Lifecare er kommet inn i varmen.

kaunis
LIFE 15.02.2021 kl 17:29 1337

Med ettermiddagens melding om godkjenningen for en pilot ang. Diabetes og blodsukker - målinger, så må dette være en enda større glede for de som plages hele livet med denne dødlige sykdommen , en det vi som spekulanter på OSE føler.
Denne godkjenningen dreper all den ekspertisen som med sine innlegg alltid vet bedre og vet å sette det negative i sentrum. I dag er det bare å le disse ekspertene rett opp i fleisen. LIFE, har no plassert seg godt fremme i løypen, for tidlig å nå markedet med sitt produkt, som ikke er større en et nåløye. Med en kunstig bukspyttekjertel i tillegg kan disse pasientene se frem mot et enklere liv. Selskapet er gått over fra å være et usikkert objekt, til å være en mer sikker aksje å være i. Dette vil styrke kursen sin stabilitet og selv med den sterke oppgangen i dag, er målet mye høgere. Her er det et stort potensiale videre med tester for div, sykdommer mm. Det kan fort bli en tosifret børskurs i selskapet, så her må det følges nøye med for ikke å bli sittende utenfor for lenge.
bj111
15.02.2021 kl 17:55 1200

Er nok riktig det at Life gikk opp til en annen divisjon med dagens melding. I stedet for å være et selskap som kanskje skulle komme med noe ble det konkretisert.
Redigert 15.02.2021 kl 19:47 Du må logge inn for å svare
Spydspiss
15.02.2021 kl 18:13 1064

Enig, dette blir et solid fundament som gjør at Life ikke kan rase sammen. Herfra skal det bygges og om det blir hus eller skyskraper vil tiden vise, men et flott bygg blir det. Gledelig nyhet som oser av anerkjennelse