Nel - Komedie på Børsen - Manipulator i media bidrar til frykt

Slettet bruker
NEL 11.10.2018 kl 11:45 2133

Har selv et urealisert tap på Nel pr dags dato. Ingen Shorter eller Kartell får de aksjene på billig salg. Jeg takker ikke og bukker ikke for at de skaper panikk, at de burde vært buret inn for markeds maniulasjon med STORE OVERSKRIFTER OM DOMMEDAGEN OVERSKRIFTER er jo bare en ting man BØR FORVENTE . ?

Det man IKKE skal le av er at mange småaksjonærer, og små sparere blir påvirket å selge på bunn og taper MANGE unødvendige kroner på dette sinsyke råttene spillet som foregår. Bruk dette råttene spille til å snitte ned i gode aksjer . eller sitt still og selg ikke med tap. For hver kr du taper så beriker du en drittsekk. det må være din katalysator for å berike deg selv og ikke andre

Til markeds og media manipulatorer. SKAM DEG.
Redigert 11.10.2018 kl 11:50 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
11.10.2018 kl 11:54 1978

Børshaien,
Første gangen du er med på dette?
Virker slik på meg. På dager som dette er det viktig å puste med magen og slappe helt av.
Nel er en av aksjene som har gått mest den senere tiden og faller naturlig nok mye ved slik støy vi ser i markedene idag.
Sitter selv i PHO og får nå en trøkk i trynet, hva så?
Dersom en tror på selskapet(ene) som en er eksponert i, så vet en at de kommer tilbake igjen. Det er psykologien som herjer og den starter nesten uten unntak i USA som den gjorde igår.
Til din info så bedrer futtene seg nå og det ser betydelig lysere ut enn for bare en halvtime siden, men det kan enda bli værre igjen selvsagt.
Men, det meste som faller ned kommer tilbake igjen.
Og, ja, er enig i at det er trist for alle som blir grepet av panikken og selger unna, men det er det en lærer av.
Har selv lært av slike panikksalg tilbake i tid, de er det slutt på nå, da de panikksalgene er noe av det dummeste jeg har gjort, det har vist seg i etterkant.
Lykke til.
JeanPaul
11.10.2018 kl 12:13 1862

Trådstarter er trolig fersking og umoden. Bare å se på alle innleggene hens i dag.......
Redigert 11.10.2018 kl 12:14 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
11.10.2018 kl 12:16 1812

Ja du. Dere to må vel være som de fleste på børsen. SHHH ikke si noe.

Hvis dere mener at store overskrifter i media ikke påvirker så må dere være en del av gjengen ....
Tar det hele med ro. Men måten analytikere og media kaster seg på bølgen og kommer med dommedags overskrifter etc må ha en agenda . ..
Redigert 11.10.2018 kl 12:31 Du må logge inn for å svare
breiflabb
11.10.2018 kl 12:26 1740

De som tror på stora rubriker i media och inte gör sin egen läxa åker dit!
Alla är nybörjare vid starten av aktiesparande och tron på snabba pengar lämnar man inte i första taget.
Hellre snabba cash än långsamt sparande i utbytteaktier gäller för många nybörjare.
Lär dig nyckeltalen i bokslut och Q-rapporter och cash flow, både positivt och negativt så undviker man många fallgropar.
Finanstilsynet sköter aktörernas agerande även om det ofta inte tycks så. Mycket skall till innan myndigheten griper in
i felaktig shortning. Då är det vanligare med otillbörlig kurspåverkan genom handel på andra sätt än shortning (blankning).
Slettet bruker
11.10.2018 kl 12:40 1638

Børshaien - det er aldri hyggelig på slike dager å se at kursen faller mye, og en bør fortløpende gjøres sine vurderinger i forhold inngang/utgang (viktig å holde hodet kaldt!). Men jeg er enig med Elvo i det han skriver, at det er mye psykologi som spiller inn i aksjemarkedet - og artikler/ev. innsidesalg er en del av "spillet" som vil kunne ha betydning for kursutviklingen (særlig i det korte bildet) - samtidig er min oppfatning at det på sikt uansett vil være det fundamentale i selskapet/markedet som vil være avgjørende, og jeg mener at en i alle fall bør stille seg spørsmålet om bakgrunnen for det brede børsfallet (frykt for økte rentekostnader og dermed lavere inntjening) skal tilsi at NEL (som er gjeldfri) faller nesten mest på OSE? Husk en har aldri garanti for hvilken vei kursen vil gå - og det er alltid risiko forbundet med aksjeinvestering.

Ønsker deg og alle andre lykke til videre:)
Redigert 11.10.2018 kl 12:41 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
11.10.2018 kl 12:48 1574

Short sellers; money today, nothing tomorrow ! Probably for years again ! No money no funny....
Slettet bruker
11.10.2018 kl 13:21 1419

The people do not have money and short sellers has to understand that ! We can see it in the stock market in the orderbook how is moving up and down buy the same people or with the use of manipulators robots ! You can see i Finn.no when search for house for sale how is increasing more and more people struggling to sell their house although nobody want to accept this reality... I through people was more conscientious with the economy of this country, short sells same as manipulation it doesn't help in the future ! I have seen this over and over again and short sellers going to bankrupt due you can not make money if you harm the entire market ! I told you many time we are getting alone, every time we are less and less investors tired to feeding those short sellers ! If the objective is to destroy the entire Norwegian Economy then go ahead and all off us become short sellers and see what happen..... The economy in here is in a delicate silk thread if you break it, everybody will fold down including you.... I'm not sell anything and put all my shares in standby but I will not buy as well until the market back to be serious ....