Hvilket bud ville du akseptert?


100 kr nå uten å blunke selv om jeg vet at verdien er betydelig høyere.

Hva tenker dere andre? Ja, jeg vet at de store aksjonærer passer på at budet blir riktig men allikevel fint å høre hva andre mener.
focuss
10.10.2018 kl 17:43 2250

På ett eller annet tidspunkt så kommer man dit at investorene kan bli livredde for at fremdrift rapporteres. Det kan jo gruse kursen og det kan doble kursen. Tør vi vite det? Er det ikke bedre med bind for øynene så får det bare gå som det går? Slik jeg ser det er det der vi er nå.
focuss
10.10.2018 kl 17:48 2216

Jorove
Det er klart at biotech i utviklingsfasen er stor risiko. Det er alle inneforstått med, kanskje med unntak av Merlin. Da er det ikke nødvendig at ledelsen gjør det verre for investorer enn hva det trenger være. Men nå er det slik at jeg er bare ett irritasjonsmoment for dere. De som gidder kan tenke over det jeg har skrevet. Har ikke mer på hjertet om Nano i dag.
LinPiao
10.10.2018 kl 18:24 2155

Studenten, du spør meg hva som konkret er feil med strekene til Hugoil?

Feilen er at han stort sett skriver om ulike varianter av bull-signalet enten aksjen går opp, ned eller sidelengs. Tenk deg en meterolog som varsler sol nesten alltid. Men har man sans for det bisarre i livet er det greit.
Hugoil
10.10.2018 kl 18:52 2097

Har latt denne tråden være inntil nå, da tipping ikke er i min interesse og budpris ikke vits å bry seg med nå. Meen, det har hendt før at det kan dukke opp gullkorn selv i skrinn grunn. Må si Merlin kan å skrive, i tillegg til innhold. Alt går i sykler og her er Merlin virkelig "i vater". Det er hvordan man takler toppene og bunnene som skiller hedersmenn fra låke folk. Vel; overgangene derimellom med utålmodig frustrasjon kan være en prøvelse også.

LinPiao holder jeg som ærlig og redelig, selv om TA ikke skulle ligge helt for han. Med hvis-om-atte Batteman er det verre. Og når det går dårlig, så sparker man på det man ikke forstår, det som er fremmed og uforståelig i kulturen. Hva galt har TA gjort NANO; for å ikke si hva galt har gal TA gjort NANO? Se det! Så barnslig/frustrert irritabel blir man når det går så dårlig at man ser etter noen å sparke (det kan jo kun være om jeg hadde bedrevet baisse-TA og særskilt baisse feil-TA, at det kunne ha skadet NANO - men da hadde jo Batteman vært venn med meg og funnet sin like). (klarer du ikke å følge disse setningene og det litt dypere, parallelle meningsinnholdet, Bateman, så tren på det - kanskje det er grunnen ti lat du er kjent for å være hissig og byttet fra sinnataggen SafeInvest - at du tolker det du ikke skjønner som "usammenhengende vrøvl"?). Batteman er så sleip at han til og med anfører sin egen misere i PCIB som et skremsel på noe som kan skje i NANO også - som et 3. eller 4. hvis-om etterfulgt av ... For et flagrende spøkelse.

Merlin har 2 gode poenger: 1) Roche får dobbelt opp. 2) Spriket mellom LOA-mulig sluttverdi og aksjekursen har aldri vært større.
Redigert 10.10.2018 kl 19:34 Du må logge inn for å svare
10.10.2018 kl 18:54 2091

Det er mange signaler som ikke får bekreftelse. Videre er det mange signaler som formes på lavt volum, og således har desto mindre betydning. Det er fortolkninger av det du burde inneha, også om du skal lese andre sine tekster om det. Kan tipse om at teknisk tråd på TI byr på mer enn bare positive signaler.
Men det tekniske rundt NANO i det store bildet blir først bullish og spennende når vi bryter med den lange nedtrenden fra ATH. Taket er vel per i dag rundt 65, og faller litt etter litt for hver dag. Vi får brudd på det før jul. Blir det volum rundt det samtidig, innebærer det potensiell spenst i oppgangen.
Jeg er ikke intressert i å daytrade, så ser ikke etter små positive indikasjoner selv. Og fraråder andre å gjøre det. Men skal du gjøre slikt, er det nok ikke dumt å ha forståelse for verktøyene og kunnskapen Hugoil bruker. Men det er snakk om kjøp og salg på kortere intervall stort sett.
Hele TA er en måte en spår i kjøp og salgs-mønstre, og slikt kan manipuleres, og desto lettere på lavt volum. Har ikke lyst å leke stol-leken med meglere som tjener på kurtasje ved hver forflytting. Så fraråder slik tilnærming til markedet, men har samtidig respekt for de som er dyktige på det.
bateman
10.10.2018 kl 18:58 2077

Som LinPao sa Hugoil, du bør beskyttes mot deg selv. Du skriver jo bare usammenhengende vrøvl.
TyrionIV
10.10.2018 kl 19:01 2064

Per nå er mitt utgangspunkt til bud slik:
Alt under 300: nei
Mellom 300 og 500: må vurdere nøye
Over 500: antakelig ja

Men alt kommer an på situasjonen Nano er i idet et evnt bud inntreffer..
tixis
10.10.2018 kl 19:09 2019

LinPiao,

Det er simpelthen fordi jeg er så lei alt disse personene skriver. Har fått langt bedre dager etter at jeg har blokkert selv om d kan være frustrerende innimellom å ikke lese når jeg ser de er i dialog med de kunnskapsrike. Men d skal jeg tåle og i dette tilfelle så leser jeg headingen på innlegget og da ser jeg ikke poenget med å ikke svare selv om d kommer fra en blokkert.
Som headingen er formulert så svarer jeg ikke bare til trådstarten men til alle andre som også bidrar
Hugoil
10.10.2018 kl 19:19 2003

Bateman: Du benytter deg kun av gjentagelsens kraft. Fra deg, så blir den svakere enn dine hvis-om-atte NANO-uttalelser. Det kan ihvertfall ikke være vrøvl det jeg skriver om hedersmann (underforstått: prøv å se deg selv som hedersmann)?
Redigert 10.10.2018 kl 19:38 Du må logge inn for å svare
Short1
10.10.2018 kl 19:28 1984

En typisk verdi for et liknende selskap i USA er rundt 20 milliarder kroner, sa Roy H. Larsen om selskapet for 2 år siden. Få verdien dit først, så kan dere snakke om hva prisen bør være ved et oppkjøp.
bateman
10.10.2018 kl 19:41 1953

Jaja Hugoil, du fortsetter bare å skrive deg ut av diskusjonen. Ingen som skjønner hva du mener med tullpraten.


Men over til det jorve skriver.
«Og MEIP bruker PI3K som target, men ingen? har vel lykkes godt med det pga tox.»

Det er bare delvis sant, da det er kinase hemmere som er blitt godkjent, men de sliter med tox, det stemmer.
Men når man snakker om Mei pharma, så har det på en måte kopiert Nano sitt Betalutin.
Betalutin er jo RIT 2.0, som er utviklet og basert på erfaringene man gjorde med Bexxar og Zevalin.
På samme måte har Mei pharma utviklet sitt produkt basert på erfaringer gjort med duvelisib og Copanilisib, og på den måten laget PI3K 2.0, endret litt på molekylstrukturen, og på den måten unngått problemene med tox og fått en vanvittig god effekt.
Så man bør på ingen måte være så arrogant å avskrive Mei pharma på bakrgunn av kinase hemmer 1.0

Og med en ORR på 90% og CR på 30%, så bør alle nano aksjonærer følge nøye med på Mei pharma sine data på årets ASH konferanse.


Og til dere som tror Merlin har peiling, les Mei pharma sin presentasjon. Mei har behandlet pasienter i 3L FL, og operer med Overall respons Rate som endepunkt, IKKE Objective respons rate slik Merlin trodde.

http://filecache.investorroom.com/mr5ir_meipharma/163/download/MEIP.WellsFargo.Sept2018.FINAL.pdf
Redigert 10.10.2018 kl 20:13 Du må logge inn for å svare
focuss
10.10.2018 kl 19:49 1933

Bateman
Når jeg leser det du skriver så er jeg veldig godt fornøyd med å ikke ha nano aksjer hvor bare hausse innlegg er akseptabelt. Selvskading.
LinPiao
10.10.2018 kl 19:57 1909

Tixis - jeg skulle gjerne ha svart deg men det går ikke da jeg har blokkert deg.

Hvilket bud vil du akseptere er spørsmålet.

Ok for i det hele tatt att det skal kunne komme noen som gidder å vurdere ett godt bud så må selskapet ha et blockbuster produkt.

Har Nano muligheter til å få ett blockbuster produkt? Svaret er Nei i mine øyne, de kan få ett middelmådig produkt som kanskje kan skape ett middelmådig bud på oppkjøp.

Så jeg tipper 125 kroner.

Det snakkes også om ny emisjon kanskje i 2019 en gang, da burde folk flest ha i bakhodet hvordan ledelsen i NANO rævkjørte sine aksjonærer sist.

Nano begynner å se lite lukrativt ut i mine øyne.
LinPiao
10.10.2018 kl 20:02 1894

Tixis - jeg skulle gjerne ha svart deg men det går ikke da jeg har blokkert deg.

Kalleklov, blir neppe siste gang de kommer til å rævkjøre sine eiere, aksjonærene.
LC skjønte lite om noe i det hele tatt om hva som krevdes av ledelsen i et børsnotert selskap, dagens ledelse skjønner om mulig enda mindre.
Det er bare å "glede" seg til fortsettelsen.
Nano har vært rævkjørt I lange tider, og det ser ut til å fortsette med uforminsket styrke..
Redigert 10.10.2018 kl 20:13 Du må logge inn for å svare
focuss
10.10.2018 kl 20:21 1836

Problemet med Nano er at de ikke har kunnskap om hva det betyr å være børsnotert og dermed heller ikke hva som skal til for å lykkes. Nano er avhengig av kapitalmarkedet men de skjønner det ikke. De er vandt med å jobbe i større selskap hvor forutsetttingene er helt annerledes. Tragisk da de hadde muligheten. Om de fortsatt har det gjenstår å se.
focuss
10.10.2018 kl 20:26 1822

Hele tragedien gjenspeiles på HO hvor en student uten det minste erfaring forlanger å fremstå som læremester.Ledelsen som trenger å bli utfordret på det meste blir bare applaudert grunnet ren ignoranse.

Tragisk rett og slett, tragisk.
Har sagt det hele tiden, hva tror dere kommer til å skje med kursen i nano når børsene internasjonalt falle?
Nano har falt mer eller mindre uavbrutt de siste to årene på en rekord sterkt børs.
Frykten for stigende rente sender børsene internasjonalt ned, DJ, er ned nesten 2%, så får vi se hva det bringer i morgen.
focuss
10.10.2018 kl 20:55 2518

Costa sa. Dont read the blogg. Det han mente var at man ikke skulle lese de kritiske. De leser HO. Når de leser de er så fantastiske så blir de sikkert fornøyde. Selv om det er fra studenter. Men for all del. Einarsson i radforslk er jo ikke et hår bedre. Han var jo mer enig med Costa enn hva Costa var enig med seg selv.
Short1
10.10.2018 kl 20:57 2500

Skjønner ikke hva du babler om hele tiden, fullstendig usammenhengende.

Nå er Mr Super Happy heldigvis historie, det som burde bekymre aksjonærene i nano er at den nye ledelsen fortsetter i samme sporet.
"no news is good news" gjelder tydeligvis forsatt.....
TyrionIV
10.10.2018 kl 21:08 2472

Finnes mange gode eksempler på slike nicks på denne tråden nå :-)

"Hva gjelder misvisende innlegg, vridninger av sannhet, direkte løgner, rope høyest og gjentagelser på negative poeng som ikke finnes eller er tilbakevist flere ganger med gode kilder og linker, så er HO i en særklasse. Her florerer det med nicks som kun er ute etter å sabotere en ordentlig debatt og prøve å tilsløre Nano sine medisinske resultater. Etter nye HO tok over har dette tatt helt av og de fleste pålitelige nick fra gamle HO som faktisk har noe interessant å fortelle har valgt å kutte ut hele dette forumet pga dette. Det er ikke tvil om at det er en agenda bak dette og synes det er direkte flaut at admin tillater all denne desinformasjonen å spres."
bateman
10.10.2018 kl 21:09 2465

Nå ble det fryktelig negativt her.
Nano har fortsatt en fair sjanse, men konkurransen er beintøff, og Mei pharma er en alvorlig utfordrer.
Kombinert med emisjonsfrykt i løpet av 2019 og få eller ingen triggere etter ASH desember, så kan dette legge et press på aksjekursen. Skulle vi i tillegg få et børskrakk i 2019, så vil dette være en katastrofe for aksjonærene i Nano.
Jeg tror ASH blir et make or brake for aksjonærene sin del.
Bare 3 uker igjen til vi får svaret.
Redigert 10.10.2018 kl 21:13 Du må logge inn for å svare
10.10.2018 kl 21:12 2450

Hvilket bud? Nei hvem vet?
focuss
10.10.2018 kl 21:24 2422

Tyrion 1V
Kvaliteten på argumentene kan måles i om kursen går opp eller ned. I ett par år nå så er det liten tvil om hvor kvaliteten på argumentene er hen

Det som må til for å løfte kursen betraktelig er enten CMA eller en partneravtale (som den Algeta fikk med Bayer)
Begge alternativene ville dra skinnet av pølsa.
Legg ellers merke til at baisserne her inne konsekvent overser det faktum at Nano er innvilget fast-track.
Det ville de ikke fått hvis det var bare «ræl».

Dessuten er det noen levende beviser på at Betalutin virker. De ble behandlet av Dr.Kolstad for flere år siden.
Lett å glemme hvis man vil ha kursen ned ?
Redigert 10.10.2018 kl 21:29 Du må logge inn for å svare
focuss
10.10.2018 kl 21:45 2334

Scoopfinder
Give me a break. Fast track har vært forutsatt siden 2015. Dr Kolstad?? lås ha inne på kontoret og la noe med kompetanse utover seminarvirksomhet bestemme strategien for Nano. Milliardverdier er allerede ødelagt.
Redigert 10.10.2018 kl 21:48 Du må logge inn for å svare
jorove
10.10.2018 kl 21:56 2279

Hvis man frykter emisjoner så er ikke biotek rette stedet å være. Finansiering er også med å gi verdiskaping ved å gjøre det mulig å bringe produkter til markedet. Nano gjorde det eneste rette og hentet inn god kapital på ATH, fantastisk stjernetreff. Det er nok vanskelig å forstå for den manisk depressive gjengen over her som på tross av å ikke eie en jævla Nano aksje bruker all sin tid på komme med udokumenterte negative påstander om nano. Jeg lurer veldig hva motivene er? Normalt oppegående mennesker bruker heller tiden på å grave frem pålitelig informasjon om det man faktisk eier selv.

Focuss : "Fast track har vært forutsatt siden 2015"

Ja, og det er markedsadgang også. Så da regner jeg med at du mener det ikke har noen innvirkning på kursen heller :-)
Panis
10.10.2018 kl 21:57 2240

Focuss,
Nå må du «give me a breake» hva mener du når du skriver at Dr.Kolstad skal låses inne på kontoret, og med at milliardverdier er ødelagt allerede??? Skjerp deg, huff er det mulig å bli så tett i pappen... ?
focuss
10.10.2018 kl 22:03 2213

Fast track ligger til grunn for dagens timeplan og har vært forutsatt av markedet hele tiden. Derfor reagerer selvfølgelig ikke markedet på bekreftelse. Så er det slik at med innvilget fast track så kan man få tidligere markedsadgang. Er Nano i det hele tatt i stand til å respondere på det??

Det som er forutsatt av markedet er :
- Fast track
- CMA
- Markedsadgang
- Bud fra Big Pharma

Med din logikk skal ingen av disse påvirke kursen siden de er forutsatt av markedet, så da skjønner jeg ikke vitsen med å drive forskning eller business i det hele tatt.
Redigert 10.10.2018 kl 22:10 Du må logge inn for å svare
focuss
10.10.2018 kl 22:10 2131

Panis
Du berører det mest sentrale i hele Nano prosjektet. Akkurat den sentrale delen du ikke har skjønt.men slapp av du er i godt selskap.
focuss
10.10.2018 kl 22:18 2093

For å si det slik. Det må jo være forferdelig enkelt å drive et lovende medisinsk produkt frem til en kommersiell suksess dersom ledelsen i nano skal klare det.
bateman
10.10.2018 kl 22:27 2052

Ingen som sier at nano er ræl, men etter ASH så er det få triggere som kan løfte kursen. Dette sammenfaller dessverre med at Nano må hente penger i løpet av 2H 2019. Dette kan legge presse på aksjekursen fremover.
Archer-1 og 20/100 er triggere som kan løfte kursen, men data fra Archer er langt unna, og 20/100 kom ut litt skeivt ut med de første pasientene, så jeg har mine tvil om vil få en positiv overaskelse fra arm 4 på ASH.
Redigert 10.10.2018 kl 22:31 Du må logge inn for å svare