FREYR skal delta i BTIG Energy Transition EV Day Conference


FREYR skal delta i BTIG Energy Transition EV Day Conference

FREYR AS kunngjorde i dag at selskapets administrerende direktør, Tom Einar Jensen, vil delta på BTIG Energy Transition EV Day-konferansen tirsdag 23. februar 2021.

For mer informasjon om konferansen, gå til www.btig.com/news.

29. januar 2021 kunngjorde FREYR at det vil bli et børsnotert selskap gjennom en virksomhetssammenslutning med Alussa Energy Acquisition Corp. og skaffe $ 850 millioner i egenkapitalinntekter for å akselerere utviklingen av produksjonskapasitet for battericeller i Norge. Med forbehold om at stengningsbetingelsene er oppfylt, vil det kombinerte selskapet bli kalt "FREYR Battery", og dets aksje forventes å begynne å handle på New York Stock Exchange under tickersymbolet FREY ved stenging, forventet i andre kvartal 2021.


***


Om FREYR AS
FREYR planlegger å utvikle opptil 43 GWh batteriproduksjonskapasitet innen 2025 for å posisjonere selskapet som en av Europas største leverandører av battericeller. Anleggene vil være lokalisert i Mo i Rana industrikompleks i Nord-Norge, og utnytte Norges høyt kvalifiserte arbeidsstyrke og rikelig med lave fornybare energikilder
Polfarer1
14.10.2021 kl 22:13 946

Ha litt tålmodighet. Mye mer fokus på Freyr her enn i USA. Men lurt å bli notert der for å få tilgang til enormt med kapital ved notering samt inngå samarbeid med verdens største aktør i USA.
china
14.10.2021 kl 22:06 966

Greier ikke bikke 10 us på en kanon dag over dammen!!! Svakt.