Innsiderne og ansatte laster opp for millioner


I forbindelse med emisjonen har primærinnsiderne og ansatte lastet opp aksjer for nærmere 10 millioner til kurs kr 55 - se børsmeldinger de siste dagene - dette til tross for at kursen (som vanlig ifm emisjoner) har falt ned til emisjonskursen. Vi venter også flere nyheter i mars/april, bl.a. oppstart av inhalasjonsstudiet på mennesker (SIS).

Heldigvis er vi straks ferdig med rep emi (tegningsperioden utløper på onsdag) og kan igjen fokusere på triggerne som kommer - og jeg er sikker på, i likhet med primærinnsiderne og de ansatte, at Softox har en bra fremtid og at vi vil få en positiv kursutvikling.
bj111
26.02.2021 kl 10:24 3396

Den har da ikke vært nede på 55 kroner så den har uvanlig nok ikke falt ned til emisjonskursen. Det er sterkt.

Vanvittig sterkt å kun falle til 56 kroner, mens børsen var ned 2%. Helt utrolig :D

Kursen har faktisk vært nede på kr 55 (ikke i dag). Er sikker på at når emisjonen er ferdig, og en har fått avklart om en får overtegnet, vil se en stigning i kursen.
bj111
26.02.2021 kl 10:38 3320

Ok da må den så vidt ha rørt 55 kr for ser ikke det på Nordnet når jeg gr tilbake. Laveste jeg finner er 56 i dag og før det 56,50. Men stoler på deg så har ingen grunn til å bestride det. Uansett var det neppe mange aksjer å få kjøpt da og kursen har stort sett vært over hvilket er sterkt og ikke det vanligste når det kommer til farma emisjoner på Oslo børs.

Har du lært deg hvordan det fungerer med emivakum nå😁?

Riktig - den rørte så vidt kr 55, veldig få aksjer som ble handlet til den kurs. Er for såvidt enig i at det er sterkt at aksjen har holdt seg over emi kurs (og at det ikke er vanlig) - og jeg regner med at flere av eksisterende aksjonærer avventer kjøp til en vet om en får overtegnet i rep emi. Samtidig skjønner jeg ikke, når en ser at primærinnsidere og ansatte faktisk kjøper aksjer for kr 10 mill til disse kurser (og Almås øker sin andel) og en venter flere triggere i mars/april, at flere benytter muligheten til å kjøpe til disse kurser.
Icaria
26.02.2021 kl 14:23 3102

Det er i hovedsak en som systematisk kjører aksjen ned. Dette har foregått over tid.
bj111
26.02.2021 kl 16:10 3014

Hva skyldes oppgangen?

En som skjønte at vi på mandag er i mars (og at rep emi er straks ferdig) - samt at det er kanskje et lite kjøpsignal at primærinnsiderne og de ansatte har har skaffet seg en haug av aksjer...
bj111
26.02.2021 kl 16:30 2909

Det skjønner du at er en tynn grunn. En som ville inn i Softox trengte ikke plutselig kjøre kursen opp med kr 10.
Selskapet har vel lekket noe til noen som gjør det verd å betale langt mer enn hva markedet krever, får se om det kommer en melding. Gjør det ikke det så må jo vedkommende ha vært helt blåst eller trykket inn feil kurs. Ikke fordi selskapet ikke er verd 65 kroner men markedet var villige til å selge til lavere pris på det tidspunkt orderen ble satt.

Hvordan skal en, når en ser omsetningen i Softox, ellers få aksjer til 2-3 mill i løpet av kort tid?

Jeg håper og tror at det ikke er lekket ut noen informasjon - og tror det faktisk er så enkelt at noen har ventet i det lengste med å kjøpe seg inn før vi kommer til mars, og ønsker å komme inn før nyhetene kommer. Tenk at kursen nå rent faktisk har havnet ned mot emi kurs (som, helt merkelig, er den klare hovedregelen ved emisjoner i biotek) - og vi har hatt flere børsmeldinger om innsidekjøp og at de ansatte har valgt å bla opp 10 mill for aksjer til disse kurser. Det er knapt noen på topp 50 som selger - og med dagens omsetning er det umulig å kjøpe aksjer for kr 3 mill i markedet uten at kursen stiger relativt mye i løpet av kort tid. Skjønner ikke at dette har skjedd tidligere denne uken...

Jeg tror ikke det er tastefeil - vi opplevde flere større kjøpsposter de siste 30 minutter
Redigert 26.02.2021 kl 16:47 Du må logge inn for å svare

Både og. Nå var det ikke bare en ordre, men flere ordre. Samtidig har nok mange sittet på gjerde og når en kjøpte en større post kastet flere seg på. Det har vært veldig lav omsetning på 56-58. Ville noen kjøpe mere enn 2000 aksjer måtte kursen opp. Her kjøpte flere 5-6k så da vil man ikke få napp på 57kr. Så dermed trengte han å opp i kurs for å få ønsket beholdning.
bj111
26.02.2021 kl 16:48 2805

Det kan jo hende for på et tidspunkt blir jo en aksje som en trykkoker. Men alikevel tør jeg påstå at vedkommende kunne fått de billigere ved å fordele oppgangen han sørget for over litt tid. Vi får se hva som skjer. Artig var det men kan ikke si jeg har sett noe slikt før, bruker å finne forklaring på newsweb når en aksje hopper så fort.

Vanligvis pleier det bli slik når emivakum er ferdig i potensielle gullgruver👍
bj111
26.02.2021 kl 17:01 2723

Ok, det er altså det jeg må vente på i Nano også da. Det var en interessant betraktning......takker:-)

Da kan vi påregne ferdigstillelse av siste fasen i SWIS 2 studiene allerede i mai - bør derfor være realistisk at sårskyll produktet i slutten av 2021. Dette kommer i tillegg til bl.a. oppstart av SIS i mars, EU godkjenning i april, HINAS anbud, snart dekning fra SP1 mv. Skjønner dere nå hvorfor innsiderne og ansatte tegner seg for masse aksjer?

Rep emi i Nano kommer til å holde kursen nede rundt emi kurs frem til slutten av mars/april.

Det er mulig - samtidig viser handelen den siste timen at det er veldig få aksjer til salgs, og at vi har noen som tydeligvis fikk hastverk før helgen. Få aksjer i omløp, ingen på topp 50 som heller ønsket å selge når kursen var over kr 100, store innsiderkjøp, flere nyheter i nær fremtid og dekning av SP1 kan virkelig sette fyr på kursen. Jeg er sikker på at vi i 2021 får ny ATH!
Grylls
26.02.2021 kl 23:46 2076

Går fort når noen med litt størrelse vil inn, men vi får se. Kan fort hende kursen kryper ned igjen til uka med rep-emi-aksjer som kommer inn i markedet, for det kan bli raske 10% for mange på dem.
bj111
27.02.2021 kl 00:41 1978

Ja det er meget mulig for emi er en skikkelig bremsekloss på kursen til et selskap. Blir spennende å se hvor mye emisjonen her i Softox har holdt kursen nede. Det finner vi først ut noen dager etter at Emi aksjene har kommet i handel tror jeg. Da kan det gå fort.
Kjøpte etter at emi ble lansert i Softox, i nano kjøpte jeg før den kom under emi kurs. Begge selskapene kan bli eksplosive og om man må vente en måned eller to før det blir no morro gjør ikke så mye. Men rep emi skulle jeg helst sett selskapene droppe tross at jeg har tjent på det ved flere anledninger. Det hemmer handel og kurs alt for mye.
StevenG
27.02.2021 kl 15:03 1608

Blir en spennende uke som kommer... Er inne igjen i softox etter 3måneder ute, deilig å være inne igjen i selskapet jeg satt i mange måneder ifjor. I oppgang og nedgang 😁. La reisen begynne :)

Kjøperne står i kø, ja alle de som ikke fikk overtegnet. Hvorfor selge seg så billig ?

Intet å si på interessen, forundrer meg at noen nå selger seg så billig.

"SoftOx Solutions AS: Final result of Subsequent Offering

Reference is made to the stock exchange announcement from SoftOx Solutions AS (the “Company”) on 3 March 2021 regarding the preliminary results of the Company’s Subsequent Offering.

The final results confirms the preliminary results reported yesterday. As a result, the Company has received valid subscriptions for in total 971,404 Offer Shares. Hence, the maximum number offered in the Subsequent Offering (181,818 offer shares) will be issued"

https://newsweb.oslobors.no/message/526811