Stolt Nielsen (SNI), 4/5 x normal dagsomsetning og 5% kursøkning

myfuture
20.03.2021 kl 11:57 548

Aksjen har gått mer eller mindre sidelengs siste 2 måneder etter jevn og god stigning perioden før det og fikk i går en stigning til et nytt og høyere nivå. Dette uten at den korrigerte ned igjen og oppgangen kom på høyt volum. Aksjen har vært en del av min portefølje siste 6 år og vil fortsatt være det i tiden fremover. Dette pga utbyttepolicy og en forkjærlighet til sykliske aksjer. Er vel kjent med hva ledelsen har annonsert den siste tiden og har trua på at det vil på en bedre måte vise reelle verdier og derfor gi en fortsatt stigning i aksjekurs. Oppgangen og volumøkningen i går kom litt overraskende på undertegnede . Noen som har en mening om hvorfor den betydningsfulle volumøkningen, eller har nyheter utover det som er annonsert tidligere?
desirata
20.03.2021 kl 17:49 501

My future, satte pris på ditt innlegg, men vil korrigere en ting:
Aksjen steg opp til 135 i slutt minuttene, dvs fra kl. 16. På som du sier høyt volum, men vi vet ikke om den stabiliserer seg der. Plutselig komm det en kjøper med ordre på 65k aksjer til kurs 135 ! Det virket litt rart, iom kursen da var 131, hvorfor prøvde han ikke eks. på kurs 132. Det har vært noe rateøkning sist uke.

Ellers er jeg enig i dine synspunkter, men hugser og den touchet 130 mid januar, for deretter å svekkes til 115. Vi får se om den holder koken nå. På mellomlang sikt eks ut året, tror jeg den kan gå til 150+
myfuture
08.04.2021 kl 11:29 334

Selskapet tjener penger og betaler attraktive utbytter selv i "krevende" perioder/sykluser. Ser vi en oppgang på nye10-20% de neste månedene basert på forventede marknadsendringer og synliggjøring av verdiene i selskapet?

KUN ET SPØRSMÅL OM TID FØR MARKEDENE BLIR MER FASTE
Oslo (TDN Direkt): Med lav kjemikalietank-ordrebok er det kun et spørsmål om tid før shipping-markeder blir fastere.
Det sier konsernsjef Niels G. Stolt-Nielsen i Stolt-Nielsen i deres førstekvartalsrapport torsdag.
Konsernsjefen trekker frem at han er optimistisk på mellomlang til lang sikt og peker på at innhentingen i markedet ventes begynne i andre halvdel av 2021.
Videre opplyses det at forberedelsene til en potensiell børsnotering av Stolt Sea Farm og Stolt Tankers fortsatte gjennom kvartalet.

STOLT NIELSEN: Pareto øker kursmålet til NOK 150 (143), gjentar kjøp. Norne øker til NOK 160 (150), gjentar kjøp.