Steng Norge!!!!!

oppvigår
NORGE 20.03.2021 kl 16:09 179

Da sitter vi her igjen, med Påsken like rundt hjørnet. Vi sitter med mer visdom, enn det vi hadde i fjor. Det var et rabalder blant hytteeiere fordi de ikke fikk lov til å dra på hytta i andre kommuner, siden kapasiteten innen helsevesenet var for liten.
I år får de lov til å dra. Hvorfor? Er det forsvarlig nå? Vel, helseministeren har så lyst på hyttetur i Påsken at det blir ikke noe hytteforbud.
I de siste 14 dager har vi opplevd politikere og statsminister, som gir blaffen i de anbefalinger og regler de selv kommer med, og som vi alle skal følge. Troverdigheten til dem er............. .
Hører man på Mads Gilbert og andre som har kompetanse til å utale seg om hva som er best for oss, så er det en 2-3 ukers nedstengning, som kan berge oss før alt bryter sammen i intensivplasser og smittesporing. En 2-3 ukers nedstengning vil være mer lønnsom, for samfunnet enn den klattingen, som bare seigpiner oss.
Det vi har sett hittil er en regjering, som ligger noen skritt etter fordi de er redd for enkelte krefter i samfunnet, som ikke er villig til å forstå alvoret vi er oppe i. Nå er tiden inne til å høre på hva Mads Gilbert med flere sier, og gjennomføre det.
Det vi har opplevd er at myndighetene har vært naive til tro på at alle skulle være lydige. Men så har ikke skjedd, og der har de selv vært delaktig. Tiden er inne for å ta en voksen avgjørelse!
De partiene som roper så høyt på Stortinget om at Regjeringen ikke kommer til dem først, før bestemmelser kommer ut på pressekonferansene, bør nå ta ansvar om ikke Regjeringen stenger Norge.