Den lille DLT ASA tråden (🚀🚀🚀???)


Jeg tenker at Element ASA (Snart DLT ASA) fortjener en ny tråd.

Jeg venter spent på ekstraordinær generalforsamling 17.3.21. Her skal etter all sannsynlighet oppkjøpet av DLT bankes i sten. Deretter blir det navneendring og utskiftninger i ledelsen/styret. James Haft (https://www.linkedin.com/in/jameshaft/) kommer blant annet inn som styreleder, mens nåværende styreleder Thomas Christensen tar over som adm. direktør. Det kan for øvrig være verdt å nevne at det har blitt gjort to innsidekjøp siden planen om oppkjøpet ble kjent (siste i går, tirsdag, 9.3.21). Lenker til info om disse finnes nedenfor. Investor Haakon Sæter har ellers lastet opp med en betydelig mengde aksjer siden nyheten ble kjent, noe som resulterte i flagging av eierandel på 5.3% den 24.02.21.

DLT har mining fasiliteter med gunstig strømavtale i Texas, og planer om videre utvidelse av kapasiteten. Denne virksomheten genererer allerede cash gjennom bitcoin mining og har svært lav break-even BTC pris (sjekk lenke til investorpresentasjon). DLT sitter ellers på en portefølje bestående av flere spennende prosjekter, deriblant Hedera Hashgraph som har økt veldig i verdi den siste tiden (https://coinmarketcap.com/currencies/hedera-hashgraph/). Polymath er et annet eksempel på en investering som har gitt solid avkastning den siste tiden (https://coinmarketcap.com/currencies/polymath-network/). Forretningsstrategien til DLT går kort sagt ut på å bruke cash flow fra mining virksomhet til investeringer i ytterligere mining kapasitet samt lovende blokkjedeteknologi-relaterte prosjekter som er tidlig i utviklingsfasen. Med solid kompetanse innad gruppen, og et bredt nettverk, virker det rimelig å tenke at det burde være muligheter for å gjøre flere gode investeringer. Positiv utvikling i bitcoin prisen vil naturligvis også være meget gunstig for selskapet.

DLT kan representere en solid mulighet for eksponering mot både kryptovaluta og blokkjedeteknologi for øvrig, og samtidig gi indirekte tilgang på investeringer som mannen i gaten ellers ikke har direkte tilgang på. Jeg håper på mange spennende nyheter og diskusjoner i tiden som kommer.

Her blir det spennende å følge med!

Nyttige lenker:
- Lenke til investorpresentasjon: https://newsweb.oslobors.no/obsvc/attachment.obsvc?messageId=525229&attachmentId=211689&obsvc.item=1
- Lenke til siste kvartalsrapport: https://newsweb.oslobors.no/message/526369
- Innkalling til ekstraordinær generalforsamling: https://newsweb.oslobors.no/message/526050
- Innsidekjøp av Thomas Christensen 09.03.21: https://newsweb.oslobors.no/message/527185
- Innsidekjøp av Viggo Leisner 18.02.21: https://newsweb.oslobors.no/message/525307

Nyhetssaker:
- https://e24.no/boers-og-finans/i/9O6LGp/element-skyter-opp-etter-krypto-oppkjoep
- https://e24.no/boers-og-finans/i/Lnjg69/spetalen-kontrollerte-saga-pure-selger-seg-helt-ut-i-element
- https://e24.no/boers-og-finans/i/OQELqE/elements-nye-toppsjef-om-bjellesauene-har-en-liten-andel-aksjer

Selskaper det kan være interessant å sammenligne med (merk at disse har høyere mining kapasitet og større porteføljer enn DLT):
- Hut 8 Mining | https://hut8mining.com/ | Market cap per 10.03.21: 7.9 milliarder NOK
- Hive Blockchain Technologies | https://hiveblockchain.com/ | Market cap per 10.03.21: 12 milliarder NOK
- Riot Blockchain | https://www.riotblockchain.com/ | Market cap per 10.03.21: 32 milliarder NOK
Redigert 14.04.2021 kl 19:11 Du må logge inn for å svare

Det ryktes at Oracle investerer hardt i BTC. Ryktene sier målsetning om 70 000 BTC. Store summer med andre ord. Kvartalsrapport tilgjengelig kl 2300 norsk tid: https://investor.oracle.com/investor-news/default.aspx eller her https://investor.oracle.com/events-and-presentations/default.aspx

Blir spennende å se om ryktene bekreftes eller avkreftes. Hvis ryktene bekreftes fyker nok BTC til godt over 60 k gjennom natten. Hvis ikke kommer det nok en korreksjon. Forsåvidt mulig at det hverken bekreftes eller avkreftes.

Bakgrunn: https://modernconsensus.com/cryptocurrencies/bitcoin/markets-report-bitcoin-hits-54500-amid-rumors-oracle-wants-70000-btc/

Stimulus pakken i USA har ellers gått igjennom, og en kan nok regne med at det vil ha betydelig positiv effekt på BTC kursen når folk begynner å få sjekkene sine. Ifølge brukere på forumet Reddit kan sjekkene begynne å komme allerede i neste uke. https://finansavisen.no/nyheter/utenriks/2021/03/10/7640127/bidens-krisepakke-pa-1.900-milliarder-dollar-vedtatt-i-representantenes-hus

Spennende saker med implikasjoner for DLT sin virksomhet.
Redigert 10.03.2021 kl 21:28 Du må logge inn for å svare
HP17
10.03.2021 kl 22:00 31520

Nå får en Bill Gates og miljøbevegelsen mot seg. Det kan bli en langt tøffere kamp enn motstanden lokalt fra MGD og Rødt

Bitcoin uses more electricity per transaction than any other method known to mankind,” Gates told the New York Times in a recent interview, calling himself a "bitcoin skeptic," and adding that "it’s not a great climate thing.”

https://www.forbes.com/sites/jonathanponciano/2021/03/09/bill-gates-bitcoin-crypto-climate-change/?fbclid=IwAR0PEBRkYfynodHfnv7q9Pd4viOXDDHiHJWi-4O30PllISLz7H8Vp7cgXoY&sh=6fe14b068221
Redigert 10.03.2021 kl 22:01 Du må logge inn for å svare

Enig i at energiforbruket er en av bakdelene med BTC. Men det er viktig å diskutere hvilken energi minere faktisk benytter seg av. Jeg har ikke satt meg skikkelig inn i dette, men har lest mye forskjellig. Jeg kan ikke si det følgende for sikkert uten mer nøye research, men jeg nevner det likevel. Med andre ord, ta det følgende med en klype salt og som oppfordring til gravearbeid. Jeg har blant annet lest at så mye som 70% av energien som forbrukes i forbindelse med bitcoin mining kommer fra fornybare energikilder. Jeg har også lest at en betydelig andel av strømmen som brukes ellers ikke ville kommet til nytte. Dette henger til dels med at minere søker lave strømpriser. Kjell Inge Røkke som satser hardt på fornybart mente vel ellers blant annet at det var mer miljøvennlig enn gull, eller drømte jeg det?

Jeg skal bruke tid så fort jeg får anledning på å sette meg inn i dette med strømforbruk. Det er vel uten tvil et av de mest sårbare punktene med Bitcoin for øyeblikket. Men det trenger nødvendigvis ikke være et miljøproblem i fremtiden - selv om det skulle være det nå. Uansett, en viktig diskusjon!

Jeg foreslår imidlertid at en videre diskusjon tas i en annen tråd inntil problematikken eventuelt utvikler seg til å bli kursdrivende for BTC, og dermed får implikasjoner for DLT sin virksomhet. Dette er jo tross alt en diskusjon som kan ta mye tid og plass!
Redigert 10.03.2021 kl 22:30 Du må logge inn for å svare

Bitcoin for øvrig ikke nevnt i rapporten til Oracle, ifølge brukere på Reddit

Hedera knuser på videre til stadig nye all-time-highs: https://coinmarketcap.com/currencies/hedera-hashgraph/

Opp 25% siste 24 t til ny ATH.
Redigert 11.03.2021 kl 08:44 Du må logge inn for å svare
Inord
11.03.2021 kl 08:43 31242

Hvis man legger til sides bitcoin-biten, og ser på forretningsideen til DLT ASA.

Så er den første delen å gjøre investeringer i Platforms, Protocols, Exchanges, Wallets, dvs firma som driver med det.

Den andre delen er fortsatt bare en plan, som først må nå neste steg før den kan realiseres.

Det Ele ønsker å oppnå er:
1. at hvem som helst kan investere i dette, uten å kjøpe kryptovaluta.
2. større investorer kan investere i DLT ASA, og dermed kunne selge seg ut og ta gevinst tidligere, enn når de investerer direkte i Platforms, Protocols, Exchanges, Wallets

3. Et tokenisert fond vil åpne mulighet for å gå inn på flere slags venture fond satsinger. Her må man skille mellom token og et tokenisert fond.
Hedera Hashgrap er en investering basert på token.
Hvis derimot det ble dannet et fond med LP (limited partner), der DLT ASA og kanskje noen til er GP (general partner) og styrer fondet. Og fondet dannes ved lansering av tokens, og mange LP kan gå inn og ut av fondet ved å kjøpe, selge eller tegne nye token.
Da kan man drive et fond basert på token, et tokenisert fond. Og om så ti token kan representere en aksje i selskapet man investerer i.

Det innfløkte er det juridiske, alt fra hvem har stemmerett i den aksjen, og hvordan danner investeringene sikkerhet for tokens.
Og hvordan fordeles inntekt fra salg av den aksjen som danner sikkerhet, for da eksisterer jo ikke den sikkerheten for de tokens lenger (i fondet).
Dvs. hvis fondet skal selge aksjene i selskapet ved et evt oppkjøp, hvordan skal da tokens basert på aksjen hentes inn. Skal tokens bare representere fondet, eller eiendelene til fondet?

Det er ihvertfall nok kapital til å drive et slikt fond, og i tillegg til privatpersoner også kan kjøpe tokens.

Startups closed out 2020 in a much stronger position than the one they started the year in, with global venture funding up 4 percent year over year to $300 billion.
https://news.crunchbase.com/news/global-2020-funding-and-exit/

Redigert 11.03.2021 kl 09:10 Du må logge inn for å svare
Inord
11.03.2021 kl 09:27 31208

Men hvis man klarer å løse det med smart contracts, så kan man ha så mange investorer som man bare vil i fondet.

Managing many LPs. By issuing tokens and managing the fund digitally (from the investment and onboarding process to the exit proceeds distribution via smart contracts), you can afford having thousands of LPs/token holders, something that under the normal paper and bank based fund will be impossible without drowning in bureaucracy.
Inord
11.03.2021 kl 15:13 31083

Her er lista over det av portefølje, rettigheter og annet de overtar ved kjøpet

Fordring pålydende USD 250.000 mot Silicon Valley
Blockchain Society Inc

Fordring pålydende USD 100.000 mot Silicon Valley
Blockchain Society Inc

30.000.000 PegNet Tokens

600.000 Poly Tokens

Rettigheter til 5.070.165 Talos Tokens

Rettigheter til Preferred Stock i SeriesX.net Inc SeriesX.net Inc. 515-congress avenue suite 2060 Austin, TX 78701 Rettigheter iht Preferred Stock Investment Agreement datert 28.02.2018 og 10.08.2020 til å erverve Series Seed-2 Preferred Stock til kurs USD 0,3563 for investerte USD 50.000

Rettigheter til 40.920 Beam Tokens Rettigheter iht Future Tokens Agreement datert 27.07.2018 for investerte USD 50.000

3.333 aksjer i Alphapoint Inc AlphaPoint Inc 228 Park Avenue S Suite 75687 New York NY 10003-1502

Rettigheter til Preferred Stock i Two12 Inc. Two12 Inc. 600 Congress Avenue, Floor 14 Austin, TX 78701 SAFE (Simple Agreement for Future Equity) datert 27.08.2019. Avtalen gir rett til Safe Preferred Stock for Valuation Cap på USD 10.000.000, for investerte USD 54.330

Rettigheter til aksjer i Nova Inc. (tidligere Abacus Protocol Inc.) Nova Inc. 938 Key Avenue San Francisco CA 94124 SAFE (Simple Agreement for Future Equity) datert 21.06.2018. Avtalen gir rett til Standard Preferred Stock om Pre-money valution gir Valuation Cap . lik eller lavere enn USD 5.625.000, eller Safe Preferred Stock om Pre-money valution gir Valuation Cap høyere enn USD 5.625.000, for investerte USD 225.000.

Rettigheter til Preferred Stock i Newchip Inc. Newchip Inc. 2015 lh35 South Ste 115 Austin 78 741 SAFE (Simple Agreement for Future Equity) datert 20.02.2018. Avtalen gir rett til Standard Preferred Stock om Pre-money valution gir Valuation Cap lik eller lavere enn USD 7.000.000, eller Safe Preferred Stock om Pre-money valution gir Valuation Cap høyere enn .000.000, for det investerte beløpet på USD 60.000. I tillegg har fordringshaver tegningsrett til fremtidige SAFEs basert på investerte USD 60.000. USD.

Rettigheter til 5.000.000 Tari Tokens AccessCoin LLC 2201 Broadway Suite 100 Oakland 94612 SAFT (Simple Agreement for Future Tokens) datert 18.05.2019. Avtalen gir rett til 5.000.000 Tari Tokens for investerte USD 100.000.

173.611 Hedera Hashgraph Tokens

Rettigheter til 5.208.330 Hedera Hashgraph Tokens Forpliktelse ovenfor Mr. David Johnston om levering av 5.208.330 Hedera Hashgraph Tokens over en 30 måneders periode, regnet fra februar 2020.

Rettigheter til Preferred Stock i Noodle Techology Inc. Noodle Technology Inc. 2443 Washington street, Suite #287 San Francisco, CA 94115 SAFE (Simple Agreement for Future Equity) datert 07.06.2019. Avtalen gir rett til Safe Preferred Stock for Valuation Cap på USD 8.000.000, for investerte USD 25.000.

Rettigheter til 150.000 Nodle Tokens Rettigheter iht Restricted Token Award Agreement datert 20.09.2019

4,8387 B-aksjer i Rhodium 30MW LLC Rhodium 30MW LLC. 4412 Summercrest Ct. Fort Worth, TX 76109

Gjeldsbrevslån pålydende USD 1.451.613 mot Rhodium 30MW LLC Rhodium 30MW LLC. 4412 Summercrest Ct. Fort Worth, TX 76109 Gjeldsbrevslån datert 30.06.2020. Renteberegnes med 1,6 % p.a. med forfall 31.05.2023.

Kontraktuelle rettigheter i henhold til en ikkebindende intensjonsavtale mellom Rhodium Enterprises LLC og DLT Data Centers LLC datert 07.12.2020
Redigert 13.03.2021 kl 21:30 Du må logge inn for å svare

Bumper denne for eventuelle nykommere som ønsker rask innsikt i deler av caset.

Lurer også på om noen vet hvor mange aksjer det finnes totalt?

4,8387 B-aksjer i Rhodium 30MW LLC Rhodium 30MW LLC. 4412 Summercrest Ct. Fort Worth, TX 76109

Bumper denne på nytt for nye interesserte
Blygen
17.03.2021 kl 20:38 30112

Spennende case dette.... venter bare på flere gode nyheter....
Inord
17.03.2021 kl 21:45 30033

En liten oppsummering i ting jeg har nøstet i:

I presentasjon av DLT i tidligere børsmelding, så snakker man om samarbeid og partnerskap med folkene bak Rhodium 30MW.

Disse folkene er involvert i ihvertfall fem utbygginger av bitcoin mining, 3 i egne selskap.
Det er Rhodium 2.0 LLC
Rhodium Encore LLC
Jordan HPC LLC
Disse firmaene har hentet inn ca 40 mill dollar fra forskjellige investorer til disse tre firmaene.

Og de leverer Immersion cooling til en partner, Novablock som bygger en stor bitcoin mine.
Og de er involvert i firmaet Compass via Nathan Nichols, som også driver med bitcoin mining.
https://rarestone.capital/a-fully-integrated-platform-solving-the-inefficiencies-in-bitcoin-mining/

Og de er også med i 3 andre egne selskap
Immersion Systems LLC
Palladium mining partners
Imperium Investment, som er en partner med GDA Capital
https://gda.capital/meet-the-gda-team/Og Novablock selger deres Immersion cooling IMDC
https://novablock-web-prod.oss-us-west-1.aliyuncs.com/IMDC%20Business%20Introduction%202020.pdf

https://immersionsystems.io/
Her står det at de er i partnerskap med Novablock.

GDA og Proof Capital investerer også i Rhodium prosjekt, interessant lesing.
https://gda.capital/2020/06/16/gda-and-proof-capital-inc-launch-2-million-dollar-fund/Redigert 17.03.2021 kl 22:53 Du må logge inn for å svare
Inord
17.03.2021 kl 23:24 29945

En del av nettverk/forbindelser som DLT ASA får forbindelser til.

GDA Group og partnere til GDA Capital:
Alpha Sigma Capital
Proof Capital
Lehman Bush
12 Peers
Dentons
Appleby
Imperium Investments
Fireblocks

Rådgivere:
David Shafrir :
MLG Blockchain

GDA, med partnerskap med mange andre firma : Blant annet Campden Wealth
https://www.uktech.news/technology_news/campden-wealth-and-gda-group-announce-strategic-partnership


Secure Digital Markets- og de har mange partnerskap med andre selskap, blant annet Dash network:
https://laptrinhx.com/dash-adds-secure-digital-markets-sdm-to-its-liquidity-providers-partners-4132061005/

og BlockQuake
https://f-g-c.com/secure-digital-markets-partners-with-blockquake-on-regulated-digital-asset-exchange-alternative-for-institutions-retail-traders/

Og slik er det med alle de ti rådgiverne, og de fire nye som kommer inn i ledelsen.
De har hver for seg forbindelser til mange aktører og selskap, som igjen er forbundet til mange andre selskap.

Så mulighetene for mange gode investeringer vil komme fortløpende, samt muligheter for å utvide egen bitcoin mining.
Og mulighet til å være med på promotering/salg og innføring av immersion cooling.


Og mye, mye mer. Jeg får fylle på med info etter hvert.


Den 24 mars, blir det en presentasjon av DLT ASA online, her:

https://gdawealth.com/wealth-management-summit/

Og her kan man også se mer av nettverket rundt GDA.
Redigert 17.03.2021 kl 23:35 Du må logge inn for å svare

Tusen takk for oppsummering av spennende og innviklede saker, Inord!
Inord
18.03.2021 kl 08:10 29724

I alle børsmeldingene som kom i går, mener jeg at det stod noe om 5 dager for å fullføre punktene i SEA?
Inord
18.03.2021 kl 08:25 29683

Hvis det klarer å få til et tokenisert fond, så tror jeg få skjønner hva det innebærer.

Da kan DLT danne et eller flere Venture fond, på flere milliarder, som en form for General Partner.
De kan da tjene penger på salg av token, administrasjon av fondet og senere på salg av investeringer, og få med seg en drøss med co-investorer som da vil få token de kan selge videre, tilsvarende en aksje på børsen
Og dermed unngå å låse kapitalen i fire-fem år.

Og Venture fond er ofte en samarbeidspartner med firma de investerer i, som åpner opp for mange nye satsingsområder, feks Casper labs.
Redigert 18.03.2021 kl 08:26 Du må logge inn for å svare
verbatim
18.03.2021 kl 08:53 29599

Da snakker vi om ett bra potensiale med 66 mill aksjer. Men det er vel ett stykke opp og frem dit! James haft virker å vite hva han driver med!
Inord
18.03.2021 kl 09:35 29514

Ja, men de har kommet et godt stykke på vei, med ETA , DEVxDAO og Casperlabs prosjektet
verbatim
18.03.2021 kl 09:59 29462

Blir iallefall ett spennende år! Klaffer alt så kan den gå styggmye! Men da tror jeg den må noteres på en annen Børs for her på berget er kompetansen blant meglere og analytikere (for å si det forsiktig) komplett inkompetent på området😎🤦🏻‍♂️

Håper alt klaffer slik at de som har 100kr + i snitt kan tjene en slant de og!
helloween
26.03.2021 kl 16:50 28745

Fra linkedin:
David A. Johnston Chief Operating Officer at DLT ASA (Ticker DLTX)
James Haft Executive Chairman at DLT ASA
Thomas Christensen CEO hos DLT ASA

Let the show start😎
Redigert 26.03.2021 kl 17:21 Du må logge inn for å svare
Inord
26.03.2021 kl 19:38 28696

Selskapet skal drive med, ref vedtekter:

Investeringsvirksomhet innen verdipapirer, digitale eiendeler og andre
finansielle instrumenter, samt investeringer, utvikling og
forretningsdrift innen digitale eiendeler og blockchain-teknologi og
alt som hører naturlig dertil, herunder eie verdipapirer, digitale
eiendeler og andre finansielle instrumenter knyttet til andre
selskaper.
Inord
26.03.2021 kl 20:11 28655

Det er også mye annet som rører seg rundt Rhodium prosjektet.
.

Denne er interessant, kan også være en god investering for DLT

Initially capitalized by principals of both Realio and Valentus Capital Management, Liquid Mining Fund I has already sourced opportunities and deployed capital into Project Rhodium as its first investment, a Bitcoin mining company which has secured low-cost energy. Realio will wrap the fund with digital tokens that provide holders with the rights to revenue generated in newly mined BTC and made available on the Realio platform.

https://aithority.com/technology/cryptocurrency/realio-launches-tokenized-fund-specializing-in-low-cost-bitcoin-production/
Inord
26.03.2021 kl 20:22 28658

Immersion Systems er de som står bak Rhodium prosjektet, dvs Nathan Nichols, Chase Blackmon, Cameron Blackmon og Nick Cerasuolo

Peter Thiel and venture capital-backed, Layer1 Technology, leading chip-maker Bitmain, Crusoe Energy and Immersion Systems have moved to Texas due to abundant natural resources and an excessive wind power pushing down electricity prices. These high-profile mining operations have evoked an institutional interest and investments which point at the exponential growth.


https://f2pool.io/mining/insights/20200707-is-bitcoin-mining-legal/
Redigert 26.03.2021 kl 21:46 Du må logge inn for å svare
Møyfrid
26.03.2021 kl 20:25 28661

Få på noen flammer på hver side av headingen, så det blir lettere for oss svaksynte å finne gulltråden!
Inord
26.03.2021 kl 21:17 28609

De er i partnerskap med blant annet Novablock.

https://novablock-web-prod.oss-us-west-1.aliyuncs.com/IMDC%20Business%20Introduction%202020.pdf

The company partners with industry leaders like Alpha Miner, Immersion Systems, and Secure Digital Markets. Aside from operating the mining pool, NovaBlock is also focused on providing all-in-one solutions to crypto- and blockchain-related businesses ranging from mining pool and software development to smart modular data center construction and consulting services.

http://cryptix24.com/listing/novablock/
Inord
26.03.2021 kl 21:45 28624

Og Compass mining, der Nathan Nichols er rådgiver.

Skulle ikke forundre meg om de handler hos Immersion Systems, som også sponset Hasr8, som startet og senere fusjonerte med Compass mining

https://compassmining.io/
Inord
26.03.2021 kl 21:54 28602

Og fra et innlegg lenger opp, Secure Digital Markets

Som er en del av GDA Group.
Der er Imperium Investments partner, og det er et selskap drevet av folkene bak Immersion Systems, og bak Rhodium 30 MW.

https://gdawealth.com/wealth-management-summit/
Til denne gruppen selskap som nevnes her er det tette forbindelser.
I tillegg er det både rådgiver og aksjonærer i DLT fra GDA Group
Redigert 26.03.2021 kl 22:07 Du må logge inn for å svare
Inord
26.03.2021 kl 21:59 28609

Og DLT ASA har gått i partnerskap med Rhodium

https://newsweb.oslobors.no/obsvc/attachment.obsvc?messageId=525229&attachmentId=211689&obsvc.item=1

Through the relationship with Rhodium, DLT will
endeavor to increase efficiencies and the size of
existing Bitcoin mining operations as well as scale
out operations through incremental capacity
expansions
• Additional mining capacity will be financed through
DLT and alongside outside investors to leverage cash
flows to the Company
• An agreement has been made, in principle, with
Rhodium regarding the expansion of joint mining
operations
• In the final stages of signing a long-term agreement
• The Texas facility can facilitate a further expansion

I de form D jeg har linket til lengre opp, så vises bare forhåndstegning.
Men har de fått tegnet alt, så snakker vi 90 mill dollar.
I tillegg til Compass og Novablock sine utbygginger.

Nå har jeg gjentatt meg selv, men det her er altså en oppsummering av en liten flik av DLT ASA.

Dette handler ikke bare om egen bitcoin mining, men også mulige partnerskap og andre investeringer enn egen mining.
Redigert 26.03.2021 kl 22:05 Du må logge inn for å svare

Påsken blir spennde å se om eggene 🔥🔥🔥
Møyfrid
27.03.2021 kl 12:35 28379

Dette blir Berkshire Hathaway for Crypto.

Eneste forskjellen er at DLT trykker deler av pengene selv...

Lol, Spetalen høster oppmerksomhet på internasjonale fora! F.eks Reddit

Nytt svar fra Haft på Twitter. La oss gi han noen likes!
Inord
27.03.2021 kl 19:03 28137

En av rådgiverne til DLT er leder i ProofCapital, som også har investert i Rhodium prosjektet.

Jeremy Kaliel is the President & Chief Executive Officer of Proof Capital Inc., which he founded in early 2016.

https://gda.capital/2020/06/16/gda-and-proof-capital-inc-launch-2-million-dollar-fund/


https://www.google.com/url?sa=t&source=web&cd=&ved=2ahUKEwj_9MCQkdHvAhUiBhAIHTsvDQUQFjAHegQIDhAC&url=https%3A%2F%2Fproofcapital.ca%2Fmedia%2Fattachments%2F2021%2F01%2F03%2Fdisclosure-tables---20210103.pdf&usg=AOvVaw2K14im0BL-2h4cqH93ZyZe
Redigert 27.03.2021 kl 20:38 Du må logge inn for å svare