Det grønne skiftet

zedyz
GOD 13.03.2021 kl 17:55 1600

https://e24.no/det-groenne-skiftet/i/2dqzJ4/kravene-om-groenne-statlige-milliarder-frykter-daarlige-prosjekter-med-liten-klimaeffekt

"Det grønne skiftet er i gang, og staten har allerede satt av milliarder til storsatsinger som CO₂-rensing, reduserte elbilavgifter og Equinors flytende havvindprosjekt Hywind Tampen."

Her leverer GOODTECH fullt SCADA-annlegg for Equinor, ref nyhet:
https://www.mynewsdesk.com/no/goodtech/pressreleases/goodtech-vinner-havvindkontrakt-paa-hywind-tampen-3042367

Med en børsverdi på skarve 300 mill så er denne ekstremt underpriset ifht fremtidig potensiale. Her skal regjeringen pøse på med penger, og GOODTECH er allerede godt inne med kjemper som Equinor m.m.
Previse
13.03.2021 kl 19:09 1536

Goodtech har en lang historisk erfaring som bedrift nesten like gammelt som yara, og de har omstilt seg samtlige ganger og overlevd alle finanskrisene på veien. De er nokså store og driver med et bredt spekter av elektro, automatisering, kraft, industri og miljøsatsning.
Vann og avløps teknologien deres er svært god, og den er driftstabil og gir lavedriftskostnadder. Det er nok her de kan ekspandere mest og tjene svært gode penger.
Alle miljøsatsningene er også et spennende vi får se hvordan det går med dette havvind prosjektet.

Problemet er bedriftens inntjening. Derimot så var forrige kvartal på bedringens vei og hvis de fortsetter i den retningen blir jo framtiden lys. Jeg tenker at Goodtech i løpet av flere år kan bli ganske stort. Muligens også nå ut til dannmark og finnland med tiden.
Yuri_Milner
13.03.2021 kl 20:00 1473

Denne og Kitron er børsens beste bets
Aksjeamatøren
13.03.2021 kl 21:09 1417

Har også aksjer her og i Kitron. Du har mange gode informative innlegg begge steder. Kan anbefale deg å sjekke ut Mseis og Napatech om du har litt tid og ser etter nye selskap med solid ledelse.

Beklager avsporing, som nevnt over har Godtech lav Mcap og stort potensiale, men dem bør også gi markedet en konkret markedsstrategi og et litt oversiktlig kort og konkret infoskriv om hva dem egentlig holder på med. Kan se ut til å ha for mange baller i luften?