Hexagon Purus - H2 View intervju med CEO Morten Holum

Slettet bruker
HPUR 05.03.2021 kl 15:56 1104

Sa god helg på en annen tråd, men så kom jeg nettopp over denne artikkelen hvor H2 View intervjuer Hexagon Purus's CEO Morten Holum, i forkant av H2 Wiews store hydrogenkonferanse som avholdes onsdag 10.mars.

Så herved gjentar jeg ønsker om god helg ved å by på en ny sjanse til å avsløre den helt latterlige bløffen som nå verserer i børskretser om at Hexagon Group selskapene Hexagon Purus og Hexagon Composites er "bobler". Slike påstander er blott egnet til å le av.

Så er det opp til hver enkelt å vurdere. Slik jeg ser det, opplever vi nå et nærmest absurd billigsalg på børsen når det gjelder aksjene til de globale markedslederne Hexagon Purus og Hexagon Composites. Har ikke tro på at dette vil vare og tror kursene når som helst kommer til å dra nordover. Så bra er nemlig disse selskapene. Altfor bra til å bli handlet på børs på disse lave kursnivåene særlig mye lenger.

Først en liten teaser fra intervjuet med Morten Holum, og som dere ser av den, er det ikke bare forumskribenter som hevder at utviklingen innen hydrogen nå er så eksplosiv at verden knapt har opplevd noe lignende når det gjelder tempo og styrke i utvikling. Man gjør nok lurt i å lytte til Holum. Følg linken under og les alt. Det er det vel verdt.


"We have experienced a growing momentum for green mobility solutions over the past few years, driven by the growing awareness of the negative impacts of climate change. During the past nine to 12 months, though, this has accelerated with unprecedented tempo and force."

(Morten Holum, CEO Hexagon Purus)


Hexagon Purus: JV with CIMC Enric will build the leading company for hydrogen mobility solutions in China

By Joanna Sampson
on Mar 05, 2021

We’re now just five days away from H2 View’s Hydrogen Virtual Event, which will feature presentations from the Hydrogen Council, FCH JU, Cummins, Nel ASA, Daimler and more.

Event sponsor Hexagon Purus announced some exciting news on Tuesday (2nd March); that the company had joined forces with CIMC Enric to accelerate zero emission hydrogen transportation in China and Southeast Asia.

In the run-up to H2 View’s Hydrogen Virtual Event, we sat down with Hexagon Purus’ CEO Morten Holum to find out more about this as well as what momentum for hydrogen the company has been observing in Norway, and globally.

Morten, tell us more about Hexagon Purus’ exciting announcement with CIMC Enric that was announced earlier this week…

https://www.h2-view.com/story/hexagon-purus-jv-with-cimc-enric-will-build-the-leading-company-for-hydrogen-mobility-solutions-in-china/


H2 View Hydrogen Virtual Event

Realising Hydrogen’s Future Role – at Speed and Scale

10th March 2021, 0830hrs UTC

https://www.gasworldconferences.com/conference/virtual-hydrogen-event-2021/#agenda
Redigert 05.03.2021 kl 16:57 Du må logge inn for å svare
mercedesglk
05.03.2021 kl 16:48 1031

Fantastisk lesning.
det er jo derfor noen presser kursen ned, de skal inn før 10 Mars, for da exploderer dette.
kjøp med begge henda.
kruser
05.03.2021 kl 17:03 1002

Hei.

Jeg har begynt og kjøpe i dette selskapet i disse dager.
Venter til over helgen med og laste opp mere.
Føler at, Hex er det beste selskapet på børsen om dagen.
Gleder meg til Mandagen.
God Helg.
Slettet bruker
05.03.2021 kl 19:33 935

Ja, H2 Views overskrift (se trådstart for mer enn bare overskriften) taler jo for seg...

Hexagon Purus: JV with CIMC Enric will build the leading company for hydrogen mobility solutions in China


...så bisart av markedsaktørene på Oslo Børs å kappe 15 - 20% av aksjekursen som "belønning" for å meddele markedet at det som sannsynligvis etterhvert vil utvikle seg til å bli en inntektsbombe av de sjeldne for selskapet er unnfanget... Uten sidestykke i norsk børshistorie å gruse aksjekursen med 15 - 20% på en børsmelding av slik signifikans og positiv betydning for et selskap?

For ordens skyld, og bare for å understreke hvor merkelig børsens reaksjon her faktisk er: Joint venturene til Hexagon Purus og CIMC Enric har ikke "bare" hele Kina som nedslagsfelt for virksomhetene, men også resten av Sørøst-Asia.
Redigert 05.03.2021 kl 20:31 Du må logge inn for å svare