xray292
11.04.2021 kl 23:29 4627

MorganKane, du nevner 42,5kr 11 mai. Antar dette er ifm Q1 der REC legger ut gode nyheter. Hvilke spesifikke nyheter tror du blir levert? Er det dato på gjenåpning av REC du sikter til?

La oss bare si at jeg er rimelig sikker på at det kommer flere positive nyheter før 11 mai. Både fra REC og Group14, samt andre relevante aktører. Både innen batterier og solar. Og på selve 11 mai vil selve resultatet være svært bra og guidingen ennå bedre. Ikke bare for Butte, men også Yulin vil være på rett spor. Og ML.

Legg merke til at REC skriver "the near term". Vanskelig å si nøyaktig hvor nær, men ting skjer raskt nå.

xray292
12.04.2021 kl 00:25 4321

Jeg støtter dine antagelser. Men når REC nevner "the near term", så forbinder jeg det med det politiske aspektet der Biden sine insentiver trer i kraft.

Enig,

Men REC hadde ikke skrevet dette hvis det ikke faktisk hadde en reell betydning for dem. For å si det enkelt, jeg tror avtaler er rett rundt hjørnet og det avventes de siste intensivene fra Biden.

Edit: se på LG og SK. Her kom det til enighet pga politisk press både fra Biden og Sør Koreansk ledelse. Intensiver om du vil. Poenget er at tydelige politiske føringer og Intensiver fører til reelle endringer i markedet. Som igjen vil øke (den globale) etterspørsel etter bestemte produkter. I dette tilfellet polysil med lavt karbonavtrykk. Og ikke minst amerikansk.
Redigert 12.04.2021 kl 08:46 Du må logge inn for å svare

Hva kursen vil være 11. mai, får vi vite 11. mai, men at det vil skje mye på kammerset i REC i tiden fremover, er helt sikkert.
Så snart ny eier av nabotomten er avklart, så vet vi mye mer (om det da ikke allerede er kommet børsmelding før avklaring). For å si det sånn; er det en plog-fabrikk som starter opp på nabotomten, så vil nok kursen til REC går i dass, men er det G14 eller Sila, så kan MorganKane, fort få rett i sine antagelser:)

Det skjer også mye i India i disse dager. De vil også skape sin egen produksjonslinje, og her kan det fort bli inngått lisensavtale og JV med REC:

https://www.pv-tech.org/indian-psus-asked-to-establish-domestic-solar-polysilicon-facilities-reports/

Blir spennende tider vi går i møte.

Du har nok rett i at kursen vil påvirkes negativt om det er en plogfabrikk som åpner på nabotomten... Samtidig som det har blitt en altfor stor fokus på denne tomta sett opp mot verdien av ML

Men tviler ikke - en haug småaksjonærer lemper garantert ut aksjer, vel hjulpet på veien av av sleske stop-loss stunt dersom så skjer
Vilter
12.04.2021 kl 15:13 2738

Jeg setter 70% på at der er Group 14, 25 % på Sila og 5% på RECsi selv.

Prisen på RECsi er merkelig. 6 milliarder.
Det smeller når RECsi bekrefter oppstart😂

Fra et patent til Group14:

"“A Critical Size of Silicon Nano-Anodes for Lithium Rechargeable Batteries,” Angewandte Chemie, Vol 49, Iss 12, pp 2146-2149, 2010, Kim et al.) describes for well-dispersed silicon nanocrystals that an approximate size of 10 nm showed higher capacity retention compared to 5 nm or 20 nm sizes”

De henviser her til partikler med homogen størrelse på 10nm, finnes det noen annen teknologi med annen innsatsfaktor enn Silan som er istand til å lage denne typen partikler?

https://www.freepatentsonline.com/y2020/0020935.html

piha
15.04.2021 kl 09:52 2104

Anbefaler også denne for dem som vil lese seg opp på teknologien som Sila nano bygger på. Nokså lik teknologi som G14. Så likt at man kan begynne å lure.. men det er ikke først gang vitenskapen gjør nye oppdagelser på samme tid men på ulike steder :) Smått utrolig at silangass er utgangspunktet for det som blir neste generasjon EV-batterier, enda mer spektakulært er det at et norsk selskap plutselig vil stå sentralt i noe som kan bli tidenes industrieventyr:

https://www.researchgate.net/publication/42345651_Erratum_High-performance_lithium-ion_anodes_using_a_hierarchical_bottom-up_approach_Nature_Materials_2010_9_353-358

Taycen
15.04.2021 kl 17:31 1806

SILA TECHNOLOGIES spås en lysende fremtid og mange mener det kan være den neste "tech disruptor"

20. Sila Technologies could be the next tech disruptor
New developments in energy technology are something that has been ongoing for centuries. Each advance changes the world that we live in to some degree. Multiple industries are impacted by these changes and in a consumer-driven society with demands for bigger and better at a lower cost, new startups have a good shot if they offer the best solutions at the right price. Sila has worked out the economics and is claiming that the production of their new battery line will be cost-effective. Already valued at $1 billion this is a company that could become a winner for investors in the very near future.

https://moneyinc.com/sila-nanotechnologies/
Redigert 15.04.2021 kl 17:32 Du må logge inn for å svare

Undervurdert informasjon, og altfor mange øyne er på ML når det mest spennende om dagen helt klart er relatert til Butte...

Polysilisium prisen i spotmarkedet er opp over 11% det lover jo godt for REC🤩📈