Dobler pipeline - Aksjekursen vil også doble seg i løpet av 2021

MorganKane
HYPRO 22.02.2021 kl 08:53 16185

La meg begynne med følgende. For en korrupt forside på e24. Å legge ut den når q4 presenteres er helt sjukt. At spettet shorter hydropro er gammelt nytt. Det er selvfølgelig resultatet som burde hatt hovedfokuset i dag.

Uansett, pipeline for hydropro har omtrent doblet seg siden q3 presentasjonen. Det lover godt for fremtiden. Inntektene begynner også å komme og uten 5 millioner i utgifter i forbindelse med emisjonen hadde de gått i pluss. Det er ekstremt positivt når man tenker på at ingen av de store inntektene har kommet ennå.

Siemens har riktignok kommet inn i Normandie, men det er sånn det er. Blir kjempespennende å høre Mårten kl 11. Jeg tror han kommer til å ha en offensiv stil.

Jeg begynner å akkumelere denne. Spettet må begynne å dekke shorten snart. Deilig å være inne når han øker kjøpepresset. Han trenger vel ikke den hedgen lenger heller nå når han har gått ut av en del annen hydrogen.

Jeg tipper vi er opp mot gamle høyder i løpet av svært kort tid💪
Redigert 23.05.2021 kl 20:18 Du må logge inn for å svare
rydning
05.05.2021 kl 21:12 3654

- Avvikler Hydrogenpro
- Blåses til helvete
- Søksmål
- Sleipe folk
- Røverhule
- Søler bort pengene

Dette er drøye påstander som du fremlegger.
Men jeg mistenker at du er mye smartere enn du gir deg ut for å være, og eventuelt har en agenda.

Med dette sagt, kan jeg gå med på at selskapet har vært høyt og luftig priset,virksomheten ligger et stykke frem i tid, og der igjen egnet for storting.

Redigert 05.05.2021 kl 21:13 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
05.05.2021 kl 21:37 3634

Forstår ikke hva du etterspør. Jeg har henvist til en kjennelse i Agder lagmannsrett som alle her inne kan få tilgang til ved å henvende seg til domstolen.

I disse dokumentene finner du belegg for den beskrivelse av personer jeg impliserer.

Når det gjelder fremtiden og kompetanse er det veldig lett å Google seg frem til at andre aktører har fått kontrakter hypro har markedsført som «tildelt».

Det følger av løpende forpliktelser hvilke informasjonsforpliktelser Hypro har. Disse er opplagt ikke oppfylt.
MorganKane
05.05.2021 kl 21:52 3615

Ok.

Leste referat fra dommen nå. Beklager hvis du føler deg lurt. Desverre ikke noe å gjøre med det nå. Han ble dømt og har gjort opp for seg. Uansett vanskelig å si noe sikkert om dette for utenforstående. Som nevnt, trist å høre at du ble, eller i hvertfall føler deg lurt, men på den annen side er det godt å høre at dette er personlig. Altså ingenting med selskapet å gjøre. Det gjør meg mer sikker på at analysene mine stemmer.

Det stemmer for øvrig at jeg begynte å kjøpe på 55 kroner. Har økt for hver 10 kroning nedover. Og blir nok oftere må på 20 tallet. Jeg hadde lagt den personlige siden tilside om jeg var deg. Hydrogenpro kommer. Om du liker det eller ikke...
Redigert 05.05.2021 kl 21:55 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
05.05.2021 kl 22:57 3571

Lykke til med personlige analyser og aksjer som «kommer». Dette blir bra!
MorganKane
05.05.2021 kl 23:02 3560

Hehe,

Takk takk.
Slettet bruker
07.05.2021 kl 16:33 3383

Dette ble en tøff uke for de som eier hypro. Trygda har solgt unna i stor stil siste mnd skal man tro aksjonærlisten. DnB like så.
MorganKane
08.05.2021 kl 10:26 3285

Mr tulling,

Hehe, sorry, det var shorten som økte. Gjett hvor de får aksjene fra... Capish?

Følg med på Reuters hydrogenkonferanse, den 20-21 mai (seinest), da "offentliggjøres" Mitsubishi sine fremdriftsplanen i USA. Ikke bare i "pilotanlegg" til hydrogenpro i Utah, men i USA som helhet. Det blir stort.

Det kan fort komme en shortssquiz etter det foredraget til Mitsubishi. Ved en positiv investeringsbeslutning vil jo hydrogenpro også oppdatere markedet med en børsmelding.
Redigert 08.05.2021 kl 10:30 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
08.05.2021 kl 17:01 3215

Hvorfor skal Mitsubishi velge hypro?

Hva kan hypro tilby Mitsubishi som feks Cummins ikke kan tilby bedre og billigere?

MorganKane
08.05.2021 kl 23:39 3121

Rattatta,

Du gir deg ikke. Svaret er enkelt; ASP teknologien. PS! Google kjøtthode, tulling, gjøk og dummpapp i ulikekombinasjoner. Så finner du sannsynligvis til slutt et bilde av deg selv. Fortsatt god helg.
Slettet bruker
09.05.2021 kl 10:43 3034

Eneste bildet jeg fant var dette: https://www.instagram.com/p/COlNLrBpLQr/?igshid=1j9ripxwj7lx3

MorganKane
09.05.2021 kl 15:37 2960

Javel,

Skjønner egentlig ikke hvorfor du drar frem Espeseth i hytt og gevær. Mulig han lurte deg engang i tiden. Umulig for meg å vite. Egentlig så ser jeg mer og mer for meg at det var du som var kjøtthue i den storrien der.... Men, uansett, det er ikke det som er poenget. Poenget er at han uansett ikke har noe med verdisettingen av Hypro lenger å gjøre. Han eier nesten 20%, men thats it. Hydrogenpro øker organisasjonen, både i Norge og internasjonalt. Ikke minst hos ASP. Det er der verdiene ligger. Det er egentlig ikke i avtalene de har nå engang. Det er avtalene de vil skaffe videre fremover. Det er der de virkelige verdiene ligger. Og Espeseth kommer ikke til å ha noe særlig med det å gjøre.

Men, greit. Jeg lukker tråden. Ikke noe poeng å kverulere rundt dette. Bedre at vi bare er enige om å være uenige. Ett fett for meg. På litt sikt går kursen dit den uansett ville gått.
Redigert 09.05.2021 kl 15:39 Du må logge inn for å svare
MorganKane
23.05.2021 kl 13:27 2587

Blir spennende på tirsdag.

Jeg har lastet opp litt mer på lave kurser, men ikke mye. Små volum flytter prisen for mye. Dessuten, alltid greit å ha litt i bakhånd. Vi får se om det blir ytterligere kjøp når Hydrogenpro legger frem resultatet for q1. Det blir svært spennende. Vel, resultatet i seg selv blir ikke spennende. Det har null betydning. Men guidingen videre fremover, både i forhold til pipeline, ulike samarbeidsavtaler og ASP sitt arbeid på "the state of the art" innenfor elektrolyseteknologi.

Håper at ASP sin fabrikk/storskala testingen i Danmark er rett rundt hjørnet. I beste fall har spaden allerede blitt satt i jorden, men jeg er fornøyd hvis de gjør det i løpet av en måned eller to. Altså ingen forsinkelser og alt går som planlagt.

Normandie og dunkirk går sin gang. Trolig er det intet nytt der. Men vi får kanskje høre hvordan samarbeidet med H2V går. Fornøyd hvis alt går som planlagt i forhold til samarbeid. Fremdriften styrer de ikke. Men hvis samarbeidet fortsetter så vil det komme kontrakter når anleggene får godkjenning.

Det som blir mest spennende er å høre litt mer om hvordan samarbeidsavtalen mellom Mitsubishi og Iberdrola påvirker Hydrogenpro. Legg merke til følgende tekst i børsmeldingen til Mitsubishi:

"The alliance will bring together the capabilities of Iberdrola, one of the world's major clean energy companies and a leader in renewables with an ambitious strategy to promote economic and employment recovery based on green principles; and Mitsubishi Power, a leading supplier of power generation and storage equipment, from gas and steam turbines, generators, electrolysis units, battery storage systems and high temperature heat pumps to steam and solar photovoltaic power generation processes."

Altså det er Mitsubishi power som står for elektrolyse delen. Og vi vet alle hvem Mitsubishi samarbeider i forhold til den saken. Kort fortalt; Samarbeidsavtalen til Mitsubishi og Iberdrola håpner opp helt hinsidige muligheter for Hydrogenpro. Blir spennene å høre hva Mårten har å si om mulighetene videre i Nord-Amerika. Frankrike er bare peanøtter sammenlignet med hva som kan skje i USA videre fremover...

Så forresten at det var en post på 300 000 aksjer på fredag. Om det var short dekning eller forberedelser til å shorte er vanskelig å si, men hvis det blir litt skuffende resultat. Vent med å kjøp. La shorten selge ned prisen først. Også kjøp etter kraftig fall. Men ikke selg en aksje. Hydrogenpro kommer uansett gitt at ikke alt går til helvete. Hvis positivt resultat så er det bare å kjøpe, I hverfall på denne siden av 40. Da skal vi langt opp.
Redigert 23.05.2021 kl 13:33 Du må logge inn for å svare
MorganKane
24.05.2021 kl 10:31 2418

Husk også at selve resultatet vil bli rekorddårlig. Hydrogenpro bygger opp organisasjonen. De bygger også storskala testelektrolyser. Det koster penger. Vurder inntektene. Hvis inntektene går opp/stabile er det bare bra hvis resultatet er rekorddårlig. Det tyder bare på at ting kommer raskere enn planlagt (gitt at vi vet Frankrike er forsinket).


Redigert 25.05.2021 kl 07:39 Du må logge inn for å svare
MorganKane
24.05.2021 kl 19:34 2299

Ja, men de prosjektene som nevnes i artikkelen er det nok lite nytt om. Det som er viktig der er at Mårten bekrefter at H2V samarbeidet fortsatt går bra. Og ikke Siemens sniker seg inn bakdør i prosjektet. Fremdriften bestemmes av franske myndigheter. Som Mårten sier i intervjuet, søknad er levert.

Det som imidlertid kan komme store nyheter er vekstmulighetene sammen med Mitsubithshi power. Det er svært mye som skjer hos mitsubithshi. Ikke bare den siste avtalen med Iberdrola, men også avtalen med Texas Brine. Og initiativet i california. Kort fortalt; Hvis Hydrogenpro klarer å bli med bare en brøkdel av disse initiativene så blir hydrogenpro gull verdt. Mao, pipeline blir viktig å få mer informasjon om.

Og ASP sitt fortløpende arbeid selvfølgelig...
MorganKane
25.05.2021 kl 07:35 2215

Omsetningen var ikke akkurat noe å rope hurra for. Men dette er stille før stormen. Pipelinen har. 6-dobla seg. Fra drøyt 800 MW til nesten 5 GW. Hvis bare et par av de prosjektene blir dratt inn så vil Hydrogenpro gå kraftig opp. Hvis brorparten kommer inn så går de til. himmels. Blir svært spennende å høre hva Mårten sier om dette.

Ellers så går ting som planlagt. HÅPER dog å høre litt mer om ASP i løpet av presentasjonen.

Uansett, dette er bra (gitt at ledelsen ikke står der og juger som noen har påstått før). Meget bra. Vi får se hvordan markedet reagerer. Og hva husene sier etterhvert. Jeg selger ihvertfall ikke en eneste aksje under 50...

Edit: det var vel et meglerhus som kom med en oppdatering nylig. De halverte kursmålet pga at de trakk ned inntjeningen i det korte bildet. Mens de beholdt inntjeningen i det lange bildet. På bakgrunn av pipeline så kommer de nok til å øke inntjeningen (potensialet) i det lange bildet. Kraftig. Jeg vil tro at det også vil føre til økte kursmål.
Redigert 25.05.2021 kl 07:39 Du må logge inn for å svare
MorganKane
27.05.2021 kl 09:05 2015

Mitsubithshi og H2V inngår en samarbeidsavtale. Dette er en kjempenyhet for Hydrogenpro. Siemens er ute i kulda. Mitsubithshi og Hydrogenpro kommer til å ta Europa med storm. Det er åpenbart AT både H2V og mitsubithshi har troen på Hydrogenpro. Med rette. Ikke selg til under 50.

https://hydrogen-pro.com/news/
Gullhaugen
27.05.2021 kl 09:42 1985

Denne kommer til å eksplodere oppover snart.Er ekstremt underpriset NÅ!!
MorganKane
27.05.2021 kl 13:08 1931

Ja, her gjelder det å ha litt tålmodighet. Som vanlig begynner short å lempe ut på dager med svært positive nyheter. Laster litt og litt. Smak på følgende setning i pressemeldingen:

"At Mitsubishi Power Europe we are excited to leverage our capabilities to deliver low carbon solutions. These
hydrogen projects, which will use HydrogenPro´s leading technology, are part of our strategy to provide short- and long-term energy storage solutions. "

Dette blir garantert bra i løpet av sommeren/høsten når ting begynner å materialisere seg. Det er synd det ikke er noen særlig interesse, men det vil komme snart. H2V forventer nok en avgjørelse hos myndighetene relativt snart. Siden de begynner å bygge opp organisasjonen/samarbeidspartnere.
Redigert 27.05.2021 kl 13:08 Du må logge inn for å svare
Volga
27.05.2021 kl 13:23 1912

500.000 omsatt OFF. Kan se ut som en ny shortinndekning.
Volga
27.05.2021 kl 16:19 1851

Poster på hhv. 68', 50' og 238', i tillegg til de 500' over er ikke dagligdags. Enda flere OFF-poster også. Mulig hele shorter/n da også dekkes inn i dag?
MorganKane
27.05.2021 kl 17:27 1821

Jeg tror ikke det. For meg ser det ut som shorten økte. I hverfall gjennom den vanlige handelen. Men enig i at de store enkeltpostene gjør bildet usikkert. Vi får se i morgen. Ett fett. Om en måned eller to er vi langt høyere. Det har kommet svært mange gode nyheter den siste måneden. Det ville være rart hvis ingen av disse "intensjonsavtalene" materialiser seg etterhvert. Det som er 100% sikkert er at green hydrogen vil bli svært stort fremover.

https://www.upstreamonline.com/energy-transition/green-hydrogens-share-of-global-h2-market-could-jump-to-10-by-2030-fitch-solutions/2-1-1014844
Frantzen
28.05.2021 kl 08:58 1714

Når spettet løste inn 300.000 aksjer 21/5 i short solgte DZ PRIVATBANK 333.000 aksjer , Skal bli interessant se neste gang spettet løser inn short, om dette har noen sammenheng.
Volga
28.05.2021 kl 15:37 1627

TYCOON løste inn hele restshorten på 604' aksjer i går - https://ssr.finanstilsynet.no/Home/Details/NO0010892359

ed: Lurer på om det blir store oppslag om dette? E24 var jo vært svært opptatt av HYPRO-shorten til Spetalen tidligere. Skrevet om i oktober, januar og sist i februar: https://e24.no/boers-og-finans/i/BlbPeg/spetalen-satser-mer-penger-paa-kollaps-i-hydrogenaksje
Redigert 28.05.2021 kl 15:48 Du må logge inn for å svare
MorganKane
28.05.2021 kl 17:19 1565

Du hadde helt rett Volga, spettet dekket shorten i går

Rart mønster. Har ikke handlet i dag, men på disse kursene kan det ikke være særlig nedside igjen. Litt kjedelig å se resten av børsen gå avgårde, men det er helt uaktuelt å selge under 50. I hverfall med så mange positive nyheter det har vært i det siste. H2V har planer om å bygge ut 1,5 GW. Og samtidig sementerer samarbeidet med Hydrogenpro (samt hydrogenpro sin samarbeidspartner Mitsubithshi). Det er en relativt rå nyhet spør du meg når det har blitt spekulert om Siemens tar over Hydrogenpro sin rolle....

Både Siemens og forsåvidt NEL bruker PEM teknologi. Jeg tror at når ASP sin høytrykks alkaline teknologi blir mer kjent (og lykkes på stor skal som jeg er rimelig sikker på at den blir) endres både estimater for fremdriften til overgangen til green hydrogen raskt.. Om 2-3 år, med "produksjonshubber" på hvert kontinent kommer Hydrogen til å være langt merverdt enn NEL.

Det er for øvrig interessant å se at man shorten på NEL øker så reduseres den hos Hydrogenpro. Smart money skifter beite....
Redigert 28.05.2021 kl 17:20 Du må logge inn for å svare