Long-bet: 5G og Kvantedatamaskiner

royroy
2XXX 15.02.2021 kl 14:08 186

Vil bare legge ut en føler her og se om det er andre som har tenkt litt i de samme baner.


5G og Kvandatamaskiner - begge områdene er og vil komme for å bli. Jeg kan ikke se noe annet enn at det blir stort, trolig på lik linje som fornybar energi ettersom 5G og Kvantedatamaskiner vil blåse bort og erstatte sine forgjengere.

Tilfeldigvis så har jeg har sett grovt på 2 selskaper som én ting til felles; de har nettopp brutt en langvarig fallende trend, som et resultat av at de ikke klarte å fornye seg etter "deres storhetstid". Kanskje har disse sekslapene på vei tilbake med ny styrke?

Uansett så eier jeg ikke noe innen disse to områdene på nåværende tidspunkt og er mest interessert i å høre om utvikling på områdene.

- Nå driver det ene selskapet med utredning av 5G nettverk i Europa, USA og Kina hvor det har avtaler med sistnevntes 3 største teleoperatører. Ericcson.
https://www.ericsson.com/en/news/2020/5/china-telecom-and-china-unicom-select-ericsson-5g
https://investorplace.com/2020/11/invest-in-the-5g-boom-by-buying-ericsson-stock/

- Det andre selskapet nevnes om og om igjen som et av de som "leder kampen" i utviklingen av kvantedatamaskin teknologien. IBM - International Business Machines.
https://investorplace.com/2020/08/7-quantum-computing-stocks-to-buy-for-the-next-10-years/
https://investorplace.com/2020/11/4-quantum-computing-stocks-ibm-baba-t-bidu-that-will-disrupt-the-world/


Dette er bare overfladisk og jeg har ingen dyp kjennskap til selskapene, utover at det virker som begge er i vinden innenfor 5G og Kvantedatamaskiner.
Redigert 15.02.2021 kl 15:32 Du må logge inn for å svare