JUDAS ELLER LANDSSVIKER ?

aklm
13.10.2018 kl 20:03 1018

Noen sviker partiet andre sviker landet. De mest profilerte sviker alle. Hvor mange skal Erna svike for at Imamsleikeren skal omfavne hennes globalistiske prosjekt? Begynne rå bli flaut å være etnisk norsk.

Om KrF ender med støtte til svikt og floskelsosialistene, vil Judas stempelet henge med Hareide i lang tid. For lang tid for Hareide som før eller siden kommer til å gå av. Blir han nedstemt 2 november vil avgangen bli fremskyndet. Partiet vil ikke overleve lenge nært sperregrensen over tid, og uansett ikke med en partileder som ikke klarer å føre partiet i riktig retning. Med Judasstempelet i tillegg blir bibelhistorien en for tung byrde for partiet og Hareide å leve med videre. Noen må ofres. Mens det gikk ut over Jesus i gamle dager, spørs det hvem som skal ofres nå. KrF eller Hareide. Valget blir ikke vanskelig. Partiet går foran lederen. Noe annet ville være galskap. Også Judas fant ut at han handlet galt da han ofret Jesus. Han angret seg, men da var det for sent. Og det gikk galt med han. Ingen sørget over han etterpå.
aklm
16.10.2018 kl 22:29 538

Hareide seger villaen med milliongevinst. Lurer på om han varmer noen andre enn seg selv med denne skattefrie milliongevinsten? Forøvrig tror jeg AP og SV vil gi denne hykleren voksenopplæring. Han burde bruke pengene til å bygge en kirke i Iran og således gi et bidrag til et varmere samfunn.
Redigert 16.10.2018 kl 22:31 Du må logge inn for å svare
.777.
15.10.2018 kl 23:58 583

«Du skal ikke lyve,Hareide,slik du gjorde til velgerne ved valget i fjor!»

Ikke skal du misunne din nestes eiendom, eller stjele heller!

Enig alt, bortsett fra starten. Judas er svært betegnende da han svikter og bryter sine lovnader til Regjeringen, sitt tidligere standpunkt, sine medlemmer og velgere, og hele landet i et udemokratisk kuppforsøk med å plassere to valgtapere i maktposisjon. Det betegner en Judas, ikke om de han svikter er Jesus og hans disipler ;)
Og hvorfor?
For seg selv, sin karrière, og for Støres!

For vi VET at deres politikk IKKE ganger og for landet, men for seg selv. Springbrett for dem ut i Intl jobber, og for landet et laaaaangt skritt i retning av Sveriges elendighet.

RR

Når denne saken ble kjent, så jeg at jeg slett ikke ser bort fra at Hareide taper på landsmøtet, og med det må gå. Og det står jeg ved fortsatt.
Begge nestlederne vil ha Solberg, og Hareide henger allerede tynt etter alle de medlemmene og stemmene de har mistet med han som leder.

RR
15.10.2018 kl 13:22 655

Hvis KrF-ere ikke er enig med Hareide, kan de vel stemme blankt. I neste omgang kjempe for å få Hareide avsatt?

Vet ikke helt om Judas sammenligningen passer så bra i denne sammenhengen. Erna er hverken noen Jesus eller statsrådene hennes disipler.

For meg så virker det rimelig opplagt at denne situasjonen ene og alene dreier seg om at Hareide føler seg krenket og ydmyket av FRP og spesielt Sylvi Listhaug. Hareides mentor K.M. Bondevik har figurert i kulissene og påvirket ham til å gå til dette drastiske skrittet. Han later også til å være såra og vonbroten på Frp og C.I. Hagens utspill mot ham. Bondevik fikk en kraftig psykisk knekk og dyp depresjon som vit vet, og har vel aldri helt kommet seg etter dette.

Støre begynte vel flørtingen med Krf allerede før valget, men etter valgnederlaget havnet han og partiet i koma en periode. Dette ble avløst av en blodig #metoo affære og intern lederstrid. Når så den mest innvandringskritiske lederen i partiet, Trond Giske, var fratatt alle verv og kastet ut i kulden, var han klar for å iverksette sin plan om å kaste regjeringen.

Nok engang valgte han å spille på krenkelse kortet etter at Sylvi Listhaug brukte kraftig retorikk for å avsløre realitetene i deres politikk. Det geniale med det er man da slipper å bruke argumenter eller diskutere hva saken egentlig dreier seg om, men heller konsentrere seg om ordbruk, bildebruk og følelser. Dette var en sak han visste at han ville få med seg Hareide på, gitt hans tidligere følelseutbrudd og raseri.

Erna Solberg var villig til å stille kabinettspørsmål på denne saken da forslaget om misstillit til Listhaug kom opp i Stortinget. Vi vet nå at Hareide ville ha stemt for dette forslaget og felt regjeringen i begynnelsen av året. Sylvi skjønte dette og gikk heller selv av og "kuppforsøket" ble mislykket. Hareide (og Støre) visste at de neppe vil få en slik sjanse til med det første, så dermed iverksatte Hareide plan B, skrev en bok og startet denne prosessen de er inne i nå.

Det vel liten tvil om at Hareide personlig hører hjemme langt ute på venstresiden. Det samme gjør den 7. far i huset; Bondevik. Mange husker vel fortsatt hans hyllest og nesgruse beundringen av den gjennomkorrupte sosialistiske ex president Bill Clinton. At han i tillegg var anklaget for en rekke voldtekter og kategorisk løy om sitt intime forhold til Monica Lewinsky bare humret og spøkte han med.

Det vil nok bli et voldsomt politisk spill i kulissene i forkant av dette famøse møtet, og alt vil avgjøres av hvilke mandater de ulike kretsene sender til landsmøtet. Uansett hva som skjer vil dette bli en svært opprivende sak for partiet, og vi vil nok se et ras av utmeldelser i etterkant. Selv om det er en tradisjon i partiet og innrette seg etter de demokratiske prosessene i partiet, tror jeg det vil bli litt anderledes denne gangen.

Flere av stortingsrepresentantene til Krf kan etterhvert velge å melde seg ut og bli uavhengige. Det kan m.a.o. være en viss risiko for palamentarisk kaos uansett utfall.

Han angret, forsøkte å levere pengene tilbake. Men ingen aksepterte å ta de tilbake, og Judas hengte seg.

RR

Blikket er krystallklart, men dere diltere (sosialister og "sosialdemokrater") går langt bak i tåka (marsjerende i flokk), og ser ikke tingene hun og mange klarsynte foran dere snakker om. Dere ser det ikke før dere enten setter opp farten og kommer dere litt fremover i køen og dermed ut av tåka (den politisk røde grauten), eller begynner å ta til dere informasjonen som spres i de løselige rekkene rundt dere, fra munn til munn på grasrota.(resett.no med flere)
Men dere velger å kun høre på propagandaen som messes ut over høytalerne (MSM), og tror dere lever i en virkelighet.

Et bilde av denne virkeligheten, og hvor det bærer kan gis med følgende.
Etter attentatet mot Nygård, var f.eks daværende minister Kleveland tydelig på at dette var islamistisk angrep på ytringsfriheten. Det er utenkelig at APe skulle sagt det samme i dag, like lite som MSM hadde sagt det. I samme kontekst hadde Kleveland i dag blitt stemplet som islamofob i dag og de siste 10 årene.
Slike holdninger har endret seg som følge av dere rødfargede sauer.

Så kan vi ta dette videre og se om denne triste reisen er ved sin ende?
På ingen måte. Redaktører i Sverige, etter et ansett komposium der borte, brunbeiset den norske delegasjonen bestående av blant annet folk fra Redaktørforeningen, Klassekampen og Dagbladet.

Dette bildet, og retningen vi er i, som følge av holdningene og blindheten til slike som deg, er selvagt noe du ikke vil, kan eller evner å se. Ikke før noe drastisk skjer, som enten tvinger eliten dere følger endrer kurs/holdning, eller noe skjer dere selv.
Det er trist, men slik er det, og har vært leeeenge.
Dere tror faktisk AP fortsatt er et arbeiderparti :D Det er KUN i navnet, og for lettere å styre dere, indoktrinere dere, få dere til å gå i flokk

RR
Peer G
15.10.2018 kl 07:01 699

Tilfelles med Judas er Hareide utdannet økonom. Judas var den eneste av de 12 som var regnskapskyndig, og det var han som styrte kassen. Etter han hadde fått sine sølvpenger, og fylt kassen. HVA gjorde han så?
Redigert 15.10.2018 kl 07:06 Du må logge inn for å svare

Judas er nok glad for at flere gjør som han. Slik blir en berømt og omsnakket. Men dessverre er det få som vil tilhøre judasleiren
14.10.2018 kl 15:56 775

Så lenge Listhaug har KRF og V på slep vil hun ikke kunne få utrette det hun vil likevel. Bedre å være i oposisjon vil jeg tro? Da vil AP med støttepartier være redde for å bli felt, og dermed oppføre seg moderat i slike saker
Når det gjelder Hegnar så har han vel forhåpentligvis ikke lest historien om Den rike mann og Lasarus? ;)
Redigert 14.10.2018 kl 15:58 Du må logge inn for å svare
Truly
14.10.2018 kl 15:37 788

Du skal ikke lyve,Hareide,slik du gjorde til velgerne ved valget i fjor!

Hareide er vel like mye i sin fulle rett til forråde sine borgerlige velgere, som Judas var i sin fulle rett til å forråde Jesus...

Fluefiskeren står med huet under vann og vil ikke høre og se en ærlig debatt, der det blir satt fokus på hva som egentlig skjer i samfunnet, litt sånn som i Sverige og dessverre delvis også i Norge, at både staten og mediene unnlater å nevne viktige sider av sakene som omtales, som når det alt vesentlige av enkelte typer kriminalitet begås av innvandrere.

Fluefiskeren bidrar ikke til en saklig debatt, ved bare å slå ned på hvordan andre ordlegger seg, uten å komme med noen egne synspunkter på hva som er kjernen i saken, og det at Hareide går mot sine velgere og Solberg går mot både sitt folk og sine velgere.
Redigert 14.10.2018 kl 15:32 Du må logge inn for å svare

En eventuell ny regjering får selvfølgelig ikke lov til å begå frislipp for fjernkulturell innvandring. Da vil den bli fjernet rimelig fort. Det er andre måter å fjerne den på enn stortingsflertall.
.777.
14.10.2018 kl 15:06 808

Nordmenn er jo verdens rikeste så jeg regner med at de fleste har spart opp nok kapital etter skatt og avgifter til å kunne emigrere hvis det blir for gæli?
børst
14.10.2018 kl 14:55 813

Knut Arild Hardeide vil gå inn i historiebøkene som en politiker som sviktet sine velgere, søkte regjeringsmakt sammen med tidligere blokkmotstandere, og åpnet grensene for masseinnvandring fra feilede stater. Det er jo ingen som helst tvil om at en regjering bestående av Ap+Sp+Krf vil gjøre seg avhengige av det ekstreme venstre i norsk politikk, selveste innvandringslobbyen. Dette er rett og slett begynnelsen på slutten for Norge. Store omveltninger ligger foran oss.
Redigert 14.10.2018 kl 14:56 Du må logge inn for å svare

Trådestarten er kvalmende. Landsviker og Judas er sterke ord for en som bare utøver politikk som han er sin fulle rett til å gjøre. Man kan være enig eller uenig, men man bør la være å bruke slike beskrivelser.
Okulus
14.10.2018 kl 12:02 850

Bind høne finner også korn. Hvis kornet bare er et lite grus havner det kråsen. Der blir det en del av hønas "tyggeredskap". - Vi får håpe at Soten ikke verper!
Sotah
14.10.2018 kl 11:47 858

Og jeg setter pris på alle innslag som slår en kile mellom KrF og FrP. Nesten så jeg savner Lysende Sol i debatten. Men der er vel munnkurven spikra fast for tida.
Nor96
14.10.2018 kl 11:26 867

Mange er vel lei av Hareide nå og hans personlige vendetta mot FrP ( og regjeringen). Jeg må si at jeg er litt imponert over Hegnars spisse penn der han i lederartikkelen oppsummerer og trekker sammenligninger mot Hareide ( Judas). Hegnar er vel nå 75 år og hans lederartikler har gjennom mange år berørt sentrale og viktige tema i samfunnsdebatten. Den lederartikkel han nå har skrevet om Hareide har til og med fått statsminister Solberg til å gå ut og kommentere. Det må vel sies til Solbergs forsvar at Hegnars lederartikkel i dette tilfelle grenser til overdreven personkarakteristikk og mindre politikk. Men noen ganger må det være lov å bruke harde ord når det nå virker som Hareide har kjørt seg dønn fast i et eget spor og i tillegg har mistet gangsynet.
Hegnars lederartikkel er vel litt som man driver i blant her på forumet; når personkarakteristikk overskygger den saklige diskusjon. Men nok en gang; pressen er den 4 statsmakt og jeg vil ikke dømme om Hegnar har gått over streken selv om statsministeren nok mener det.
Men lederartikkelen er bra skrevet og Hegnar holder koken etter min mening.
Oskar2
14.10.2018 kl 10:55 883

Hareide og Støre har et felles problem med sviktende velgeroppslutning og om de ikke får medhold for Regjeringskupp er vel deres politiske liv valgt bort uansett.

Det vi ser i dette spillet har personlig karakter og ikke politisk sak som der forsøkes vinkle dette til om Hareide får medhold ( Krf har tradisjon at en skal følge sin leder)

Som konklusjon er det ikke tvil om at Ledere uten velgertillitt styrer mot et like stort Regjeringskaos, når de ikke er demokratisk valgt.
Sotah
14.10.2018 kl 04:11 922

Hvis det blikket hadde vært helt klart så hadde hun antakelig ikke blitt pælma. Og de fire kunne hatt en regjering. Det er dyrt å dra på Lysende Sol.
Okulus
14.10.2018 kl 00:59 948

La oss nå forstå denne gutten, selve sutregutten. Han ville jo bare innynde seg hos imamene, han tror at de deler den samme Gud. (Han har aldri åpnet deres veileder og lovbok, er selvsagt uvitende om at Koranens Sure 109, versene 1-6 klart og tydelig avviser dette). Så i ærbødighet tar han av seg skoene og forsikrer dem om sin kjærlighet. Han kan jo ikke ane at de etterpå, når han er gått igjen, bare ler av hans enfoldighet. Men Sylvi, med sitt klare blikk, setter ordene på hans ekspedisjoner som en barbentgang mellom imamene, mens han samtidig klør (sleiker) dem oppetter ryggen. Denne karakteristikken, fra en populær politiker som han ikke når opp til knærne, traff ham slik i hvitøyet at han bare måtte, - MÅTTE - ha hevn. Koste hva det koste vil.

Selv om det på ingen måte var bra det Judas gjorde mot Jesus, så mener jeg det er urettferdig og fornærmende for hans ettermæle å sette han i samme bås som Hareide.


For ettertiden kan det å "ta en Hareide", bli stående som en betegnelse for å svikte sitt folk.

Uttrykket Etnisk norsk vannes ut, og det trodde jeg alle visste i 2018.