Sjokkbølger i REC.


Rec har falt dramatisk på børsen.
Det til tross for at KIR sitter som styreformann.

Hva skyldes nedgangen? Enkelt , markedet har ikke troen på caset.

Så er det enkle spørsmål. Hvorfor sånt hastverk med å få KIR inn som styreformann?

Mine tanker om det er at AH ønsker et aktivt eierskap. De vil eie over 50%. Det som bekymrer meg er hvordan de skal få det til.
Det kan komme en emisjon. Hva vil da prisen være?
Det kan komme et tilbud til oss eiere om å kjøpe våre aksjer. Noe jeg ser på som sansynlig. Tipper det tilbudet vil ligge et par kroner over sluttkursen den dagen det kommer.
Så hvordan skal kursskrellen i REC stoppe? Rec har falt ut av teknisk oppgang og indikerer nå et vidre fall.
Vil KIR benytte seg av det for en lavere inngang? Må vi vente på AH sin agenda med nyheter til de er større på eiersiden?
Ja da kan det bli stykt i Rec. Jeg har sendt ut en mail til REC og AH og vil komme tilbake til det senere.
I mellomtiden kan vi diskutere. Kom med gode argumenter og ikke bare enstavelse setninger.

Tul sist emi pris. Får ikke håpe de har brukt opp den allerede:)
omac
08.03.2021 kl 10:51 5923

Ikke hør på dette grunnløse babbelet som kun er skrevet for å skape FUD
strongbuy
08.03.2021 kl 10:54 5900

takk dno corelli, da avventer jeg å kjøpe til den står i 9-10 kr
Vilter
08.03.2021 kl 10:59 5903

Mens kursen lever sitt eget liv, blir det spennende å høre hva CEO i G14 melder på batterikonferansen som starter i morgen🤝👍
MGS
08.03.2021 kl 11:01 5894

Sh*t, dette har ikke fått med meg noe av. Link? Mange takk!
Rubin
08.03.2021 kl 11:03 5867

Sila N. har hentet inn over 5 milliarder kr til å bygge ny Silisium anode fabrikk. De er også avhengig av RECSI, så tipper de har kontakt med Røkke. Så er også spørsmålet: hva vil Tesla gjøre fremover?

Her er det bare å holde hodet kaldt. Framtiden er god! Er bare litt tøffe tider nå akkurat nå, men basert på alt som ligger til rette for REC og alle planene til Biden så skal vi opp igjen folkens. Ikke få panikk, alt skal bli bra :)

Jeg ser på dagens fall som konstruert... Rett og slett et godt planlagt angrep der man uten frykt for represalier kan herje med et børsnotert selskap som man selv ønsker

Surt? Helt klart - men mine tanker går til de som nå er der jeg selv var for noen år siden... De som selger nå i frykt har min oppriktige medfølelse

Ja, la oss vende tilbake til å diskutere selskapet.

Håper at vi blir litt klokere om progresjonen til G14 og de andre aktørene vi vet forhandler med REC,veldig spennende dager ligger foran oss. Skulle gjerne sett at Rec selv (Røkke) kunne lette litt på sløret, men sitter med en følelse av at Akersfæren lever godt med kursfallet inntil de har handlet seg opp. Men må jo snart komme noen oppdateringer nå?

Ellers, sure vinder som blåser nå, og det er bare å holde fast..


Helt enig, de store har lekt med REC aksjen enormt de siste ukene. Aksjen er helt klart manipulert og det er trist at noen gjør noe med det. Nok en gang så vinner de rike og vanlige folk selger i frykt og forblir fattige. Men ser man lengre fram i tid så skal denne aksjen skyhøyt opp.
Odi.1
08.03.2021 kl 12:08 5025

Punkt en er å få startet opp produksjon og finne kunde som er villig til å betale mer en det Kina klarer å produsere for.
Hva den røde armene til Biden ønsker og tror, er ill relevant for bedrifter som skal konkurrere på kvalitet og pris.
På godt Norsk kalles dette "Ønskedrømmer"
Prisen for å klargjøre en fabrikk som har stått å rustet i noen år nå vil bli astronomisk, mulig der av disse store nedsalgene kommer nå, rosenrøde taler og ekstremistiske visjoner, er det ingen investorer som kan ofre sine hardt opparbeidede midler for.
Ikke er Butte noe "sikker" inntektskilde heller, om en vet hva som foregår i Japan og omegn. Tross alt der meste delen blir tatt inn fra denne typen produksjon.
Kvike11
08.03.2021 kl 12:24 4838

Prisen for opstart af fabrik, bliver ikke ret stor, det hele er vel i aluminium, selv flacher, det som koster er tid og de er vel allerede igang, med at gå fabrikken igennem, når de skal opstarte i næste kvartal.
Kina bliver ikke før senest næste år, de trækker den nok til sidste minut, derefter bliver det et kæmpe marked for REC, for kineserne skal jo stoppe med at producerer med kulkraft.
Fordi du er short Odi.1 , eller måske slet ikke aktionær, så er der ingen grund til skræmme kampagne.
Inden længe er Butte igang og der vil generer et kæmpe overskud og kursen vil mange dobbles, kan let gå i både 100 og 200
Solerbra
08.03.2021 kl 12:39 4845

Selv om vi skal være tolmodige, eller som Røkke sier: En god jeger er en tolmodig jeger, så hadde det ikke skadet om han som nyvalgt styreformann (valg av oss) hadde bidratt litt til å dempe panikken. Som styreformann skal han jobbe for oss, ikke bare seg selv. Vi som er gamle i Rec er herdet, men det er ikke sikkert alle har mage til å tåle et regelrett krakk som vi nå opplever.
Odi.1
08.03.2021 kl 12:40 4801

" ER VEL I ALEMINIUM" ?
hjelpes... Har fulgt denne i årevis og kan det ut og inn, eneste som er i aluminium er neonskiltet ved inngangen. Som også er slukket …

Et slikt anlegg er aldri helt nedstengt. Det er alltid et minimum av aktivitet som ikke kan fjernes.
MGS
08.03.2021 kl 12:43 4748

Røkke Jr. lovte også at de skulle komme med oppdateringer angående planene med REC ila. Februar. Med mindre han allerede den gang hintet til at KIR skulle inn som styreleder så har ikke det skjedd heller.... Man kan jo selvfølgelig håpe at de sparer opp alt av "krutt" til en skikkelig meldings-pakke, men la oss si at det skjer og aksjen smeller opp 50% - da er vi bare tilbake på ca. 21 når vi egentlig burde ha vært på ca. 21 + 50% i såfall. Skuffende.

Hvofor faller den? Uten noe melding? Hvorfor aller red fra røkke? Hvem kjøper? Hvem selger? Kan røkke sitte med noe melding snart når han har kjøpt mye? Hvorfor kommer han inn her når han har masse andre selskaper? Er det mye pnger her i rec en de andre selskaper? Han kommer ikke bare for at aksjene skal ned......her er det noe som skjer.....men hva skjer så får vi vite om to tre uke to tee mnder. To tre år.....for røkke haster ikke om aksje faller eller går opp.han har mye penger men for oss små aksjoner er det mye om vi tapper.... kom igjen røkke. Kom med en god melding la oss bli glad i disse corona tider. Vi har tapt mye i alt i det siste men du er min siste håp...........

Sikkert DNB... sladder... dumping. Kan bli tøffe tider folkens.
Men det er gull på andre siden av regnbuen.

Enig, det er trist det som skjer. Mange skvetter nå og det kunne vært unngått.
Solerbra
08.03.2021 kl 13:01 4393

Det er riktig og skuffende. Når informasjon ikke kommer som lovet, og det heller ikke kommer en forklaring, reagerer markedet negativt. Det blir usikkerhet, og noen utnytter det til å knuse aksjen. Det burde være mulig å si noe, uten å si noe sensitivt om forhandlinger etc. En liten uttale fra nyvalg styreformann forventer en jo også.

Det kan fremdeles komme en uttalelse fra vår nye styreformann - og i en drømmeverden så hadde det jo kommet solide innsidekjøp også?

Selskapet er under angrep - kan godt hende de ikke har tid til å roe ned nervøse aksjonærer fordi de lader kanonene?

Kan en saksøke rec ledelsen om de holder tett noe info for at kursen falle for å at de og de som er venner med de kan kjøpe seg masse rec aksjer.....

Veldig enig med deg her. Stillheten er knusende for aktuelle kurs, og som du peker på har det jo ikke engang kommet en linje etter valget av nytt styre. Kan være at Aker er tjent med nedgangen for billigere inngang?

SELVFØLGELIG er de tjent med lavere kurser... De ønsker jo å øke eierskapet

Tror dog ikke dette er noe som er i Aker's regi - men at de akkumulerer på dette... uten tvil
Solerbra
08.03.2021 kl 13:43 3750

Et annet forhold er at det er vesens forskjell på å VITE og TRO. Ingen har større papirtap enn Røkke når aksjen faller, men det gir ingen grunn til bekymring hvis han VET at det skjer ting om kort tid som vil sende kursen til himmels. Vi andre bare TROR. Det meste ser bra ut, triggere i kø osv., men mange blir likevel litt usikre med infotørke. Derfor kan tvilen ta overhånd og en velger å hoppe av, kanskje med stygge tap. Det er synd når alt ser så lyst ut.

Etter årevis med dårlig markedspleie fra selskap og styre håpet vi på en ny tid med Aker/Røkke. Det ser ikke slik ut forløpig, og dermed kan aksjen herjes med slik vi har vært vant til i alle år.

De fleste som selger nu gjør det med tap. Still dere selv spørsmål hvem er det som kjøper..

Er bare å puste med magen, jeg regner med de fleste her har investert og ikke trader. Selv er jeg her for ML og hva som vil skje der, prisnivået frem til det skjer er ikke så farlig. Så fort vi får en bekreftelse der og noen kvartalsrapporter som viser gode tall kan vi klappe.
omac
08.03.2021 kl 14:31 3092

Har du lest den siden den koster $3250 for single use?
Investas
08.03.2021 kl 14:38 2999

Kanskje det er en ny emisjon på gang I forbindelse med nye planer, oppkjøp, utvidelser av anlegg.
Et eller annet er det i hvertfall. Det virker som om noen sitter å bytter aksjer for å kjøre kursen ned.
Svaret kommer snart.

Det ville jo ikke vært lov mtp innsidehandel lover etc å gjøre masse salg om det er noe som ikke er delt med markedet.

Tror ikke vi er tjent med masse konspirasjonsprat.
BPVK
08.03.2021 kl 14:42 2911

RSI er veldig lav på denne nå.
Odi.1
08.03.2021 kl 14:43 2884

9,38% nedover nå.
Veldig normalt at det faller ekstremt når det er gått så mye opp på absolutt ingen ting.
Flere år frem i tid om muligens en kan se bunnlinje på ML. Selv tror jeg den vil bli stengt for all tid. Det vil bli mye billigere for forbrukere, og produsenter i Usa å hente ekstremt billige paneler i Asia ( Kina, osv )
Slike satsinger finner alltid smutthuller for å omgås fastlåst politikk. Skal ML levere til Kina, så vil Kina også ha marked for ferdig paneler, så dette er i utgangspunktet død føtt.
ÅÅÅ ja, det skal bygges kapasitet for å motta SIL ved siden av ML , er ikke sakt at dem blir konkurransedyktige til markedet som må bygges opp i Us, hva da?
Høres flott ut på papiret , realiteten er helt forskjellig. Dette ser nok flere og flere, da rømmes det ut , men de prøver å gjøre det på en listig måte, uten å tape enorme summer.
Ett godt eksempel er denne grov, finnes nok mange som tenker som han i dette spillet her. Har tenkt emi kurs her nå, men er også i tanker om 6-8 kr igjen kan bli aktuelt også.
Ser en drømmer om 100 kr? osv... Har de egentlig fått med hva som foregår i KINA, de produserer og leverer ferdige produkter til 1/8 av prisen dem klarer andre steder, og har over 80% av verdensmarkedene , studer Mcap for disse fabrikkene som leverer 20 -30 000 tonn pr år , det er nærmest 0 fortjenester, hvordan i huleste skal Moses Gjengrodd klarer en mcap i de nivåene da?
antall aksjer x 100 kr = ? hehe ( nesten 40 Milliarder ) ,og det må åpenbart mye, og flere emier til her før dette er i noen leveranse.

Det mest skumle her nå , er egentlig nye anvendelser med mye bedre kapasitet for å fange solenergi på billig måte , da er sil plutselig gammeldags å holde på med.
Var jeg Røkke nå, så skulle Butte selges for de slantene den er verdt , solgt ML som tomt på rot. Tatt pengene å investert i resten av Tian aksjene en fortsatt har mulighet til å kunne kjøpe.
Tipper dette også vil bli den endelige løsningen for Rec.
Redigert 08.03.2021 kl 14:48 Du må logge inn for å svare
nucleus
08.03.2021 kl 14:49 2801

Likte ikke folk dagens melding? Røkke kjøper kryptovalutaer for 500 miljoner kr via Aker. Er det substans verdier som skremmer? At RECSI er oppbygd av samme substans verdier som kryptovalutaer?

Kan ikke du ringe Røkke og fortelle han og ledelsen i Rec dette? Så sparer du de for alt dette bryderiet. Makan til fjols.
questi
08.03.2021 kl 14:54 2721

Folketrygdfondet som var i REC før JUM solgte seg ut skal også tilbake.
Nsxnsx
08.03.2021 kl 14:54 2705

Sol sol sol.....har du hørt at det er blitt noen biler i markedet som går på strøm ??

Dette til info Odi
Nsxnsx
08.03.2021 kl 14:58 2623

Og med dagens volum....er det noen som helst som er i tvil om vi kommer inn på hovedindeksen ??

Nå er det bare en vei..... :) tenk en liten melding fra KIR i tillegg så PANG :)