Brighter AB


Er det andre norske som har investert i denne og hva er deres synspunkter. Har selv investert i denne og kan ikke se hvorfor ikke denne skal gå mange gangeren i fremtiden.
200mill på bok, ingen gjeld, masse i pipelinen og prises nå til rundt 400mill. Har vært mye høyere priset før når ting var usikkert.
Brighter leverer teknologi for en lettere hverdag med de som lever med diabetes og har nå flere godkjenninger og patenter i flere markeder.
Tror dette er en veldig spennende case.
pengex
17.03.2021 kl 07:26 443

Virker som aksjemengden øker med cashbeholdningen
Ikke ett godt tegn

Frem til inntekter kommer er det ett dårlig tegn.
Har vært 2 store emisjoner som har vært aksjonærvennlige, den siste nå for en mnd siden. Selskapet skal ha kapital de neste 12mnd og er også ventet forskuddsbetaling på avtale når godkjenningene i Ghana og Nigeria er klare som de har fått i samarbeid med UN. Jobbes også med avtale i UAE, Qatar, Indonesia og Thailand.
En av deres konkurrenter i USA ble solgt for 150milliarder kr nå nylig og de skal visstnok ha ett dårligere produkt og kun kunder i USA ca 400.000stk.

De har også spennende datter selskaper i Nectarine og CaminoCare som leverer velferdsteknologi og snart klare for salg i USA og gjort avtale med Siemens om samarbeid.
pengex
17.03.2021 kl 09:06 377

Du mener de ble kjøpt opp for 150mrd... hørtes veldig mye ut.
Investech synes ikke helt enig i analysen.
https://www.investtech.com/no/market.php?CompanyID=46108476
Redigert 17.03.2021 kl 09:08 Du må logge inn for å svare

Dette er selskapet i USA som er konkurrent som ble kjøpt opp.

https://www.livongo.com/

Pen oppgang på Brighter AB de siste 3 ukene. Nesten 40% og dette toget har så vidt begynt å røre på seg.
Lite volum og lite aksjer til salgs. Mange i Sverige som vil inn. Utrolig spennende produkter for ett enormt stort marked med stort potensialet. Spesielt etter Covid-19 og hvor mange av de som har dødd av dette møkka viruset har hatt diabetes.
Epoxion
08.04.2021 kl 05:49 166

Har varit inne i Brighter i över ett år nu och ligger på ca -50% Var med i senaste emission.
Brighter har haft problem med styret i stort sett hela förra året och det har varit nog största grunden att kursen har gått ner. 2 av ledarna hade fifflat med insider info och har gått av från styret. Vid ett tillfälle gick samtliga styremedlemar av. För några månader så har dom äntligen fått nytt styre, ny VD som ska tydligen vara väldigt bra.
Som någon här redan skrev så har Brighter fått sin första kontrakt i Afrika. Det är 5-års kontrakt och går allt enligt planerna så är det väldigt bra pengar.
Jag husker ikke hur mycket men all info finns på Brighters hemsida.
Det som är på gång nu är väl kontrakt i UAE. Dom har äntligen fått allt godkänt där. Väntar fortfarande fler godkänningar. Kan bara hoppas på USA godkänning. Tänker där är det MÅNGA som får användning av hjälpmedel för Diabetes.

För min egen del, jag tror starkt på deras produkt. I mina ögon är det en 10-gångare. Kan bli raket när nästa order kommer. UAE sliter väl också med många som är diabetiker.
Jag kommer behålla mina aktier, köpa mer när jag kan. Om 10 år så kan denna bli väldigt stor, eller t.o.m uppköpt. Så vi får se.
Jag råder alla som är intresserade att läsa upp sig. Det finns absolut potential här för mångdubbling!
Edit: Länk till deras sida: https://brighter.se/
Redigert 08.04.2021 kl 05:54 Du må logge inn for å svare

Da er vi i samme båt. Er ned mye, men er langsiktig i denne. Med alt som skjer i dette selskapet nå kontra i fjor er veldig mye av risikoen borte. Og ikke minst betryggende med tidligere sjef i Swebank som fungerende VD frem til ny er på plass og går tilbake som styreleder i selskapet. Christer Trædgård har mye å tilføre selskapet 👍