ZENA - Kataklysterisk oppgang i vente! KANAKAS!!

Slettet bruker
ZENA 19.02.2021 kl 14:44 70565

Her er det kataklysterisk oppgang i vente!
Nå har den ligget lenge nok og lagget og festen kan begynne for alvor. Her er det bare å stålsette seg for sinnsvake kurshopp.

Kjøp med begge hender!!

GO KANAKAS!!
Nano Rekyl
14.03.2021 kl 13:47 4235

Hadde vært greit å lande noen avtaler med produserende felt i nærmeste fremtid! Spesielt når de spår olja opp mot 100 dollar fatet!!! Da blir det klingende mynt i kassa💰💰💰
Gullit
14.03.2021 kl 13:48 4236

Prøver å finne nivået her inne da.. er så sykt mange som ikke ser verdier annet enn fysiske borrerigger og brønner som produserer. noe som vi forøvrig besitter.. men verdier av mangfoldige timer med forhandlinger. Årevis av opparbeiding av kontaktnett. Erfaringer fra tidligere prosjekter og hardt arbeid over lang tid tar ingen av dere med. Er så tunnelsyn på mange att det er nesten trist. Alle vet risikoen og muligheten for stor gevinst her. Men få som klarer å balansere synet sitt.. enten har de bare gjeld og ingenting av verdi eller så kommer det enorme mengder olje opp til sommeren. Eg ser ett firma som er i startgropen på noe som kan bli stort eller mislykkes totalt. Når eg ser hvor mye AC jobber og legger ned så har eg valgt å sette noen penger her. Att ting drar ut i tid er sånn man må regne med i disse landene. Håper dette åpnet tunnelsynet ditt litt Wassa.
gravemaskinen
14.03.2021 kl 14:36 4154

Har ikke denne brokeman hatt rett ang rykter tidligere også??
Herbius
14.03.2021 kl 14:45 4126

Jo 2 ud af 2 👍👍
Stockdance
14.03.2021 kl 15:10 4078

Veldig gode poeng du kommer med her Gullit! Angående nettverk har vi jo sett eksempler på hvem det kan bestå av. Nå kan det godt være at enkelte vil si at Zenith ikke har lykkes med noe som helst, og at all erfaring tilsier at en ikke kan stole på noe av det som blir gjort da de alltid har feilet. Vel, ofte er det jo slik at en må gå på trynet noen ganger før en lykkes. All dyrekjøpt erfaring kan nå vise seg endelig å komme til nytte, og det var vel nettopp dette vi så eksempel på da Zenith lyktes der hvor AAOG feilet. For 200 tusen dollar klarte altså Zenith å kjøpe opp AAOG, vinne anbudsrunden mot flere andre selskaper og sette seg i posisjon til videre forhandlinger. For kun få måneder tilbake var det kun de aller mest optimistiske som turte håpe på positivt resultat her. I Tunisia fikk Zenith kjøpt seg opp til en andel på 45% av SLK. Det ryktes at det beste med SLK ikke er dagens produksjon, men at Zenith her kan få tilgang på Bireno.

Slik jeg ser det har Zenith utnyttet fallet i oljeprisen og all usikkerheten rundt C19 til å gi seg selv en ny start. Det er utopi å tro at alle brikker skal falle på plass på dag en. Zenith har møtt mye motstand på veien, og vi vil nok møte på flere hindringer på veien før vi er i mål. Selskapet styres derimot av en CEO som gir alt for å lykkes denne gang. Med en stor eierandel i selskapet har AC alle incentiver for å fullføre jobben med stil, og nettopp nettverksbygging og relasjonsbygging vil jeg tro er en viktig del av det han oppnår ved å oppholde seg så lenge i Afrika. Kan det tenkes at nettopp dette er enda mer viktig i de landene Zenith nå etablerer seg i enn andre steder i verden? Dersom Zenith lykkes denne gang har vi allerede lekt oss nok med fremtidige verdier til å forstå at det lånet Zenith besitter i dag vil være relativt ubetydelig. Hvem hadde ikke vært villige til å satse denne kapitalen for å sette seg i den posisjonen Zenith er i dag.

At Zenith er å regne som i startgropen er jeg helt enig i, men til forskjell fra en nystartet bedrift har vi heldigvis en meget besluttsom CEO med på laget, og massevis av erfaring som forhåpentligvis vil bidra til at Zenith skal klare å nå målsettingen sin om å bli et "mid-tier, Africa focussed E&P company". Det er vel også slik at AC ikke skal gjøre alt alene, men dra nytte av innleid ekspertise. Bak seg har han selvfølgelig også et styre, så det vil ikke være slik at CEO skal treffe alle beslutninger selv. Hvor kompetent styret er vil jeg la være opp til andre å bedømme. Det er vel også en grunn til at en strategi nå er å benytte seg mest mulig av lokale arbeidsfolk. Zenith sier selv dette er en lavkostmodell som samtidig gir de en fot innenfor lokale forretningsmiljøer. Integrering i de ulike afrikanske land tror jeg vil bidra positivt fordi det minimerer sjansen for at noen føler den hvite mann kjører over de. Goma har vi allerede dannet oss et bilde av. Har vi eksempler på andre som har fulgt opp hennes negative bemerkninger, eller er dette noe hun står for alene?

Det er når de tekniske signaler stemmer overens med det fundamentale, og Wassa kommer med sine anbefalinger om å selge oss ut, det begynner å bli attraktivt å sitte i denne aksjen. Sist gang gikk vi fra 3,7 øre til nesten 20 øre på kun få dager. Står vi snart ovenfor en ny kurseksplosjon?
gravemaskinen
14.03.2021 kl 15:41 4023

Nå fikk jeg lyst å drømme litt... Merk drømme på kurs ved 2 lisenser i Tunisia, en i Nigeria og tilapia....
flingaas
14.03.2021 kl 15:59 3988

Denne uken kommer til å bli fantastisk. AC har jobbet hardt i Tunisia de siste tre ukene. Brokerman Levi tar sjelden feil. Nå skal vi få godt betalt for tålmodigheten!
Nano Rekyl
14.03.2021 kl 16:20 3964

Jeg håper det kunne komme et eller annet før påske eller før den 31. mars :)) Mannen arbeider med å lande avtaler for selskapet! Men ingen ting hadde vært bedre med et lite reisebrev fra AC :))) Forresten vil jeg atter en gang takke for fine reflekterte innlegg fra Stockdance og Gullit i dag :)) Stå på videre med gode innlegg!
Slettet bruker
14.03.2021 kl 17:21 3824

https://twitter.com/BrokermanDaniel/status/1370856362679410689?s=19

#ZEN ‘rumoured’ 2 have won a 450+ bopd producing licence in Africa. Don’t know if it’s Congo/Tunisia. But I’d expect news will drop sometime next week etc. @zenithenergyltd
Stockdance
14.03.2021 kl 17:25 3818

Takk for det, men selv om jeg synes det er hyggelig med komplimenter må jeg nesten få si at det nok er helt andre personer på dette forumet som fortjener det langt mer enn meg. Jeg vil også anbefale å lese innleggene til AGEOS på LSE.

Jeg forsøker så godt jeg kan å forholde meg mest mulig objektiv, men jeg ser at jeg på forrige innlegg bikket litt over da jeg skrev at jeg tror på en snarlig kurseksplosjon. Jeg beklager at jeg også kan la meg rive med. :) Er det en ting jeg har lært av denne aksjen er det at en skal være forsiktig med å bli for optimistisk angående estimerte tidspunkt. Det får rett og slett bare ta den tid det vil ta. Plutselig en dag faller brikkene på plass, og da tror jeg også vi aksjonærer i Zenith vil gå en interessant tid i møte.
flingaas
14.03.2021 kl 17:31 3812

Takk som følger opp, Ymir.

Levi har truffet på tidligere "rykter". Han har mye kunnskap om bransjen og er en av de FinancialFox (som intervjuet AC) følger tett.

Bare å følge med til uka :)
Redigert 14.03.2021 kl 17:52 Du må logge inn for å svare
Cat349e
14.03.2021 kl 17:37 3794

Takker for deling👍 kan jo bli knall om dette er tilfelle, får meg til å tenke på at AC svarte noen på mail denna uken, hvor han avsluttet med at han var i ekstase over oljeprisen. Er liksom ikke noe å skrive med mindre det er noe oljeprod på døra😅😃😃😃
Aqualight
14.03.2021 kl 17:59 3713

Ud over en forhøjet aktiekurs ved en positiv RNS vedrørende de måske 450+ Boepd, er det da mindst ligeså positivt, at de utålmodige kan komme ud, og hoppe over i andre aktier og deraf forum tråde, den glæde er næsten på højde med en positiv RNS.

Ser frem til præmarked, mandag morgen, det vil indikerer om ikke Levi rammer 3 af 3, rygterne er i hvertfald vedholdende på mere end de kendte forums både i UK & Norge.

Aqualight 🇩🇰🇳🇴
Stockdance
14.03.2021 kl 18:13 3684

Takker for dine kommentarer Wassa. Jeg håper du kan sette av litt tid til å svare på ytterligere noen spørsmål.

1. Hvorfor mener du det er usikkert at Zenith skal få tilbakebetalt det SNPC skylder Zenith? Som deg tenker jeg dette burde være løst for lenge siden, men hva tenker du om muligheten for at SNPC faktisk ikke har disse pengene? Kan det tenkes at det også for Zenith sin del, slik som for AAOG, kan bety at de vil tilby de andre felt eller større andel i Tilapia 2? Når det gjelder lånefinansiering lurer jeg på om der ikke finnes de som tilbyr lån til oppstartsbedrifter og usikre prosjekter også. Vet du noe om dette? En gjeld på 1.8 millioner euro trenger vel heller strengt talt ikke være så alvorlig dersom en ser på Zenith som en nystartet bedrift? Vet du forresten verdien på riggene deres? Har ikke AC også sagt disse skal kunne hyres inn av andre, og kan ikke verdien av dette også gjøre det lettere å få lånefinansiering?

2. Som deg tenker jeg det ikke bør være noe problem med koblingen mellom disse da Canoel ble opprettet av Zenith i 2011. Dersom Goma faktisk har sagt der ikke er noen kobling mellom Zenith og Canoel så synes jeg det er så merkelig at jeg har vanskelig for å ta det som sies seriøst. I halvårsrapporten som sluttet 30. september 2020 er det oppgitt at Zenith har 100% kontroll over Canoel. Som jeg sa tidligere i dag er det også rart om AC tok med seg en afrikansk delegasjon for å se hvordan en annen bedrift driver sin butikk. Som du sier er det mistenksomt at det blir nevnt som et problem.

Hvilke andre forhold er det så denne Goma påpeker som utfordrende? Dersom du kunne ha sendt meg linken til dokumentet så kanskje vi kan se på det sammen.
Stockdance
14.03.2021 kl 18:15 3732

Jeg ønsker ikke å være en gledesdreper nå, men vi har vel nok beviser på at en ikke nødvendigvis trenger ha aksjer i Zenith for å frekventere jevnlig på forumsiden. :)
Aqualight
14.03.2021 kl 18:23 3703

Touche 😊

Men det tager måske lige toppen af den værste daglige støj?

Aqualight 🇩🇰🇳🇴
Stockdance
14.03.2021 kl 19:31 3561

For å si det på en diplomatisk måte kan det jo ha sine fordeler å lytte til de som kun evner å se involvert risiko, men som for alle andre er det jo å foretrekke at en kan forsøke å ha et mest mulig reflektert syn og ha evnen til å kunne innrømme at en kan ta feil også. Det er absolutt kjekkest å kunne lese konstruktive innlegg som gjerne får en til å stole på egne investeringer, men så lenge en klarer å forholde seg noenlunde saklig og underbygge sine påstander på en konstruktiv måte kan det være fordelaktig å høre andre sine meninger også.

Dette svaret fortjener vel også en "Touche". :)
Slettet bruker
14.03.2021 kl 21:47 3324

Tusen takk! Dette er utrolig spennende!

Måtte Zenith lykkes og gi oss suksess!
Nano Rekyl
14.03.2021 kl 22:09 3262

Tikk takk.....
Herbius
14.03.2021 kl 22:47 3151

Når kursen runder 1 kr ( en latterlig mia ) så ansætter jeg Wassa som tjener.
Så skal han tælle min penge hverdag som straf resten af hans liv 💰💰💰😂😂😂

Held og lykke næste uge 👍
Slettet bruker
14.03.2021 kl 22:48 3146

🤣🤣🤣🙏👌
Herbius
14.03.2021 kl 23:11 3076

Jeg er ikke kortsigtet som 99 % at alle herinde 👍
BlackPearl
15.03.2021 kl 05:45 2872

Det har noe med fortiden å gjøre tror jeg, dette endrer seg etter disse avtaler er signert det er jeg ikke i tvil om.....blir nok vekker til flere som vil inn da
Slettet bruker
15.03.2021 kl 07:15 2748

Videre opptur starter denne uken, etter at vi har ligger på 13 øre lenge!
Slettet bruker
15.03.2021 kl 07:45 2663

La oss be til aksjeguden 🙏👌
Herman*
15.03.2021 kl 08:06 2575

En solid opptur starter når det foreligger gode nyheter. Før det vil det bare være nervøse små svingninger på labert volum vil jeg tro.
Nano Rekyl
15.03.2021 kl 08:12 2543

Er enig med deg her Herman, men ingen ting hadde vært bedre om vi hadde tatt feil her :))) Ha ellers en fin fin børsdag alle sammen!
Slettet bruker
15.03.2021 kl 08:38 2435

1. SNPC mener de ikke skylder penger til AAOG da de ikke leverte det de skulle. Derfor også AAOG gikk til sak mot bore kontraktøren.

2. Anbefaler alle å sjekke historikken til Zenith. Sikkert mange som får seg et sjokk når de ser alle de datterselskapene de har og har hatt. De har blant annet mislykket i Tunisia tidligere. Les årsrapportene fra 2009 og frem til i dag så ser dere at ingenting er forandret. De tapper aksjonærene for penger via datterselskap. At AC og de andre i styre stadig holder mindre andel av selskapet bør ringe en bjelle. 12år har de holdt på med dette uten å få til noe som helst.

Å ja du kan tjene penger på Zenith aksjen, men bare vær klar over hva dere gambler pengene deres på.
Cat349e
15.03.2021 kl 08:40 2428

På en ann side, når som hevder å hørt rykter som også er en troverdig skribent sier rykter om 450bopd+. Kan jo tro at noen vil hamstre uansett pris da det vil være solid fortjeneste før event rns om det...
Slettet bruker
15.03.2021 kl 08:51 2380

Om desse ryktene stemmer, tror dere dette vil heve kursen mye?.
Slettet bruker
15.03.2021 kl 08:59 2344

Går trolig ingen ting på disse ryktene
Herman*
15.03.2021 kl 09:12 2295

Det første er feil vil jeg tro. Zenith har uttalt at dette kravet ikke er omstridt, og det er vel hele grunnen til at selskapet gikk seirende ut av kampen om Tilapia.
Murofen
15.03.2021 kl 09:16 2270

Jeg tror ikke det er noe oppgang i vente. Aksjens pålydende sier vel mye i seg selv. En skikkelig do aksje. Her høstes det mye falske håp.
Slettet bruker
15.03.2021 kl 09:17 2269

Så enig så enig.
gravemaskinen
15.03.2021 kl 09:19 2308

da er det bare å selge og komme seg videre i livet...