DoReMi
23.02.2021 kl 07:24 8660

"It is most
encouraging that survival continues to track so well in the ONCOS-102-treated
first line group. We have earlier seen and reported how ONCOS-102 drives
profound remodeling of the tumor microenvironment. It is now becoming clear that
this is translating into long-term survival benefit. The survival data also
holds up well to the recently FDA-approved ipilimumab and nivolumab combination,
confirming the relevance of immunotherapy in mesothelioma and strongly
suggesting combining ONCOS-102 with checkpoint inhibition could further boost
efficacy in this highly maligna
DoReMi
23.02.2021 kl 07:28 8624

Bør ta en nano nå.
Sydney
23.02.2021 kl 07:42 8533


this is translating into long-term survival benefit. The survival data also
holds up well to the recently FDA-approved ipilimumab and nivolumab combination,

Hvor lang tid har den siste godkjente comboen i mos?
Jakal
23.02.2021 kl 07:50 8436

Takk for den, utrolig hyggelig.

Jeg kjenner ikke selskapet så godt, men er ikke dette svært lovende resultater. Algeta ble vel solgt formilliarder med
færre måneder i survival.
SUTRE
23.02.2021 kl 14:54 7924

Jo, dette er svært gode resultater. Det at MOS (Median overlevelse) ikke er nådd viser at Targovax har noe som virker og at det kan bli enda høyere overlevelse for disse pasientene.
DoReMi
23.02.2021 kl 15:10 7870

Dobblet i dag. Så får vi se.
Jakal
23.02.2021 kl 16:32 7745

For nye aksjonærer har det vel knapt vært et bedre tidspunkt for å investere i Targovax. Mitt første kjøp var på 22,-, deretter gikk kursen opp til et par og tredve. Siden har den falt, inkludert emisjoner på et svært lavt nivå. Og jeg har snittet meg ned til et rimelig behagelig nivå. Men med tildels strålende forskningsresultater er selskapet tilsvarende derisket. Markedet har dog ikke oppfattet / oppdaget det enda. Ledelsen er ringrever som kjenner biotek-sektoren, og har man tillit til Soug & Co skal dagens kursnivå være et røverkjøp. Etter min ringe (og subjektive) mening.
kaunis
23.02.2021 kl 17:02 7676

Ditt ringe forstand er nok godt intakt, men hva som gjør at folk selger denne ned, fordi det er nedgang på OSE, skjønner jeg ingen ting av. Her er det noen som spiller hasard med sine skjerv, måtte det ha kommet en melding om ønsket samarbeid/betale for studie, eller at et bud er kommet på bordet, så hadde disse hasardspillerne fått seg en kraftig smekk over fingrene. Men så heldig er vi nok ikke, vi er kommet til 21mnd, og tiden tikker videre for de som er så heldig å ha fått delta på denne studien/forsøket, det samme gjør tiden for Oncos 102, en SOC tikker nærmere.

Minus på en dag som denne er ikke normalen i biotec men
kanskje tolker markedet dagens melding feil, «mOS meridian overlevelse er ikke nådd» er overskriften. Tror markedet at vi fortsatt ikke er mål på meso-dataene.

Skulle overskriften vært, mOS er nå 20.2 mnd, men kan bli enda bedre ved siste avlesning etter 24 mnd. Om vi ender på dagens 20,2 mnd dvs at alle gjenlevende pasienter dør denne måned noe som er lite sannsynlig er vi fortsatt langt over forventningene. FT ble gitt ved forrige avlesning på 18,2 mnd, nå har vi 20,2 mnd som fortsatt kan bedres ved siste avlesning.
En annen forklaring kan være at markedet forventer en emisjon hver gang Targovax presenterer gode data, frykt basert på historien, evig eies osv…

Særdeles oppløftende å lese at mOS bare øker og øker, selv om vi allerede er i mål for registrerings-studien. Slik det står nå kan Oncos alene uten CPI bli den nye SoC med FT og ODD. (Targovax also stated that fast-tracked products such as ONCOS-102 are more likely to get FDA priority review for a Biologics License Application and could be allowed to provide parts of the application in advance to lessen review time. An approved BLA enables Targovax to start marketing and shipping the drug).
SUTRE
23.02.2021 kl 17:24 7687

Ja, dette kunne faktisk tolkes negativ slik som det var skrevet og oversatt, selv om resultatet var veldig oppløftende.
kaunis
23.02.2021 kl 17:43 7659

Ikke negativt , men manglet en omtale slik Illu,,, har gjort , godt forklart så alle forstår. Dette kommer av at noen er mer proffe en andre og leser mye slikt stoff med bare vanskelige forskerord og fremføring. Det er sikkert mange som ikke har leste seg så mye opp på terminologien som brukes, ttt.
Jakal
23.02.2021 kl 18:48 7531

Nå gikk jo kursen opp med inntil 10 % i morges, grunnet siste oppdatering. Fallet utover dagen kan skyldes en økende skepsis til small-cap aksjer uten inntjening, dvs at negativ blest omkring hypede ESG-aksjer har forårsaket en liten negativ, sektoroverskridende bølge. Forøvrig er det et problem med alle forkortelsene innenfor biosektoren, for uinnvidde er det vanskelig å forstå informasjon og meldinger. Eksempelvis kan gjerne norsk terminologi brukes i informasjon til det norske marked, så som føflekk-kreft, brysthinne- og bukhinnekreft,
Biosektoren er utfordrende nok i seg selv, og de engelske forkortelsene øker kompetansekravet til menigmann som vurderer investering i TRVX. Alle er ikke kreftleger.

Selg på positive nyheter for en emisjon lurker, sist var den vel på 8,5, før det 8,7-8,8?
Neste er vel 8,2?

Tror ikke det blir emisjon og den blir iallefall ikke med den rabatten nå når de egentlig ikke må hente penger. Det er nok enklere å ikke forholde seg til en aksje enn å sitte på forum og spå dårlig nytt i et selskap som leverer gode resultater.
Volga
23.02.2021 kl 21:04 7263

Selskapet hentet jo inn MNOK75 i oktober og er sånn sett finansiert godt inn i 2022. Regnskapet er rimelig oversiktlig i så måte, samt at dette også understøttes av analytikere. Hvorfor skulle det komme en emisjon igjen nå? At TRVX må emittere i takt med utviklingen burde ikke overraske i denne type utviklingscase, eller? Emisjonen sist ble satt midt i oktoberdip'en noe som vel ikke hjalp på selve emisjonskursen, men hentet seg jo raskt tilbake. Utvanningen var vel helt grei den også.

Dagens nyhet var god, men sentimentet er i mot som det kommenteres over. Fortsetter nyhetsstrømmen i samme retning skal denne solid opp.
nw2011
23.02.2021 kl 22:53 7079

Hva tenker aborum om de siste nyheter og kurs utvikling .
Det har vært stille fra deg lenge . Er du fortsatt optimist ?

Tipper en del BP var opptatt av videre utvikling i meso-studien, nå har vi resultatet og den kan aldri bli mindre enn 20.2 mnd. langt over forventninger. Tilbudet fra Merck var spons av CPI men vi må huske at tilbudet kom etter 12 mnd. mOS data i juni 2020. Nå har vi en mOS på 20.2 mnd. og i tillegg FT (fast track), TRVX er ikke bundet til Merck og kan velge fritt blant andre CPI produsenter, alle kort er igjen på bordet, TRVX trenger ingen partner for å ta denne over til en registrerings studie. En CPI selv om den er gratis kompliserer studiet og gjør sluttproduktet dyrere og mindre attraktivt, hadde TRVX bekreftet på CMD at de gikk videre med Merck på bare spons ville dette gitt negative signaler. Alle er klar over at videre studier krever finansiering, men nå er vi frikoblet BP og alternativene er flere, men selvfølgelig er det hyggelig med BP på lag så lenge partnerskapet reflekterer verdiene oppnådd og betalt av TRVX.

quattro
24.02.2021 kl 11:11 6697

illuminati,
fint innlegg, men
selv føler jeg at CPI'n til Merck (Keytruda) har gitt flotte resultater - men samtidig blir vi bundet opp til Merck som kan 'overkjøre' lille Trvx akkurat som de vil - hvordan kan du si at vi står fritt til å velge andre CPI'er uten å begynne forfra igjen - CPI'ene er jo forskjellige og det kan vel også påvirke effekten av Oncos i både mer positiv og negativ retning ..... er redd vi er prisgitt Merck og hva de gjør
som andre syntes jeg ledelsen i Trvx på CMD var uklare vedrørende videre finansiering og Sougs kommentar at vi ikke kan gi bort Oncos nærmest gratis forteller meg at samtaler har vært på bordet men at Trvx blir skviset - la oss anta at Merck gir 15kr pr aksje - det vil Soug aldri godta, men blir stilt sjakk-matt med 'kun' CPI bidrag i registeringsstudie på melanom og meso - slik situasjonen for Trvx er nå, hvordan i helve*et skal Soug å co. hente 2-300 mill - hadde de klart en Nano med 200% oppgang og emi på 100% av siste normal prising hadde de hatt litt håp - men med opplegg som siste emi'er og uten hjelp fra meglerstanden ligger vi i døden's posisjon - virkelig synd for at slikt flott potensiale
Redigert 24.02.2021 kl 11:12 Du må logge inn for å svare
Fow
24.02.2021 kl 11:19 6691

Spennende diskusjoner!

Siden ingen studier er igangsatt og det studiet vi har vært igjennom er Oncos + chemo, FT er også gitt for Oncos etter mOS data 18,2 mnd. Det er sannsynlig at vi vil forbedre mOS ved å kombinere Oncos + chemo + CPI, hvor mye vites ikke. Det vi vet er at behandlingen blir vesentlig mye dyrere for helsevesenet. Å invitere en CPI med i studien uten noe mer enn gratis CPI er som ØS sier gratis «free ride», mest sannsynlig vil det fordyre studiekostnadene per/pasient og en ekstra kostnad TRVX må betale. Dette er TRVX sin studie og om noen ønsker å være med må de løse billet, BP har ikke noe TRVX trenger annet enn penger og det kan komme fra flere kilder. I melanom har vi kombinert med Keytruda, men det er ikke noe i veien for at registrerings-studien fortsetter med en annen PD-L1 hemmer, det gir TRVX gode forhandlingskort i begge studier.
focuss
24.02.2021 kl 12:15 6586

Dersom Merck ikke vil delta med Keytruda så kan vel TRVX kjøre alene bare med Oncos +Chemo. De så vel konkurransedyktige resultater med den kombinasjonen. Merck kan faktisk se Oncos som en trussel og burde rett og slett kjøpe selskapet eller Oncos. "The survival data also
holds up well to the recently FDA-approved ipilimumab and nivolumab combination,"
Redigert 24.02.2021 kl 12:19 Du må logge inn for å svare

Merck har definitivt interesser i oncos-102.

Bare les omtalen av oncos-102:"The response rate of this therapy and its effect on non-injected lesions may be considered class-leading for the treatment of this patient population."

Kilde:https://www.targetedonc.com/view/oncos-102-plus-pembrolizumab-induces-impressive-responses-in-anti-pd1-refractory-melanoma

Selskapet virker lavt priset!

Vi fokuserer ensidig på Merck, Merck er ikke alene om å produsere en PD-L1 hemmer. Vanligvis er det BP som sitter i førersetet nå er det snudd på hodet, i tillegg har vi melanoma studiet. TRVX trenger ikke forhaste seg, Oncos har bevist så det holder, det er BP som trenger Oncos ikke motsatt.
focuss
24.02.2021 kl 13:17 6545

Joda, så bare noen argumenterte med at om de ikke valgte Keytuda så måtte de tilbake til start. Nå har TRVX sin strategi vært å utvikle Oncos tilstrekkelig langt til at de har et produkt BP vil kjøpe. Synes vi burde være der nå.

Der er vi helt sikkert allerede, men det er ingenting i nuet som krever at de skal gi noen en stor rabatt, selv om kanskje BP spekulerer i at vi sitter på en slunken kasse. Jeg tror forøvrig at TRVX er godt kjent med situasjonen og verdiene de forvalter.
kaunis
24.02.2021 kl 21:26 6100

Får vi 24mnd kan det bli vanskelig for noen av BP å sitte stille. Mulig de sitter med handa på rødknappen og bare venter på dette, når 24mnd er nådd trykker de på knappen og alle stoler snur seg mot TRVX. Da er det om at styret velger riktig kandidat, og gå videre med.
Lollert
26.02.2021 kl 07:53 5535

Sjeldent man ser en slik avstand mellom pris og fakta - dette er ekstremt rabatterte aksjer.
Jeg har kjøpt så det holder.

I motsetning til mye annet innen biotech er det harde fakta som sier at Oncos102 blir ny SOC i Meso.

Ny SOC!

I MESO

Og mcap TRVX < 1mrd NOK

LOL
Lollert
26.02.2021 kl 07:55 5527

BTW

BP-partner Merck kjøpte et annet selskap i går for 15 MRD NOK
https://www.merck.com/news/merck-to-acquire-pandion-therapeutics/

Det er 15 x TRVX

TRVX burde være verdt mer.
Jakal
26.02.2021 kl 08:38 5434

Ikke vanskelig å være enig med deg, Lollert. Selv har jeg nå ca halvparten av min aksjeportefølje i Trvx, langt mere enn jeg normalt er komfortabel med. Men det er et merkelig misforhold mellom løpende forskningsresultater og aksjekursen, mye skal gå galt finansielt for at dette gapet ikke dekkes i løpet av noen måneder. Jeg er således ikke bekymret, men tar høyde for en risikofaktor: Et globalt kursfall. En renteøkning kan komme tidligere enn mange spår, og de sykliske oppgangstider er langt på overtid. På et eller annet tidspunkt i 2021 tror jeg det kommer en smell. Men først skal Trvx sikre en del av pensjonen min.
Sukiyaki
26.02.2021 kl 09:12 5392


Hvis TRVX er så attraktivt, hvorfor blir ikke selskapet kjøpt opp?
Eller er det bare på forumet TRVX er attraktivt som oppkjøpskandidat?
Jakal
26.02.2021 kl 09:48 5313

En logisk innvending det, Sukiyaki. Tunnelsyn på egne aksjer er ikke uvanlig. Det som ligger åpent tilgjengelig er TRVX sine forskningsresultater, de tror jeg taler for seg selv. Hva vi ikke VET er ledelsens strategi for fremtidig finansiering, siden biosektoren har et langt livsløp før kundeprodukter og det krever massive investeringer. Trvx hentet relativt lite (75 mill) i siste emisjon oktober 2020. Hvorfor? Potensialet er enormt, men risikoen større enn i mange andre aksjer. Ditt valg!
Fow
26.02.2021 kl 11:13 5225

Spennede selskap! Men, viktig å ikke forelske seg i et selskap også. Det er sannsynligvis noe som gjør at aksjen ligger på 9kr (og ikke 90 eller 120kr).
2ABrothers
26.02.2021 kl 11:35 5192

Ja, mulig det . Men selv 10x på targo så sier eg bare « kom med penga»
DoReMi
26.02.2021 kl 11:52 5162

Dnb fastholder target på kr 17.

Ja, kursen reflekteres dessverre av emisjonsspøkelset - får de en forutsigbar finansiering vil denne prises som fortjent.
kaunis
26.02.2021 kl 13:07 5066

Det hjelper jo lite at ting går mot noe stort i nær fremtid når noen selger i TRVX bare børsen faller litt . Dette er egentlig tragisk, hvordan er det mulig å ikke forstå, at farma, gjelder kun å få et produkt godkjent som et legemiddel, en SOC, som da er godkjent som det første legemiddelet som skal brukes til den sykdommen det har fått denne godkjennelsen til/på. Inntjeningen til selskapet på sitt produkt, påvirkes ikke av kursene på OSE selv om alle andre aksjer faller omså til null. Det som gjelder, er hva prisen på legemiddelet er/ forventes å kunne oppnå i markedet, så lenge middelet er det som er foretrukket. Det er ikke Kursen på OSE som påvirker fortjenesten til selskapet, det er overskuddet av legemidler som avgjør det. Forhold som vil kunne endre på dette, er vanskelig å se, utenom at det kan komme et nytt produkt som får en slik SOC. Om så skjer så vil ikke kursen på OSE røre seg en millimeter, men kursen på Selskapet vil røre seg mye, og faller på børsen uten at noen andre selskaper vil falle av den grunn. Derfor er det ikke hva som skjer på OSE hver dag, en skal bruke tiden til, men hva som skjer i selskapet, forstå mekanismene på en børs og kjenne selskapet godt og forstå potensialet til inntjening i fremtiden og hva /hvor er selskapets marked. IKKE SELG, BARE FOR DE OSE FALLER:
quattro
26.02.2021 kl 14:56 5000

Legger merke til at RadiumPodcast ikke har noe intervju med Ø.Soug et co. etter CMD ........... litt merkelig da ledelsen markerte at nå var de viktige skritt videre ,
må tvile på at det er mangel på interesse - håper ikke det, spesielt etter Fast-track godkjennelse og nye gode Meso data 'best-in class', kan Trvx ha meddelt at 'vi venter litt' ?
Redigert 26.02.2021 kl 14:58 Du må logge inn for å svare