Case: REC Silicon - Markedet må mates med en teskje

Uchihabrah
RECSI 22.02.2021 kl 21:33 138743

Hei alle sammen,

Først og fremst må jeg beklage for at jeg ikke har rukket å komme med en oppdatert analyse som jeg lovte i helgen. Jeg har en utrolig tøff og hektisk hverdag, som gjør at jeg ikke alltid har tid til å sette meg ned og skrive (dette innlegget tar meg noen timer å skrive ned). Hvis du ikke har lest mine tidligere tråder anbefaler jeg at du leser dem. For alle nye, gamle og potensielle aksjonærer, velkommen og nyt lesingen. Husk at det meste er teorier og spekulasjon og at dette ikke er ment som investeringsråd.

La meg starte med å nevne at den 18.01.21 var aksjekurs på 16.62kr. Dagen etterpå kom børsmelding om Aker Horizons og kursen steg til 19.74kr. Dagen etterpå steg kursen til 20.36kr og deretter falt den tre dager på rad ned til 17.20kr, nesten det samme som før meldingen kom. Aksjen steg gradvis opp til 19.20kr frem til den 05.02.21. Dagen etterpå kom børsmelding om at Røkke ønsker å tre inn som styreleder og vi nådde toppen på 24.64kr før vi falt ned til hva som er dagens sluttkurs, 19.63kr.

Da har jeg to raske spørsmål jeg ønsker at du skal svare på:
1. Var det noe nytt som kom frem som gjorde at aksjen falt ned til 17.20kr (enda lavere intraday en dag etterpå, 16.65kr) når informasjon om Aker Horizons kom?
2. Var det noe nytt som kom frem som gjorde at aksjen har falt ned til 19.63kr etter å ha vært så høyt oppe som 24.6kr?

I mitt syn har det skjedd endringer siden vi fikk vite at Røkke skal bli styreleder, men dette har kun vært positive endringer. Vi har blant annet lært mye om veien fremover og også hvorfor Røkke skal tre inn som styreleder, noe jeg kommer tilbake til senere. Da spør du deg selv dette:

Ingenting tilsier at aksjekurs skal falle, men hvorfor da et fall fra 24.64kr til 19.63kr på noen få børsdager?

1. Aksjen er volatil, dette gjelder på grønne og røde dager. Nye topper vil testet og tidligere topper som nå er bunn vil retestes.
2. Frykt. Et perfekt virkemiddel til å "ta" penger fra de utålmodige til de tålmodige.
3. Frykt igjen, men denne gangen på momentet til aksjen. Perfekt når det er så mange uvitende aksjonærer som ikke vet bedre - også kan de som er kapitalsterke smile, le og fortsette å laste opp og istedenfor å by for mye og presse prisen opp, byr de for lite, fordi folk rett og slett er villige til å selge.

Jeg er kun aktiv på Hegnar forum og har ingen bruker noen andre steder, men jeg har vært inne og lest på diverse forumer. Hva slags inntrykk har jeg fått? Panikk, frykt, usikkerhet. Dette blir kapitulert helt perfekt. Et par store ordre - også gjøres resten av jobben av seg selv. Begynner aksjekurs å komme tilbake? Et stort salg til, presse prisen ned - også gjøres resten av jobben av seg selv. Før jeg går videre til å snakke om fundamentet i lys av Q4 presentasjonen ønsker jeg å påpeke at frykt er din største fiende. Kontroller det.

Nå kan vi gå videre til fundamentet til selskapet. Dere som har fulgt med på meg vet at jeg har spyttet at aksjen er på billigsalg en lang periode nå. Dere vet også at jeg ikke er for opptatt med Yulin og fokuserer på USA og EU, ettersom jeg mener at det er der fremtiden ligger. En av årsakene til at jeg mener at REC Silicon vil blomstre de neste årene, er på grunn av den politiske variabelen. Jeg tror ikke folk verdsetter hvor stort det er å ha demokratisk flertall i USA med Biden (en revolusjonær som ble valgt inn fordi han lovte store endringer innenfor bl.a. energi-segmentet) som president, eller vet hvor sjeldent det er. Dette betyr i praksis at Biden kan få utført politikken han ønsker i minst 2 år til, før det blir et nytt valg om å stemme inn medlemmer til senatet. Betyr dette at Yulin er verdiløst? Absolutt ikke! Fra presentasjonen til REC Silicon på fredag ble det gitt et politisk beskjed: Inkluder oss eller bli sittende fast der dere er. Et signal ble sendt på at kunnskapen og teknologien til REC er nødvendig for våre kinesiske samarbeidspartnere og at det er REC som har styringen. Men la oss si at Yulin er et tap prosjekt, forandrer det noe? Absolutt ikke! REC Silicon kommer først og fremst til å blomstre pga. USA og EU. Det finnes ingen andre som REC Silicon i hele USA og EU, men det finnes mange som dem i Kina. Men hvorfor så mye fokus på USA og EU?

Da kommer jeg til et av mine viktigste poeng. Det vil bli startet et kappløp om å komme lengst innenfor fornybart i verden. De som mestrer dette og er suksessfulle vil komme videre, mens de som ikke klarer å gjøre skifte fra fossilt til fornybart vil sitte igjen som de store taperne, uavhengig av dagens posisjon i verdenssamfunnet. Dette er spesielt viktig for USA og Kina og kan avgjøre hvem som fortsetter å ha hegemoni og vil være verdensledende. REC Silicon passer perfekt inn her, ettersom USA kommer til å satse sterkt på fornybart og da trengs det flere selskaper som REC Silicon, som kan være bærebjelkene og produsere ingrediensene som er nødvendige for å bygge lokale verdikjeder rundt grønt.

Vi lærte også at Biden variabelen ikke kun er noe vi aksjonærer ser på, men som også blir tatt veldig seriøst av ledelsen i REC. Det blir dedikert eget område for dette på presentasjonen og ledelsen virker svært positive, men noe som er enda viktigere; Fremtoningen på presentasjonen. Det blir nærmest sagt at alternativene for batteri segmentet i USA er å enten 1. Samarbeide med REC Silicon (vegg til vegg) eller 2. Bestille fra Kina. Hvorfor er ikke punkt 2 aktuelt? Biden - og administrasjonen hans. Det ble nevnt for noen uker tilbake at Biden administrasjonen vil fokusere på å produsere i USA og kjøpe i USA. Bedrifter må nærmest sende søknad for å handle varer internasjonalt fremfor å bestille fra USA. Dette er bare noe av politikken vi har fått innsyn i. Biden var klar og tydelig om at covid-19 pandemien er hans første prioritet - og se hvor mye testing de har fått til i løpet av den korte perioden. Neste steg er å legge frem hele sin plan for fornybart. Tror du ikke at grønne incentiver vil være inkludert? De skal bruke over 2.000 milliarder dollar og med presidentens egne ord; revolusjonere energi-sektoren og skape nye arbeidsplasser. Tror du at USA vil la Kina vinne den politiske maktkampen som vil bli spilt de neste tiårene, fordi det er billigere å bestille derifra? Og apropos billigere, har ikke prisene bare steget uke for uke? Tror du ikke dette vil fortsette, når etterspørselen bare vokser og vokser?

I tillegg til det - og det aller viktigste. Vi fikk informasjon om akkurat hvorfor det haster for Røkke å bli styreleder. Fra presentasjonen fant vi ut at REC er i dialog med flere potensielle samarbeidspartnere og at konkurrenter må sloss for å bli samarbeidspartner for REC Silicon. Batteri segmentet kommer til å være helt enormt, ettersom verden går fra fossile biler til elektriske biler og her synes jeg at REC håndterer det helt perfekt. De slapper av og lener seg tilbake, mens konkurrenter må kjempe for å gi dem et godt nok tilbud til at de skal vurdere å vie seg til dem. Her kommer den lange erfaringen til ledelsen frem, her kommer ekspertisen frem. I flere år har REC vært i en sårbar posisjon. Andre ledere hadde kanskje hoppet til første avtale som gir dem omsetning, men REC vet hvilken posisjon de vil ha i markedet og de tar ingen raske avgjørelser.

Konkurs er ikke lenger et dilemma, nå har selskapet tid på seg. Det som derimot bør bli diskutert er; Vil REC gi slipp på Yulin for å satse kun på USA og EU? Kan Butte utvides? Kan ML utvides? Kan REC bygge nye fabrikker i fremtiden for å møte etterspørselen som vil komme? Vil REC selge sine patenter og kreve enten eierskap eller en viss sum for lisensen?

Så er spørsmålet nok en gang; Har det kommet ny informasjon som tilsier at aksjekurs bør gå ned? Svaret mitt er nei, tvert i mot burde vi ha gått opp. REC Silicon sier selv på presentasjonen at verdien til ML er på 1.7 milliarder USD. Hva er markedsverdien til selskapet i kveld? 7.3 milliarder kroner... Usle 7.3 milliarder kroner for et selskap som kan være en helt sentral aktør for den vestlige del av verden og fornybart. Jeg tror at REC vil ha et markedsandel i hele verden, men første prioritet bør kun være USA og EU for å bygge et sterkt fundament. Markedet må alltid mates med en teskje. Hvis det ikke kommer nyheter på en til to dager, begynner folk å få panikk og selge. Slutt å tro at du blir en milliardær over natten, da kommer du til å brenne deg. Istedenfor - velg et selskap (det må ikke være REC) som du mener vil være helt essensielt for fremtiden og som er underpriset basert på potensial og hold deg til det. Ikke la aksjekurs påvirke om det er et møkk selskap eller om det er verdens beste selskap. La fundamentet snakke for seg selv.

Husk; neste uke trer Røkke inn som styreleder. Han er kun styreleder i to børsnoterte selskaper, Aker og REC. Stol på meg når jeg sier det, det er ekstremt mye som jobbes med bak kulissene. Det er begrenset med hva Tore Torvund kan fortelle oss på en kvartalspresentasjon, men for alle som har holdt øynene oppe så fikk vi den informasjonen vi trengte, vi må bare lese gjennom linjene. Ikke bli overrasket om det strømmer inn med børsmeldinger i mars, fordi det kun er snakk om tid. Så om du vil selge aksjen til 19.63kr så må du bare være min gjest, selg gjerne til enda lavere frem til midten av mars, for da skal jeg fylle på mer, men hvis du har tro på selskapet, fundamentet og tror at den grønne revolusjonen som nå kommer også er en maktkamp mellom hvem som vil beholde makten i fremtiden, ja da gjør du det jeg nå lenge har bedt dere om å gjøre: Du tar egne selvstendige vurderinger og du kjøper for alt du har råd til. Ikke la frykt være årsaken til at du går glipp av hva jeg mener er den beste vekst casen i hele Oslo Børs. Har du troen på REC Silicon, eller bare later du som fordi det har blitt en folkeaksje og bytter mening basert på aksjekurs? De store kan kanskje bestemme retning en viss periode ved hjelp av frykt, men det er oss små og fundamentet som avgjør i lengden. Tenk langsiktig.

- Uchi
grabein
11.03.2021 kl 07:13 13104

Glad for at jeg har klart å akkumulere litt på disse kursene. Skal bli en interessant tid fremover, uavhengig av hva som skjer de nærmeste dagene/ukene.
rogneveien
11.03.2021 kl 08:01 12878

Hva heter sykehjemmet du er beboer på?

Bare nyskjerrig.
Redigert 11.03.2021 kl 08:01 Du må logge inn for å svare
Ærligtalt
11.03.2021 kl 08:10 12743

Dette bør jo være starten på at megatrenden prises inn i selskapet fremover

At vi handles på rett sted vil selvfølgelig også hjelpe på !

Lykke til alle sammen
Gunnar88
11.03.2021 kl 08:27 12645

Jeg tror ikke dette vil ha rare utslaget på kursen nå, men vi får håpe at det bidrar noe.
Solerbra
11.03.2021 kl 08:50 12430

Hva med US investorer? Blir den mer tilgjengelig/synlig og lettere 'oppdages' når den er inne i hovedindeksen? Vi kan jo håpe at amerikanere virkelig får øye på Rec.
rogneveien
11.03.2021 kl 12:54 11699

Jeg nevnte vel 1 krone i morges når enkelte famlet på 10 kroner opp. Nå ser vi faktisk minus.
Jeg har vært så lenge med her at jeg vet at det eneste som vil få opp kursen er meldinger om kontrakter eller andre kursdrivende meldinger som akkumulerer inntekter. Hjelper ingenting med knapper og glansbilder og lovnader.
Nei, la Røkke komme med meldinger om større kontrakter eller åpning av ML det vil drive kursen opppover. Og det kommer.

Lykke til.

Arkham, men den er stakkars Biden som skulle fått lov å være på gamlehjem eller gamlefengsel
Redigert 14.03.2021 kl 09:55 Du må logge inn for å svare
Stiftern
14.03.2021 kl 00:04 10777

Kanskje denne er postet før, men her er en jobbannonse fra Group14 i Moses Lake, publisert for 4 dager sida: https://www.indeed.com/m/viewjob?jk=a89f23c63510c3df&from=serp&prevUrl=https%3A%2F%2Fwww.indeed.com%2Fm%2Fjobs%3FsameL%3D1%26q%3DSilicon%26l%3DMoses%2BLake%252C%2BWA%26from%3Dzrp-SearchOnSerp

Hyggelig å minne seg selv på at ting er nært forestående i Moses Lake.

Og som Group14 selv sier: « The Future is Silicon»
Ærligtalt
14.03.2021 kl 00:20 10838

👍👍👍👍👍👍👍👍
Oldgig
16.03.2021 kl 06:40 9420

Uchi: er du med oss om dagen. Vært så rolig i det siste. Har fremdeles trua?

Støttes. Dagens kurs reflekterer at ML skal forbli kald og være et PS museum. Det kan jeg ikke tenke meg inngår i RIK’s planer. Så vi venter på news....
Uchihabrah
16.03.2021 kl 08:01 8993

Er fremdeles her. Lastet opp 6 sifret med aksjer under krakket og akkumulert enda mer. Selskapet er latterlig underpriset, så jeg utnytter muligheten så lenge det varer.

Når det gjelder selskapet; blir bedre og bedre for hver uke. Jeg har ståltro og tror på flerdobling allerede i 2021. Året har såvidt begynt, KIR har nylig blitt styreleder og selskapet er i dialog med flere potensielle partnere hvor kontrakter kan bli signert. Nå som Biden har godkjent stimulus pakken i USA er hans neste fokus område fornybart. Jeg gleder meg!

6 milliarder i markedsverdi? Gjett om jeg utnytter muligheten!
Pentad
16.03.2021 kl 08:21 8887

Staten Washington (Moses Lake) og hjem til Microsoft og Amazon (blant flere) har en befolkning som er investerings og miljøbevisste med lommene fulle av penger å investere med. De kjenner godt til Røkke og har et godt inntrykk av han og så er de stolt av hans norske aner som så mange av dem selv. Så de får nok øyene opp for en slik investerings mulighet. Og med hans grei relasjon til Gates, så kan det hende at Bill 'toots a Røkke horn' i Seattle.
Seattle PI , regionens største avis, har allerede gjort snakkis om prosjektet i Moses Lake.
Washington er hjemstaten min så jeg kjenner til investerings villigheten til folket. De elsker eventyrlige reiser, noe som en gang i tid resulterte i at mange havnet i Alaska samtidig som Røkke 😊👍
Redigert 16.03.2021 kl 08:22 Du må logge inn for å svare
Uchihabrah
16.03.2021 kl 12:47 8562

Er derfor det er helt gull for oss at Røkke er styreleder. Han kan bruke nettverket sitt direkte hvor utfallet er positivt for alle REC aksjonærer. Garantert mye som jobbes med bak kulissene mtp. nye samarbeidspartnere. Vi ser jo på den andre tråden "REC får nabo" at det er prosesser som pågår nær fabrikken i ML nå. Tror det kun er snakk om tid til vi vet mer spesifikt, får enda flere kontrakt(er) som sikrer lønnsom drift og at selskapet blir repriset og da tror jeg ikke vi vil tenke så mye på fallet fra 24kr til 16kr. Viktig å tenke langsiktig med denne her.
Sirbalo
16.03.2021 kl 13:26 8312

https://www.greencarcongress.com/2021/03/20210316-lg.html

skjer enormt mye på batteri fronten her nå og settes i gang på løpende bånd... Valg av lokasjon er ikke gjort for GM og LG...

vet vi hvilken type anode LG vil gå for ?
Mener jeg har lest ett sted at GM skal gå for Li anode, samme type som Northvolt skal lage.
xray292
16.03.2021 kl 13:39 8264

Jeg tipper LG vil bruke Enevate sin teknologi når den blir moden.

Jeg prøver å lese meg opp, men Rec opererer i en bransje hvor kundene har teknologi som ikke gjør det lett å bli klok på alt. Krever mye av en.

Ser dog at Enevate skal gå for en del silicon, har du, eller andre her inne kunnskap om de vil gå for et siliconprodukt som Rec kan komme i posisjon for?
xray292
16.03.2021 kl 15:46 7804


Enevate bruker FBR nanogranuler som de har patent på. Dette kan REC produsere i store mengder av.

Anbefaler deg å lese denne tråden.

https://finansavisen.no/forum/thread/73819/view
Uchihabrah
17.03.2021 kl 10:31 6993

PV Spot Price


Polysilicon (Per KG)
2021/03/17 update
itemHighLowAvgChg

Multi-Grade Polysilicon (RMB)706268
( 1.49 % )
Mono-Grade Polysilicon (RMB)120105112
( 4.67 % )
Polysilicon Outside China (USD)14.9812.25713.21
( 3.39 % )
Global Polysilicon (USD)16.3438.44414.143
( 4.31 % )

REF : https://www.energytrend.com/
Spurs8
17.03.2021 kl 10:37 6958

Stiger fint denne uka og. Fantastisk for oss :-)
solfylt
17.03.2021 kl 20:52 6355

Er det flere enn meg som kunne tenke seg å se nærmere på denne rapporten? Rapporten er ikke gratis ($2680) men kanskje og forhåpentligvis er det noen som etterhvert har tilgang?

« The report gives a thorough overview of the present growth dynamics of the global Ultra Pure Polysilicon with the help of vast market data covering all important aspects and market segments. The report gives a birds’ eye view of the past and present trends as well the factors expected to drive or impede the market growth prospects of the Ultra Pure Polysilicon market in the near future.»

https://bisouv.com/uncategorized/3216022/global-ultra-pure-polysilicon-market-latest-trend-growth-size-application-and-forecast-2026-wacker-chemie-ag-rec-silicon-hemlock-semiconductor/
Stiftern
18.03.2021 kl 02:14 6039

Ser på LinkedIn at Group14 presenterer en nyansettelse. Her er innlegget som er postet for 4 timer sida:

« 🎉 The Group14 team is growing! 🎉 We are ecstatic to announce that Torsten Mikkelson is joining us as our newest Research Associate. Based in Kirkland, Torsten will be hitting the ground running as part of our R&D team as we continue to scale rapidly to meet commercial demand for our lithium-silicon battery technology.

Please join us in welcoming Torsten to the team!

#meettheteam #newhires #welcometotheteam #group14
Taycen
18.03.2021 kl 08:13 5546

alt det fundamentale er på plass for åpning av ML, prisene er ath, verden skriker etter produktene REC leverer. nå må ledelsen komme med en avklaring. Jeg tipper de jobber på et langvarig samarbeid som sikrer drift i ML for lang tid fremover. Men Røkke bør komme med nyheter til markedet nå, vi er på overtid !
jokke
18.03.2021 kl 08:20 5509

Taycen hva med Break Even, kan de tjene penger og hvor mye på åpning til dagens priser?
Sirbalo
18.03.2021 kl 08:32 5441

Dette jobber de selvfølgelig for og TT har uttalt de er sikre på å lage en portefølje som gir lønnsomhet for ML.

1 uke til årsrapport
Mandag er vi aktive på osebx

REC har fått juling men de andre Aker selskapene har fått enda mer juling... fundamentale styrkes ukes for uke og prisene til rec sine produkter og etterspørsel stiger markant hver uke...

Dette fallet har ingenting med det fundamentale i REC å gjøre... ingenting! Kun frykt og panikk for markedet generelt.
Er 100% trygg i denne investeringen fortsatt. Ser røde papirtap for øyeblikket men er virkelig helt rolig, da ingenting har endret seg .

Jeg venter følgende neste 3 mnd

Melding om gjennåpning av ML med startdato når arbeidet starter(denne infoen må komme snart for krever en god del kapital og arbeid som skal settes i gang) Siste melding var oppstart slutten av 2021 og vi er straks i april

Breaking ground av anode fabrikken til G14, som tidligere kommunisert fra G14 skjer veldig snart.

Hvem har kjøpt den gedigene nabo tomten/bygget rett over veien fra REC?
Forventer en batteriprodusent her... så fort kjøpet er helt klart, vil det også komme en avtale(fortsatt usikker om det er G14 eller Sila, evt noen andre... dette vet vi ikke)

Forholdet til Kina løsner, poly tariffen forsvinner? Usikkerhetsmoment
Prisene blir så høye at de får avtale uansett? Usikkerhetsmoment

Hva er Røkke sin plan for å haste inn i styret?

Yulin er enda ikke avklart, men satt til null. Kun oppside alt som kommer herifra.

Butte sender ekspansasjons planer til styret? Dette har de gått ut å sagt for ikke altfor langt tilbake. Blir understøttet av priser og etterspørsel som er på vår side for øyeblikket.

Altså på 3 måneders sikt har aksjen fint potensiale til en dobling av kursen.

Her ligger det utrolig mye spennende og som med stor sannsynlighet kommer til å skje...
Hvorfor selge når alt dette med stor sannsynlighet inntreffer selvom kursen får seg harde smeller uten noe logikk og mening...

Sirbalo
18.03.2021 kl 08:37 5386

I ett worst case scenario kunne de brukt den 1 milliarden de har i kapital, betalt ned gjeld, solgt ML (replacement costs er 1.7 busd)-kunne skrap solgt den til feks 4 millairder- fått masse cash på bok, utvidet Butte som generer god cash flow fra før(som de allerede tenker på)... bare å regne på ulike scenarioer.... rec er latterlig lavt priset..

Bare litt lek med tall for å forstå hvor lavt priset rec egentlig er...

Hadde REC KUN hatt butte, uten gjeld, så hadde det forsvart dagens mcap.

Nå har REC , noe gjeld, 1 milliard på bok, en fabrikk med replacement costs på over 15 milliarder, butte fabrikk med replacementcosts 5-7 milliarder og som har 40-80 musd i ebitda i året, 15% eierandel i Yulin(uviss verdi)
Batteri produsent avtale med G14 som gir åpning av ML, samt stor etterspørsel fra mange batteriprodusenter

Dette er en no brainer iflg meg... dagens mcap 6 milliarder...
Redigert 18.03.2021 kl 08:42 Du må logge inn for å svare
Vilter
18.03.2021 kl 08:49 5244

Replacementkost på Butte ble presentert i Q-rapport 2018.
Tror det var 1,4 milliarder dollar.

Enig i resonnementet ditt. Markedet priser selskapet både lavt og rart. Ingen ting prises inn. På den andre siden; kusen kommer til å mangedoble seg når pengene faktisk triller inn.

Det kan jeg godt vente på.
grabein
18.03.2021 kl 09:02 5085

"At September 2019 REC Silicon had debt of US$130.5m, up from US$133 in one year. However, because it has a cash reserve of US$46.2m, its net debt is less, at about US$84.3m."

https://simplywall.st/stocks/no/semiconductors/ob-rec/rec-silicon-shares/news/does-rec-silicon-obrec-have-a-healthy-balance-sheet

31. des 2020 var derimot kontantbeholdningen 134,9 millioner.
http://www.recsilicon.com/media/newsroom/newshandler/?type=globenewswire&feed=%2fnews-release%2f2021%2f02%2f19%2f2178622%2f0%2fen%2fREC-Silicon-Fourth-quarter-2020-results.html%3fprint%3d1

Gjelden utlignes direkte med kassabeholdningen. Verdiene på fabrikkene står dermed fritt til å regnes inn i verdien av selskapet, og burde nå vært reflektert i aksjekursen. Når Butte i tillegg går med et sunt overskudd, så er saken ganske klar for min del.

Her er det bare å vente, denne kommer.
Solerbra
18.03.2021 kl 09:15 4898

Ikke så viktig kanskje, men inneholder ikke gjelden også et covid-19 lån på 8,3MUSD (q2-2020) som skal/kanskje er konvertert til støtte? Mener det var en del av den første støtte-pakken.

Blir spennede å se om sparebanken markets justerer kursmålet opp eller ned fra 1 kr 😂
Falco1
18.03.2021 kl 09:38 4781

Rec inn på hovedlisten så vi får slutt på denne små handlingen med seriøs handling.
jokke
18.03.2021 kl 10:07 4593

Takker for utfyllende svar, spennende. Også det at sjefen sjøl har tatt plass som styreformann er oppsiktsvekkende.
Uchihabrah
24.03.2021 kl 18:33 2795

Heh. For en til to uker tilbake var vi på 14kr og folk spådde at denne skal ned til 4-6kr, hvis ikke enda lavere. Det at aksjen falt så drastisk på kort tid var kun pga. frykt og makros og hadde ingenting med selskapet å gjøre. Nå er vi plutselig tilbake på 20kr igjen og moment bygges opp daglig. Gratulerer til dere som holdt ut - og bra jobbet av alle som kjøpte mens den falt. Jeg var en av dem som økte beholdningen drastisk og jeg har allerede en portefølje på noen millioner i REC. Ikke enkelt å kjøpe når markedet er blodrødt og alle sprer propaganda, men er viktig å ta egne selvstendige beslutninger og ikke bli påvirket av andre.

20kr er bra og alt, men dere kommer nok til å fortsette å se meg her til vi er på flere hundre kroner i aksjekurs. Potensialet har ikke engang blitt rørt. REC Silicon er fremtiden, om du aksepterer det eller ikke er helt opp til deg. Dette er kun min mening selvfølgelig - og jeg kan ta feil, men ikke selg gull til prisen av møkk er alt jeg har å si. Flerdobling, hvert eneste år, de neste årene. Dette er potensialet vi snakker om hvis alt fortsetter å gå slik som mange her predikerer at det skal.

Kall det spekulasjon, kall det haussing, men da gjentar jeg det jeg har sagt; Nevn en ting om det fundamentale eller om selskapets ledelse som jeg har tatt feil på og du hører aldri fra meg igjen. Alt har endt opp med å skje eller er på vei til å skje. Jeg er ingen ekspert på teknisk analyse, jeg er ingen ekspert på hver eneste aksje, men REC Silicon og verdenspolitikk kan jeg inn og ut, ellers hadde jeg ikke investert flere millioner på 20kr + kurs. Nesevis og dere andre burde utnytte denne muligheten :)


Pust, slapp av. Se vekk fra aksjekurs time til time og tenk større. Gi selskapet litt tid til å realisere sine plane, gi Biden litt tid til å realisere sine planer og gi Røkke litt tid for å realisere sine planer og takk deg selv i fremtiden med økt finansiell frihet. Beste gaven en kan gi seg selv. Dette er kun mine meninger og jeg kan ta feil, så les deg opp og korriger meg gjerne dersom jeg skriver noe feil. Ha en fin dag videre, god-gjengen.
Redigert 24.03.2021 kl 18:35 Du må logge inn for å svare

Jeg er helt enig med deg. Jeg er bare forbannet på at jeg fikk ett ganske høyt snitt når jeg bestemte meg for å investere og en viss herremann fikk det travelt med å komme seg i styrelederstolen. Gjorde en tabbe der med å kjøpe på nyheter, men var nok angrepet av FOMO. Har jobbet iherdig og utnyttet fallet til å snitte ned så godt jeg kunne.
Jeg vil sammenligne situasjonen REC er i nå med at du vet at det blir middag. Potetene er satt på og du venter på oppkok. Madammen skal stå for tilbehøret og du venter på at hun kommer hjem fra butikken med beskjed om hva det blir. Og det blir neppe bare sild.

Jeg foreslår vi møtes i hovedstaden for en øl når ML åpner.
Og samme plass igjen når vi tupper 100,-