Photocure -dressed for success?


Det hører til sjeldenhetene at jeg orker å bry meg med photocure. Det er mange grunner til det, ikke minst det evinnelige maset fra forsmådde mindretallsaksjonærer med aspirasjon til å ta over sjefsjobben.

3. mars er det tall og for første gang på lenge tall jeg ser fram til etter at Ipsen fikk fyken i Europa. Det er det aller mest spennende som har skjedd i photocure på mange år og har potensiale til å virkelig sette blærekreft selskapet (jeg hater denne innholdsløse floskelen) på kartet.

Med så store endringer kommer også utfordringer. Har markedet respondert positivt på det? Eller er det innkjørings problemer? Det er det springende punktet. For det må merkbare endringer til før jeg tar av meg hatten og bøyer meg i støvet for danny’s offensive Europa strategi.

Jeg hadde egentlig tenkt å fylle opp til randen med aksjer og har ventet på dette kvartalet. Men siden kursen har gått såpass mye har jeg slått meg til ro med det jeg har. Om det var riktig strategi får vi se på. Jeg ble tatt litt off guard da strategien ble kjent og ville ha spyttet inn en million om jeg hadde vært i posisjon.

Det minste jeg forventer er at ikke unit sales har gått ned. Da vil man se konturen av den nye inntektssiden. Det burde doble Europa tallene. Så er det de evinnelige utgiftene photocure er ekspert på å blåse opp. Vil de klare å overraske med en mer effektiv organisasjon enn US?

Den som overlever får se. Fjoråret endte med 59,1 i omsetning og 1,6 i ebitda. Greier de å komme opp imot 70 mill revenue så tror jeg det blir tolket positivt om ikke det blir spist opp av økt kost.

Hvem vet. Det mest spennende kvartalet på år og dag.Redigert 11.11.2021 kl 09:10 Du må logge inn for å svare

Takk for at du deler et poengtert og godt skrevet innlegg .
SørenE
18.02.2021 kl 10:53 7351

Hej Norge

JosefK : Tak for et godt indlæg -- helt enig med dig, men jeg er sikker på at vi får højere omsætning

Q4 2020

Us: 32 mill
Europa: 36 mill
DK: 8 mill
Øvrige: 1 mill

Asireis 14 mill ca milstone payment: - glemte det i farten

Total 77 mill + /minus 3 mill. Engangs omkostninger og fremadrettet omkostninger til større organisation kan ødelægge festen

Ny total incl Asieris 91mill + /minus 3 mill !!

Udgifter:
56 mill Operating expenses
4 mill Depreciation & amortization
30 mill opstarts omkst Ipsen område

90 mill total udgifter -- så chance for en resultat omkring nul --- det gode spørgsmål er om det er nok til at tilfredsstille markedet på den korte bane :-)


Særdelses spændende med alle de nye udplaceringer i US -- håber virkelig at Dan fortæller at US er på vækstsporet igen
Ikke så længe til 3. marts
Lykke til alle PHO aktionærer

Dansken -- en glad aktionær
en regnvåd dag :-)
Redigert 19.02.2021 kl 11:05 Du må logge inn for å svare
Computum
06.10.2021 kl 17:33 6867

For den som har tålmodighet utover ett par uker kan det bli svært spennende å eie PHO aksjer framover:

https://twitter.com/randerkrans/status/1445441172332290050?s=21
HrDuck
06.10.2021 kl 18:33 6798

Er ikke han analytiker i handelsbanken? Har de analyse på selskapet?
peaf
07.10.2021 kl 07:10 6619

Vi får vel en indikasjon på Q3 resultatet vart det bærer hen. Jeg skall ikke terpe på tall, de kommer tidsnok. Men hittils har vi ikke sett noe som tyder på forandringer som viser igjen positivt på avkastningen.
Og hvor lenge styre og Schneider sitter i sjefsstolen beror vel på resultater. Og vi får jo en fasit en dag som viser hvem som klart analysere situasjonen best.
Men ett så langt innlegg uten att nevne Cevira viser ikke noen større kunnskaper om selskapets muligheter att tjene større penger i snar fremtid. Men er i godt selskap da sjefen selv ikke førstår var muligheterne ligger.

Og så var det de her med Rickard Anderkrans og hans omklassifisering. Nu er jo de fleste BLC cystoscope godkjent med hexivix i Europa og er ikke det helt store att søke godkjenning i USA på det grunnlaget de har. I likhet med Schneider så har han ikke førstått att PHO har en bindande avtale med Karl Storz når det gjeller cysview i USA. KS har lagt ut mye penger på att få BLC behandlingen godkjend i USA, og later ikke andre stikke av med vinsten frivilligt. Schneider fikk jo smertfullt ta tilbake utsagnen og krype til korset og innrømme att de hadde avtale med Karl Storz. Om vår venn Rickard gjør detsamme er vel lite troligt, om ingen steller han til ansvar før påstanden.

Vi får jo se nu i Europa der det er fritt scopevalg om det er enklare att skape vekst her. De har jo til og med tatt ca 500 stk ut av drift i Europa og det beror ikke på investeringskostnaden. Det er snarere myndigheter og urologers måte att bedømme behandlingsresultater det henger på.
Og att Schneider er den rette att komme med medisinsk argumentasjon som overtyger urologerne om BLC tvivler eg sterkt på. Har mye mer tru på att Sinopharm klarer det i Kina, og kan føre over erfareheten av behandlingen.med tiden.
Hayen
07.10.2021 kl 09:41 6498

Så er det greit å vite, at ved nedklassifisering fra tre til to, så vil wolf og olympus sine scope med blått lys+cysview umiddelbart falle inn under samme refusjonsordning som KS scope+cysview.
peaf
11.10.2021 kl 09:10 6049

Når man går inn idag på Olympus sider så reklamerer de ikke lengre før BLC scope bare for NBI som er deres teknologi. Det er ganske oppsiktsvekkande att de slutet reklamere før det på sine urologisider. De har jo 70 % av verdensmarkedet men ser tydligen ikke noen suksess før BLC før sin egen del, men NBI har jo gode tall mot WLC og inget behov før cysview før att utføre behandlingen. Men såvidt eg vet har de heller ingen større suksess, men de virker ikke ha store troen på BLC heller.
Men Wolf har full focus på BLC men de er en liten aktør. Og har ingen egen teknik som NBI.
Computum
11.10.2021 kl 09:51 5992

Et godt initiativ til en mer positiv PHO tråd er igjen overtatt av den "evindelige".
TS begrunner hvorfor han ikke lenger finner det meningsfullt å skrive her, og det samme gjelder nok for flere:
"Det hører til sjeldenhetene at jeg orker å bry meg med photocure. Det er mange grunner til det, ikke minst det evinnelige maset fra forsmådde mindretallsaksjonærer med aspirasjon til å ta over sjefsjobben."

Kursutviklingen den siste tiden virker veldig lovende. Vi har vært nede å testet bunnen av den stigende trenden og hvis historien gjentar seg kan vi se opp mot 150 om en god måneds tid. Lykke til alle PHO investorer.
peaf
12.10.2021 kl 04:44 5760

Som regel får man positive tråder av positive resultater og prestasjoner. Att kreve det av ervinerlige taps prestasjoner og resultat er vel att kreve vel mye. Man syns vel att kraven bør rettes mot rette vedebørende som leverer resultaten. Det er i alle fall det eg prøver på, men en positiv vinkling er att Briarwood øker igjen og snart har
10 % igjen og kan få til en EGF. Og muligens få skiftet ut Egberth og Schneider, så de kan få anpasse kostnader til lønnsomheten. Det gir ingen mening med att kaste bort penger.
Computum
12.10.2021 kl 14:22 5585

Jeg har spurt deg før, men aldri fått troverdige svar:
-Hva er dine motiver for å snakke ned selskap og ledelse ved enhver anledning?
-Hvorfor satse på et selskap med "elendig ledelse", når der er så mange selskaper å velge mellom? Om du i det hele tatt er aksjonær?
-Du fremhever ofte Cevira. Men for de fleste som har satset i Photocure er Cevira ikke hovedgrunn, men en potensiell fin bonus.
peaf
12.10.2021 kl 15:22 5546

Nu var eg aksjonær føre Schneiders inntrede i PHO. Og reagerte ganske omgående på hans visjoner og bortførklaringer om hvorfor salg og inntekter var minimale Og alt han skulle gøre så mye bedre. Og når han begynnte legge ut om salgsprosessen og hans selgere som assistere urologen når de operere. Da var det klart for meg att den mannen var oduglig, og han tror att vi er idioter som går på alt seier. Og det viste seg og att alt han påstod ikke hadde noen forankring i verkligheten.

Og Cevira er ikke bonus det er PHO, og får man bare bytt ut styre og ledelse med noen som har mål att styre selskapet så lønnsomt som muligt. Så blir det bra, att lage opsjoner og ansette mest muligt folk som står klar om de skulle hitte noen potensielle kunder er ikke en god forrettningsskikk. Før han har endå ikke funnit dem, men bare kjøper seg vekst. Der står jo Ipsen som ett klart eksempel.

Og vi får fasit med tiden, da førstår du hvorfor eg mener det eg mener.

Og en sak skall vi huske Hestdal fikk sparken før att han ikke solgte nok, og Schneider selger minimalt mer. men bruker avsevert mye mer penger. Endå er det det greit enligt visse skribenter her. Men Hestdal er Cevira og dermed PHO. Noe aldri Schneider blir.
Redigert 12.10.2021 kl 15:37 Du må logge inn for å svare
Burobeng
12.10.2021 kl 16:26 5492

Jeg forstår deg slik at du mener Cevira er mer verd enn Hexvix/Cysview. Hvorfor er du da ikke en ivrig forkjemper av deling av selskapet? Hvor mange prosent av selskapets virkelige verdi vil du anslå at ligger i Cevira, og hva tror du er den gjennomsnittlige PHO-aksjonærs vurdering av dette?
bravi
12.10.2021 kl 19:18 5401

Interresant tanke dette med deling av selskapet. Hvilken fordeling i verdsettingen mellom Cysview/ Cevira den gjennomsnittlige aksjonæren i Pho har er ikke gitt å si. Men ser man på innleggene på Pho trådene og sikkert også blant "ekspertene" på TI, dvs. de som er så begeistret for Schneider kan man anta omkring 85/ 15. Med dagens kurs på kr. 110 vil da kursen på en PhoCysview aksje være kr. 93,50 og en PhoCevira aksje kr. 16,50 Hadde selskapet blitt delt på denne måten vet iallefall jeg hvilken aksje jeg kunne tenke meg å satse på. Schneider kunne fortsatt i PhoCysview mens Hestdal kunne tatt kommandoen i det nye PhoCevira.
Husker fra flere år tilbake, da var Hexvix/ Cysview bare en liten greie for Pho, men det bidro med inntekter, de var edruelige med utgiftene. Det var Cevira som var caset, Hestdal snakket om block buster potensiale. For Pho har Hestdal vært utrolig viktig, uten hans innsats ville ikke Pho hatt noen ting å fare med i dag. Til sammenligning er Schneider bare som en middelmådighet fra BI uten faglig kompetanse og som leverer kun på økte utgifter.
peaf
15.10.2021 kl 13:53 5068

Ja vi får vel tru att Briarwood har sine 10 % igjen, og så får vi se om de tar kontakt med Egberth og ber han gå av. Eller om de må kalle inn til EGF og velge en ny styreforman. Det er bare en mnd til Q3 resultatet. Der vi får høre de vanlige bortførklaringerne med att covid påvirker oss fortsatt negativt. Og de nye scopen til Karl Storz gjør att urologerne avvakter med att anskaffe nye scope. Men det er bare de rigide scopen som er forbedret, så flexiscopen burde selge som varmt hvetebrød i disse pandemitider da de kan brukes polikliniskt.
De klarte att selge " ETT " i Q2 var det COY som klarte selge det. De kan ikke ha noe større salgstalent når de ikke får solgt det som er absolut nødvendigt utstyr før att fungere i en pandemi. Og tyverr trur eg kostnader har eksplodert i Europa nu når Schneider har startet sin satsning, men han får vel ta opp salgsprosessen igjen som førklaring hvorfor det ikke skjer noe før om nåt år. Så får vi se om den her Anders Neijber blir nåt mer en en ekstra utgiftspost. Vilket er mest troligt.
Redigert 15.10.2021 kl 14:02 Du må logge inn for å svare
peaf
18.10.2021 kl 16:29 4814

Ja ser att Briarwood har 10,12 % og kan kalle inn til EGF vid behov. Og topp 20 har minket litt igjen. Om det har noen større betydelse vites ikke, men eg antar Briarwood har en mening med att kjøpe seg opp igjen. Det kan komme en gladmelding om forandringer i styre og ledelse, med lite flaks.
Redigert 18.10.2021 kl 16:30 Du må logge inn for å svare
RoarAlb
18.10.2021 kl 16:36 4810

Veldig bra data på BLC i det siste. Mye tyder på at det blir SoC i nær fremtid. Skjønner ikke helt hva du babler om, Peaf. Caset her er vekst over hele linja + Cevira. Når HD-scopene rulles ut i US tror jeg PHO skal fly videre.
peaf
18.10.2021 kl 17:18 4769

Ja det er inge krav att du skall skjønne de hele. Men står det ett minus føre talet på Net earnings så taper de penger. Og det er sannsynligt att det gjør det igjen på Q3 resultatet. Og noe SOC må man vel vare superoveroptimist om man skall skymte konturerne av det i horisonten. De skulle fly med de nye flexiscopen og, der såg vi bevis på flydugligheten i Q2. Ett scope klarte de.
Redigert 18.10.2021 kl 17:19 Du må logge inn for å svare
RoarAlb
18.10.2021 kl 18:21 4710

Hva tenker du om selskapet på middels/lang sikt, Peaf. La oss si 1-3 år. Hvilket kursmål har du som target? Hvilken verdi ser du selskapet bygge de nærmeste årene? Hvorfor er du investert? Er det ene og alene på grunn av Cevira?
RoarAlb
18.10.2021 kl 19:54 4722

https://photocure.com/news/full-publication-from-u.s.-registry-now-available-highlighting-the-role-of-blue-light-cystoscopy-in-detecting-invasive-bladder-tumor/

7% av alvorlige tilfeller finner man ikke med White Light, kun BLC. 23% av tilfeller i tidlig stadie finner man kun med BLC. Stor pasientgruppe. SoC er ikke så langt unna som mange tror. Studien viser at teknologien er overlegen og livsreddende.
ac31535
24.10.2021 kl 21:41 4289

Heisan.
Kan noen informere om hvordan hente ut en aksjonærliste som inneholder de 50 største aksjonærene i selskapet. (ikke bare de 20 største)??
Computum
25.10.2021 kl 09:38 4108

Pr. 19.09.21

1. MORGAN STANLEY & CO. LLC
2 533 985 9,4%
2. NORDNET BANK AB - KONTO #11
1 178 800 4,38%
3. CARNEGIE INVESTMENT BANK AB - KONTO #4A
839 101 3,11%
4. THE BANK OF NEW YORK MELLON SA/NV - KONTO #1E
806 843 2,99%
5. DANSKE BANK A/S - KONTO #15
720 000 2,67%
6. RADIUMHOSPITALETS FORSKNINGSSTIFT.
679 619 2,52%
7. RBC INVESTOR SERVICES BANK S.A. - KONTO #77
660 000 2,45%
8. AVANZA BANK AB - KONTO #2
648 990 2,41%
9. SEB LIFE INTERN ASSUR COMPANY DAC
615 620 2,28%
10. MP PENSJON PK - KONTO #2
520 178 1,93%
11. JPMORGAN CHASE BANK, N.A., LONDON - KONTO #1C
505 202 1,88%
12. OHMAN SWEDEN MICRO CAP
437 749 1,62%
13. SKANDINAVISKA ENSKILDA BANKEN AB - KONTO #1N
409 025 1,52%
14. KLP AKSJENORGE - KONTO #3
375 630 1,39%
15. VERDIPAPIRFONDET PARETO INVESTMENT
371 000 1,38%
16. MYRLID AS - KONTO #2
320 000 1,19%
17. SKANDINAVISKA ENSKILDA BANKEN AB - KONTO #1EX
300 000 1,11%
18. BNP PARIBAS - KONTO #1D
286 371 1,06%
19. KLP AKSJENORGE INDEKS - KONTO #3
273 743 1,02%
20. VERDIPAPIRFONDET DNB NORDEN (III) - KONTO #2
260 374 0,97%
21. VERDIPAPIRFONDET DNB GRØNT NORDEN
253 518 0,94%
22. NORDNET LIVSFORSIKRING AS
252 427 0,94%
23. RBC INVESTOR SERVICES BANK S.A. - KONTO #75
245 075 0,91%
24. STATOIL PENSJON - KONTO #2
211 200 0,78%
25. SPARLI AS - KONTO #8
205 000 0,76%
26. VERDIPAPIRFONDET DNB SMB - KONTO #2
204 234 0,76%
27. VICAMA AS - KONTO #10
200 674 0,74%
28. SKANDINAVISKA ENSKILDA BANKEN AB - KONTO #1BB
200 000 0,74%
29. J.P. MORGAN BANK LUXEMBOURG S.A. - KONTO #1A
195 000 0,72%
30. VPF DNB AM NORSKE AKSJER
194 119 0,72%
31. BNP PARIBAS SECURITIES SERVICES - KONTO #1A
187 309 0,7%
32. STATE STREET BANK AND TRUST COMP - KONTO #1L
185 211 0,69%
33. BEELINE AS - KONTO #2
169 894 0,63%
34. CITIBANK, N.A. - KONTO #1954A
153 778 0,57%
35. DANSKE BANK A/S - KONTO #28
150 432 0,56%
36. A/S SKARV
150 000 0,56%
37. SKANDINAVISKA ENSKILDA BANKEN AB - KONTO #1BY
150 000 0,56%
38. SKANDINAVISKA ENSKILDA BANKEN AB - KONTO #1C
149 664 0,56%
39. BILLINGTON ERIK (f. 1974)
143 775 0,53%
40. VERDIPAPIRFONDET DNB NORGE INDEKS
142 402 0,53%
41. STATE STREET BANK AND TRUST COMP - KONTO #1C
137 001 0,51%
42. J.P. MORGAN BANK LUXEMBOURG S.A. - KONTO #1D
130 787 0,49%
43. INTERACTIVE BROKERS LLC
119 260 0,44%
44. THE BANK OF NEW YORK MELLON SA/NV - KONTO #1D
108 870 0,4%
45. SKANDINAVISKA ENSKILDA BANKEN AB - KONTO #1AC
106 605 0,4%
46. VERDIPAPIRFONDET STATOIL AKSJER N - KONTO #3
103 822 0,39%
47. SKANDIA NORDEN
102 713 0,38%
48. KOMMUNAL LANDSPENSJONSKASSE - KONTO #2
102 695 0,38%
49. VERDIPAPIRFONDET STOREBRAND - KONTO #2
100 709 0,37%
50. ULRICHSEN PETER KJELL (f. 1941)
91 499 0,34%
Topp 50 total 17 589 903 65,28%


Men denne er en måned gammel. Så skal du ha ferske lister så må du betale. F.eks. hos TekInvestor eller Stocktalk.
Redigert 25.10.2021 kl 09:42 Du må logge inn for å svare
ac31535
25.10.2021 kl 13:53 4004

Tusen takk for oversikten!
peaf
27.10.2021 kl 04:42 3786

Dette viser att det er ikke altid llike klokt att satse alle penger på vekst.
https://www.fiercepharma.com/marketing/keytruda-wins-fda-nod-to-tackle-new-bladder-cancer-gene-therapy-rival-closely-behind
En dag får du en konkurent som er bedre og du mister kommende fortjenstmuigheter. De guider inntekter på 250 mil usd, og vad har cysview efter 10 år i markedet i USA jo ca 16 mil usd.
Nå har enda en farma CEO fått sparken ( trvx ) når ryker Schneider. Kan ikke vare lenge til, når Q3 resultaten kommer er han ferdig. Nu må de satse på direkte lønnsom vekst eller kutte ut. Og tru att de skall bli SOC med ett produkt som patentet har utgått på er direkte idiotiskt. Her gjeller det att skørde mens det finns noe att skørde.
Og det er flere ikke bare Merck og Keytruda.
https://www.fiercepharma.com/marketing/watch-out-keytruda-ferring-s-bladder-cancer-gene-therapy-rival-has-new-data-and-they-look
Redigert 27.10.2021 kl 04:55 Du må logge inn for å svare
HrDuck
27.10.2021 kl 22:46 3555

Bra med en ny tråd computum, åpner du for meg?
Computum
27.10.2021 kl 22:59 3527

Du er selvfølgelig åpnet for. Fungerer det ikke?
(har åpnet for 33 skribenter, så bare prøv)
Redigert 27.10.2021 kl 23:03 Du må logge inn for å svare
peaf
28.10.2021 kl 13:15 3388

Ja det er kjekkt med en positiv tråd, så får eg vid behov kommentere på en open tråd vid behov. Og nye innvestorer leser nok begge om de leser her inne. Så det endrer ikke mye. men før att føre det med Keytruda og Merck vidare. Så omsetter Merck BCG før 373 mil usd i efterbehandling til turbt WLC eller BLC. Og behandler da resterende kreft efter turbt. og da har det ingen betydelse om det kvarstår 5 % eller 20 %, da alt stort er fjernet med turbt. Og BCG tar resten eller keytruda om de er BCG resistente. Og målet med BLC er jo att fjerne alt med BLC så de slipper BCG som er en obehaglig behandling. Men det virker fjernt da de behandler BLC pasienter med BCG og.
Jeg har alltid fundert hvorfor de bare lager studier med skillnaden på BLC og WLC når BCG gjevner ut resultatet efterpå. De bør lage en studie med BLC og BCG og BLC uten BCG. Blir da resultaten de samme for begge, da kan de kutte ut BCG og suksessen er ett faktum. Men gir BLC og BCG bedre resultater tilsammen kan de bare glømme att bli SOC. Da det viser seg att BCG er den viktigaste delen i behandlingen. Men det er jo litt blandet behandling i Europa. Men ingen som viser seg overlegen de andre totalt.
heilo888
28.10.2021 kl 13:37 3345

peaf; Skribenter som deg fortjener overhodet ikke å ha skriveplass på seriøse diskusjonsfora!
En skam at moderator ikke har utestengt deg for lengst!
Redigert 28.10.2021 kl 13:40 Du må logge inn for å svare
heilo888
28.10.2021 kl 13:39 3343

peaf; Hadde vært morsomt om du hadde åpnet en egen låst tråd så kunne du ha skrevet med deg selv🤣!
Redigert 28.10.2021 kl 14:03 Du må logge inn for å svare
peaf
28.10.2021 kl 14:13 3305

Jeg husker godt når du skrev på den tiden pcib hadde litt kurs att vise til. Att i gjemførelsen mellom PHO og PCIB var pcib elefanten og PHO musen. Og det antar eg viser dine begrensede kunnskaper om det meste. Men det er ingen tvivel hvem som er elefanten på forumet
bravi
28.10.2021 kl 15:26 3255

Lurer på hvem som er elefanten blant de 33 utvalgte som er så heldige at de får lov å skrive på den låste tråden til computum?
peaf
28.10.2021 kl 16:24 3200

Ja eg kjende meg litt mobbed som ikke fikk delta i det gode selskap. men når elefanten plutsligt gjorde sitt nntog som er den største kjende selvopptatte besserwissern på forumet. Blev det en form før befrielse att ingen kan førknippe meg med eller inn i det selskapet, man skall velge sitt umgjenge med omhu så man ikke havner i feil bås.
Så det er bare att takke rette vederbørende som gjorde den kloke avgjørelsen om att skape ett team som kan gi rett fremtids innformasjon. De har alle gode tradisjoner på att aldri kunne spå selskapets inntjening. Men de treffer på kursen ibland, spesielt efter på.
Redigert 28.10.2021 kl 16:28 Du må logge inn for å svare
heilo888
28.10.2021 kl 16:40 3182

Innlegg for både peaf og bravi holder jeg godt skjult pga. av alle de useriøse og ensidig negative tulleinnleggene deres. (Må nesten være samme person da jeg finner det lite trolig at det kan finnes 2 så depressive og useriøse personer i det norske aksjemarkedet.)
Men kan sitere her hva jeg først skrev på den nye låste tråden for PHO:

"Computum; Ser du har åpnet en tråd med hengelås, og forstår deg godt!
Det er synd at enkelte skribenter bevist går inn for å ødelegge meningsfylte diskusjoner på enkelte tråder ved kun å skrive negative villedende, og i mange tilfeller direkte løgnaktige innlegg!
Jeg vurderer fortløpende å låse tråder for Nanov. og Ulti da destruktive skribenter som peaf, bravi, Kappa og SomSa opptrer der for å ødelegge diskusjonene eller kanskje mest for å få oppmerksomhet!?"
bravi
28.10.2021 kl 17:03 3150

heilo888, det er flere enn de utvalgte 33 som kan lese det som står på den låste tråden, ikke nødvendig å legge det ut her. Det er å skrive på tråden som er blokkert for almenheten. Forøvrig helt greit at du av og til legger ut innlegg fra TI her på forumet, det er mange som ikke har tilgang der.
peaf
29.10.2021 kl 05:00 3027

Jeg beklager når inlegg tar den her formen av person angrep. Det som er inntressant er hvordan selskapet og ledelsen presterer. Det er inget eg på noen som helst måte kan påvirke. Når det gjeller hex/cys har det vart på markedet i 15 år, og vad status er idag er tillgjengligt før alle. I stort sett bare tap og misslykket guiding som ikke blir bedre med bortførklaringer. Ipsen som stod før mestedelen av omsettningen solgte sine 65 % før 160 mil og 15 % i royality av omsettningen.Og ser ut att sitte igjen med samme vinst som før, men nu uten arbeidsinnsats.
https://www.genengnews.com/topics/translational-medicine/ipsen-pays-photocure-and-ge-healthcare-e19m-for-commercialization-rights-to-hexvix/
Vi kan vel bare konstatere att Ipsen såg inga kommende milliardinntekter når de vurderte sin del til bare 160 mil. Fast de kjøpte det før tilsammen 25 mil Euro i sin tid, så man kan ikke påstå att det haft noen verdistegring. Og att topp 20 i prinsipp blitt overtatt av utlenninger kan man tolke som man vill. Men de Norske som solgt seg ut har ikke hatt troen på Schneiders milliard guiding så fort pandemin er ferdig. Man kan tolke resultater ulikt. men man kan ikke forandre dem. så de som påstår att eg far med usanninger og løgner. Kan gjerne vise til hvor og nær eg gjør det, uten att vise til sin personlige mening som ikke bekrefter noe av det de påstår.

Det er ikke lenge til Q3 resultatet, så får vi se om det forsvarer forventninger. Eller om det må til de store bortførklarningerne som vanligt. men alle restreksjoner.er i stort sett fjernet nu. Så i Q4 må de vise til resultater om de fortsatt skall ha noen truverdighet.
Så återstår da hvem gjorde den beste dealen Ipsen eller PHO, det luter mot Ipsen
.
Og når det gjeller Cevira så seier eg som Schneider de er i schedule. Vad det nu innebær.
peaf
29.10.2021 kl 12:01 2905

Ser på positivtråden att de har solgt ett scope til i USA, og med dagens bruk genererer det ca 450,000 i året. Undrer vad kostnaden var før att selge det, kan det det vise seg lønnsomt om ca 5 år. eller kan det vart solgt meget lite i Q3 og kostnaden er betydligt høyere per scope. Det kan virke så. Men eg er mer opptatt av de 500 scopen som er ovirksomme i Europa og Schneider høytidligt erklærte att han skulle sette i bruk igjen. Det var vel ikke så mye i corona som hindre han att påvirke urologerne, det har jo gått drygt ett år nu seden de tok over Ipsen. Og de har jo ikke haft så mye annet att fordrive tiden med.
Kan det bare vare snakk som alt annet. Det er ikke tatt opp på positivtråden, men jubelen stod høyt på forumet når Schneider innformerte om dem. Han er uten tvekan en handlingens man når han får seie det selv.
peaf
31.10.2021 kl 10:11 2696

Hvorfor sender PHO pressemeldinger om studieresultater som var med i presentasjoner førre året og deler opp den i to deler. Er det i brist på andre nyheter da de må sende de i reprise. Det er dessuten samme resultater som går igjen hele tiden, BLC finner ca 20% mer kreft en WLC det har vart en kjent sak i 15 år. Og vi kan vel bare konstatere att fast det sendes første gang førre året har det ikke gitt utslag på salgsstattestikken. Snarere tvertom har salget gått ned, men det er vel nyhetstørke så de må melde var gang gamle nyheter publiseres på en ny plats.

Schneider og co har solgt 65 scope på siste 6 kvartal. Hestdal og Bellete solgte 54 på 4 kvartal. Og hadde bare flexiscope i salg halve året. Og kostnaden før att selge de 65 scopen har vart langt mer en dobbel
Medistim har solgt godt i coronatider, hvorfor ikke PHO kunde opprettholde salget de hadde blir for enkelt att bare skylle på corona. Men Schneider er ekspert på bortførklaringer og menigheten biter på, og det kommer flere tils han går tom før dem. Men da jobber han ikke lenger i PHO.
peaf
01.11.2021 kl 10:36 2468

Ja nu er det 11 dager til det gått eksagt ett år siden første pasient blev behandlet i Kina. Og må innrømme det tatt lengre tid en eg antatt, men noe seier meg att det skjer noe vilken dag som helst nu. Spesielt når Asieris har sagt dette.
Vi vil forsøke å akselerere fremdriften i den kliniske utprøvingen og bringe denne potensielle nye behandlingen til pasienter globalt."

Jeg trur jo att den kliniske studien er ferdig med god margin, og resultaten ligger før godkjenning hos de kinesiske myndigheterne. Om de går før middlertidlig eller full godkjenning vites ikke. men det er en prioritert produkt som de hastebehandler. Og blir det full godkjenning så er det 18 mil usd til PHO, og det er bare knapt 2 mnd til de første pasienterne er ferdigbehandlet i Europa og.

Og var er Schneider leter han efter ovirksomme scope i Europa eller teller han scope i USA. vi får hope han kan slå de 7 han solgte i Q2. Han har med sikkerhet ikke vart i Kina og blitt oppdatert. Det vet vi med sikkerhet att han har aldri vart oppdatert på det som skjer i Kina.

Men konklusjonen er klar att meget snart skjer det største som noensinne hendt i norsk biotek. Så rådet er følg med.
peaf
01.11.2021 kl 11:20 2417

Ja så var dags før en liten short igjen.
Rapporterte shortede aksjer: 141 336 (0,52% av selskapet)
det viser vel vad de mener om Schneiders prestasjoner og fremover, det er ikke bare eg. Men de kan brenne seg fælt på Cevira som de antagligen ikke har meget kjennskap til.