Jill Stein granskes for forbindelser til Russland

Mortenxx
TRUMP 22.12.2017 kl 16:15 424

Lederen for ett av småpartiene i USA har fått brev om utlevering av dokumenter / har blitt bedt om å vitne for Senate Intelligence Committee i forbindelse med komiteens gransking av "russisk innblanding i valget 2016". Hun er egentlig ikke mistenkt for noe, men medlemmer av komiteen har gitt 2 forskjellige forklaringer på hvorfor hun har blitt innkalt. I en av forklaringene så skal komiteen sjekke mulig "collusion".

(23 minutter "ikke verd bryet")
Broadcast Exclusive: Jill Stein Says Senate Request for Docs on Russia Probe is “New McCarthyism”
https://youtu.be/c1ppni4BtV0

Jeg skrev at det ikke er verd bryet å se på videoen. Jill Stein er en pratemaskin som ikke klarer å stoppe før hun blir avbrutt med tvang. Hun forsøker å fylle sendingene med tomt prat for å unngå å svare direkte på spørsmål. En av monologene hennes var på over 4 minutter, de andre var på 2-3 minutter.

Jill Stein er egentlig ikke mistenkt for noe, men det vil se rart ut om komiteen lar være å granske henne og bare gransker Donald Trumps valgkamp. Komiteen skal forsøke å få et visst overblikk over "russisk innblanding i valget 2016", og dette inkluderer om småpartiene ble forsøkt påvirket.