IDEX et enormt marked

kaunis
IDEX 22.02.2021 kl 10:56 786

Vi tilbyr fingeravtrykksensorer og biometriske løsninger til smartkortprodusenter og andre integratorer av biometrisk fingeravtrykksensorteknologi i et bredt spekter av markeder, inkludert betalinger, identifikasjon, tilgangskontroll, helsetjenester og tingenes internett eller IoT. Basert på en analyse utført av Zion Market Research i februar 2020, anslås størrelsen på det globale fingeravtrykkssensormarkedet til $ 3,6 milliarder dollar i 2020 og forventes å ekspandere med en samlet årlig vekstrate, eller CAGR, på nesten 15% til $ 6,7 milliarder dollar. innen 2025.
kaunis
22.02.2021 kl 10:58 772

Vår portefølje av produkter inkluderer fingeravtrykksensorer, fingeravtrykkmoduler med programvare og algoritmer og eksterne påmeldingsenheter. Fingeravtrykkssensorene våre kan brukes i betalingskort med to grensesnitt, bare kontaktløse og bare kontaktpersoner. Fingeravtrykkmodulene våre tilbyr en komplett biometrisk løsning som integrerer fingeravtrykksmåling med ekstra biometrisk prosessering og systemstyringsfunksjoner. I tillegg, med våre fjernregistreringsløsninger, kan kortinnehavere enkelt registrere fingeravtrykk hjemme og uten behov for å besøke en bankkontor.
kaunis
22.02.2021 kl 11:08 725

I tillegg, etter COVID-19- utbruddet, tror vi forbrukere i økende grad er motivert for å gå kontantløs. Med mange virksomheter som fraråder bruk av kontanter, delvis på grunn av hygienespørsmål knyttet til håndtering av penger, har forekomsten av kontaktløse betalinger økt betydelig i 2020. For eksempel indikerte en undersøkelse i mars 2020 i 19 land over hele verden en 25% økning i kontaktløse betalinger (av alle kredittkortbetalinger) sammenlignet med mars 2019, og omtrent 79% av forbrukerne over hele verden bruker nå bank-og-betal-betalinger. I et stadig mer kontantløst og kontaktløst samfunn er det en økende risiko for kortsvindel. Vi og andre bransjedeltakere mener at dette kan ha en positiv innvirkning på salget av biometriske løsninger fremover.
kaunis
22.02.2021 kl 11:11 708

Våre patentbeskyttede fingeravtrykksensorer kan integreres på forsiden av et betalingskort, og dermed gjøre det mulig for kortet å bruke biometrisk fingeravtrykkgjenkjenning i stedet for et personlig identifikasjonsnummer eller PIN-kode for å autentisere kortholderen. For å bruke denne funksjonen registrerer kortinnehaveren først fingeravtrykket. En biometrisk mal, som er representativ for fingeravtrykket, opprettes og lagres sikkert på kortet. Når kortinnehaveren bruker kortet til å foreta en betaling, legger han eller hun fingeren på kortets sensor. Gjennom fingeravtrykksmåling og biometrisk autentisering kan kortet avgjøre om personen som bruker kortet er den registrerte brukeren eller ikke.