RECSI Trading 2


Den gamle tråden var blitt litt lang.
RECSI faller på grønn børs.
Hva skjer?
Redigert 01.03.2021 kl 10:08 Du må logge inn for å svare
enurweb
05.03.2021 kl 11:12 6939

Jeg har nevnt det som min egen svakhet tidligere. Skulle så gjerne ha handlet på lavere nivåer selv men jeg bruker alltid opp kruttet for tidlig til tross for at jeg ikke kjøper alt på samme dagen. Frustrerende :)

Hvordan kan støtten holdes når det er liten kjøpsvilje og shortere jobber kursen ned?

16.80 er vel helt i bunn av kanalen idag i chartet til Sirbalo. Så vi får håpe på at vi slutter over.

https://www.tradingview.com/x/0rk8jhbl/

Og den rekylen kan vi vel se langt etter med dagens børsklima. Er vel rødt på alle grønne

Ikke umulig at topp 50 kjøper litt om den dupper heller

BØRS: DNB MARKETS VENTER 4 ENDRINGER I OBX-INDEKSEN (11:50)
close
BØRS: DNB MARKETS VENTER 4 ENDRINGER I OBX-INDEKSEN
Oslo (TDN Direkt): DNB Markets forventer at fire nye aksjer går inn i OBX-indeksen ved neste revekting.

Ifølge en analyse fra meglerhuset fredag er det ikke bare OSEBX/OSEFX-indeksene som revektes etter stenging 19. mars, men også OBX- og OSESX-indeksene.

For OBX-indeksen, som består at de 25 aksjene med høyeste omsetning siste 6 måneder før cut-off-datoen, venter DNB Markets at Adevinta, Aker Solutions, Nordic Semiconductor og Rec Silicon vil bli tillagt, mens BW LPG, BW Offshore, DNO og Frontline vil bli tatt ut.

Siden OBX-indeksen ekskluderer selskaper med begrenset short-tilgjengelighet er det ventet at Norwegian Air Shuttle og Kongsberg Automotive fortsetter å være utelukket, hvilket tillater Lerøy Seafood og TGS (henholsvis 26. og 27.-plass) til å beholde sine plasser i indeksen, ifølge analysen. Dette er imidlertid en mer kvalitativ enn kvantitativ faktor, og mer vanskelig å estimere, presiserer DNB Markets.

Meglerhuset presiserer også at de forventer begrensede påvirkninger som følge av endringene, da det er relativt få aksjefond som er "benchmarked" mot OBX-indeksen.

"Det er ikke mulig å beregne i hvilken skala påvirkningen av dette vil ha basert på offentlig data som er tilgjengelig, ettersom det avhenger av nettoeksponeringen og flere utestående derivatkontrakter, samt i hvilken utstrekning de er hedget", skriver meglerhuset.

Lars Henrik Bjerke Lars.Henrik.Bjerke@tdndirekt.com

Infront TDN Direkt

De 3 siste fredagene har det blitt omsatt ca. 10.000.000 aksjer i snitt. Hittil har vi rett over 3.000.000 idag. Så mulig det skal omsette 7.000.000 til.

Jeg tror volumet vil ta seg betraktelig opp slutten av dagen og da vil nok kjøpspresset øke.
Redigert 05.03.2021 kl 13:19 Du må logge inn for å svare

Lavt volum mann. Er det noen som vet noe vi ikke vet, som skal skje rundt kurs 16.80??

Alle venter på USA. Asia var bortimot uanfektet av dette repo kjøret. Noen prøver å teste den nye administrasjonen, uten særlig hell. Fed har full kontroll.
enurweb
05.03.2021 kl 14:35 6067

Ganske dødt utover dagen i dag. Når sola endelig kom utenfor vinduet så har alle blitt passive pga solstikk? :)

Whow!! 4 mill aksjer omsatt. Halvveis til en middels dårlig REC fredag

Må bare holde seg lav lenge for min del. Kan synke for alt jeg bryr meg. Det er i ML rikdommen skal skapes og når den åpner er alt som har skjedd før uvesentlig 🚀🚀🚀

Sola skinner, god helg og nyt godværet 😎🍻

Rec tydelig ned nå før avslutning? Tolker menigheten fravær av meldinger og rykter at ML blir åpnet om litt for lenge til.

Må si det har vært en fin kursutvikling siden Røkke overtok.....
Trier
05.03.2021 kl 16:13 5509

Ja, helt fantastisk - akkurat som man forutsa :)
nemi's
05.03.2021 kl 16:13 5529

Børshistoriens best varslede kursfall. Etter å hatt flere diskusjoner med Grove selv her inne, skjønte han endelig sitt eget beste.

Det gjorde ikke dere.

Vær glad børsen er solid blå i dag. Dere skal nok få merke det på en rød dag, dere også.

REC faller kraftig, og det er veldig bra.

Veldig, veldig bra.

God helg.

Jeg er ikke så aktiv på forum rundt omkring, men du har seriøse problemer. Kun ute etter å provosere

Dette er helt etter boka... Mange slipper aksjene sine og short settes stadig lavere

Igjen: Shortere er ren djevelskap med kaprerbrev fra staten

IKKE gi dem aksjene deres
Tanjiro
05.03.2021 kl 16:17 5433

Samme sa du sist gang, og neste dag var børsen rød og REC steg 3%. Verken du eller jeg kan spå hva fremtiden bringer. Du får slutte å feire dag-dag kurs og heller se hvor denne ligger om 1 år.
Falco1
05.03.2021 kl 16:19 5406

Hehe man ser jo troll nickene strømmer til i hver tråd nå:)) De jobber hardt for at du skal selge så de kan spise dine aksjer:))
Redigert 05.03.2021 kl 16:23 Du må logge inn for å svare

Ja... Man ønsker jo ikke shorterne noe godt her i verden... hadde smakt så innmari godt om de svidde seg skikkelig på denne her

Hva skjer ja. Ikke enkelt å konkludere med noe her. Vi får bare registrere at dagen i dag var mye berg og dalbane. Trøsten er at det er fredag og helg og at det kommer flere dager til uken med nye muligheter. Ikke sikkert at alle de som kjøpte i dag selger, så da blir det jo litt strammere....
Andy1
05.03.2021 kl 16:36 5097

Hei Nemi’s. Har fulgt dine innlegg i flere år, fra den gangen du var positiv, til i dag hvor en nedgang i aksjekursen gir deg stor glede. Du har en tendens til å svare på helt andre ting enn det folk spør om når folk er uenige med deg. Derfor skal jeg gjøre det enkelt for deg ved å stille deg et enkelt ja/nei spørsmål.

Har du shortet RECSI?
Falcao
05.03.2021 kl 17:15 4767

Røkke ble nok styreleder i går fordi han trenger styrehonoraret. Hvor mye er det? Kan bli litt penger med 2 måneder ekstra som styreleder! Dumt å vente til mai når han kan få styrehonorar allerede nå!

Hehe, ja, han trenger nok desperat 100k ekstra i måneden, med sin magre formue på 50 mrd!
Pentad
05.03.2021 kl 17:28 4632

Blå? mitt skjerm viser grønt, altså
Men, REC er snart 'in the black'
just sayin'...;-)

REC skal både doble og flerdoble seg fra dagens kurs, det beste er jo bare å sitte rolig og holde aksjene. Nå er det en voldsom korreksjon i USA i blant annet grønne aksjer som har foregått i 2-3 uker, og dette påvirker naturligvis REC kursen. Denne korreksjonen er spådd ferdig snart, og da vil REC skyte fart igjen. Kan ta en dag, en uke, en måned eller mer. Jeg benytter anledningen til å kjøpe meg opp og snitte ned i REC

Tror ikke han har shortet . Ganske sikker. Han har solgt med tap eller uten gevinst og sint på seg selv fordi han ikke fikk være med.
strider1
05.03.2021 kl 19:05 4004

Sitter med en følelse av at han får betalt for det han driver med her inne. Han har god tilgang på info som han deler flittig hvis den kan vinkles negativt. Vaktmester i meglerfirma med bijobbing?
Bare minn ham på at han argumenterte sterkt for at vi skulle nedover mot 1kr når vi var på 2-3kr. Ser åssen det gikk. Hadde vi hørt på ham hadde vi gått glipp av store summer
Redigert 05.03.2021 kl 19:07 Du må logge inn for å svare

Fascinerende hvordan brønnpisserne popper frem så fort det kommer litt nedgang og rødt..

Kjedelig med røde dager, og har vært et par kjipe uker, men er selv rolig som skjæra på tunet, og har handlet mer siste par dager. Vi er nå under prisen som Aker Horizon betalte for sine aksjer,og vi er EN dag inn i ledertiden til Norges beste industribygger. Som valgte ledervervet i Rec som en av sine få lederjobber, og som har det travelt! Brenntravelt faktisk.

Gi dette en måned eller to, og jeg er overbevist om at bildet ser annerledes ut. Hadde ingenting vært på trappene kunne Røkke ventet til ordinær GF i mai. Ikke selg dere ut på disse nivåene, og tål at det bruser litt rundt oss. Eventuelt bruk duppen til å fylle opp. Og - glem ikke hvordan er GOD dag i denne aksjen ser ut. Da går den ikke 3 % opp igjen, men tosifrede byks om gangen..

Stay Calm - bena høyt og noe godt i glasset.

Redigert - og en ting til.. Rec går aldri best på grønn Børs, den går som en jxxel på røde dager. Oss, mot røkla.
Redigert 05.03.2021 kl 19:44 Du må logge inn for å svare
king-vik
05.03.2021 kl 19:45 3773

vær gang han kommer med noe negativ for rec så er det bare kjøps signaler :D

Aksjemarkedet er det eneste stedet hvor folk løper vekk fra kjempetilbud. REC er på billigsalg, smarte penger de kjøper disse aksjene med begge hender.

Så alt er ok for nye investorer når Rec jevnt og trutt har gått ned- 25% siste måned, til tross for Røkke , hans tiltredelse og superhaussing på fora?? Er alle realitetsorientert her eller vil TTT mye lenger..

Greia er at REC eksisterer jo ikke innenfor en lukket boble, men påvirkes av forholdene rundt. Det har ikke kommet selskapsnyheter av betydning seneste ukene, og kurskorrigeringen kan til en stor del forklares med at REC følger de grønne aksjene ned. Aow, Horizon osv fikk eks enda verre juling i dag. Og nei, Røkke er ingen nyhet verken som eier eller nå styreleder, dette er gammelt nytt og var priset inn fra før. Samme med opptak i hovedindeksen, dette er også tilnærmet en "given", og ikke noe som kommer til å velte kiosker det heller.

Det som vil få kursen til å gå, og alt etter innholdet potensielt mye, er jo konkrete nyheter om inngåtte avtaler med både varslede (G14, VP, og til dels Sila) og nye samarbeidspartnere, og først og fremst, en vesentlig gjenåpning av ML.

Jeg mener, som mange andre, at markedet og aksjen er rigget for oppgang i månedene og årene som kommer, og maner til tålmodighet. Dette er ikke haussing, tvert om, en beskjed om at ting er på gang, men tar tid.

Utsiktene er uendret, og det fundamentale er som før. Kursfallet nå skyldes en rekyl for "grønt", og kanskje først og fremst utålmodighet etter ikke innfridde (urealistiske) forventninger om Q4/presentasjonen.

REC har korrigert sammen med andre grønne aksjer og aksjer som prises på høye multipler. Litt urettferdig, siden REC ikke er priset på høye multipler så fort ML åpnes. Uansett, den amerikanske børsen var i fritt fall da OSE stengte, men fikk en skikkelig rekyl og sluttet solid i pluss. Mange av aksjene som hadde falt mye fikk en kraftig vending. Lover godt for mandag for REC.

Helt riktig, håper det løsner