Nordic Nanovector skal til over 100 i løpet av 2021!

Ravn
NANOV 07.03.2021 kl 03:53 42651

2016-reprise = opptur til 100+

En profilert skribent på et annet forum (Highlander) har postet dette, og spår altså 2016-reprise i løpet av 2021. (Jeg kjenner vedkommende privat og har fått tillatelse til å gjengi hans innlegg på Finansavisens forum) :

Fredagens sluttkurs samsvarer cirka med kursmålet til Jefferies, 23,50 kroner. Siste oppdatering fra Jefferies er avgitt etter den rettede emisjonen, og kursmålet ble da oppjustert fra 16,50 kroner.

Ser ikke bort fra at analytikeren derisket caset noe ettersom finansieringen er sikret til read-out på Paradigme. Og i mellomtiden er det duket for flere andre kurstriggere. Personlig synes jeg fortsatt at Jefferies ligger alt, alt for lavt, men forbauser meg ikke om de kommer diltende etter, etter hvert som kursen legger på seg ytterligere.

Alle forhold ligger nå til rette for 2016-reprise i 2021. Og denne gangen vil ikke emisjonsfrykt stoppe oppgangen etter hvert som triggerne kommer.

Når dette går opp for flere, vil forventninger alene kunne øke kursen før triggerne inntreffer.

Fredagens nedgang var over-kill på nedsiden, og det virket som om robotene og algoritmeaktørene pisket den frem.

Videre bør Wall Streets snuoperasjon fredag, fra minus til pluss, kunne trigge ny oppgang for aksjen mandag. For øvrig interessant at LOD denne fredagen (23,40) ble høyere enn LOD forrige fredag (22,50). Begge de to siste ukene har aksjen hatt intradagtopper godt over 30 kroner. Utelukker ikke nytt forsøk på 30+ igjen allerede kommende uke.
Redigert 07.03.2021 kl 04:30 Du må logge inn for å svare
Ravn
07.03.2021 kl 03:55 23777

Et innlegg til fra samme skribent og med tillatelse til gjengivelse:

Og til dere som fokuserer på CAR-T og andre mulige konkurrenter, nesten på linje med at dere leter etter spøkelser på høylys dag, tillater jeg meg å vise til følgende fakta som i grunnen taler helt for seg selv:

Fra NRK-arkivet:

https://www.nrk.no/innlandet/xl/tester-ny-kreftbehandling-1.12812228

Litt mer input: Bente Kirkeby fikk Betalutin-behandling i 2012 og er nå inne i det niende året etter behandling.

NRK hadde altså nevnte omtale i 2016, snaue fire år etter behandlingen...

Hun lever forsatt i beste velgående, og legger ut bilder fra turer etc i full offentlighet, de siste bildene er fra mars i år:

https://www.facebook.com/bente.kirkeby.5

Jeg kommuniserte med henne cirka halvannet år etter NRK-artikkelen. Detaljene fra dette vil jeg ikke utlevere, men jeg har her bare gjengitt det som alle kan Google seg frem til og dermed er offentlig tilgjengelig informasjon.

Betalutin virker ikke bare bra - den virker mer enn bra, og forlenger altså livet til alvorlig syke pasienter med dårlige prognoser - og der tradisjonell behandling ikke virker - med flere år!

Denne pasienten hadde ikke vært egnet for CAR-T.

Så kan man som investor tenke på hvorvidt det er sannsynlig at Betalutin er et produkt verden trenger eller ikke, og hvor sannsynlig det er med oppkjøp av et big pharma selskap etter hvert...

Etter fremleggelse av Q4 resultatene og at finansieringsspøkelset er fjernet, så er det to triggere som vil ha stor betydning; resultatene fra Archer-og Parsdigme-studiet. Det er rimelig sikkert at det ligger «gjedder» i sivet og som vil slå til når timingen er rett. Begge de nevnte studiene er nok kjent for relevante «gjedder» og jeg vil ikke utelukke at de nå avventer hvilke resultater studiene kommer ut med, før de slår til.

Men det må være klart at dersom, for ikke å si når, NANOV kommer med overbevisende resultater, så vil Betalutin representere store verdier. I den grad aksjonærene ikke er i stand til å verdsette disse verdiene, så vil oppdaterte, grådige «gjedder» med nødvendige finansielle muskler, vite å verdsette NANOV, og slå til.

Dette kan altså skje før noen av oss aner det.
Kappa3278
07.03.2021 kl 10:23 23259

". Det er rimelig sikkert at det ligger «gjedder» i sivet og som vil slå til når timingen er rett."
Dette har du gjentatte og gjentatte til det kjedsommelige siden 2016, ingen gjedde og ingen samarbeids partnere.
Kun emisjoner, forsinkelser og utskifting av ledelsen.
Tro du at markedet har tillit til selskaper med denne historisken..?
focuss
07.03.2021 kl 10:30 23226

Ser at det jeg skrev på Hammers sin Nanov tråd tåler å bli gjentatt her.

focuss
I dag kl 10:00
92
Hammers
Du må være klar over at det er noen av oss som solgte oss ut av Nano i 2017 rett og slett fordi vi så hva som kom. Vi var i stand til å kle av en useriøs ledelse. Din skepsis til Nanov hadde vært flott dersom den hadde kommet 4 år tidligere. Det gjorde den ikke.

Situasjonen i dag er noe helt annet enn hva den var i 2016-2017. Det viktigste er at nå er Nanov med ny ledelse, er på oppløpssiden i ferd med å ferdigstille kliniske studier som vi ser gir resultater som gjør at FDA godkjennelse vil komme. Dette fordi Betalutin er i en egen klasse når det gjelder efficacy, bivirkninger og QOL.

Hammers, jeg så hva som ville komme i 2017 og tok konsekvensen av det og solgte alt. Jeg ser også hva som kommer fremover nå og har tatt konsekvensen av det også, og har kjøpt en god porsjon.

Hammers, du derimot så ikke hva som kom i 2017 og ser ikke hva som kommer i 2021. Skal man vurdere biotech aksjer så nytter det ikke å basere seg på TA alene. Da vil man som deg ligge flere år for sent ute.
Ravn
07.03.2021 kl 16:23 22816

Fra samme kilde som nevnt innledningsvis:

Teknisk analyse fra Investtech:

Automatisk teknisk analyse. Middels lang sikt, 5. mar 2021

Nordic Nanovector har brutt opp fra en tilnærmet horisontal trendkanal på mellomlang sikt etter at investorene stadig har gått oppover i pris for å komme seg inn. Et kjøpssignal er utløst og videre oppgang for aksjen indikeres. Aksjen tester støtten ved cirka 23.30 kroner. Dette kan gi en reaksjon opp, mens et brudd ned gjennom 23.30 kroner vil utløse et salgssignal. Volumbalansen er positiv og styrker aksjen på kort sikt. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på mellomlang sikt.
Anbefaling en til seks måneders sikt: Kjøp (Score: 89)

Noe annet som jeg vil trekke frem som positivt:

- høyt volum på dager med oppgang, lavere volum på dager med nedgang

- for første gang siden emisjonen på 114 kroner, foretas det en emisjon på høyere kurs enn foregående emisjon (22,75 vs. 17,50); jeg tror dette representerer et vendepunkt for aksjekursutviklingen
Ravn
08.03.2021 kl 04:15 22069

Skal vi tippe at Nordic Nanovector legger på seg minst 1,5 kroner i gjennomsnitt per dag kommende uke?

I så fall er aksjen over 30 kroner igjen på fredag.
Pensjonen
08.03.2021 kl 08:22 21727

Omsetningen har over en periode med høy omsetning vært godt over siste kurs som nok var en bunn. Omsetningen har vært høy på oppgang og betraktelig lavere på ned. Blir overasket om vi ikke får se den i pluss framover.
Redigert 08.03.2021 kl 08:23 Du må logge inn for å svare

Håpløst tips..du må helgardere..husk shortere kan boltre seg under horisonten på 476k aksjer..tar av ved første melding.

Hammers tråd bør helst forsvinne i den glemsel den fortjener, så jeg løfter innlegget jeg hadde der over hit:

t binært selskap som NANOV vil til slutt enten lykkes eller mislykkes. Focuss skriver at hvis man hele tiden (uansett midlertidig medgang eller motgang for selskapet) konsekvent dømmer det nord og ned så har man jo 50% sjanse for å få rett. Nå er det vel langt flere enn 50% av denne typen selskaper som ikke kommer i mål, så sjansen for å få rett er nok langt større enn som så når man konsekvent dømmer alle nord og ned. Men det ligger ingen informasjonsverdi i et slikt utgangspunkt. NANOV har hatt en vanskelig reise, men underkjenner man den jobben som nå er gjort for å få skuta på trygg grunn så får man heller ikke med seg at NANOV nå er på god vei til å bli blant det mindretall av tilsvarende binære farmasi oppstartselskaper som kommer trygt i mål. Hammers bommer grovt når han (uten å ha satt seg inn i dagens tilstand i NANOV) betrakter forventningene som aksjonærene nå har som ønsketenkning. Jeg har alltid ment at NANO vil komme i mål, men de siste årene har jeg redusert eksponeringen fordi jeg fryktet ut utvanningen ville bli så stor at det tross "suksess" ville bli lite igjen til aksjonærene. Derfor var jeg nede på en tredjedel av det antall aksjer jeg har nå. Men så økte jeg igjen antallet aksjer ganske enkelt fordi kursen var blitt så latterlig lav at gevinsten blir bra selv med høy grad av utvanning. Og så dyttet jeg innpå ytterligere 20k til 16 kr ved åpning under kvartalsfremleggingen fordi selskapet kunne presentere en vellykket snuoperasjon. Eneste skår i gleden var at dette kom såpass uventet og uforberedt på meg at tanken ikke slo meg at jeg også kunne realisert min PCIB-beholdning for å kunne øke betraktelig mer i NANO.

hei doc, hvordan tolker du tilstanden vi er på nå, kun ca 3% over siste emi/ rep-emi kursen på 22,75

stockwalker
Det høye volumet viste at det ble brent av svært mye krutt under den første oppgangen. Slik sett er det nå mange som er inne på et mye høyere nivå enn der vi ligger nå. Man kan jo ha mange perspektiver på dette. Ett av dem er jo at aksjen faktisk ble handlet på høyt volum rundt 16 kr (noe jeg selv benyttet meg av) etter at den nye informasjonen kom på bordet. Nå ligger den nesten 50% høyere enn det, til tross for at det har funnet sted en emisjon i mellomtiden. Men den ble som sagt også handlet på nivåer over 30, og da på et særdeles høyt volum. Akkurat i den fasen var nok shorterne mer opptatt av tapsbegrensning enn å sette nye shorter. Nå som volumet igjen er blitt langt mer beskjedent er det også blitt mer sårbart for dem som ønsker å styre kursen i en bestemt retning. For min egen del bryr jeg meg nå lite om kursbevegelsene i det korte bildet. Nå som emisjonen er på plass spiller kursen egentlig svært liten rolle for selskapet, og er mest interessant for dem som ønsker en rimeligst mulig inngang eller som er mest opptatt av å trade aksjen. Med mindre børsene kollapser er vi nok svært nær bunnen nå mens vi på den annen side er svært langt fra både sannsynlige og mulige aksjekurser etter at selskapet er i mål. Da kursen var 16 kr skrev jeg at man i verste fall kunne tape 16 kr pr aksje, men at gevinsten kunne bli det tidobbelte. Nå kan man tape 23 kr, mens gevinsten i beste fall kan være mer enn en tidobling. Minst en femdobling av kursen ser jeg på som ytters sannsynlig.
Om man skal tolke tilstanden ut over dette så tror jeg nok at det tar litt tid å snu usikkerhet til tiltro i forhold til selskapet, og at dette er prisen for "gammel moro", men altså til glede for de som er på vei inn i aksjen. De som følger selskapet nøye er nok ganske overbevist om at dette har vært en vellykket snuoperasjon, men skal kursen stige må flere i markedet få øynene opp for at det ligger en svært undervurdert investeringsmulighet her. Mange trenger kanskje den bekreftelsen som etter all sannsynlighet vil komme ved neste kvartalspresentasjon før de føler seg trygge på selskapet. Men å vente på det kan føre til at man får betydelig færre aksjer for pengene.
SomSa
08.03.2021 kl 12:29 20813


Erfarne folk har tjent gode penger på Nano. Noen trodde at aksjen skulle stige og stige og de fortsatt å tro på dette etter emisjonen. Når mange millioner aksjer var trykket på 22,75 var det naturlig at mange ville ta gevinst. Nedgangen er ikke noe overraskelse for meg. Vi venter på kommende kliniske data og en runde med galskap og aksjen kan være rundt 40-50 dersom dataene er gode. Disse dataene kan skape enda mer interesse blant big pharma.

For å sammenlikne med PHO. Cysview koster ca. $ 1000 i USA. En Betalutin behandling kan koste fra $80000 - 100000. Behandler Nano 1500 pasienter tilsvarer opptil ca. 1,275 mrd kroner i omsetning. PHO må oppå dette med å behandle ca.150000 pasienter i USA. Hvis PHO er heldig kan omsette for 400 mil innen 2023.

Kjøp før galskapen starter og selg når vi er inni galskapen. 1/3 del selges først G-dagen. 1/3 del selges andre G-dagen, 1/3 del selges tredje G-dagen og tilslutt sitter man med sine langsiktige aksjer. Enten får folk depresjonsanfall med kursfall eller blir hyperaktiv og fantasifull med kursoppgang og går glipp av gevinst.
Redigert 08.03.2021 kl 12:53 Du må logge inn for å svare
bj111
08.03.2021 kl 13:51 20534

Godt sagt SomSa. Nå er den på EMI kurs og jeg tenker det begynner å bli bra å kjøpe nå. Mulig den skal noe under men bunnen treffer man ikke. Det er når alle selger og en er ved logiske støtter der endel selgere har sin bunn man skal begynne å kjøpe. En slik støtte er EMI kursen ettersom de som deltok neppe har like stor salgsvilje når kursen går under. De som fortsetter salget der er de med depresjonsanfall.

Oslo, Norge, 8. mars 2020
Nordic Nanovector ASA (OSE: NANOV) kunngjør at Chief Scientific Officer, Jostein Dahle, vil holde en presentasjon 9. mars på den 11. [th] Annual World ADC Europe 2021 Digital (https: // worldadc -europe.com/) hendelse (8.-11. mars 2021) i Discovery-strømmen som diskuterer spørsmålet: Bør nyttelast være superpotent?

Presentasjonsdetaljer er som følger: Tittel: Targeting CD37 with Alpha- & Beta-Emitting Radioimmunoconjugates Date / time: Tuesday, 9. March 2021 at 11:40 am GMT Under hans presentasjon dekket Dr Dahle med følgende punkter:
· Gjennomgå CD37 som mål for radioimmunoterapi
· Analyser prekliniske og kliniske data for behandling av Non-Hodgkins lymfom (NHL) med beta-emitterende radioimmunokonjugat [177] Lu-lilotomab satetraxetan (Betalutin®)
· Evaluer prekliniske data for behandling av kronisk lymfocytisk leukemi og NHL med alfa- emitting radioimmunoconjugate [212] Pb-TCMC-NNV003 (Alpha37)

World ADC Europe er en bransjeledende konferanse og Europas største samling av ADC-interessenter. Den samler 300 legemiddelutviklere fra 160 aktive ADC-organisasjoner for å hjelpe fremtidsrettede forskere fra farmasøytisk, bioteknologisk og akademisk samfunn med å fremme utviklingen av antistoff-medikamentkonjugater.

Jostein Dahle og resten av ledelsen vil vel ha bedre fart på Nano/ Betalutin interessen nå ..
Redigert 08.03.2021 kl 14:36 Du må logge inn for å svare
focuss
08.03.2021 kl 14:55 20242

Er det noen som kan si noe om hva man oppnår med 212 Pb som man ikke oppnår med Lutetium?

Evaluer prekliniske data for behandling av kronisk lymfocytisk leukemi og NHL med alfa- emitting radioimmunoconjugate [212] Pb-TCMC-NNV003 (Alpha37)

Kikket på nettsiden.. det er vel andre som kan svare mer presist

Preklinisk utviklingsrørledning
Tre molekyler er i provinsiell utvikling,
-Humalutin ® (NHL), på vent, og fokusere ressursene mot PARADIGME
-212Pb-NNV003 (CLL og annen NHL) , FoU-samarbeid
-NNV020 (CLL og annen NHL),
i tillegg til kombinasjonsstrategiene for Betalutin ® .

CLL: kronisk lymfatisk leukemi
bj111
08.03.2021 kl 15:48 19983

Kan det hende at folk våkner og at hysteriet om å kvitte seg med gullet er over..........
focuss
08.03.2021 kl 16:02 19890

Stockwalker
Takk for innsatsen. Antar de mener den er bedre egnet innenfor CLL eventuelt andre undergrupper av NHL. Jeg vet jo de har drevet med dette en stund men i en periode hvor mitt fokus på Nanov var minimal. Høres ut som noe som i første omgang kan være nyttig i en oppkjøpssituasjon. Lettere for BP å rettferdiggjøre høy kjøpesum til sitt styre.
Ravn
09.03.2021 kl 05:09 19121

I tillegg til tirsdagens seanse, er Nordic Nanovector gjester ved Radforsk podcast førstkommende torsdag.

Etter hvert vil flere få øynene opp for Betalutin, noe som både vil hjelpe på pasientrekrutteringen og kursutviklingen...

Visibilitet er viktig.

Forsterket roadshow med Lars Nieba kommer nå..

Oslo, Norway, 9 March 2021
Nordic Nanovector ASA (OSE: NANOV) announces that its Interim CEO, Dr Lars Nieba will present a corporate overview, via live webcast, and host one-on-one meetings with investors at the Carnegie’s upcoming Nordic Virtual Healthcare Seminar 2021, taking place 9-12 March 2021.
Presentations details are as follows:
Carnegie Nordic Virtual Healthcare Seminar 2021
Date: Friday, 12 March 2021
Time: 12:00 (noon) – 12:30 CET
The company presentation will be available on Nordic Nanovector’s Investors and Media page at the same time

----
glemte denne :)...
NHL is an indication with substantial unmet medical need, representing a growing market forecast to be worth nearly USD 26 billion by 2028. Nordic Nanovector retains global marketing rights to Betalutin® and intends to actively participate in the commercialisation of Betalutin® in the US and other major markets.
Redigert 09.03.2021 kl 12:31 Du må logge inn for å svare

merkelig skue .. flere ganger dumpes 30-40.000 aksjer for å presse kursen ned når den er på vei opp
bj111
09.03.2021 kl 15:34 18096

De blir tatt imot fort hvilket indikerer at det er stor interesse for å være i aksjen. Alltid fokus på selger i aksjer her på forum og veldig lite på kjøper. Det er ikke selger som sender kursen opp men kjøpere. Derfor er interessen for selger litt bakvendt.
Redigert 09.03.2021 kl 15:35 Du må logge inn for å svare

Vel, vi får akseptere at det er noen som ikke har tro på snarlig opptur i NANOV. Eller så kan der være krefter som er desperate etter å hindre at det skal bli gjennomført en repemi. Hvorfor det er ikke godt å si, for utvanningen blir minimal og selskapet vil få tilført 60 mill på konto. Men skulle det dumpe ned en melding om Arches resultater den nærmeste uken så tror jeg forsøket deres på å holde kursen nede vil feile.
mofi1
09.03.2021 kl 15:43 17998

Enig, jeg skjønner ikke at en liten repemi, burde ha noen som helst påvirkning på kursen. Det burde jo være en god ting for selskapet, og et lite plaster på ( utvannings) såret til allmuen.
bj111
09.03.2021 kl 15:47 17945

Det har egentlig ingen betydning for den verdi selskapet skulle hatt basert på det vi nå vet. Det er kun en psykologisk sak som i 9 av 10 tilfeller slår til ved at aksjekursen detter under emi kurs og blir liggende der. Kursen her har så vidt klart å bli presset ned der to ganger etter at rep emi ble anonsert. Den er snart gjennomført og da kan det fort bli slitsomt å se på aksjen om man ikke er med. En annen sak er jo om det kommer nyheter som LM skriver. Da sliter man med å komme inn på dagens for lommeboken hyggelige kurser.
focuss
09.03.2021 kl 16:01 17846

Spørsmålet om Nordic Nanovektor som investering blir bra eller ikke er jo så enkelt som det kan bli. Hvor stor del av markedet tror at Betalutin blir medisin og hvor stor del av markedet tror at Archer -1 blir en utenomjordisk potent behandling i NHL? Dersom 3 prosent av markedet tror det i dag så vil kursen være 5 ganger så høy når det er 15 % av markedet som tror det. Og fasit er egentlig ikke særlig vanskelig å lese. I løpet av året må man betale 100+ for Nano aksjen.
mofi1
09.03.2021 kl 16:13 17778

Jeg setter pris på din tydelighet begge veier. Si fortsatt like tydelig i fra hvis du skulle skifte mening!
focuss
09.03.2021 kl 16:37 17637

Mofi1
Hvis det er meg du henvender deg til så er svaret at, ja jeg skal si fra om jeg skifter mening. Slik jeg ser det nå så er veien egentlig klar. Frem til 100 er det plankekjøring. Vil du risiko justere så multipliser med 0,6. Trenger du belte + bukseseler så multipliser med 0,4
mofi1
09.03.2021 kl 17:00 17472

Takk, jeg sitter til hundre, i hvert fall:-)
Redigert 09.03.2021 kl 17:01 Du må logge inn for å svare
focuss
09.03.2021 kl 17:18 17346

Jeg synes det er vanskelig å se hva som skal endre retningen på Nanov nå. Det er allerede data på så mange pasienter så at flere pasienter skal endre bildet virker rett og slett helt umulig. Vi snakker om at konklusjonene skal være statistisk signifikante (riktige) og ikke slik at det kan være tilfeldigheter som gir de gode resultatene. Kravet til statistisk signifikans er at p< 0,05. Det betyr at det må være mindre enn 5 % sannsynlighet for at resultatene ikke skal være statistisk gyldige. Nanov er forbi dette for lenge siden. Videre resultater er bare av akademisk interesse. Når det gjelder Archer-1 derimot så trenger vi flere resultater for å oppnå statistisk signifikans. Men med 3 av 3 Cr skal det godt gjøres å ikke putte den i banken også. Og da er det ikke 100 ett kursmål å bry seg om lengre.
mofi1
09.03.2021 kl 17:22 17312

Det er jo slik vi gjerne vil tenke, men foreløpig er meglerhusene avventende og det virker jo heller ikke som om større aktører kjøper seg inn.
focuss
09.03.2021 kl 17:31 17252

Meglerhusene er jo ofte en god krykke å lene seg på, men det kommer ofte mye rart fra den kanten. Det har mye for seg å ligge foran de i vurderingen av aksjer.
bj111
09.03.2021 kl 19:25 16898

Meglerhusene kan godt være avventende lenge de uten at det betyr noe som helst. Jeg var nær ved å hoppe inn i Clavis Pharma i sin tid da DNB var svært positive til de. Gjorde det heldigvis ikke for det gikk konk. Lærte da at en stoler best på seg selv og så får meglerhusene gjøre hva de vil.

Om det er endringer i topp 20 eller 50 vet jeg ikke men det kan jo hende.

Disse avisinvestorene som Spetalen har man ikke bruk for. Det er bare støy og de er gjerne på vei ut når pressen skriver om deres kjøp. Bare lureri.

NHL - høyt uoppfylt behov til tross for tilgjengelige behandlinger – klart behov for BETALUTIN®

• 7. hyppigste kreft i USA (1)
• Medianalderen ved diagnose er 67 år (1)
• Antall diagnostiserte tilfeller av NHL i de viktigste 7 markedene * forventes å vokse fra 145’000 (2018) til 170’000 (2028), som et resultat av befolkning vekst og aldrende befolkning (2)
• Markedspotensialet forventes å nå USD 26,1 milliarder innen 2026 (2)

(1) seer.cancer.gov
(2) Non-Hodgkins lymfom og kronisk lymfocytisk leukemi, DRG, Clarivate, 2020
* Frankrike, Tyskland, Italia, Spania, Storbritannia, De forente stater, Japan
Gullit
10.03.2021 kl 11:39 15601

Bullhead skrev Innlegget er slettet
Vet du hva long betyr ?
Hardly
10.03.2021 kl 12:09 15482

Long betyr vel at man kjøper og satser på at aksjen vil stige i kurs. Motsatt av short.