Opp og Ned


For de kortsiktige med godt humør 🍻
Redigert 31.07.2021 kl 07:43 Du må logge inn for å svare
Null
06.07.2021 kl 15:17 6523

Jeg sitter med mine, er ferdig kjøpt for en stund,
Kommer ikke til å selge heller så dere kan få mitt bidrag der, men ønsker ikke å putte mer av min porteføjle i en aksje sitter vel med ca 70 % i REC nå og det er mye egentlig alt for mye..... men har snitt på ensifret så det er helt ok.
Var vel litt på alerten når vi snuste på 14,00 sist i mai, men siden det rolig.... rolig nå også....
Er sikker på 30 før 10 kr så slik er det.

Men om noen ønsker at vi skal sette inn noe ved fall så kan vel også jeg bidra med 10K aksjer, men da kommer de til å måtte beregnes som trading aksjer, den langiktige porteføljen er "full" men det har jeg sagt noen ganger og sitter med mer nå enn i mars ;)
Kjøper og klarer ikke å selge ;)

Null
06.07.2021 kl 15:21 6513

sluter vi over 16,5 i dag eller skal vi presses under?

og slute på LOD i dag også ;)

Redigert 06.07.2021 kl 15:22 Du må logge inn for å svare
AmatørKongen
06.07.2021 kl 15:31 6453

Nesten komisk å se hvor algostyrt kursen er i dag. Kun 40k aksjer ble brukt for å kjøre ned kursen 2% i dag. Også er det noen som har salg klart med engang vi prøver å gå over 16.7kr.

Noen syns tydeligvis dette prisnivået er riktig. Prøver hardt å ikke være konspiratorisk. Men nesten så jeg føler litt med Alan77 her 😅

Får vi den klassiske selloffen i sluttauksjonen vi har sett før tro? Ned 5% siste minuttene 😅
Redigert 06.07.2021 kl 15:32 Du må logge inn for å svare

Det ble satt en short på 2 mill aksjer meddes kal dekkes inn

Ja nå klarte jeg ikke å tie lenger Uchihabrah, takk for din utrettelige innsats for å få folk til å forstå caset. Har lært mye av deg og mange her inne.
Tror som deg at for å få opp seriøsiteten i denne aksjen, så må vi stå sammen og være mer dedikert til å få en mer rettferdig prising her. Syns nå at grådigheten til de store/ tradere / u name it, nå har blitt for stor! Det er ikke bare 1 ting, det fra alle hold en stillhet og et spill for gribbenes aften. Negativitet er eneste spalteplass Rec får, angrep av tradere og short`s. Og nå i det siste også ganske åpenlyst har bankene satt i gang et koordinert angrep her også. Utarmingstaktikk for å slite ut småaksjonærer, ribbe de til skinnet når man for en gangs skyld har oppdaget caset tidlig nok. Det har pågått litt for lenge nå, moment av alt det positive kveles ned gang på gang.

Vet du har sagt det hele veien, og du har helt rett. Om bare alle kan bestemme seg nå, mange nok. Ikke bare for egen vinning, men for å sette ned foten, at nok er nok! Spillet må stoppe her!
Redigert 06.07.2021 kl 15:57 Du må logge inn for å svare
Fholm
06.07.2021 kl 15:59 6314

Ligger 230k aksjer å presser på 16,5 så kommer sikkert et helv volum i auksjonen og vi ser ny LOD, tørr kaste 16,35 inn i potten jeg. Vondt for papirtapet men🤷🏼‍♂️

Edit: Må spise mine ord, å gla for det
Redigert 06.07.2021 kl 16:26 Du må logge inn for å svare

Dere må ikke finne på å selge til shorterne på disse nivåene. Disse manipulator-drittsekkene er store gutter som prøver å spenne beina under de små i skolegården for å stjele godteriet deres.

Slutter meg helt til det du har skrevet på forum her i dag.
Meget bra framstilling av det som skjer. 👍

Må kjøpe på intervall folkens.
Ta ett lite kjøp på 16 tallet.
Alan77
06.07.2021 kl 16:36 6129

Har all troa på aksjen og er nok derfor all in her. Har høy kost pris noe jeg har kjøpt hele veien opp i over et år. Kjipt å ha investert all midler i en aksje og den blir trillet rund av de store.
Men har mistet troa på styrelederen og det har jeg all grunn til! Han er med på den leken med de store ellers hadde han hatt et pipp fra seg! Håper virkelig at en stor og seriøs investor kjøper andelen fra Aker og sparker ræva deres ut fra Rec. Utentvil det første de kommer til å gjøre er å ta Rec bort fra mafiabørsen og notere den der Rec tilhører.
Redigert 06.07.2021 kl 17:05 Du må logge inn for å svare

Jeg måtte ta et ekstra lodd på slutten i dag jeg også. Det blir spennende å se om shorteren har solgt ut hele lånet eller om de har spart litt til i morgen. Merket meg at de ikke ville presse ned på LOD da det lå litt for mange kjøpere på 16,5.
tml90
06.07.2021 kl 16:43 6244

Venter bare på treg oveføring mellom bankene. Akkumulerte 1.000 stk nye aksjer på fredag og håpet på enda 700+ nye i dag. Får forsøke igjen i morgen.

Deler tankene resten her. Jeg holder og har til gode å selge en eneste Recsi-aksje så langt. Har akkumulert for sekssifret beløp siden mitt inntog i februar og planlegger å holde aksjene lenge. Skulle ønske jeg hadde like lavt gjennomsnitt som enkelte her, men den gang ei.

Sitter i tillegg til dette på ytterligere 8.200 aksjer i form av opsjoner med expiry i mars 2022. Har break even på 17, 25 og 30,05 her, så spesielt sistnevnte kurs er jo mulig ikke blir noe av. Får se an hva jeg faktisk ender med å gjøre med disse. Godt mulig jeg selger godt før expiry for å øke aksjebeholdningen direkte, ellers er det også mulig jeg innløser de gitt at de er ITM. Jeg er egentlig ikke så redd for om disse utløper verdiløst - for meg hadde det vært verre å vite at jeg ikke turte å satse litt ordentlig når jeg først har ståltro på selskapet. Allikevel er jeg egentlig svært risikoavers som type og har bare investert små deler av overskuddet fra bedriften min så langt. Kommer nok derfor til å akkumulere mer sakte men sikkert en god stund framover.

Ja, aksjepotten jeg bruker til trading vokser sakte men sikkert.
Faller vi ned på 15 tallet så kjøper jeg selvsagt en position der også.

Bygge posisjoner til det blir gribbetid igjen 👍
InForTheWin
06.07.2021 kl 17:53 5898

Sol aksjer opp i USA ikveld. Og skal det være litt harmoni her, som det har vært i det siste har REC 20% tilgode på kurs.
Onmyway
06.07.2021 kl 20:35 5610

Jeg er en av de som har har fulgt med i månedsvis på både forumet og RECSI-kursen etter at jeg ble oppmerksom på aksjen i høst. Takker de mange som har bidratt med viktig informasjon underveis. Dere er gode å ha i perioder hvor man blir utålmodig… Og nå begynner det vel virkelig å snøre seg til. Nyhetene kommer tettere og jeg fikk nærmest klump i halsen av round table med DOE for litt siden. Kjenner på frustrasjon overvar det er så stille fra ledelsen, samtidig tenker jeg det må være med god grunn… Jeg har lest kvartalspresentasjonen noen ganger, og ser frem til neste. Og jeg ser stadig for meg dagen hvor MELDINGEN kommer! Jeg er en av de små, men tenker ikke å la meg lure av de store. Må innrømme at jeg ikke trodde vi skulle ned igjen, men ned gikk vi og det er bare å smøre seg med enda mer tålmodighet. Jeg har ikke en eneste aksje til salgs på disse nivåene, men kjøper når jeg kan.

Snittprisen på råstoff holder seg bra.

5 måneder igjen til Advent 🍺

Ett lite kjøp idag også nede på 16,5 ish

Satser på et kjøp nede på 15 før helga.

Bare å surfe salgsbølgene nå 🍺

Nei, kjøp på intervall.

Fikk den første mach e levert ut av bilservice Sandefjord😁🤑

I starten av mai 😁

Er den kvalitet eller?

Tipper litt bedre enn Tesla men under Jaguar

Sjølvaste skrev I starten av mai 😁
Å selfølgelig betalt cash med gevinst fra REC å THIN🤑🤑🤑😁

På rekkevidde så er nok Jaguar under pari,på kvalitet vet jeg ikke.

Gratulere med nybil 👍🍺
Blir spennende å se hvordan det slår an

Teknisk er det signal ned til 13 kr nå i RECSI.

13 hadde vært Gull, men satser på et kjøp nede på lav 15 imorgen.

Mye baiss nå, men slik er hue til kjøperne som har kort horisont

Hå Hå Hå, papiret blir knust! For et Drama i ordrebildet

Tror ikke dette var intensjonen, når man introduserte aksjeselskap for verden første gang

De har byttet posten frem og tilbake regelmessig siste halve året. Ikke noe nytt

BOINK! 50 øre rett opp 🍺👍😂

Ser ut som heisen går til 15,5 og tar sats med en gang noen legger ut stort kjøp. Algoen leser ordrebildet og sender kursen opp 30 til 50 øre
solfylt
08.07.2021 kl 13:24 3298

Står godt i mot foreløpig, syntes jeg 👍 Grei omsetning og i godt selskap på rød børs. Avslutter vi dagen i grønt så blir det kanskje en grei dag i morgen?
InForTheWin
08.07.2021 kl 13:30 3313

Gjør som de virkelig store, kjøp med begge hendene!!

https://squeezemetrics.com/monitor/dix