ble åpningskurs og kursutvikling deretter. Hadde han solgt over børs hadde ikke kursen startet ned 18%, men startet vanlig og sunket utover dagen. Normalt selger han seg ut på hype, men denne ble kanskje for kjedelig for han?

Har ikke aksjer her enda, må frigjøre noe kapital, men må si på disse kursene er dette attraktiv inngang.

Er jo raske 20% i alle fall

Tror denne henter seg inn igjen, den som solgte trengte sikkert kapital fort og tok et valg.
King leverer og skal vokse såvidt jeg kan se utifra nyheter.

Tror faktisk dette er en god fisk akkurat nå. Stor etterspørsel selv under pandemi, og øker kapasiteten fremover. God pris for fisken og best på bærekraft.

Minner bare om andre identiske storsalg og hvordan det gikk etterpå:
- Storaksjonær solgte masse aksjer i Mercell Holding => Kursen falt kraftig, men økte igjen noen uker senere
- Storaksjonær solgte masse aksjer i AQUALIS => Kursen falt kraftig, men økte igjen noen uker senere
- Storaksjonær solgte masse aksjer i KOA => Kursen økte igjen noen uker senere
- Spetalen solgte masse aksjer i NEL => Kursen falt kraftig, men mangedoblet seg senere

Det er åpenbart i mine øyne at vi skal opp over 30kr igjen, så en aksjekurs på dette nivået er en gave
Redigert 12.02.2021 kl 15:46 Du må logge inn for å svare
Varsom
12.02.2021 kl 16:30 2024

Det er nok ikke Spetalen som har solgt seg ut. Dette fordi at det antallet aksjer som har blitt solgt de to siste dagene er mye mere enn det han noen gang har hatt. Eller hva tenker andre her?

Bare å få hostet opp fersk aksjonærliste så ser man vel det. Jeg gambler og kjøper, da jeg syns selskapet er en fremtidsvinner i oppdrett. Heldigvis ikke laks, som det er altfor mye av.
Igjr
15.02.2021 kl 08:47 1726

Dette må være en positiv nyhet som kan snu den negative trenden?
https://newsweb.oslobors.no/message/524808

Burde snu den rett opp igjen ja, får satse på at algoritmehandelen snur seg motsatt vei nå:)

Altså med tanke på at salget av aksjene var utelukkende en finansiell transaksjon med ingen påvirkning på driften, og at vi nå får en melding som fjerner all usikkerheten rundt produksjonskapasitet så burde jo kursen være høyere enn det den var selv før denne investoren solgte alle aksjene sine.

Hadde ikke denne "ikke navngitte" personen solgt, hadde vi sikkert stått i 37 38 etter dagens melding... Sprøtt egentlig at kursen er så lav, bare å handle nå hvis man har cash.

Fikk kjøpt for 280k på 27,01 kr så jeg er happy:)

Det vil du garantert tjene gode penger på før eller siden
aklm
17.02.2021 kl 12:41 1196

Når blir Spetalen en varseltrekant og ikke bjellesau?

En lettelse at det er spetalen som har solgt, han går inn i selskap tidlig og ut tidlig. Ser mange selskap han har solgt seg ut av tidlig og kursen har gått opp masse i ettertid. Så ingen grunn til panikk her 😊

Ingen panikk her. Disse er LONG aksjer og skal yngle
fleken
19.02.2021 kl 20:02 852

Har veldig stor tro på dette selskapet men syntes egentlig att det er litt skummelt med så lite volum. Hva er det som gjør att volumet er så lavt? Interessen for fiske aksjer pleier jo å være stor på Oslo børs?

Folk skjønner ikke caset, da Laksen har lagt seg på netthinna til norske investorer. Selv er jeg i denne pga en moderne aproach til bærekraft, produksjon, og nettop at det er en mer eksklusiv fisk enn Laks. Prisen er høyere og King har produsert over sin antatte maks kapasitet selv under Covid. Når de nye anleggene i Holland og Maine kommer opp vil King bli en fiskevinner på børsen. Long selv og skulle ønske volumet var større, men Fritzøe og flere norske laksebaroner på vet nok hvor dette bærer på sikt. Bull
Igjr
23.02.2021 kl 13:51 514

Ikke akkurat nå positiv utvikling på denne aksjen for tiden. Først det store fallet på grunn av utsalg fra en større aksjoner som ser ut til å være Spetalen.

Det eneste som har kommet av nyheter i etterkant av dette utsalget er at de har nesten doble produksjonskapasitet på anlegget sitt i Nederland. I mitt hode er ikke dette negativt :)

Noen som tenker om vi skal opp på "gammelt" nivå igjen og enda videre?

Utviklingen har vært svak og d kan virke som om det er enda en storfisk som letter seg? Prøver å handle mer og mener 25+- er en meget god inngang. Kapasiteten skal økes kraftig fremover og fisk har fremtiden foran seg. King er konge. Håper bare jeg klarer å sitte leeeeenge og få med meg oppturen fremover

Sånn er det ofte før det plutselig skyter opp igjen på en positiv nyhet eller et kursmål fra et eller annet meglerhus eller bank... Er jo ingen negative nyheter og det ligger an til positive nyheter i fremtiden.
Strilen
24.02.2021 kl 15:23 217

Tenker litt det samme. Har fulgt med på en del fiskeaksjer, men tror oppsiden nå er størst i Kingfish. Denne har vel ikke vært billigere siden første dag på børsen. Tror ikke det er feil å ha en liten post her på rundt 25-26 kroner. Selskapet melder om vekst, og større vekst og kapasitet i anleggene enn tidligere prognoser tilsa. I tillegg er dette ferdig utprøvd teknologi innen landbasert, og mye annet landbasert (da med laks) ligger langt frem i tid.