SELG

Topptur
RECSI 12.03.2021 kl 14:21 24145

Selg
Redigert 13.03.2021 kl 21:15 Du må logge inn for å svare
Topptur
13.03.2021 kl 07:54 7395

Den eneste leverandøren i statene for silan og polysilisium er det norske selskapet REC silicon ASA på den norske børsen. Gjett hvem som skal levere materialene;) REC silicon ASA ligger i Moses Lake. Sila Nano er allerede kunde av REC. Fabrikken i Moses lake er stengt på grunn av handelskrig med Kina, men nå som USA planlegger sin egen verdikjede innen sol og batterier, vil fabrikken igjen åpne. Mcap i dag er ekstremt lav, og investorer som bare venter på at fabrikken skal åpne. Utrolig sak for investorer på dette tidspunktet!
Slettet bruker
13.03.2021 kl 09:03 7156

Det ser usedvanlig lovende ut, men...det er ikke negativt eller feil å diskutere mulige skjær i sjøen.
1. Det er et faktum at investorer ikke støvsuger markedet for rec-aksjer, selv om vi mener den er billig. Hvorfor? Føler de ikke med, eller er de uenige med oss?
2. En analytiker (husker ikke hvem), er enig med oss i at dette er lovende - hvis de (rec) får det til! Hva mener han? Hva er det Rec ikke skal få til? Jeg sliter litt med det.
3. Vi mener Rec får tilnærmet monopol, men stemmer det? Blir dette markedet så lukrativt at det popper opp konkurrenter fortere enn vi liker?

Fint med saklige innspill og kommentarer (ikke trolleri)
Slettet bruker
13.03.2021 kl 09:21 7055

1. kan være ren og skjær usikkerhet rundt oppstart. Ingen batteriprodusenter har startet bygging rundt ML. Så fort det skjer tror jeg det blir mer støvsuging. Store investorer liker ikke for mye risiko. Likevel, vi har mange store fond inne allerede.

2. tror dette kan bygge på mye av det samme i punkt 1. pluss at Rec har en trøblete fortid.

3. Her er jeg usikker. Jeg er ikke noen ekspert på det tekniske her. Hvor dyrt er det å sette opp ny fabrikk for silan produksjon? Jeg tviler på at batterifabrikker selv vil gjøre dette, ville vært høyst unormalt å stå for så mye råvareproduksjon selv.

Antall konkurrenter avhenger nok veldig av hvor kostbart det vil være å sette opp en fabrikk for silanproduksnon. Jeg vet ML kosta så så mye, men den ble vel bygget for mer enn bare silanproduksjon.

Spennende tider, jeg tror Rec vil få til dette da de står klare og kan levere med lavt karbonavtrykk siden fabrikken drives av vannkraft etc. En annen ting er at Sila Nano allerede er klar over hva ML kan levere da dem har brukt de til nå. Syns det ville vært naturlig at det fortsette istedenfor å ta i bruk en ny leverandør, som forøvrig ikke eksisterer og det må i tilfellet bygges ut. Det høres ut som mye risiko for Sila.
Redigert 13.03.2021 kl 09:25 Du må logge inn for å svare
Ærligtalt
13.03.2021 kl 09:21 7064

1: Veien til rikdom er brolagt med aksjonærer som ville ha litt billigere inngang enn dagen før. Ikke glem at det krever en relativt god egeninnsats for å skjønne hvorfor REC har reist seg fra asken...og hvorfor den bare skal opp,opp,opp i denne megatrenden

2:Han sikter vel til gjenåpning av ML og deretter å innfri på volumer?

3:Markedet blir lukrativt da etterspørsel vil øke drastisk...I tillegg til at USA fremover må besørge å være selvhjulpne hva gjelder varer de pr.nå kjøper fra utlandet. Men vent nå litt... Det samme gjelder jo de europeiske landene?

Hvem legger inn bud på ML eller betaler dyrt for en JV først? Time will show
Beinlich
13.03.2021 kl 09:41 6944

Det er to usikkerheter rundt REC
1. Blir silan nøkkelingrediens
2. Punkt 3 fra Solerbra.

Går 2 av 2 i aksjonærenes favør blir det fest. Men selvfølgelig er det ingen som vet dette med sikkerhet. Jeg satser dog mine penger på at det går veien. Man blir ikke rik uten å risikere å tape.
Beinlich
13.03.2021 kl 09:43 6927

Hvis noen teknisk begavede kunne gi en kommentar på punkt 3 fra Solerbra ville det vært høyst velkomment.
sjakknøtt
13.03.2021 kl 10:14 6792

Takk til Topptur (og andre) for flere meget interessante innlegg!
Selv har jeg også stor tro på Recsi. Ser at flere Europeiske og amerikanske bilprodusenter som om få år planlegger å produsere flere elektriske biler enn fossile biler. Da trengs der mange batterier. Recsi med sin teknologi og fabrikker, er nå glimrende plassert, med godt forsprang til kommende konkurrenter.
Jeg tror det er to hovedtanker som nå Aker Horizons (AH) nå har, angående sin 24,7% eierandel i Recsi.

1. Aker systemet og K. I. Røkke er jo kjent for at de ønsker full kontroll (minst 50,1%). Der kan være flere muligheter for AH til å nå dette målet. Trolig det enkleste er å legge ut et frivillig bud til dagens aksjonærer, som er godt nok til at de kan oppnå kontroll over Recsi.

2. hvordan og når starte opp Moses Lake. Den grønne bølgen er nå også kommet til USA, etter at Biden overtok. Den nye administrasjonen vil satse hardt på å skape arbeidsplasser i USA og da vise til "grønne" arbeidsplasser, slår man to fluer i en smekk. Bil produsenter i Europa og USA, vil nok ikke gjøre seg avhengig av leveranser kun fra Kina. Dette styrker Recsi ytterligere.
Da er det nok sentralt slik flere skriver på denne tråden å finne en eller flere samarbeidspartnere. Dersom det bygges en batteri fabrikk på nobotomten i Moses Lake, vil dette være "gull" for Recsi.
Et alternativ det ikke har vært fokusert så mye på er at AH kan vurdere å selge sin post i Recsi. Budet vil da trolig vil ligge på minst det det har kostet å bygge fabrikkene. (25 til 30 milliarder kroner.) De øvrige aksjonærer vil da trolig få det samme budet.
Spennende blir det å følge Recsi fremover!
c
13.03.2021 kl 10:15 6793

Handlar inte punkt 3 i huvudsak om patenter samt upparbetad kunskap och tid det tar att bygga fabriker för kommande konkurrenter. Förväntan på framgång ligger i detta försprång. Det är min tolkning.
Skalleknarp
13.03.2021 kl 10:15 6809

Tenk hvilket klondyke REC - batteri og panelproduksjon på samme lokasjon ville vært for eksempelvis et oljeselskap som vil satse på mindre Carbon avtrykk som Aker systemet er. Det ble nevnt JV..... tja det vil jo være vinn vinn.
Ærligtalt
13.03.2021 kl 10:42 6726

Tror den tolkningen stemmer bra. Hvorfor spikke egen bil når du kan kjøpe naboens?
Slettet bruker
13.03.2021 kl 11:02 6591

Er vel fortsatt usikkerhet rundt dette med "hva skal fremtidens batterier/paneler inneholde av komponenter" ? Forskes jo veldig rundt dette. Når blir da tidspunktet til å satse milliarder ?. China ?. USA ?. Tar min. 2-3 år å få til en helhetlig "Made in USA".
Redigert 13.03.2021 kl 12:35 Du må logge inn for å svare
karve
13.03.2021 kl 11:20 6504

Har selv vært ut og inn av Elkem siden starten , men hoppet av nå da jeg synes den har hatt for bratt oppgang de siste ukene. Utbytte i år 0,15 var desuten skuffende. Konverterte alt inn i Rec da den etter all sannsynlighet vil stige markant.
nucleus
13.03.2021 kl 11:50 6323

Hver sitt valg karve, Elkem har nå 12 fabriker med silikon produksjon i drift nå. Nr13 i Lyon Frankrike under oppbygging. Fekk kjøpsanbefaling igår for over 40kr /aksje. Penger strømmer nemlig inn nå når Elkem får økte priser. Ja NÅ og ikke om 2-3 år.. Forøvrig har Elkem Silsium, Carbon, Silgrain m. m.. produksjon. Så det mere omtalt batteri grafitt. Under pilotprosjektog planlagt ny fabrikk i Porsgrunn. Konklusjonen er produksjon og drift per idag.
Slettet bruker
13.03.2021 kl 13:39 5969

Røkke har sin historie med å være djevelen mot minoritetsaksjonærene i sine omstruktureringer av gammel morro.
Hvordan er finansene i Rec? (kommer helt inn fra siden her)
Redigert 13.03.2021 kl 13:39 Du må logge inn for å svare
Topptur
13.03.2021 kl 15:05 5572

Skal prøve å svare på en del av spørsmålene over. Bla. om konkuranse fra andre. For å bygge en fabrikk som REC har vil dagens kostnader være 10 milliarder nok.
Risikoen er enorm i markedet REC oppererer.
Jeg vil her liste opp noen.

1.Handelsbarrierer, handelsrestriksjoner og urettferdig handelspraksis har hatt en betydelig negativ innvirkning på
Konsernets tilgang til viktige markeder og dets evne til å selge sine produkter, og hvis slik praksis fortsetter, vil
konsekvensene kan være alvorlige.
Handelsbarrierer, handelsrestriksjoner og urettferdig handelspraksis har hatt, og har fortsatt, et betydelig negativt
innvirkning på konsernets evne til å selge sine produkter til attraktive vilkår og på salgsvolumet i forhold til dets
Produkter.
2.Ved drift kjøper anlegget i Moses Lake, Washington strøm fra
et offentlig verktøy som koster pluss kostnad. Hvis konsernet av en eller annen grunn opphører å ha tilgang til relativt
billig strøm, kan produksjonskostnadene øke betydelig, og resultatene av driften vil være negativt
3.Konsernet er avhengig av noen få eksterne kunder med hensyn til salg av polysilisium og silangass
Konsernet er avhengig av få eksterne kunder med hensyn til salg av polysilisium og silangass. Følgelig, hvis en
eller flere av disse kundene skulle misligholde med hensyn til deres kontraktlige avtaler med konsernet (f.eks
til konkurs), kan det hende at konsernet ikke kan finne nye kjøpere for de ovennevnte produktene eller måtte
selge slike produkter til en betydelig lavere pris enn forventet, som igjen kan ha et betydelig materiale
negativ innvirkning på konsernets økonomiske resultat.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Det kreves enormt kunnskap å utvikle en del av REC sine produkter. Det er ikke bare å starte opp en fabrikk.
Noen eksempler her.

1. Det er risiko knyttet til konsernets produksjonsprosesser
Konsernets produksjonsprosesser i Moses Lake, Washington og Butte, Montana involverer produksjon,
prosessering, lagring, bruk, håndtering, distribusjon og transport av silangass og andre stoffer av et eksplosivt stoff eller
farlig natur. Ulykker eller mishandlinger som involverer disse stoffene kan forårsake alvorlig eller kritisk skade eller
skade på eiendom og menneskers helse, noe som kan føre til betydelige forpliktelser og kostnader for konsernet. Silangass
er et pyroforisk, dvs. et svært brennbart stoff som eksploderer ved kontakt med luft, og er derfor
potensielt destruktiv og ekstremt farlig hvis den håndteres feil eller under ukontrollerte forhold. Forekomsten
av en katastrofal hendelse med silangass eller hydrogen på et av konsernets produksjonsanlegg for silisium
kan true, forstyrre eller ødelegge en betydelig del eller hele konsernets produksjon av polysilisium og silangass
kapasitet på et slikt anlegg i en betydelig periode.

2.Risiko knyttet til omstart av produksjonsanlegget for Moses Lake FBR
Konsernets FBR-produksjonsanlegg ved Moses Lake ble stengt i løpet av andre kvartal 2019 pga
vanskelige markedsforhold og solstridskonflikten mellom USA og Kina. Omstart av FBR
produksjonsanlegget er avgjørende for konsernets fremtidige planer. Skulle forretningsforholdene ikke utvikle seg som forventet,
omstart av FBR-produksjonsanlegget kan imidlertid være forsinket eller ikke i det hele tatt, som igjen
kan ha vesentlig negativ innvirkning på konsernets utsikter. Videre, hvis beslutningen om å starte driften på nytt på
FBR produksjonsanlegg er laget, konsernet vil være pålagt å tiltrekke og ansette kvalifisert personell, gi opplæring
å sertifisere personell før operasjonen startes på nytt, og å utføre nødvendig vedlikehold for å plassere FBR
produksjonsanlegget tilbake i driftsstatus.
--------------------------------------------------------------------------
REC sin bransje er en Modnings bransje man må forstå hvert skritt man tar.
Les dette.
1. Moses Lake, Washington
REC Solar Grade Silicon LLC, som driver anlegget i Moses Lake, Washington, var en av verdens første
dedikerte produsenter av polykrystallinsk silisium for solapplikasjoner.
Før fabrikken i Moses Lake ble lagt ned, fokuserte den bare på å produsere polysilisium av solkvalitet. Dette aktiverte
REC Silicon for å forenkle produksjonen og tilhørende forretningsprosesser sammenlignet med det andre anlegget som også
betjener markedet for silisium av elektronisk kvalitet.
Å utvikle en mer energieffektiv og kostnadseffektiv metode for produksjon av polysilisium av solkvalitet
investerte i utvikling av FBR-teknologien i 2002 og utvidet deretter produksjonskapasiteten i Moses
Innsjø. De primære fordelene med FBR-teknologien og produksjonsprosessen resulterer i høyere energieffektivitet,
høyere arbeidseffektivitet, og en flytbar produktformfaktor som resulterer i lavere kostnader og et lavere karbonavtrykk.
Videre resulterer den granulære formfaktoren i produkthåndtering og brukseffektivitet for kundene.
REC Silicons FBR-anlegg i Moses Lake, basert på egenutviklet teknologi, startet produksjonen i mars 2009.
Ekstra silangasskapasitet (som et midlertidig materiale for polysilisiumproduksjon) startet produksjonen i midten
av 2010. FBR-produksjonen økte med lengre løpslengder, forbedret avkastning og kvalitet, og har demonstrert
produksjonshastigheter over den opprinnelige designkapasiteten. Kvaliteten på utgangen har forbedret seg i løpet av
FBR-anlegget etter hvert som drift og prosesser har modnet. Den kritiske suksessfaktoren for anlegget er evnen til å
kjøre en stabil prosess og derved øke prosessutbyttet. Forberedelse for ytterligere utvidelse av produksjonskapasiteten
har blitt satt på vent som et resultat av utfordrende markedsforhold REC Silicon’s FBR facility in Moses Lake, Washington was shut down during the second quarter of 2019 due to
difficult market conditions and the solar trade dispute between the United States and China. Accordingly, operating
costs and activities have been reduced to levels required to safely maintain the facility in a non-operating status
and to retain the capability to restart the facility in the future. The timing and length of the shutdown are dependent
20
on whether REC Silicon is able to regain access to the Chinese market for polysilicon or other significant positive
developments in markets for products manufactured at the Moses Lake facility.
The company’s plans to reopen the facility is in part dependent upon the development of a solar value chain outside
of China which will require REC Silicon to make additional investments in FBR processes to improve product
quality suitable for high purity monocrystalline PV markets.
----------------------------------------------------------------------------
Derfor ligger REC i teten globalt:
Topptur
13.03.2021 kl 15:07 5583

RECs silangassteknologi sørger for silangass med høy renhet, noe som er et utmerket utgangspunkt for
å lage ultrarent polysilisium for halvlederapplikasjoner inkludert markedet for flottesone med høyeste renhet.
Derfor er selskapet en ledende leverandør av polysilisium for de mest krevende halvlederapplikasjonene,
som vanligvis brukes av høyspenningsenheter som elbiler og tog.


6.6.2 Halvlederkvalitet polysilisium
Halvlederkvalitet polykrystallinsk silisium omdannes til enkeltkrystallsisium - noe som betyr tilfeldig
tilknyttede krystallitter av silisium i polykrystallinsk silisium omdannes til en stor enkeltkrystall. Enkeltkrystall
silisium brukes til å produsere de fleste Si-baserte mikroelektroniske enhetene.
REC Silicon produserer polysilisium som oppfyller kvalitetskravene som kreves for bruk i tilleggsprosessering
ved hjelp av Czochralski (CZ) -metoden og Float-zone (FZ) -metoden.
22
Czochralski (CZ) Polysilisium Elektronisk kvalitet polysilisium, inkludert voksen Siemens-stenger, stangseksjoner, biter
og chips brukes hovedsakelig i CZ monokrystallinsk ingot / wafer-produksjon for halvlederindustrien.
CZ-metoden brukes til produksjon av bulk enkrystaller av polysilisium. CZ-metoden starter med
innsetting av en liten frøkrystall i en smelte i en digel, og trekker frøet oppover for å oppnå en enkelt krystall. De
metoden er oppkalt etter den polske forskeren Jan Czochralski, som utviklet den i 1916.
Flytesone-polysilisium brukes vanligvis i kraftenheter og detektorapplikasjoner. Float-zone (FZ) polysilisium er
et alternativ med høy renhet til krystaller dyrket av CZ-prosessen. FZ polysilisium er ment for prosesser som bruker
FZ-metoden som er basert på sonesmeltingsprinsippet og ble oppfunnet av Theuerer i 1962. Produksjon
ved bruk av FZ-metoden foregår under vakuum eller i en inert gassatmosfære. Prosessen starter med FZ-karakter
polykrystallinsk stang og en monokrystallinsk frøkrystall som holdes ansikt til ansikt i vertikal stilling og roteres.
Frøet bringes opp nedenfra for å komme i kontakt med smeltedråpen dannet på spissen av polystangen. Som den
smeltet sone beveges langs polysilisiumstangen, det smeltede silisium stivner til en enkelt krystall og,
samtidig blir materialet renset.

6.6.3 Polysilisium av solskinn
REC Silicon produserer polysilisium av solkvalitet for bruk i solcelleanlegg. Krystallinsk polysilisium er det dominerende
teknologi for å produsere solceller. Polysilisium av solskinn har generelt bredere kvalitetskrav enn
halvlederkvalitet polysilisium og brukes til å produsere flerkrystallinske fotovoltaiske (PV) celler eller monokrystallinske PV-celler.
Multikrystallinske celler består av mange mindre silisiumkorn med variert krystallografisk orientering og er
produsert ved retningsstivning av en polysilisium-ingot i en kvartsdigel. Denne blokken blir deretter skåret i
vafler for integrering i flerkrystallinske solceller. Flerkrystallinske PV-celler har fordelen av å være
billigere enn monokrystallinske celler. På grunn av tilstedeværelsen av defekter i materialet - for eksempel korn
grenser og metalliske urenheter som jern, multikrystallinske celler har typisk lavere konverteringseffektivitet
enn deres monokrystallinske kolleger.
Monokrystallinske celler består av en kontinuerlig fast enkeltkrystall. Silisiumet dyrket for PV-applikasjoner dyrkes
i sylindrisk form ved bruk av CZ-metoden. Sylinderen blir deretter trimmet for å lage en barre. Denne blokken blir deretter skåret
i vafler for integrering i monokrystallinske solceller.
REC Silicon jobber for tiden med andre selskaper for å kommersialisere produksjonen av neste generasjons silisium
anodematerialer for integrering i litiumionbatterier. Silan er et primært råstoff i disse prosessene.


Topptur
13.03.2021 kl 16:13 5270

Les mine siste to tråder nøye. Det er grunnlegende for å forstå REC.
Gi gjerne tilbakemeldinger.
ShoeShineBoy
13.03.2021 kl 16:27 5184

Forstod alt bortsett fra hva man skal med vafler inni detta her.
Redigert 13.03.2021 kl 16:28 Du må logge inn for å svare
Topptur
13.03.2021 kl 16:30 5160

ShoeShineBoy
I dag kl 16:27
? Kan du være litt mere konkret?
Topptur
13.03.2021 kl 16:57 5013

Downandup
Ser også lyst på Rec si framtid, men er ikkje på FA Forum og må ta med ein påstand der som må vera feil: «Den eneste leverandøren i statene for silan og polysilisium er det norske selskapet REC silicon ASA på den norske børsen». «Topptur» har starta tråden. Den 15. jan. 2020 hadde Rec denne meldinga på si heimeside: «The United States’ three remaining manufacturers of polysilicon today thanked President Trump and praised U.S. negotiators for securing the Chinese commitment to purchase U.S. polysilicon in the Phase 1 U.S.-China trade deal,...» Dei to andre poly-produsentane er Hemlock og Wacher. Litt dumt å korrigera slik, men rett skal vera rett. Så håpar andre kan bringa dette vidare på Fa Forum, sidan eg synest det er nok å kommentera på Shareville.


Denne ligger på Shareville. Noen som vil kommentere om Renhet?
Topptur
13.03.2021 kl 17:23 4896

xray292
I dag kl 17:19
Flott. Takker og bukker.
Flott du la den in på Shareville. Tro meg det er med folk som deg at vi kommer vidre.
Redigert 13.03.2021 kl 17:27 Du må logge inn for å svare
Topptur
13.03.2021 kl 17:30 4881

Jeg har en lukket tråd som du bør hjelpe til på . Meld deg på og gi energi. xray292
I dag kl 17:19
Redigert 13.03.2021 kl 17:30 Du må logge inn for å svare
canarias
13.03.2021 kl 17:50 4774

Flotte konklusjoner Topptur.
AllInInc
13.03.2021 kl 18:00 4741

Tror det var ett forsøk på humor😆 vafler vs wafer tipper jeg
Slettet bruker
13.03.2021 kl 18:06 4738

Tror du ikke Rec diskuterer, eller har diskutert mulighetene allerede Topptur?

Jeg tenker nok de folkene der har snakket mye på møterommet, for alt vi vet er de nok allerede på stadiet hvor de straks skal signere kontrakt om avtale av salg/levering av råvarer til Sila. Så du startet en annen, låst tråd her inne. Ville ikke vært så bekymret for at de ikke undersøker alle muligheter der. Både med Sila, og andre batteriprodusenter. Ledelsen har allerede sagt at de er i diskusjon med flere.

Spennende tider :)
Topptur
13.03.2021 kl 18:12 4721

AK
Tro meg. Noen ganger tenker tankeboksen feil.
Slettet bruker
13.03.2021 kl 18:16 4699

Ja, vi kan alle tenke feil selvsagt, men ledelsen har jo direkte gått ut å sagt at de er i diskusjon med "batterigjengen". Tror nok TT og Røkke er veldig ivrige på å få igang ML med batterisektoren om det lar seg gjøre.

Om batteri er noe Rec kan levere til så får vi børsmelding i år om det, det kan komme til uka, etter påske, sommeren. Når som helst. Gleder meg til den dagen for da går kursen som ei kule!
Topptur
13.03.2021 kl 18:16 4760

Rugg 1 hvem er du
Slettet bruker
13.03.2021 kl 18:23 4826

Topptur skrev Innlegget er slettet
Tvilsomt at de skal selge fabrikken. Batterisektoren er i enorm vekst og det virker som Rec har produkter som er viktig for denne bransjen med teknologien som G14 og Sila kommer med. G14 er jo allerede på gang hos Rec. Batteriproduksjon vil vokse eksplosivt neste 10 året, jeg har sett på tallene for hva de spår neste året. Kapasiteten vil gå 10 gangeren eller mer neste årene.

Topptur
13.03.2021 kl 18:32 4751

AM
Er ikke uenig med deg.
Spre budskapet.
Du må ha en forståelse av mitt engasjement i Rec.
Men som sagt i min start på denne tråd. Aldri har jeg sett et slikt Case.
Slettet bruker
13.03.2021 kl 18:34 4717

Jeg skjønner du er engasjert. Jeg tror som deg at vi blir godt belønnet som aksjonærer i Rec fremover. God helg mens vi ventet på ny børsuke 👍🚀
Loveshak
13.03.2021 kl 18:54 4567

KIR har gått inn som styreleder fordi han vet at potensialet er stort. Kristian Røkke har nevnt batterimulighetene hver gang han har snakket om recsi, så jeg tror Aker vet hva de holder på med.
Slettet bruker
13.03.2021 kl 19:45 4314

Jeg tror deg er mange, meg selv inkludert, som er litt frustrert over mangel på informasjon etter at KIR ble valgt som styreformann på EGM. Han bør komme på banen og si noe til oss andre aksjonærer som valgte han inn. Han eier ikke Rec alene, og skal jobbe for oss alle ikke bare seg selv. Mulig han gjør det, men noe må han kunne si om planer og strategi. Frustrasjonen henger selvsagt også sammen med at kursen faller.
Topptur
13.03.2021 kl 20:33 4072

Marketwatch skrev Innlegget er slettet
Marketwatch
I dag kl 20:28
Så du mener ar jeg sletter tråden. ??
Topptur
13.03.2021 kl 20:52 3943

Marketwatch skrev Innlegget er slettet
Vi må til envher tid være 100 % ærlige.
Du ba meg slette mine tråder for at jeg tar feil.
Det er nå utført.

Tidligere har jeg en meget god dialog med AH om våre tanker . Det er lagt dødt nå.
Mere tråder du vil jeg skal slette?