Case: REC Silicon - Markedet må mates med en teskje

Slettet bruker
RECSI 22.02.2021 kl 21:33 147382

Hei alle sammen,

Først og fremst må jeg beklage for at jeg ikke har rukket å komme med en oppdatert analyse som jeg lovte i helgen. Jeg har en utrolig tøff og hektisk hverdag, som gjør at jeg ikke alltid har tid til å sette meg ned og skrive (dette innlegget tar meg noen timer å skrive ned). Hvis du ikke har lest mine tidligere tråder anbefaler jeg at du leser dem. For alle nye, gamle og potensielle aksjonærer, velkommen og nyt lesingen. Husk at det meste er teorier og spekulasjon og at dette ikke er ment som investeringsråd.

La meg starte med å nevne at den 18.01.21 var aksjekurs på 16.62kr. Dagen etterpå kom børsmelding om Aker Horizons og kursen steg til 19.74kr. Dagen etterpå steg kursen til 20.36kr og deretter falt den tre dager på rad ned til 17.20kr, nesten det samme som før meldingen kom. Aksjen steg gradvis opp til 19.20kr frem til den 05.02.21. Dagen etterpå kom børsmelding om at Røkke ønsker å tre inn som styreleder og vi nådde toppen på 24.64kr før vi falt ned til hva som er dagens sluttkurs, 19.63kr.

Da har jeg to raske spørsmål jeg ønsker at du skal svare på:
1. Var det noe nytt som kom frem som gjorde at aksjen falt ned til 17.20kr (enda lavere intraday en dag etterpå, 16.65kr) når informasjon om Aker Horizons kom?
2. Var det noe nytt som kom frem som gjorde at aksjen har falt ned til 19.63kr etter å ha vært så høyt oppe som 24.6kr?

I mitt syn har det skjedd endringer siden vi fikk vite at Røkke skal bli styreleder, men dette har kun vært positive endringer. Vi har blant annet lært mye om veien fremover og også hvorfor Røkke skal tre inn som styreleder, noe jeg kommer tilbake til senere. Da spør du deg selv dette:

Ingenting tilsier at aksjekurs skal falle, men hvorfor da et fall fra 24.64kr til 19.63kr på noen få børsdager?

1. Aksjen er volatil, dette gjelder på grønne og røde dager. Nye topper vil testet og tidligere topper som nå er bunn vil retestes.
2. Frykt. Et perfekt virkemiddel til å "ta" penger fra de utålmodige til de tålmodige.
3. Frykt igjen, men denne gangen på momentet til aksjen. Perfekt når det er så mange uvitende aksjonærer som ikke vet bedre - også kan de som er kapitalsterke smile, le og fortsette å laste opp og istedenfor å by for mye og presse prisen opp, byr de for lite, fordi folk rett og slett er villige til å selge.

Jeg er kun aktiv på Hegnar forum og har ingen bruker noen andre steder, men jeg har vært inne og lest på diverse forumer. Hva slags inntrykk har jeg fått? Panikk, frykt, usikkerhet. Dette blir kapitulert helt perfekt. Et par store ordre - også gjøres resten av jobben av seg selv. Begynner aksjekurs å komme tilbake? Et stort salg til, presse prisen ned - også gjøres resten av jobben av seg selv. Før jeg går videre til å snakke om fundamentet i lys av Q4 presentasjonen ønsker jeg å påpeke at frykt er din største fiende. Kontroller det.

Nå kan vi gå videre til fundamentet til selskapet. Dere som har fulgt med på meg vet at jeg har spyttet at aksjen er på billigsalg en lang periode nå. Dere vet også at jeg ikke er for opptatt med Yulin og fokuserer på USA og EU, ettersom jeg mener at det er der fremtiden ligger. En av årsakene til at jeg mener at REC Silicon vil blomstre de neste årene, er på grunn av den politiske variabelen. Jeg tror ikke folk verdsetter hvor stort det er å ha demokratisk flertall i USA med Biden (en revolusjonær som ble valgt inn fordi han lovte store endringer innenfor bl.a. energi-segmentet) som president, eller vet hvor sjeldent det er. Dette betyr i praksis at Biden kan få utført politikken han ønsker i minst 2 år til, før det blir et nytt valg om å stemme inn medlemmer til senatet. Betyr dette at Yulin er verdiløst? Absolutt ikke! Fra presentasjonen til REC Silicon på fredag ble det gitt et politisk beskjed: Inkluder oss eller bli sittende fast der dere er. Et signal ble sendt på at kunnskapen og teknologien til REC er nødvendig for våre kinesiske samarbeidspartnere og at det er REC som har styringen. Men la oss si at Yulin er et tap prosjekt, forandrer det noe? Absolutt ikke! REC Silicon kommer først og fremst til å blomstre pga. USA og EU. Det finnes ingen andre som REC Silicon i hele USA og EU, men det finnes mange som dem i Kina. Men hvorfor så mye fokus på USA og EU?

Da kommer jeg til et av mine viktigste poeng. Det vil bli startet et kappløp om å komme lengst innenfor fornybart i verden. De som mestrer dette og er suksessfulle vil komme videre, mens de som ikke klarer å gjøre skifte fra fossilt til fornybart vil sitte igjen som de store taperne, uavhengig av dagens posisjon i verdenssamfunnet. Dette er spesielt viktig for USA og Kina og kan avgjøre hvem som fortsetter å ha hegemoni og vil være verdensledende. REC Silicon passer perfekt inn her, ettersom USA kommer til å satse sterkt på fornybart og da trengs det flere selskaper som REC Silicon, som kan være bærebjelkene og produsere ingrediensene som er nødvendige for å bygge lokale verdikjeder rundt grønt.

Vi lærte også at Biden variabelen ikke kun er noe vi aksjonærer ser på, men som også blir tatt veldig seriøst av ledelsen i REC. Det blir dedikert eget område for dette på presentasjonen og ledelsen virker svært positive, men noe som er enda viktigere; Fremtoningen på presentasjonen. Det blir nærmest sagt at alternativene for batteri segmentet i USA er å enten 1. Samarbeide med REC Silicon (vegg til vegg) eller 2. Bestille fra Kina. Hvorfor er ikke punkt 2 aktuelt? Biden - og administrasjonen hans. Det ble nevnt for noen uker tilbake at Biden administrasjonen vil fokusere på å produsere i USA og kjøpe i USA. Bedrifter må nærmest sende søknad for å handle varer internasjonalt fremfor å bestille fra USA. Dette er bare noe av politikken vi har fått innsyn i. Biden var klar og tydelig om at covid-19 pandemien er hans første prioritet - og se hvor mye testing de har fått til i løpet av den korte perioden. Neste steg er å legge frem hele sin plan for fornybart. Tror du ikke at grønne incentiver vil være inkludert? De skal bruke over 2.000 milliarder dollar og med presidentens egne ord; revolusjonere energi-sektoren og skape nye arbeidsplasser. Tror du at USA vil la Kina vinne den politiske maktkampen som vil bli spilt de neste tiårene, fordi det er billigere å bestille derifra? Og apropos billigere, har ikke prisene bare steget uke for uke? Tror du ikke dette vil fortsette, når etterspørselen bare vokser og vokser?

I tillegg til det - og det aller viktigste. Vi fikk informasjon om akkurat hvorfor det haster for Røkke å bli styreleder. Fra presentasjonen fant vi ut at REC er i dialog med flere potensielle samarbeidspartnere og at konkurrenter må sloss for å bli samarbeidspartner for REC Silicon. Batteri segmentet kommer til å være helt enormt, ettersom verden går fra fossile biler til elektriske biler og her synes jeg at REC håndterer det helt perfekt. De slapper av og lener seg tilbake, mens konkurrenter må kjempe for å gi dem et godt nok tilbud til at de skal vurdere å vie seg til dem. Her kommer den lange erfaringen til ledelsen frem, her kommer ekspertisen frem. I flere år har REC vært i en sårbar posisjon. Andre ledere hadde kanskje hoppet til første avtale som gir dem omsetning, men REC vet hvilken posisjon de vil ha i markedet og de tar ingen raske avgjørelser.

Konkurs er ikke lenger et dilemma, nå har selskapet tid på seg. Det som derimot bør bli diskutert er; Vil REC gi slipp på Yulin for å satse kun på USA og EU? Kan Butte utvides? Kan ML utvides? Kan REC bygge nye fabrikker i fremtiden for å møte etterspørselen som vil komme? Vil REC selge sine patenter og kreve enten eierskap eller en viss sum for lisensen?

Så er spørsmålet nok en gang; Har det kommet ny informasjon som tilsier at aksjekurs bør gå ned? Svaret mitt er nei, tvert i mot burde vi ha gått opp. REC Silicon sier selv på presentasjonen at verdien til ML er på 1.7 milliarder USD. Hva er markedsverdien til selskapet i kveld? 7.3 milliarder kroner... Usle 7.3 milliarder kroner for et selskap som kan være en helt sentral aktør for den vestlige del av verden og fornybart. Jeg tror at REC vil ha et markedsandel i hele verden, men første prioritet bør kun være USA og EU for å bygge et sterkt fundament. Markedet må alltid mates med en teskje. Hvis det ikke kommer nyheter på en til to dager, begynner folk å få panikk og selge. Slutt å tro at du blir en milliardær over natten, da kommer du til å brenne deg. Istedenfor - velg et selskap (det må ikke være REC) som du mener vil være helt essensielt for fremtiden og som er underpriset basert på potensial og hold deg til det. Ikke la aksjekurs påvirke om det er et møkk selskap eller om det er verdens beste selskap. La fundamentet snakke for seg selv.

Husk; neste uke trer Røkke inn som styreleder. Han er kun styreleder i to børsnoterte selskaper, Aker og REC. Stol på meg når jeg sier det, det er ekstremt mye som jobbes med bak kulissene. Det er begrenset med hva Tore Torvund kan fortelle oss på en kvartalspresentasjon, men for alle som har holdt øynene oppe så fikk vi den informasjonen vi trengte, vi må bare lese gjennom linjene. Ikke bli overrasket om det strømmer inn med børsmeldinger i mars, fordi det kun er snakk om tid. Så om du vil selge aksjen til 19.63kr så må du bare være min gjest, selg gjerne til enda lavere frem til midten av mars, for da skal jeg fylle på mer, men hvis du har tro på selskapet, fundamentet og tror at den grønne revolusjonen som nå kommer også er en maktkamp mellom hvem som vil beholde makten i fremtiden, ja da gjør du det jeg nå lenge har bedt dere om å gjøre: Du tar egne selvstendige vurderinger og du kjøper for alt du har råd til. Ikke la frykt være årsaken til at du går glipp av hva jeg mener er den beste vekst casen i hele Oslo Børs. Har du troen på REC Silicon, eller bare later du som fordi det har blitt en folkeaksje og bytter mening basert på aksjekurs? De store kan kanskje bestemme retning en viss periode ved hjelp av frykt, men det er oss små og fundamentet som avgjør i lengden. Tenk langsiktig.

- Uchi
Tanjiro
02.03.2021 kl 16:37 9540

Fin avslutning i dag, steg pent med lavere omsetning enn vanlig, og trenden viser opp. I morgen er siste dag før Røkke forhåpentligvis trer inn som styreleder, det markerer en ny era for REC, og jeg kan med glede si at jeg er spent på hva årene fremover bringer:)
Slettet bruker
02.03.2021 kl 16:49 9447

Vi får nå med oss børsdagen torsdag og, møtet starter ikke før kl 16 ;)
Slettet bruker
02.03.2021 kl 17:26 9127

Aker ASA sin forrige kvartalspresentasjon mot slutten i Q and A delen.

Ble uttalt av ingen ringere enn Øyvind Eriksen, husker jeg rett
Redigert 02.03.2021 kl 17:26 Du må logge inn for å svare
Ærligtalt
03.03.2021 kl 07:47 7383

Apart from a tiny 1,600-ton facility in Germany, it is not clear where Parr sees dormant polysilicon factories in Europe. In the U.S., REC Silicon’s mothballed plant in Moses Lake, Washington, and decommissioned reactors at Hemlock Semiconductor might provide an additional capacity of 40,000 metric tons. Compare this to a capacity of 330,000 tons which the four players in Xinjiang are aiming to achieve by the end of this year.

Even if an additional 40,000 tons was available in the U.S., a wafer production capacity of 14 GW outside China would be required to process these volumes. This magnitude is not yet in sight.


...Ingen vits i å somle da, Biden- se nå bare til å få gjenåpnet ML snarest mulig!
Slettet bruker
03.03.2021 kl 07:56 7300

Står det ikke der svart på hvitt at markedet ikke US ikke er stort nok for ML sitt volum?

Vi trenger flere kunder for ML sitt produkt.
Ærligtalt
03.03.2021 kl 08:09 7202

Ja... og de må jo nødvendigvis også komme med i en verden der "alle" skal bli grønne :)
Slettet bruker
03.03.2021 kl 08:14 7161

Nei, det er på en måte motsatt også, men det betinger at Europa og US har ambisjoner om å øke wafer produksjon..wafer produksjonskapsitet i US er ikke nok til å ta unna for RECSI sin kapasitet per i dag. Da må i hvertfall VP opp å gå, noe jeg tro kan være sannsynlig i lys av dagens politikk. Men det andre poenget eller hovedpoenget er vel at dersom vi skulle få opp hele verdikjeder i Europa og US, vil det fortsatt være for lite kapasitet for å erstatte den regionen i Kina som nå tas ut av likningen. Derfor må Europa og US sannsynligvis importere fra Kina samtidig som de eventuelt får noe fra RECSI "in house". Altså det vil være nødvendig å bygge ut polysilkapsitet i Europa og US dersom målet er å ha en viss grad av sikkerhet og selvforsyning til egne linjer.
Redigert 03.03.2021 kl 08:18 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
03.03.2021 kl 08:17 7171

Det er her at en amerikansk verdikjede for solarindustrien blir viktig og som Violet Power tar sikte på å etablere blant annet sammen med REC. Jeg tror kanskje at VP og resten av aktørene venter på Biden's infrastrukturpakke slik at man vet hvilke økonomiske rammer og virkemidler som man kan påregnes.
I tillegg kan det jo fort skje at batteriprodusentenes etterspørsel skyter fart slik at ML får solgt alt de makter å produsere.
Så ligger jo handelsavtalen og lurer i bakgrunnen... åpner Kina for import av poly....
Personlig heller jeg til å tro mest på batteridelen av RECs svært lovende mulighetsrom.
Slettet bruker
03.03.2021 kl 08:18 7160

Hei,

Nå skal ikke jeg være vanskelig, men jeg prater da engelsk omtrent daglig i jobb osv. Om jeg leser den artikkelen refert til over her riktig så mener jeg at jeg har rett. Jeg limer inn setningen her:

"Even if an additional 40,000 tons was available in the U.S., a wafer production capacity of 14 GW outside China would be required to process these volumes. This magnitude is not yet in sight."

Altså, 40000t ekstra kapasitet, som er ML og Hemlock. Så trengs det 14GW wafer produksjon utenfor kina for å ta unna volumene produsert av en restartet ML og Hemlock sine nedstengte reaktorer. Så står det, "This magnitude is not yet in sight".

Jeg klarer ikke tolke det annerledes enn at det ikke finnes kunder nok for REC enda. Og det gir jo mening det, for ellers hadde vel ML kjørt for fulle mugger allerede.

Nå mener jo jeg at REC sin fremtid har livets rett uansett da, om dette grønne skiftet og batteri kommer. Men det er frem i tid og er foreløpig ikke her enda.
Ærligtalt
03.03.2021 kl 08:22 7113

Du har rett- men jeg mener det gir god gli for gjenåpning da "alle" nå skal satse grønt. USA spesielt må tenke 10-15 år frem i tid, ikke bare frem til neste konflikt med Kina...
Slettet bruker
03.03.2021 kl 08:25 7093

Jeg tror det ville aldri ha vært en emisjon på 1 mrd uten at de var sikker på at ML skal startes. Og hvorfor kom emisjonen alt i fjor om alt sammen ligger mange år fram i tid? Jeg tror det blir bevegelse fortere enn vi aner.
Slettet bruker
03.03.2021 kl 08:28 7037

Ja, klumsete formulert av meg. Nei som jeg skrev så finnes ikke det per i dag nok produksjon in house som det står i den nyhetssaken, men liksom med framtidsbrillene på så får også den nyheten der fram et litt annet aspekt også som på en måte peker i motsatt retning. Mulig jeg leser for mye mellom linjene, men denne er jo relevant i forhold til EUs taksonomi og US mål om egne linjer, og da ser seg at vekst vil ta av på relativt kort sikt og det blir press på produksjon av "ESG wafer". Dersom "ESG-wafer" skal dekke behovet, så er det naturlig å starte der og på det området vil det mest sannsynlig skje mye snart. Disse produsentene vil på sikt ikke ha tilgang på bærekraftig polysil fra kina og sånn sett vil RECSI produksjonskapasitet raskt spises opp når disse nye aktørene ekspanderer produksjonskapsitet.
Slettet bruker
03.03.2021 kl 08:49 6751

Det som er klart er vel følgende tre punkter:
1. Low carbon footprint blir viktig både i USA og Europa (på alle varer)
2. Solenergiproduksjon vil vokse mye i hele verden
3. Sikkerhetsaspekter taler for prioritering/ønske om mindre avhengighet av politiske regimer som Kina

Men, så blir det jo også viktig at man klarer å få lønnsomhet oppi det hele. - hvis ikke blir regningen fort skjøvet over på folk flest.
Slettet bruker
03.03.2021 kl 08:50 6746

Ja, de har noen utfordringer der er alt jeg vet: https://www.bbc.com/future/article/20150402-the-worst-place-on-earth
Vil EU og US importere herfra og samtidig kannibalisere egen solindustri? Jeg er ikke så sikker..
Slettet bruker
03.03.2021 kl 08:59 6607

Jeg tror ikke Vesten er lysten på å gå fra en fossil verden med avhengighet av arabiske, russiske og latinamerikanske energileveranser til en "grønn" verden med avhengighet til Kina. Det ville på lang sikt være helt uakseptabelt sikkerhetspolitisk. Dette må inngå i regnestykket på nasjonalt politisk nivå. Hvordan det skal operasjonaliseres på industrinivå er en utfordring.
Slettet bruker
03.03.2021 kl 09:57 6180

Jeg er ganske optimist selv. Jeg tror Røkke har noen planer.

Blir en spennende vår i møte, jeg blir overrasket om vi ikke får noen nyheter annonsert før våren er over fra vår nye styreleder.
c
03.03.2021 kl 10:01 6125

«Rick Costantino will be speaking about scaling up manufacturing of lithium-silicon batteries to enable the electrification of everything». https://twitter.com/Group14Tech/status/1366851986084143105?s=19
Intravenøsiu
03.03.2021 kl 10:07 6012

Litt stiv pris for min del, 12000.- for å streame seminaret?

Håper noen kommer med et bra referat.
Slettet bruker
03.03.2021 kl 10:08 6068

spennende :-))

Da får vi kanskje vite noe mer om dette ;)?

The facility underlines Group14 and REC Silicon’s collaboration in relation to ongoing pilot plant production and testing at REC Silicon’s FBR polysilicon and silane gas plant in Moses Lake, WA. The large-scale commercial facility will be the first and largest silicon-carbon anode material plant globally that will enable lithium-silicon batteries and accelerate the electrification of everything. The full-scale facility is expected to break ground in 2021, with the capacity to bring 12,000 tons/year of advanced silicon battery materials to the global Li-ion market by 2023.

De ansetter jo mange folk for tiden i moses lake :) Så her går vel alt etter planen :-))
Redigert 03.03.2021 kl 10:09 Du må logge inn for å svare
sjakknøtt
03.03.2021 kl 10:10 6059

I morgen overtar K. I. Røkke som styrformann i RECSI. Røkke er jo en mann som likere å ha kontroll. Det vil ikke forundre meg om Aker Horizon ønsker full kontroll med Recsi, da gjerne øke fra dagens ca. 25% til minst 51% eierandel.
Der er flere måter å gjøre dette på. En vei er å komme med et bud til dagens aksjonærer. En annen måte er at Aker Horizon fusjonerer inn et selskap i Recsi med oppgjør i aksjer.
Ser vi på verdens ledende bilprodusenter, sier de de fleste at innen få år produsere flere elbiler enn biler med fossilt drivstoff. Da er det ganske innlysende at flere vestlige og amerikanske produsenter ikke vil gjøre seg avhengig av kun leveranser fra Kina.
At batteri produksjon vil få økt fokus og produksjon i årene fremover er utvilsomt.
Mitt siste hoved argument til at jeg er Recsi aksjonær, er etter det jeg har forstått så har Recsi investert et sted mellom 25 til 30 milliarder kroner i bygging av sine fabrikker, (+ patenter og erfaring) mens børsverdien i dag er rundt 6,5 milliarder kroner.
Det blir spennende å følge selskapet fremover!

Slettet bruker
03.03.2021 kl 10:18 5962

Ja dette er meget Bullish. Her kommer oppjusteringer av ML sin verdi i aksjeprisen. I tillegg vil vi få kursutvkling basert på inntjening/cash flow. Blir meget bra om alt dette klaffer neste årene.
c
03.03.2021 kl 10:36 5746

Ikke sant, men är väl för två heldagar med seminarium / utbildning som jag förstår det. Hoppas mest på nyheter om datum och tydlighet i samarbete med REC. : )
c
03.03.2021 kl 10:40 5731

Ja, bara att hålla tummarna som vi säger på svenska : )
Slettet bruker
03.03.2021 kl 10:58 5625

Jeg gleder meg! Tror vi har noen utrolig spennende måneder i vente. Billigsalget fortsetter i mellomtiden :)
manman01
03.03.2021 kl 19:57 5100

https://www.greentechmedia.com/articles/read/new-plans-reveal-how-chinas-grid-is-prepping-for-net-zero

“The most challenging part of the shift is not the investment or magnitude of renewable capacity additions but the social transition that comes with it," Prakash Sharma, Wood Mackenzie's head of markets and transitions for Asia-Pacific, said after Xi's speech at the U.N. "Halving coal capacity will result in the loss of coal mining jobs, affecting provinces that depend on its revenues and employment generation."

“We expect the government to retrofit coal-fired power plants with [carbon capture and storage] to retain coal-mining activity in key provinces," Sharma said. "This approach aligns with China’s strategy to optimize domestic coal resources to improve energy security."
Slettet bruker
03.03.2021 kl 21:13 4640

Billigsalget? nei det begynner på 5-6 kr.Dette er opphausa ballong
Emonks invest
03.03.2021 kl 21:15 4603

Du virker smart og oppegående. Jeg hører på deg og selger meg ut!
Slettet bruker
03.03.2021 kl 21:20 4563

Du får holde deg til kloakk santana, selv der går det dritt :)
Slettet bruker
03.03.2021 kl 21:20 4568

Ingenting tyder på at denne snur oppover imo. Ser man på makro er det jo blodrødt i ESG og IT i statene....
First Solar og Enphase etc. har falt 20-30 prosent og faller. Denne ti-åringen og rente-trusselen kommer til å ri oss litt til.
Vi skal nok få en tøff mars, Oslo Børs følger som regel litt etter USA, men det er mine forventinger. Det er uansett snakk om få uker.
Borgermester
03.03.2021 kl 21:52 4264

Helt enig. ML kommer til å startes opp, og jeg tipper Røkke annonserer dette sent i mars eller starten av april, etter at RECSI har kommet seg inn på hovedlisten. Da går vi 60-70% på to dager. Ergerlig å stå igjen på perrongen da.
Slettet bruker
03.03.2021 kl 21:58 4216

Det er nok ingen fare for at REC skal falle:

Prisen av REC er 6,4 milliarder - og fabrikkene koster nær 30 milliarder. Det må bygges ny kapasitet, globalt og i USA.

REC er ikke av selskapene som er priset på luft og kjærlighet, snarere tvert i mot.

Do the math.
MorganKane
03.03.2021 kl 22:00 4206

Røkke tar over i morgen, Butte går minst 50 mill usd i pluss i ebidta i 2021, mens REC totalt, uten ML i drift, vil gå ca 30 mill usd i pluss(REC kan altså på ingen måte sammenlignes med andre grønne selskap, slik som NEL eller AOW som går opp mot flere hundre mill i ebidta minus hvert år de neste 3-4 årene), polysilicon har økt ca 30 % de siste to ukene. Biden kjører hardt på at Kina må etterleve fase 1 av trade dealen. Group14 ansetter hele tiden flere folk (har også et spennende seminar den 10 mars). Jeg vet ikke om ting materialiserer seg i mars, men det kan godt gjøre det. Og hvis så skjer går den til himmels. Uansett, jeg har ikke dårlig tid. Helt greit for meg at den ikke går til himmels før i april eller til og med i mai. Aksjene ligger i skuffen og pengene vil flerdoble seg i løpet av året. Garantert!

Ha en fortsatt fin uke.
Redigert 03.03.2021 kl 22:01 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
03.03.2021 kl 22:01 4198

... og verden må legge om til sol, vind og batteri.

Det er internasjonal enighet og det er inngått forpliktelser ref Paris-avtalen. Det er ingen vei utenom å investere i denne sektoren.
Borgermester
03.03.2021 kl 22:18 4042

For å ikke snakke om EUs taksonomi og handlingsplan for bærekraftig finans som kicker inn fra 1. jan 2022. Fin oppsummering her: https://www.nho.no/tema/energi-miljo-og-klima/artikler/eus-taksonomi-og-handlingsplan-for-barekraftig-finans/
Slettet bruker
03.03.2021 kl 22:29 3954

hehe ja. blir bare horisont fremover hos meg
Slettet bruker
04.03.2021 kl 09:01 3326

Idag skjer det forhåpentligvis. KIR inn som styreleder. Ha tålmodighet nå så blir vi godt belønnet.
Poly priser fortsetter å stige. Kan fort komme i en situasjon der ML blir startet opp mye tidligere enn antatt om det fortsetter, og så har vi batteri segmentet i tillegg.. Fremtiden ser lys ut for REC Silicon.