Aktivist-kongen skal "ta opp" menneskerettigheter med kina

atnorhe
13.10.2018 kl 08:45 758

Kong Halal er på reise i KIna , og har med seg 300 næringslivs-ledere ." Jeg får sikkert anledning til å ta opp menneskerettigheter med KIna" sier han til NRK.

Hvorfor i helvete skal du det? Du reiser ene og alene for å rette opp skaden som noksagten Jagland og nobeltull-komiteen skapte med sin tildeling.
Hva slags rolle får det for menneskerettigheter i Kina, om du blander deg opp i Kina sitt indre anliggende?

Kongen har alltid opptrådt klokt når han har representert Norge på sine utallige reiser så vidt jeg vet, men nå har han blitt aktivist på sine gamle dager, og representerer den arrogante akademiske venstresiden som kjeder seg ihjel i sin velferds-boble,, og derfor skal "kjempe for ytringsfrihet" i verden.

Hva tror kong Halal at Kineserne foretrekker? Kamp for "ytringsfrihet og demokrati" som i Libya og Irak, eller alternativet de har fått i dag? For en idiot denne muslimenes konge er blidt, og det er med grøss og gru en ser for seg Kjendis- Mette i fra Kristiansand reiser rundt i verden og "representerer Norske verdier" som Norges Dronning.













Slettet bruker
13.10.2018 kl 09:32 748

Er det rette tidspunkt når Kongeriket hans, på nytt har tapt en sak i Strasbourg?

Fjordgubben
13.10.2018 kl 09:35 743

Herregud....
Betonghue
13.10.2018 kl 10:05 733

På dynga med det utdaterte kongehuset ! Sylvi for President !!
Fjordgubben
13.10.2018 kl 10:19 730

Kanskje Kina svarer med kritikk av barnevernet, kommuner som snoker til seg penger ved å stemple «idiot» i panna på folk.
Ignatius
13.10.2018 kl 13:33 701

Kanskje han rett og slett føler seg forpliktet til å gjøre det. Av hensynt til pk-mobben her hjemme. En oportunist og en nikkedukke til konge. Nei takk. Tid for å skrote monarkiet. Håkon og Mette Marit er sikkert bare glade om det skjer.
Slettet bruker
13.10.2018 kl 15:34 688

Var det ikke bedre om kongen tok opp bruddene på menneskerettighetene som foregår her i Norge?
Man importerer drapsmenn og kvinner, etnisk norske mister livet, får livet ødelagt og dette skal ikke være brudd på menneskerettighetene?

Staten tvangssendte barn på institusjoner hvor de ble seksuelt misbrukt og utsatt for psykisk tortur, men disse barna var jo hvite, da er det ikke brudd på menneskerettighetene.

Svarte står frem og åpent uttrykker sitt hat til hvite norske, slår dem ned og ødelegger livene deres, men dette er da ikke rasistisk vold. Når en hvit banker en svart, er dette rasistisk motivert vold, er ikke dette brudd på etnisk norske sine menneskerettigheter?

https://www.document.no/2018/10/10/ropte-jeg-hater-norske-folk-bror-mens-han-utovde-grov-vold-ikke-domt-for-rasisme/

De kan sende kongehuset og våre ledere til solen, der hører de hjemme.

atnorhe
13.10.2018 kl 15:44 683

Der nok helt riktig. Han er blitt mer eller mindre presset til å gjøre det, og med SV-media på slep, vil nok det aller meste dreie seg om "menneskerettigheter", som om Norge kan forandre verden ved hjelp av å være tåpelig arrogant og uforskammet når vi gjester andre kulturer.
Slettet bruker
13.10.2018 kl 23:19 665

Norge som Europa er i ferd å bli som det nye Tibet. Egenarten vaskes ut med tvangsmessig innvandring. Under vignetten aldri mer 9. april er Kongeriket Norge de siste 30-40 år, blitt både innvandret og okkupert. Kina er beskyldt og utøvd den slags i Tibet under tvang. Norge/ nordmenn har gjort det helt frivillig? http://no.wikipedia.org/wiki/Tibet
Jeg skjønner ikke oppstyret rundt denne Lama`en, han er ikke noen folkevalgt leder, men valgt av noen munker. Som pakkesler og humanetiker styrer Norge, styrte denne Lama Tibet. Det er godtatt av de fleste land at Tibet tilhører Kina så da representerer han ikke Tibet.
Før 1950 var Tibet et teokrati –et fint ord for et religiøst diktatur. Landet var nærmest et middelaldersk føydalsamfunn (for ikke å si slavesamfunn) hvor de aller fleste levde i dyp fattigdom. Bøndene ble grovt utnyttet for å forsørge de utallige klostrene med ditto antall ikke-arbeidende munker – hvor begreper som demokrati og menneskerettigheter var totalt fremmed. Tvert imot styrte de "åndelige lederne" med en utstrakt bruk av maktmisbruk, tortur og dødsstraff.
http://www.aftenposten.no/meninger/debatt/Tibet-var-ikke-noe-Shangri-La-7544028.html


Fluelort
13.10.2018 kl 23:46 658

Det er typisk norsk å være selvgod. Se bare på Knut Arild Hareide...

Her kommer vi fra det lille drittlandet Norge og mener at vi vet bedre enn de fleste andre hva som er rett og galt, og så skal vi irettesette supermakter med hundrevis av millioner innbyggere og stemmer. Vi er veldig gode på menneskerettigheter tror vi, men godheten er veldig selektiv og gjelder for eksempel ikke ufødte barn i mors liv, som vi gladelig dreper med den største selvfølge, ja leger som ikke vil være med på slike drap, kan miste jobb i det offentlige i godhetslandet Norge. Om noen hundre år vil folk kanskje få problemer med å forstå denne hyklerske holdningen til nordmenn i dag, og barbariet med drap av foster kan bli forklart med at dagens nordmenn ætter fra de barbariske vikingene.
Redigert 13.10.2018 kl 23:47 Du må logge inn for å svare
Longrun
14.10.2018 kl 08:43 638

Kongen sa noe slikt som at "vi i vesten er jo opptatt av menneskerettighetene og det blir vel en anledning til å ta det opp senere."
Uttalelsen er tvetydig - skal det tas opp senere under besøket eller kanskje en annen gang? - og kom etter at raddis-media hadde presset ham på dette temaet.
Raddis-NRK og raddis-TV2 hentet så fram raddis-Egenæs i Amnesty som selvsagt kommenterte som om kongens uttalelse gikk lengre enn den faktisk gjorde.
Er ellers enig i at kongen stadig krysser grensen for hva som er tillatelig i hht. vår konstitusjon med å uttale seg i omstridte politiske spørsmål. Og verre blir det med Haakon.
kokkohill
14.10.2018 kl 20:24 593

Det kan se ut som det er muslimene som har lurt Kongen til å ta opp deres sak i Kina. Som dere har sett på nyhetene har Kina revet noen rakett tårn i landet.
velkjent
14.10.2018 kl 22:09 578

Hadde vært viktigere å ta opp Kinas miljøkriminalitet og uvilje til å ta imot" klimaflyktninger" fra Afrika.
Kinas interne problem med islam kan kineserne lett parere og advare kongen mot liknenede tilstander i Norge.
Slettet bruker
14.10.2018 kl 22:22 574

Hvis først Kongen blander seg inn i én menneskerett må han helst ta med alle menneskerettene i en stor gryte. Han kan ikke velge og vrake etter eget forgodtbefinnende. Han lager bare suppe av å begynne med det. I Kina er ikke engang hunder menneskets beste venn. Hvem da? Kongen liksom?
Nei han må heve seg over mennesker og være litt Konge.
Slettet bruker
15.10.2018 kl 13:01 549

Kongen skal være politisk nøytral, og ikke blande seg inn i andre lands politikk, det er derfor vi har et Storting til å passe på slikt. Så det må ikke den norske kongen begynne med, da er kongehuset på farlige veier. Heller ikke miljøpolitikk eller flyktninger, som om ikke Kina selv har nok folk å passe på alle milliardene.

Det norske kongehus har ingen politisk myndighet, det bør Sonja tenke på, hun har stor innflytelse i kongehuset.

Redigert 15.10.2018 kl 13:04 Du må logge inn for å svare