ZENA: Transformational production, development and exploration

LATO
ZENA 25.02.2021 kl 11:25 16239

Zenith Energy

Tunisia avtalene er forventet godkjent innen uker.
Dette vet vi. Zenith blir eier av 45% av Sidi El Kilani Concession (SLK) og Current production output, solely at natural flow, is approximately 550 bopd.
550 x 0,45 andel = 247,5 boe/d til Zena.
247,5 boe/d * 67 dollar fatet x 8,34 dollar = kr. 138.298 I daglig omsetting før omkostninger
Kr. 138.298 x 365 dager = kr. 50.478.788 årlig omsetting.


I siste intervju med AC snakket han om felt som kunne gi produksjon på 18-20000 boe/d.

https://youtu.be/ZvaZpwYF5I8

Si vi klarer kun 5000 boe/d x 67 dollar fatet x 8,34 = kr. 2.793.900 x 365 = 1 milliard og 19 millioner.

Nå må folk våkne og forstå at de ikke må selge på 13 øre!

Markedsverdi i dag kr. 135 millioner.

https://live.euronext.com/nb/product/equities/CA98936C1068-MERK


VI må heller ikke glemme:

The Tilapia licence is located in the Lower Congo Basin, the main reservoir and exploration targets are all pre-salt Lower Cretaceous age. Existing production is from the Pointe Indienne Fm (Tilapia sandstone R2).

Recent drilling activity in well TLP-103C drilling has confirmed the potential of the Mengo sandstones in the Tilapia licence, one of the most productive reservoirs in the onshore Congo Basin.

The exploration target, the Djeno sandstones (Hauterivian age), are an exploration target which has successfully been tested during recent drilling activities in well TLP-103C. This reservoir has recently emerged as a potentially prolific horizon in Congo with significant discoveries being made in the Nene-Banga and Litchendjili offshore fields. Wells drilled in these licences produced between 1,000 to 5,000 barrels of oil per day following fracking.

Redigert 25.02.2021 kl 11:34 Du må logge inn for å svare

Ja selge nå blir nesten meningsløst selv om det til tider er fristende....
Var på nippet til å redusere sist uke, men den meldingen om 15 mill friske kroner som vil sikre selskapet en betydelig stund fremover fjernet fristelsen...Så vil tiden vise om det var lurt eller komplett idiotisk..Men alt blir egentlig bare tørrprat både opp og ned her..Kun signerte avtaler vil få fart på kursen.

Jeg er helt enig med deg. Når en først har sittet med denne aksjen så lenge blir det feil å selge nå. Som Aqualight sier det, så er det i min «optikk» mye som tilsier at sannsynligheten for å lykkes er større enn den er for å mislykkes. Nettopp fordi en er så langt på overtid allerede ønsker jeg å bli med videre.

Zena sterk på en bra børsdag
flingaas
01.03.2021 kl 12:33 1932

Jeg forholder meg positiv så lenge AC er i Tunisia. Da kan alt skje - når som helst.
Han har dessuten uttalt forventninger om en aksjepris på 0,6-0,7 ila. året.
Oppsiden er såpass stor at jeg blir sittende.

kan dra ut i tid er et vidt begrep...Jeg vil heller si HAR dratt ut ekstremt i tid..det er snart 10 måneder siden første kjøp i tunisia ble meldt...

Jeg sier ikke at avtalen ikke blir underskrevet, jeg tror (selv) at det kan dra ut i tid. Og da har jeg gjort mitt valg. Nå står gevinsten og pengene i banken og jeg har ikke lagt mine penger (lenger) i hendene på noen Afrikanere. Vis avtalen først så kan vi snakke. Og en evnt. inngang igjen har jeg god tid til med denne salgsviljen.

Et stort problem med stabilitet i kursen er alle aksjene selskapet har til kun ører. Dette gjør at konfirmanter sitter på gutterommet og kjøper og selger.
Det som ZE burde gjort er en splitt på 1:10, eller 1:100, da blir det mindre aksjer og aksjen tilsvarende dyrere. Da kan vi få vekk alle disse konfirmantene.

Noen spåmenn her sier at kursen kommer opp i 0,20 etter denne avtalen, det kan godt skje det, men hva tror dere salgsviljen blir da
Redigert 01.03.2021 kl 12:12 Du må logge inn for å svare
kaunis
01.03.2021 kl 12:06 1850

Jeg tror kursen er rundt 0,13 som er 13øre 0,013 er 1,3øre og 0,0013 er 1,3 tusendels øre.

Mye av argumentasjonen din ligner på den skeptikerne hadde da kursen lå på rundt 4 øre, bortsett fra at en da spådde 1 øre og at kursen aldri ville komme opp igjen i 10 øre. Antall aksjer er vel fremdeles uendret? Så er det vel også et spørsmål her om de grunnet den økonomiske situasjonen i landet har så mange andre reelle valg enn å fullføre løpet med Zenith. Det er vel heller ikke uten grunn at de kjørte helt til Italia med bil.

Problemet med å gjøre dealer i slike land som Afrika er at det er umulig å vite utfallet. I starten er det bare fryd å gammen, og feite glis, der kvite tenner lyser opp i flere hundre meters avstand, og de sier, No problem, no problem (Hørt den før eller?). Men så snart et prosjekt begynner å skal formalisere seg og en avtale/dokument skal signeres, ja da starter problemene. Da er det plutselig ingen som vil underskrive fordi ingen vil stå til ansvar og dokumentet bare flyter rundt på alle kontorer til underskriving. I mens så faller ZE på børsen, og markedet begynner å miste tiltro til AC, så det er ingen tvil om at han har en jobb å gjøre, men det er dessverre ikke bare opp til AC. Dette er Afrika og der rir dei ikke første dagen dem saler opp hesten for å si det slik. Drar dette langt ut i tid så er vi tilbake på 5-6 ører, så kan heller tenke på å kjøpe meg inn igjen da, men det forutsetter om avtaler er i boks. Tror i alle fall at en har god tid til å sitte utenfor og vente, det er tross alt over 1 mrd. aksjer i dette selskapet med en salgsvilje som overgår det meste.

Jeg har en god følelse for mars måned kan bli veldig bra for alle aksjeeiere i Zenith :)) Men alle tar sine egne valg!

Det var det fristende å gjøre da kursen lå på rundt 4 øre også. Jeg selv anser risikoen som større ved å stå utenfor fordi jeg er så godtroende at jeg forventer at det snart må skje noe. Når/dersom signeringer først kommer går det forhåpentligvis like raskt som fra 4-20 øre. Da er vi oppe på den kursen AC selv har gitt uttrykk for er fornuftig å forvente nå.

lykke til.du kan ha veldig rett i det....men det samme tenkte vi rett før jul...

Dette kommer til å dra ut i fryktelig lang tid, så her tar jeg gevinsten min og kommer meg ut.

Stemmer det at kursene på LSE og OSE reagerer motsatt ved at den ene går opp når den andre går ned og motsatt?
flingaas
01.03.2021 kl 11:02 1839

Volumet er allerede 4M. Ikke voldsomt mye, men bedre enn den kjedsommeligheten vi bedrev sist uke. Kursen er fortsatt stabil rundt 0,13, så det er bare å sette seg godt til rette å vente på at AC lander avtalene sine.

EDIT: 0,13
Redigert 01.03.2021 kl 12:08 Du må logge inn for å svare

Heisan alle sammen!

Bare å ta seg en kaffekopp eller annet mens vi venter! TTT i de forskjellige landene rundt omkring i Afrika. Bare å smøre seg med tålmodighet og husk det at tålmodighet er en dyd! Ha ellers en fin fin dag på børsen alle sammen!

gravemaskinen skrev dødt som graven...
Er dritlei alle idiotene som aldri kan ligge unna salgsknappen...ikke en gang på 0,033.

Lastet opp mer Zena. Håper på veldig god melding og det kan komme veldig snart. Denne går opp til 0.25. Snart kommer raketten.
Aldara
01.03.2021 kl 10:29 1925

I kursutviklingen er det ingen positivitet eller entusiasme å spore...Eller hva mener dere haussere..?
Mvh 1.4 mill

Kan snart stille klokken etter zena kursen...opp fra morgen....ned 4-6% midt i dagen for så å stige opp mot slutten av dagen...

Vi må vel anta at AC sist uke forhandlet og fikk gjennom en del papirer ift Tunisia lisensene...gitt at det da gikk som planlagt så skal vel disse signeres osv før publisering...tiden går, så det får bare ta den tid det trenger..men forrige ukes finansiering på 15 mill og Tunisia vil uansett deriske selskapet en god del.
Noryng
01.03.2021 kl 08:38 2188

Verdien av Credit Line Agreemen vedrørende Cashflow burde reflektert kursen i positiv forstand.
Noe det ikke gjorde, men det gjør nok at Zenith har gjennomføringsevne til å få på plass flere lisenser, samt komme igang med er bore program.
Jeg tror neste meddelelse til markedet blir noe om samarbeidet!

Kjøper selv om den dropper under et visst nivå, nå sitter jeg helt stille i båten til det kommer noe av betydning.

Har ikke solgt en eneste ZENA aksje siden 2020, skal heller ikke selge før det evt kommer olje opp av bakken. Tunisia er så ufattelig viktig for oss, #CASHFLOW.
Aldara
01.03.2021 kl 08:11 2315

Spot on shark!
Det er nettopp disse jeg ønsker skulle tone ned noe! Men smøreklubben G R E I fortsetter og durer frem i samme tempo..

Tror folk er litt vell utolmodig, om en ser på historikken på dette forumet så er det x-antall poster om "idag smeller det","neste uke KOMMER DET melding" bla bla bla.. Blir tullete, ingen som vet, eneste vi vet er at det mest sannsynelig kommer noe de kommende ukene.

En del hodeløse haussere som ødelegger rykte til aksjen.
LATO
01.03.2021 kl 07:25 2461

Er det denne uka vi endelig skal få news om 2x stempel i Tunisia?
Redigert 01.03.2021 kl 09:52 Du må logge inn for å svare

Rødvinen kom i hvert fall på bordet :)) Husk vi er en dag nærmere en melding Gullit! Skal bli skinnsykt deilig når meldingene kommer!!! Nå blir det fest med god musikk så alle få ha en aldeles fortreffelig helg alle sammen!!!

Jeg få plinge hver gang noen skriver på en eller annen Zena tråd :)) ellers blir en bare tørst av at det går litt trådt i kursendringen! Kanskje sette på EM-finalen fra 1992!
Redigert 26.02.2021 kl 12:24 Du må logge inn for å svare

Welcome to Afrika, tenker AC skal få litt å stri med her.

Nå få noen andre jafse litt er lasta til langt over masta nå :))))