«Emaljefeil» vaksinerelatert?


Emaljefeil hos barn omtales som en ny folkesykdom man ikke finner årsaken til. 12 år gamle Molly måtte operere vekk fire jeksler for å bli kvitt smertene.

https://www.tv2.no/nyheter/10133839/

Det står ikke noe i artikkelen om vaksiner... Derimot blir det nevnt at forsøksdyr som har fått fôr med mye plast, får emaljefeil.

For egen regning vil jeg påpeke noe annet som er relativt nytt av vår tid, nemlig elektriske tannbørster. Kanskje forklaringen på emaljefeil er så enkel som at mange barn nå benytter elektriske tannbørster, og som følge av dette pusser for lenge og for hardt på emaljen før den er ferdig utviklet?
Okulus
13.10.2018 kl 23:55 386

I en differensialdiagnose bør både Dental Fluorose og Amelogenesis Imperfekta stå øverst. Deretter granske sykehistorien fra de tre-fire første leveår mh.på da anvendte (bredspektrede) antibiotika. Ut fra det som ble vist på skjermen var det liten grunn til stor oppsikt.

Om noen av de nevnte årsakene er korrekt så stilner det nok snart. Vaksiner og elektriske tannbørster er big business, og at slikt stilner hen om en tid har vi bla sett når noen stiller spørsmål om skader av feks microbølgeovner, mobilstråling (testikkelkreft) og høyspentmaster.