KITRON ny grønn kontrakt!


Kontraktene renner inn!

Kitron har sikret en ny kontrakt til en verdi av 150 millioner.

«Vi er veldig glade for å utvide dette forholdet med en ny produktlinje. Batteristyringssystemer er et eksempel på vekstpotensialet i det grunnleggende skiftet fra fossilt brensel til elektrifisering», sier Peter Nilsson, konsernsjef i Kitron.

https://finansavisen.no/nyheter/teknologi/2021/02/17/7628179/kitron-har-sikret-en-kontrakt-pa-150-millioner-kroner

Denne kontrakten kommer i kjølvannet av en fantastisk Q4-rapport og nytt samarbeid med SerEnergy.
Kanin89
18.02.2021 kl 07:52 9635

Herlig melding, herlig selskap!
Dado83
18.02.2021 kl 08:09 9571

Riktig herlig selskap, men ledelsen kan man ikke skryte av. Det var så vidt dem ønsket å melde denne kontrakten til aksjonærene.
Bobby
18.02.2021 kl 08:14 9554

Nok en viktig kontrakt. Ledelsen er flinke i markedet. Ansetter de en pr- ansvarlig med rett fokus blir det butikk.

Merker meg at deres største inntektskilde for Q4 er industri-sektoren, hvilket er hvor automasjon og elektrifisering opp mot miljø-prosjekter ligger. På sikt vil det ikke overraske meg om Kitron skiller ut miljø-delen av selskapet for å synliggjøre de enorme verdiene i dette selskapet.

På Twitter kan CEO fortelle at dette er en av mange spennende nyheter som kommer i samme kategori.
Det lukter okse i fjøset!
muri
18.02.2021 kl 08:23 9534

Bare å glede seg fremover! Selskapet er meget bra,men bør bli mer aksjonærvennlig(opplysende).

Det kommer til å lukte svidd fremover om de skal satse på batteristyringssystemer!
Redigert 18.02.2021 kl 08:24 Du må logge inn for å svare

Ja, de har et forbedringspotensialet der. Uansett så når de tydeligvis ut til bedriftsmarkedet. Det er det som teller i lengden.

Enig med deg. Dette er nok et av de mest veldrevne selskapene på Oslo Børs. Fantastisk ledelse og de har et mersalg som ikke ligner grisen

Blir ikke overrasket om det kommer et bud på selskapet etterhvert heller, spesielt på denne prisingen. Tror et bud på 30+ per aksje vil få folk til å åpne øynene for prisingen av KIT.
Redigert 18.02.2021 kl 08:56 Du må logge inn for å svare

Opp hele 1% på en sånn kontrakt, er det mulig... Hadde dette vært et annet selskap hadde vi hoppet 20%+

I KIT som leverer varene som de skal, er det faktisk helt vanlig at markedet reagerer slik, ser ikke bort fra at KIT ender dagen på en slik melding i rødt. Hele børssystemet med meglere skulle vært skikkelig gransket, hva meglerne priser det forskjellige selskapene ut i fra, om det kun til egen vinning, dette skulle vært satt på dagsorden og fått frem i lyset. At markedet mottar en slik melding med en oppgang på 1% er tragisk, med NOD hadde garantert gått langt over 10% på en slik melding, det er helt utrolig hvordan de straffer KIT, ser ingen grunn til dette, uten at det ligger og stakes ut for et oppkjøp på lav kurs i andre enden. Dette er helt unormalt og langt ifra fair prising på KIT.
Redigert 18.02.2021 kl 09:29 Du må logge inn for å svare
Vargtas
18.02.2021 kl 10:52 9237

Det gjør jo ingenting akkurat nå siden man fikk lastet opp :)

Gavepakke for nye som vil inn. Bare gode nyheter for tiden. Slow and steady
focuss
18.02.2021 kl 11:00 9259

Ikke ofte en kommer over så billige aksjer som dette. Både på faktisk resultat rapportering og vekst utsikter.

Ja, helt klart en gavepakke for de som vil inn på denne kursen, som også gir spredning av aksjer, som er veldig et smart trekk, vel og merke dersom de spres på riktige hender.
Men den elleville prisingen på selskaper på OSE bør det uansett tas grep på.
Meglerpakket klarte også å få bort visning hvilket hus som lå på kjøp og selg, i tillegg klarte de også å få bort visning av kjøpsposter og selger poster i slutt auksjonen.
Er den lille mann i gata så smart et de tar rotta på evneveike overbetalte meglere og analytikere, som ikke strekker til og må ta i bruk råtne triks som roboter som gjør det enklere å skvise ut de som ikke passer inn i handlemønsteret. Det er jo noe som er feil en plass når det tillates å handle seg imellom, og senke kursen f.eks. i et selskap mange prosenter med noen få aksjer. Og selskaper legger frem det ene minus resultatet etter det andre sender kursen til "himmels", mens de som leverer straffes


Må si meg enig med mye av det du sier TL. Jeg er overbevist om at en ny reprising av KIT er rundt hjørnet. Eventuelt et oppkjøp.

Slik jeg ser dette så er det en temmelig åpen eierstruktur, som hvem som helst kan begynne å kjøpe seg opp, men kan være denne som eierstrukturen som ser "åpen" ut er villedende, og ikke er så åpen som den ser ut til, og poster kan selvfølgelig være strategisk plassert og under full kontroll. Er usikker på disse opsjonene ledelsen tildelte seg i intervallet opp mot 25,- innen 2025, om dette setter en demper på kursen og prisingen av selskapet, i tillegg vi kan ikke si at ledelsen gjør så veldig mye for å få frem verdiene i selskapet ut i media, så jeg har lurt på denne merkelige prisingen i forhold til andre selskaper. Nåt de melder om en kontrakt, så møter de nærmest et marked, "fae.. måtte de melde dette.
Nå har jeg vært langsiktig i mange selskaper, og de fleste jeg har vært langsiktig i har blitt solgt, de siste er nå NATTO som ser ut som blir plukket. Felles for de alle er liten oppmerksomhet fra meglere og media, til tross for god vekst og svært gode fremtids utsikter, samtlige har det hele tiden vært om og gjøre å kvele til enhver tid kursoppgang gjennom mange år, helt til budet ligger. Samtlige av disse langsiktige selskapene som jeg har eid aksjer i, er blitt kjøpt opp og fjernet fra børsen, i tillegg har det heller ikke vært noen "kjendiser" innom, for å dra kursen riktig vei, og slik ser det jaggu ut som det er i KIT også. At meglerne og finans kjendisene har tette bånd, er det ingen tvil om, og heller ingen tvil at kjendisene blir servert pengene på sølvfat fra meglere både den ene og den andre vegen. Mye som skulle vært gransket og ryddet opp i, inne på meglerhusene som økokrim burde selvfølgelig satt mye mer fokus på. Slik det er nå, blir fristelsen for lett tjente penger alt for stor, pengene blir nærmest lagt opp i fanget på megler og analytikere og videre ut til kjendiser via media, noe vi enkelt kan lese ut fra de evneveike analyser og anbefalinger som blir sendt ut i hytt og pine, hvor selskapsverdier som blir skutt i været, uten at verdiene har rot i virkeligheten. Dette må skjerpes inn, og få noe konsekvenser, med strengere straff og saftige bøter, så fristelsen for å berike seg selv på en enkel måte gjør det langt vanskeligere.
Redigert 18.02.2021 kl 12:58 Du må logge inn for å svare

Spennende selskap, vurderer inngang her!

Will the shit show continue tomorrow? Massive up in the morning and then crushed down lower and lower by assuming the same shorting interest. Is there absolutely no one out there that is interested to take a large stake in this brilliant company (with M&A and/or breakout listing of the future divison(s)) than private and state pension funds. Due time to sexy up this wealth building company.
bellx
18.02.2021 kl 20:37 8778

Riktignok var det en svak dag på børsen men da kitron er ned over 6% på en uke burde vi fått oppgang i dag på strålende nyheter i går kveld. Kitron er ned nesten 6% ytd tross rekordresultat og økt utbytte.Salgspresset er stort og har vært det i hele år, så fort det er antydning til oppgang dumpes det i stor stil.Blir spennende å se om det fortsetter fremover.

Ligger an til grønn børs. Da må det være lov å håpe på oppgang. Merker meg samme som flere her at den dumpes utover dagen av noen

Grønn børs, betyr etter hvert KIT i minus, ser ut som de skal flyttes på noen aksjer som skal byttes konto på 17,- i første omgang.

Selv etter et godt Q4 resultat som alene burde sendt kursen over 20 tallet, og i tillegg etterfulgt av en "grønn" kontrakt hjelper heller ikke å løfte kursen noe særlig. Har meglerhusene som oppgave å holde kursen så lav som mulig, lukter dritt hele meglermiljø. Som mange flere selskaper tidligere, er NATTO et nytt eksempel på dette.
bellx
19.02.2021 kl 14:42 8224

Er så enig med deg troll leff, Kitron leverer bedre og bedre resultater og økte utbytter men er ned ytd.Ser på en del selskaper som leverer res.q etter q med minus res.og emisjoner. men kursene går allikevel for det ligger et håp om inntjening en gang i fremtiden.God helg,tror jeg logger av og tar en tur til fjells.
bellx
19.02.2021 kl 20:46 8062

På 1 mnd.har folketrygdfondet økt med 1544000 aksjer i kitron de har nå 8.39% av aksjene og er rett i hælene på største eier som har 9.61%.tipper de vil over 10% for da kan de blokkere et eventuelt bud. Rart det er så mange villige selgere på dette nivået som har gjort det lett for de å skaffe seg så mange billige aksjer etter at res.ble kjent,.

Jeg vet ikke hvordan jeg skal tolke det med forlketrygforndet sin eierpost, som får tilgang til å hanke så mange aksjer på "billigsalg", Folketrygdfondet er vel mer en "sovende" aksjonær. Regner med det er noe mer krutt bak eierposten til i AAT Invest, vi skulle hatt er stor eier som virkelig fikk frem verdiene i selskapet, ser dessverre ikke ut som styre og ledelse klarer det..
Redigert 19.02.2021 kl 22:16 Du må logge inn for å svare
focuss
19.02.2021 kl 22:47 7889

Selskapet leverer jo kjempebra og vil få betalt for dette i markedet på ett eller annet tidspunkt.

Blir mindre aksjer til salgs i det minste. Bra dag i dag. Ikke lenge før Kitron dundrer av gårde. God helg folkens

FTF er notoriske utlånere av aksjer, så det skal du ikke si for sikkert.
bellx
20.02.2021 kl 09:57 7576

Hvis aat invest hadde sittet i styret kunne han nok ha bidratt, men som tidligere aksjemegler er det mye større sjanse for at han skulle selge seg ned enn folketrygdfondet hvis aksjen skulle gå mye.Jeg tror folketrygdfondet kjøper seg opp litt til og blir største eier?? Hvis de låner ut aksjer så gjør ikke det noe fra eller til.Da jeg ble kunde i pareto spurte jeg om de ville låne aksjene mine, men fikk til svar at det var det ingen intresse for.

Lite attraktivt å skulle shorte Kitron. Man må i så tilfelle hate penger eller iverksette voldsom kursmanipulasjon. Finnes nok av selskaper som går i minus.

Stemmer sikkert det, men at det blir færre tilgjengelige aksjer fordi FTF kjøper seg opp er ikke nødvendigvis riktig.

Det er ikke nødvendigvis riktig, nei. Men det er større sannsynlighet for at det er tilfelle, enn at noen skal shorte selskapet i stor grad. Det er min vurdering, så er det lov å være uenig.
Vargtas
22.02.2021 kl 09:39 6714

Nå er det jo bare et spørsmål om tid før Kitron "tar av" .......

Jeg fyller på i dag. Støtter meg på analysen til Norne.

« We keep Buy recommendation on KIT stock at an unchanged TP of NOK 24/sh after making no major changes to estimates. The company is overly cautious with guidance/dividends, which is understandable in the current uncertain times. At the same time, Kitron is positioned to outperform expectations. There is also room for dividend increase in the future, especially if the M&A aspirations do not materialize. We also will be looking forward to the CMD update on March 17, where we believe the company will likely increase its long-term guidance.»
focuss
22.02.2021 kl 11:47 6556

Ser veldig bra ut denne. Ser frem til CMD Mars 17
bellx
23.02.2021 kl 20:02 6196

Tipper det er j.p. morgan som fortsetter å selge? Ellers er det pussig at når euronext såpeboblene sprekker blir også kitron dratt ned.Hjelper ingenting med store kontrakter og rek resultater.