Co2 Capsol - Carbon Capture på OTC til under 300mill


Nytt carbon capture selskap notert på OTC.
Redigert 29.04.2021 kl 11:38 Du må logge inn for å svare

https://www.nrk.no/urix/tina-saltvedt-kaller-fire-sjokk-pa-ti-dager-for-_et-vendepunkt-for-oljeindustrien_-1.15516444?fbclid=IwAR3ucML9sXLSa2-32s7NyT3byQSoZDolc3DJCUpWCW8jJVaSUTHDz3hq7x8

Blir bare mer og mer av dette. CO2 fangst vil bli nødvendig for olje og gass industrien fremover, samt for ganske mange andre industrier med høye utslipp. Olje aksjene går knapt nok lengre selv med den høye oljeprisen vi har nå. Når de får bukt med utslipp, kan de kanskje bli investeringsobjekter igjen for en større del investorer.

Mye spennende som skjer i segmentet og ikke minst i Capsol den seneste tid. Det jobbes knallhardt fra ledelsens side og henvendelsene til selskapet har økt kraftig både fra aksjonærer og selskaper som ønsker en form for samarbeid.

18 bedrifter har siden mai 2019 jobbet sammen i et mulighetsstudie, støttet av CLIMIT, for å danne grunnlag for å etablere karbonfangst, bærekraftig bruk og lagring i en industriklynge på Øra og regionalt. 18. juni inviterer partnerskapet til webinar - åpent for alle - der de vil presentere funn fra studiet, samt veien videre. Dette er viktige milepæler for dette samarbeidet som nylig har inngått samarbeid med Northern Lights.

Videre skal Statsminister Erna Solberg åpner den 11. Trondheim CCS-konferansen (TCCS-11) som skal finne sted 22. - 23. juni 2021. Den internasjonale konferansen om karbonfangst, transport og lagring (CCS) presenterer den nyeste vitenskapelige forskningen til et mangfoldig publikum som representerer industrien, beslutningstakere, akademia og studenter. For første gang er konferansen heldigital.

https://www.sintef.no/siste-nytt/2021/co2-handtering-trondheimskonferansen-arrangeres-digitalt-for-forste-gang/
https://www.borgco2.no/news

Dette er en av aksjene på børs som jeg anser med desidert størst potensialet på sikt. At selskapet trades rundt 9 kroner per aksje, gir en MCAP på underkant av 340 millioner kroner. Karbonfangst er fremtiden for selskaper med større utslipp, klimakvotene kommer til å bli så dyre at det tvinges frem inngåelse av avtaler om å installere fangstanlegg. Capsol sin teknologi er langt fremme i førersete og kommer til å komme ut av dette som en av flere vinnere. Vi har fått verifisert av Stockholm Exergi prosjektet som er ett av de største planlagte fangstprosjektene i verden at HPC teknologien levert gjennom Capsol sin EOP teknologi fungerer og blir den valgte teknologien. Dette gir Capsol en enorm verdi i fremtiden, dette prosjektet skal ferdigstilles innen 2025. Capsol har en teknologi som er langt betraktelig mer effektiv enn peers, rimeligere og miljøvennlig. Hvis man ser på kostnader er Capsol best i bransjen, med en CO2 Capture rate på 95%, har de også lavere kost. Sintef indikerer at carbon capture koster 39–55 €/ton. Her kan Capsol skilte med 25-30 €/ton

Som vi ser av linken under er både ACC og BCS vært en av de bedre investeringene på børs siden de gikk på børs. Nå skal ikke Capsol sammenlignes med BCS da de har ett produkt som bruker CO2 som fanges, men kan sammenligne Capsol med ACC.

https://finansavisen.no/nyheter/bors/2021/06/06/7682869/de-beste-og-verste-borsnoteringene
Redigert 07.06.2021 kl 01:21 Du må logge inn for å svare

Prises nå til ca 1/50 del av ACC. Når de kommer på børs skal nok denne store forskjellen utjevnes endel. Mye spennende som skjer i capsol fremover.
Highflow
08.06.2021 kl 21:46 1445

Handler nok i denne den dagen den går på børs for man ser som nå at den plutselig kan halvere seg fort, og kommer det en emisjon eller noe så vil kursen gå under 5 kr, blir bedre når den er på børs :)

Nettop derfor den ønskes notert. Men 5kr er likevel en særst god inngang uansett slik jeg ser det. Såpass mye som er i pipeline her og med det fokuset det er på miljø og carbonfangst, så bør denne lett forsvare en mcap på 2-3mrd når de går på børs og får meldt noen kontrakter.

Har fylt på mer denne uken, siste på 7kr i dag. Anser dette som gunstige nivåer og fylle på mer. Jeg tror vi får mer info fra selskapet angående notering i løpet av et par uker. Ref Mail fra styreleder son kan leses i FB gruppen. Videre skal Carbon fangst konferansen i regi av sintef gjennomføres om ca 2 uker og vi kan forvente svar fra Borg studien.
Poffern_
10.06.2021 kl 22:35 1134

De siste salgspostene på 7 tror jeg kommer til å bli plukket ganske kjapt.
Skal ikke se bort i fra at det kan komme en melding fra selskapet snart, har en god posisjon i Capsol og har et langsiktig perspektiv her.

Nå går vi over til noen spennende uker for Capsol og karbonfangst. De som har benyttet muligheten for å laste opp på denne dippen blir belønnet fremover. Fredly har ca 300k som skal ut så fortsatt noen muligheter for de som ikke er ferdiglastet. Selskapet har jobbet mye den seneste tiden og med nyansettelsene er de klare for å komme seg på børs. Tror det skal være mulig å få til innen august, vi får mer detaljer rundt dette snart.

Det er ett generelt veldig godt samarbeid mellom alle bedrifter som har en fot innenfor verdikjeden som skal opprettes. For Capsol sin del er de en teknologi bidragsyter. At Capsol ikke har fått den oppmerksomheten selskapet fortjener enda innen børs kommer med børsnoteringen på Growth som er ønskelig i nær fremtid. Masse spennende prosjekter i forskjellige segmenter som ser seg nødt til å få en fot innenfor Karbonfangst, det vil ta typisk 18-30 måneder for selskaper å implementerer Capsol som teknologi. Capsol er i flere spennende samtaler og her kan vi vente nyheter i nær fremtid.

Ser i dag at Capsol verdsettes til NOK 250 Mill og BCS verdsettes til nesten NOK 2 Mrd, det er nesten 8 ganger høyere.
Jeg at de ikke er helt sammenlignbare, men de har gått fra NOK 100 Mill til nesten NOK 2 Mrd på noen få måneder med noen MOU og LOI's.
Ser også i dag at Citigroup priser ACC til NOK 13,5 Mrd, hvor ACC har noen avtaler og MOU's.

Jeg håper ledelsen skjønner hvor bra det vil være for Capsol og gå fra NOTC til EuroNext Growth ASAP - de vil får mye mer oppmerksomhet og presse, som igjen vil hjelpe de med nye kunder og nye meglerhus som vil sette kursmål og løfte kursen fremover. En annen viktig ting med Growth er en mer stabil kurs hvor sånne som Arne Fredly ikke kan dumpe kursen med nesten 50%, og selvfølgelig lettere omsettelig og lavere kurtasje for aksjonærene.

Uten tvil, Capsol har en god ledelsen og erfarent styre. De ser disse poengene og vi er nok alle tjent med at de Capsol skal noteres på en bedre børs enn NOTC. De har gjort de ansettelsene som var nødvendig og holder nå på på med en jobb som gjør at det ikke blir veldig tidkrevende når bestemmelsen om at vi ønsker å søke om å bli tatt opp på Euronext Growth kommer.
Redigert 14.06.2021 kl 20:25 Du må logge inn for å svare

Spennende, da krysser jeg fingrene for at dette skjer i August/September

Når de melder at de skal noteres på Growth vil det bli fomo ut av en annen verden i capsol. Det blir neppe enkelt å få tak i aksjer da ettersom mcap på selskapet er ekstremt lav nå og få vil nok selge aksjene sine for en brøkdel av hva de kan få etter notering.