IDEX Biometri - Det neste beste i kryptovaluta

Mrgjerstad
IDEX 28.02.2021 kl 01:21 1065

https://www.idexbiometrics.com/biometrics-the-next-best-thing-in-cryptocurrency/

Velkommen til det første blogginnlegget i serien vår om Cryptocurrency . I dette første innlegget forklarer David Orme, SVP Sales and Marketing hos IDEX Biometrics det nest beste i Cryptocurrency.

Veksten og spredningen av kryptovaluta i det moderne samfunnet har eksplodert de siste årene, drevet av den ekstraordinære suksessen til bare noen få av de største valutaene som er tilgjengelige. Et av de viktigste punktene for å nøle for mange personer som ikke har kjøpt noen form for kryptovaluta, er at den ikke er allment akseptert mange steder og butikker som besøkes regelmessig. På grunn av måten kryptokurver er designet og brukt på, er personvern og sikkerhet grunnleggende prinsipper som ofte ikke er kompatible med måten mange fysiske butikker er i stand til å operere. Dette problemet kan enkelt løses med biometrisk sensorteknologi, for eksempel enheter og tjenester som tilbys av IDEX Biometrics.

Hvorfor biometri?
Biometriske sensorer er implementert i situasjoner der personvern og sikkerhet er viktige komponenter, for eksempel i fingeravtrykksskannende enheter for å åpne låste dører. Fingeravtrykk er unike for hver enkelt, så det gjør det langt vanskeligere for noen å anta identiteten din for å få tilgang til sikrede steder eller å stjele økonomiske eiendeler. På mange måter er ikke bruk av biometriske skannere og moduler for transaksjoner som involverer kryptokurver noe mer komplisert enn bruk av kredittkort, så det krever ingen ekstra tid for behandling. Med et enkelt trykk på en finger kan kunden få valuta overført fra hans eller hennes kryptovaluta-lommebok til etableringen uten komplikasjoner eller lange overføringsprosesser som kommer i veien.

Er det sikkert?
Ja, det er sikkert. Ved å bruke biometrisk skanningsteknologi fungerer omtrent som et debetkort for en standard bankkonto, men i stedet for å ha et kort knyttet til en bank, ville brukeren effektivt ha en av de sikreste former for individuell identifikasjon mulig knyttet til en usporbar og kryptert kryptovaluta-lommebok . På grunn av måten lommeboken normalt er beskyttet mot svindel og eksponering og det faktum at alle fingeravtrykk er unike, er sjansene for at noen andre får tilgang til kontoen din nesten ingen. Med den nyeste skanningsteknologien holdes transaksjonstidene så lave som mulig også.

Ettersom kryptokurver fortsetter å vokse raskt i popularitet, vil muligheten til å bruke valutalommebøker i lokale virksomheter være avgjørende for å opprettholde vekstraten og få bred aksept. Siden kryptokurver er designet for å være sikre og opprettholde privatliv, vil den åpenbare metoden for transaksjoner være i form av biometrisk sensorteknologi. Selv om ikke-biometriske kort kan brukes til dette formålet, er de ikke sikre nok til å garantere at lommeboken ikke kan infiltreres. Ved å koble en lommebok til et sett med fingeravtrykk, kan du være sikker på at du - og bare du - noen gang kan ha tilgang til kontoen din. I tillegg bruk av biometriske sensormoduleri tradisjonelle virksomheter gir ikke bare beskyttelse; det vil også gjøre transaksjoner ved hjelp av kryptokurver enda raskere enn vanlige alternativer, for eksempel debetkort eller kontanter, på grunn av det raske skannepotensialet til sensorene.
Redigert 28.02.2021 kl 05:44 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
28.02.2021 kl 09:39 775

Tech = Idex
Grønn =Magnora
Crypto = XRP Ripple
Fremtidens portefølje