Biden's American Jobs Plan


I talen nå ikveld:
President Joe Biden vil fremlegge detaljert plan for infrastruktur og teknologi som er det neste på agendaen.


https://www.usnews.com/news/politics/articles/2021-03-24/joe-biden-to-introduce-infrastructure-plan-in-pittsburgh


Pressekonferansen i dag:
Must see: (legg merke til hvordan han ordlegger seg -26.00 minutter ut i pressekonferansen, rett før han sier hva neste plan på agendaen er)

Timing is what makes good presidents.

Forøvrig en fantastisk god pressekonferanse.

https://youtu.be/w_0VtDpzKdc

Tydelig at infrastruktur, både fysisk og teknologisk kommer til å bli ett av fokusområdene.
Redigert 07.05.2021 kl 23:38 Du må logge inn for å svare

Og der var enda en tråd totalt avsporet der alle skal prøve å snakke fornuft med vår alles nettroll. Tror Nemi's bare koser seg hver gang noen biter på.

Tilbake til tema.
VP tror jeg venter på avklaringer rundt politiske avgjørelser som Biden vil komme med til neste uke. Mye skjer og det kan se ut som Moses Lake kan bli ett slags "power center" for nye næringskjeder der USA skal være selvforsynt på solceller og batterianoder.

Og for sikkerhetsskyld litt info til deg Nemi's, så du slipper å lure på hvordan de skal løse dette:

https://www.highpurity.com/maintaining-quality-silane-gas-delivery-systems/
Cadizio
27.03.2021 kl 16:54 7157

Tror han faktiskt har psykiska problem. Jobbar inom specialist vården. Typiskt maniskt beteende, bevarar inte känslomässiga kommentarer. Fullt focus på det han bestämt sig för. Borde kanske kontakta arbetsgivaren hans?
nemi's
27.03.2021 kl 16:58 7148

Sila Nano har fortalt både deg og meg at de produserer til consumer electronics nå i Q1-2021, i California. Og de sier de skal ha bygget den nye fabrikken til 2024. TT og Sullivan sier det ikke er realistisk at noen anode-produsenter i US vil investere i en flåte med gas tubes for å transportere disse, pga kost, sertifisering og risiko. Og Sila Nano er jo ikke akkurat co-located i ML. Så hvordan tenker du deg at Sila skal fortsette å produsere, og øke produksjonen de neste par årene?

Du kan regne med at de sikkert ikke produserer mye dyrere anoder enn Enovix og Enevate, i California, og som jo heller ikke er REC-kunder. Det er jo en grunn til at ML er stengt.

Så forklar oss.

REC skriver 2023 for oppstart i ML. Kanskje.

Skal ikke dra denne videre, og han er blokkert forlengst... Men hvorfor blir dere med på å forsøple trådene med å svare nemis?

Dere trenger ikke svare, bare et sukk
grabein
27.03.2021 kl 18:13 6886

Vet selvsagt ikke detaljene der. Men at de starter med consumer electronics kan jo meget mye ha med å gjøre at mengden silan som trengs ikke er all verdens i forhold til EV-industrien, og i den lille skalaen man har startet med kan man transportere ønsket mengde silan. Noe som derimot blir svært upraktisk og urealistisk i større mengder.

Sila sier jo selv at silisiumanodene ikke blir billigere til å begynne med, og det kan jo ha med den tungrodde transporten av silan å gjøre.

Det er viktig å understreke at jeg selvsagt ikke vet, på dette tidspunkt kan vi alle bare spekulere.

Men som tingene står nå, tør jeg i hvert fall ikke å vedde imot Røkke og REC.

Her følger en liten oppmuntring på Lørdagskvelden !

https://se.tradingview.com/symbols/OSL-RECSI/

Bybonden ( holder fast på 100NOK før sommeren )Positivitet er bra det. Ser ut til at nesten ingenting er umulig lengre i den grønne Sværen. Var med på at Everfuel gikk opp mange gangen på få uker. Så alt kan skje :-)


Trekker frem en post fra en annen tråd, skrevet av “Loveshak” :

"Kanskje det er nevnt tidligere, men jeg så igjennom Teknas, AFK selskapet som hentet penger i dag, presentasjon. Og på side 26-28 skriver de om silisium og batteri, og oppgir at deres prosess bruker silan, så nok en potensiell kunde.

"Three methods for manufacturing Silicon
• Silane (Tekna process): Expected to become the most used Si source material
• Milling and crushing: Dominating method, but battery performance has reached a
physical limit with this method
• Chemical process (Trichlorosilane): Will continue to be a limited Si source, due to the
difficulty in handling and limited availability”

grabein
27.03.2021 kl 22:30 6307

Takker og bukker!

Takker for ditt utrettelige arbeid med å advare oss aksjonærer mot å
investere i REC. Ingenting er sikkert her i verden, kanskje du får rett til slutt.
Vi som har troen og gikk inn når Røkke kjøpte, har nå minst gjort femgangeren.
Dersom det går, som jeg tror, vil bekreftelse på oppstart av ML snart komme, da vil
vi ha gjort tigangeren minst. Det å være inne i en aksje innebærer selvsagt risiko,
men det gjør jammen det å stå utenfor også, nemlig oppsiderisiko.
God påske!
nemi's
27.03.2021 kl 23:01 6227

grabein skrev Takker og bukker!
Dere virker ikke helt pålest når det gjelder Tekna, heller. Her får dere informasjon:

Tekna har produksjonsanlegget sitt i Quebec, Canada. Og Tekna kjøper null og niks fra REC, og har heller aldri gjort det.

Eller som TT ville sagt det: Quebec er ikke samlokalisert med Moses Lake.

REC skriver i årsraporten for 2020 at de solgte 0.3% av semi produksjonen sin til Canada. Visste dere ikke det?!

All silangass som Tekna anvender, er de i stand til å produsere selv. Og Tekna er markedsledende på pulverisert Si til anoder.

Å være samlokalisert med en slik leverandør av Si til batterimaterialer er en drøm for alle som har fundet bygging av fabrikk til produksjon av battery materials i Nord-Amerika.

Dere kan kjøpe Tekna-aksjer "on or about 30 March 2021" i følge selskapet selv, på Euronext Growth Oslo.


Les dere litt opp om hva som skjer - her driftes det for fullt:

https://www.tekna.com/nanopowders/silicon


– For det første produserer vi i dag i industriell skala allerede. Det er det veldig få som gjør innen for eksempel nanosilisium. I tillegg produserer vi i mindre størrelse og med superhøy renhet, noe som gjør produktet veldig attraktivt, sier Henriksen.

https://e24.no/boers-og-finans/i/eKO7VM/pulverprodusent-tekna-vil-paa-boers-for-aa-ta-markedsandeler-vi-maa-loepe-enda-fortere

Redigert 27.03.2021 kl 23:09 Du må logge inn for å svare
BadRobot
27.03.2021 kl 23:31 6108

Ser du er aktiv Neni’s, men faktum er at om jeg hadde hørt på deg hadde en haug med penger ikke kommer min vei.
denvise2
27.03.2021 kl 23:45 6035

Hvem bryr seg om lystløgneren Nemi? Samme pjattet år ut og år inn..
Røkke må være udugelig i hennes øyner som tar på seg styreleder vervet i konkursboet REC... Kanskje hun får Røkke til å selge sine aksjer også, slik som ho påstod Grove gjor etter hennes råd😂🥴🥴


Nemis er bare ute etter å lage kvalme. Alle tråder skulle vært lukket og så kunne de som vil være med i diskusjonene få tillgang.. da hadde man unngått denne alvorlig syke personen å ødelegge alle tråder. Hvis ikke lukket tråd slutt å kommentere Simen. Tilfører ingenting.
questi
28.03.2021 kl 00:33 5879

Hei, Nemi.

Slik jeg har forstått det, er du blant annet skeptisk til REC sitt potensiale når det gjelder silan, pga:

1. Helse, miljø og sikkerhet (giftighet & eksplosjonsfare)
2. Konkurranse (andre produsenter bruker allerede silan eller pulveralternativer)

Mine motinnvendinger er:

1. En produksjonsprosess som involverer silan (SH4 -> SiClxHx) medfører riktignok som du sier fare for eksplosjon og giftig utslipp, men det er verdt å presisere at silisiumet i anoden i det ferdige batteriet har 'mistet' både hydrogenet og kloren (H/Cl) og dermed blitt inert/ugiftig/ufarlig Silisium (Si) eller Silisiumkarbid (SiC). Batterier der silan har inngått i ledd av produksjonen er altså helt trygt. Når det gjelder risikoen i de tidlige produksjonsledd som involverer Silan, så er det min oppfatning at REC har hatt relativt få episoder med alvorlige uhell i sine produksjonsprosesser. REC har årtier med erfaring i både å fremstille og bruke silan. Blant alle som driver med silan i verden, ville jeg tro REC har verdensledende kompetanse i å bruke silan trygt.

2a. Man spør seg hvorfor det finnes dennes voldsomme interessen for silan, når pulverisert Si slik Tekna driver med er bra nok... Svaret er grovt sagt at silangassen gir større mulighet for å kontrollere hva slags nanostrukturer man vil ha sammenlignet med pulver. PulverSi-teknologier vil gi veldige gode batterier, mens silan-baserte teknologier gir ekstremt gode batterier.Jeg synes det er mer betryggende enn skremmende at Si/SiC i anoder brukes av mange produsenter. Silan er nok veien å gå fremover...

2b. Du er bekymret for at REC ikke vil kunne skalere opp relativt til Tekna. Uten å ha undersøkt videre om hva Tekna faktisk produserer, innbiller jeg at REC sitt problem er det motsatte. RECs MosesLake vet vi er av en slik produksjonsskala at den kunne forsyne 4 millioner (!) NissanLeafer per ÅR (!) - til sammenligning finnes det kun 0.5 mill NissanLeafer produsert hittil i verden. REC har problem med å skalere NED og fordel ved et oppskaleringscase. Dette er nok hovedhinderet før REC kan starte på batterianodeeventyret - REC må vente til etterspørselen er stor nok.

2c. Jeg synes problemstillingen du tar opp med konkurranse mellom Kanada og USA i den grønne satsningen er interessant. Jeg tror ikke det blir slik at man ender opp med en 'winner takes all'-situasjon. Fra erfaring med solarindustrien vet vi at regioner pleier å ende opp med å ønske hver sine industrier selv om ikke alle har like vilkår og marginer... Slik vil det sannsynligvis også være med batteriindustrien, mellom EU vs USA, mellom USA vs Mexico/Kanada, USA vs Asia, og ikke minst internt i USAs mange stater vil det være flere batteri-miljøer som søker å ha sin del av kaka.
Redigert 28.03.2021 kl 00:58 Du må logge inn for å svare

President Biden has pledged to make the United States a leader in clean energy manufacturing as part of his efforts to jump-start the economy and create "millions" of green jobs.

But when it comes to boosting U.S. production of solar parts and modules — key technologies in Biden's plans to zero out electricity-sector carbon emissions — the administration faces an uphill battle.

Asia has maintained its status as the dominant solar manufacturing hub despite steep tariffs imposed by the Trump administration. What's more, critics have said protectionist U.S. trade policies such as tariffs have backfired, hampering domestic solar deployment and increasing costs.

"This is the sector that is most clearly dominated at the moment by Chinese players," said Ethan Zindler, head of Americas at BloombergNEF, during a webinar Thursday on clean energy supply chains hosted by the Center for Strategic and International Studies.

Advertisement


Solar advocates say there's good reason for the Biden administration to be interested in manufacturing: Producing more solar parts domestically could ease the transition to 100% carbon-free electricity by 2035, a campaign pledge of Biden's that will require a massive build-out of renewable energy.

In addition, shipping solar parts and materials around the world contributes to greenhouse gas emissions, said Desari Strader, president and founder of Violet Power, a company that last year announced its intention to create an integrated solar manufacturing supply chain in the United States.

"If you truly care about climate change, you put your energy source near your supply chain and feedstock," Strader said.

Industry leaders say they see signs that Biden is serious about addressing the issue.

Biden has signed an executive order aimed at strengthening the Buy American Act, which instructs the federal government to give preference to domestic manufacturers when procuring goods and services. The order closed loopholes in the BAA that allowed some companies doing business overseas to benefit from the policy and bolstered enforcement tools to ensure that the government works with firms that employ people in the United States, according to the White House.

"This order is deeply intertwined with the President's commitment to invest in American manufacturing, including clean energy and critical supply chains, grow good-paying, union jobs, and advance racial equity," the White House said in a statement.

While executive action alone may not be enough to expand domestic manufacturing of solar panels, industry leaders have welcomed Biden's order.

"It sends a signal to the market that the federal government wants to buy a lot of solar panels, and they want them made in America," said Bob Keefe, executive director of E2, a business group that advocates for clean energy jobs. "Somebody is going to figure out how to do that. It's as simple as that."

Many analysts say Biden's procurement strategy has added significance because the federal government is the nation's largest energy consumer, and some of the president's other clean energy moves could be limited by Congress (Energywire, Feb. 10).

Solar panels could be installed at federal facilities across the country run by the Department of Defense and other agencies, said Minh Le, who directed the SunShot Initiative at the Department of Energy's Solar Energy Technologies Office under former President Obama.

Additional policies will be needed to make the United States a leader in solar manufacturing, but focusing on BAA is a good start, Le said.

"I believe the Biden administration will follow up that policy position with a number of incentive programs that will support domestic manufacturing, and look at it beyond a simple, 'I'm going to support one segment of the industry,' but think about the entire value chain," Le said.

But critics of Biden's approach say his policies mirror former President Trump's and would increase costs.

After Biden signed the BAA order, the Bloomberg editorial board wrote that the new rules would force the government to buy more expensive products.

"If that happens, it's taxpayers and users of public services who'll suffer the consequences," it said.

Competing with China
In 2019, there were fewer than 35,000 American jobs in solar manufacturing, compared with roughly 162,000 in installation, according to the Solar Foundation's national solar jobs census.

The same year, three-fourths of solar installers nationwide obtained modules produced outside the country, the census said. To the extent that domestic module production did occur in 2019, almost all solar cells used to make the modules were imported, according to the census.

In some cases, companies that have tried to manufacture solar modules or cells domestically haven't been able to stick it out in the face of foreign competition.

Last September, the only facility in the United States that made solar cells ceased operations, said Xiaojing Sun, a senior research analyst at Wood Mackenzie. Panasonic Corp., which operated the solar "Gigafactory" with Tesla Inc. in Buffalo, N.Y., stopped its production at the factory as part of the electronics giant's strategy to streamline global solar operations, the company said at the time.

China, which produces most of the world's solar cells and polysilicon used in panels, supports solar manufacturing through direct subsidies and other policies that aren't the norm in the United States, Sun said. That makes it difficult for U.S. manufacturers to compete, she added.

"Manufacturers themselves [in the United States] get less support from all levels of government," Sun said.

With China facing allegations of human rights abuses against as many as 1 million Uyghurs, a minority population of mostly Muslims in the country's northwest Xinjiang region, reducing the solar industry's reliance on foreign supply chains is also a moral necessity, according to some in the industry (Energywire, Oct. 26, 2020).

'Buzzwords' and Congress
Bringing manufacturing "back" to the United States has long been a politically popular idea. In 2012, Obama pledged during his reelection campaign to create 1 million new manufacturing jobs. Trump made similar promises in 2016.

Yet the United States has lost nearly 5 million manufacturing jobs overall since 1997, according to the nonpartisan Economic Policy Institute.

For Biden's manufacturing push to be effective for solar and beyond, the administration must think about supply chains holistically, according to analysts and industry representatives. That means incentivizing and supporting production of not just panels but the materials that go into them, including glass, aluminum, steel and polysilicon, or at least finding ways to make those materials cheap and readily available.

"There are a lot of buzzwords about manufacturing job creation, but part of the challenge is manufacturing requires not just the manufacturing jobs for the facility, but for many other facets of the supply chain," said Andy Klump, CEO of Clean Energy Associates, a solar and battery advisory firm.

Biden would need to implement both demand-side and supply-side policies to move the needle on this issue, according to analysts. Those could include tax incentives and credits coupled with specific and sustained strategies to decarbonize the power sector, said Logan Goldie-Scot, head of clean power at BloombergNEF.

"If companies are trying to build a best-in-class manufacturing facility, they're looking for an indication that this won't be a two- or three-year boom and then the market will disappear, but that it will stay," Goldie-Scot said.

One option the administration could pursue is to restore the 48C advanced energy manufacturing tax credits. Established as part of the American Recovery and Reinvestment Act of 2009, 48C offered companies a credit of up to 30% when they invested in new manufacturing facilities or expanded existing ones that made clean energy technologies.

Biden indicated in his "Build Back Better" campaign plan that he would establish new tax credits for manufacturing, but those have not been announced yet. Efforts in Congress to expand tax credits also have run into headwinds in the past.

https://www.eenews.net/stories/1063726219
Redigert 28.03.2021 kl 03:20 Du må logge inn for å svare

Desari Strader, founder of Violet Power.
.
Is she the missing link to Biden administration to push for technological infrastructure involved in the big Build back Better plan?

Desari Strader
FOUNDER + MANAGING PARTNER STRADER & PARTNERS
With over twenty-five years of first-hand experience, grounded in a deep understanding where government intersects business industry development. Desari leads her clients through the distractions and governmental tape to develop effective and winning strategies. She designs and executes game-changing public policy, regulatory, and outreach campaigns for public and private initiatives that change minds and create action.

Desari has assisted public institutions, nonprofits and corporations in navigating communications obstacles and helping them emerge stronger, aligning communication strategy with business goals. Whether in communications, public policy challenges, or business development and government procurement, her proactive and knowledgeable approach allows clients to drive the narrative and achieve success. Desari also serves as an advisor to investors and corporations, helping them anticipate and mitigate political and regulatory impacts to their businesses and investments.

Desari is a NIKE veteran, where she served in many brand management positions including the original Women’s Marketing Team that propelled the brand into the business of women and girls. Desari’s last position at NIKE before being recruited away to RYKA a women’s footwear brand as Vice-President of Marketing and Sales was Brand Manger of Athlete Relations. At NIKE, she successfully managed high-stakes negotiations and brand plans for some of NIKE’s top brand athletes like A-Rod and Mia Hamm. In addition to extensive brand building experience, Desari developed her manufacturing expertise while spending time in NIKE regions of Europe and Asia Pacific as brand manager. NIKE runs in My Family is not only her tagline, at the age of seven she posed in NIKE’s first poster. Desari attended the American School of The Hague Middle School and High School in the Netherlands, while her mother was opening NIKE’s first European HQ.

Departing the family business of running shoes and sports, Desari took her private sector experience and embarked on a career in government and public policy. Desari has served in some public policy capacity at the state, federal, congressional and county level over the last 18 years. She was elected to the Washington County Board of Commissioners, where she served her last year of a four-year term as Vice-Chair.

Desari began her political career working for His Holiness the 14th Dali Lama and NW Tibetan Cultural Association advocating for more balanced and effective US/China policies.

A fifth-generation Oregonian, Desari has spent the last seven years splitting her time between Washington D.C. and her home she shares with her daughter Gabriella in NW Washington County.

http://groove360.io/member/desari-strader/
Redigert 28.03.2021 kl 03:47 Du må logge inn for å svare
Solerbra
28.03.2021 kl 10:25 5233

Renewable-Energy Backers Want 10-Year Tax Credits in Biden Plan

The clean energy industry is rushing to hitch a ride on President Joe Biden’s emerging infrastructure plan, lobbying for a decade-long extension of coveted tax credits as the White House drafts a recovery proposal that could top $3 trillion.

Mye tyder på at alle venter på Biden sin Build Back Better plan og derfor vil neste uke bli spennende når den skal legges frem i Pittsburg.
Det vil overraske meg om det kommer nyheter før vi vet hvor veien går videre politisk. Men hvis Biden får denne planen igjennom så snakker vi Blue sky scenario🤑

Det er ikke noe "men" eller "dersom" her...

Dette kommer, og det må komme fort

Kan vel bli vanskelig å si nei takk til denne pakka for det konservative partiet. Selvsagt blir det forhandlinger. Nå dreier seg om næringslivets framtid, og mer uavhengighet fra andre land. Pakka er så stor og sammensatt, at det rimeligvis er er lagt opp til mulige "planlagte" justeringer av det demokratiske partiet.
Rubin
30.03.2021 kl 09:49 3591

Dagen før dagen, men RECSI er fortsatt en godt bevart hemmelighet på OSE...
Ser ut som om det er bare hvermannsen på dette forumet som forstår potensialet til selskapet.
Lurer på om hele finanseliten surrer rundt i konstant kokainrus?
Veim
30.03.2021 kl 09:53 3544

Ikke så aller verst i dag da. Markedet har våknet 🚀
Fholm
30.03.2021 kl 09:55 3505

våkna? synes den er tilbake på start jeg :P
omac
30.03.2021 kl 09:59 3455

1 mill volum og i rødt, jeg vet ikke hvor du får kursene fra men jeg ville byttet leverandør
Solerbra
30.03.2021 kl 10:06 3524

I pressen gjelder ikke "ingen skam å snu". Store egoer takler ikke å innrømme egne feil, at en ikke følger med i timen og at noen andre er smartere enn en selv. En forsvarer tidligere tidligere meninger og standpunkt, selv om alt er endret. Så satser en sikkert på flokkimmunitet. Jeg tok feil, men de gjorde alle de andre og....
Veim
30.03.2021 kl 10:10 3495

Tok feil, den var 0.60 % i pluss en stund, men ser nå er i rødt 😿
omac
30.03.2021 kl 10:13 3458

Ja, den dras ned sakte men sikkert nå, 50 mill aksjer omsatt for å få den opp 1 krone, 2 mill for å dra den ned igjen :D

Det ligger så mye potent energi i denne nå, at et lite nys så lar den seg ikke stanse før den er langt over 20,-

Og det i seg selv er jo bare trist - for det er jo fremdeles kun en brøkdel av verdiene som ikke engang ligger i bakken...de står der... PÅ bakken- den ene (Butte) er til og med svært lønnsom!

SirBalo peker på at prisen nærmer seg 17 dollar...Ingen bryr seg!

Jaja...Lykke til alle sammen
Redigert 30.03.2021 kl 10:21 Du må logge inn for å svare

Jeg tror det er viktig å forstå at for at Rec skal få godt utbytte av stigende råvarepriser, så må ML være i drift. Selskapet klarer ikke dra fullt utbytte av dette så lenge de ikke selger noe til solcellemarkedet. ML må være i drift og de må selge produktene. Ja, tikkende bombe! :) Er bare å sitte rolig i båten.

Jeg har kjøpt meg ferdig. Foreløpig plan er å selge halvparten på 50kr for å sikre god gevinst og la resten stå.
Redigert 30.03.2021 kl 10:30 Du må logge inn for å svare
Sjakalen
30.03.2021 kl 10:31 3332

De fleste her er tradere, liker raske småpenger inn i hverdagen, liker beskrivelsen din "så mye potent energi". Det er virkelig sant, og jeg bare nyter påsken og ser frem til Biden neste trekk.. Uansett vil dette fly high with or without Biden, men hurtigheten vil han kunne gjøre noe med.. det ser vi alle frem til.. Det er hverdagsstandard her og holde kursen i sjakk, og det forteller meg at de store fyller opp, de klarte rundt emikurs lenge, under også. Men nå ble det tvunget opp i underkant av fundamentet på raketten :-) Legger ti at det er tilfredstillende å følge dere seriøse, og ganske mye humor i et par andre, og til deg Simen, ta deg ei bolle, det er påskeferie nå ;-)

Selvfølgelig, men for hver cent de øker på disse nivåene - jo mer på overtid er gjenåpning av ML... Jeg synes selskapet skulle kommet på banen snart og bekreftet oppstart - Da det later til at markedet ikke tror på dem

...Som jo er merkelig, da de har satt av rundt 'en milliard kroner til gjenåpning...

Biden annonserer ny plan i morgen. 2,25 tr. dollar.

Kilde er Washington post
grabein
30.03.2021 kl 22:20 2681

"The plan will also include approximately $400 billion in clean-energy credits on top of the $2.25 trillion in new spending."

https://www.washingtonpost.com/us-policy/2021/03/30/biden-infrastructure-plan-jobs/

Dette er så stort! Jeg gleder meg til å få høre detaljene i morgen. Minner alle om at Biden var ekstremt agressiv i talen han holdt forrige uke. Denne mannen mener det når han snakker om å total forandre industrien i USA og om å virkelig gi Kina en kamp for å se hvem som sitter med verdensmakten i fremtiden.

Vet at jeg har lovet dere en oppdatert politisk analyse siden forrige uke og har ikke overholdt min del. Beklager for det, men fra og med i morgen ettermiddag blir det også påske ferie for meg og da vil jeg lage tid til å lage eget tråd med ordentlig utdypende analyse av den politiske situasjonen verden befinner seg i og hvordan dette vil påvirke REC Silicon. Kort sagt til alle som er her ofte; Ekstremt gode tider ligger i vente. Fremtiden er grønn - og REC vil være en av bærebjelkene til at Biden sin visjon om å total forandre industrien i USA blir en realitet.

Les mine tidligere kommentarer. Hele fornybar sektor vil få latterlige subsidier, fordi dette er ikke snakk om kun profitt eller kapitalistisk handel, dette er politisk maktkamp som spiller ut daglig foran oss. Dette er sjakk på flere nivåer over det den vanlige mannen i gaten klarer å forestille seg - og REC er perfekt posisjonert.

Skulle bare ønske jeg var rikere fra før enn det jeg er nå.... og jeg sitter med millioner i selskapet.... tror ikke slike muligheter hvor alt er perfekt posisjonert med så lav markedsverdi kommer så ofte. Fra politikk, til etterspørsel, til RECs unike posisjon i hele EU og USA. Dette er rett og slett blue sky scenario og det har det vært lenge. Glem kursmål fra Arctic på 60-70kr, det er peanøtter i forhold til hva jeg tror tålmodige aksjonærer vil stikke av med. Husk at når ML blir annonsert for å gjenåpnes er det kun begynnelsen. Jeg gleder meg til fremtidig ekspansjon, salg av patenter i bytte mot tunge avgifter/eierskap. Mulighetene er helt enorme. Jeg er utrolig glad for at Butte går så bra, fordi dette posisjonerer Røkke til å virkelig gå for avtaler som vil ikke bare sikre selskapets fremtid, men gi selskapet forutsetningene som trengs for å være en verdensledende aktør, på tvers av alle kontinenter.

A K K U M U L E R og tenk større enn dag til dag er mitt eneste råd. Du vil bry deg lite om 10% opp eller ned i det store bildet, spør meg eller hvem som helst andre som allerede sitter med god avkastning på selskapet om vi bryr oss så mye om vi fylte på for 4, 6, 10, 13, 15, 18, 20 og 24kr om vi angrer og vi vil svare med at vi bare akkumulerer for fremtiden og kunne ikke brydd oss mindre om dag-til-dag pris. Med hånd på hjertet folkens så tror jeg at dette kan være en gullbillett til økt finansiell frihet til de som sitter godt posisjonert for fremtiden, men så kan jeg ta feil og er ingen du burde høre blindt på. Undersøk det for deg selv :)
Redigert 30.03.2021 kl 23:06 Du må logge inn for å svare
JEV
30.03.2021 kl 23:13 2369

Fornybar, Sol, Hydrogen opp 7-14% i USA idag!! God Påske