Induct - videokonferanse og sterk vekst i brukere

Nilsenole
INDUCT 26.03.2021 kl 14:41 2103

INDUCT: Induct lanserer videokonferanse i plattformen
Onsdag 31. mars 2021 lanserer Induct en beta videokonferanseløsning i sin

plattform for arbeid og samhandling.

Videokonferanse vil i første omgang lanseres som en beta løsning, slik at man

får testet skalering gjennom mange samtidige brukere og funksjonaliteten

løsningen tilbyr. Videokonferanse vil være gratis å bruke for enkeltpersoner og

organisasjoner, uansett hvor mange deltagere og lengde på konferansen.

«Mange av kundene våre har etterspurt denne funksjonaliteten, og vi gleder oss

til å tilby profesjonell og gratis videokonferanse gjennom plattformen vår»,
Redigert 26.03.2021 kl 14:47 Du må logge inn for å svare
paxer
09.04.2021 kl 11:33 1991

Med dagens oppdatering fra Induct så er det på det rene de innpleminterer brukere i stort tempo og kostnadene øker nesten ikke pga plattformen ligger der som bunnen i hele konseptet. For dere som følger denne så vet dere på XI møte med Induct informere de om 47 organisasjoner i pipeline. Pr nå 130 og det er stadig økende. Veksten i Induct sier seg selv vil bli formidabel utifra dagen tallfakta ref mld. Oslo Børs glemte juvel :)
Frodo80
27.04.2021 kl 11:39 1857

Ekstra ordinær generalforsamling til mandag, noen som har peiling på hva det dreier seg om?
Fevang
03.05.2021 kl 16:28 1716

Oslo (TDN Direkt): Induct fikk en ebitda på 0,2 millioner kroner i første kvartal 2021, mot en ebitda på 0,7 millioner i samme periode året før.
Det fremgår av selskapets kvartalsrapport mandag.

Selskapet hadde en omsetning på 2,3 millioner kroner i kvartalet (3,3).

Dette var vel skuffende saker??
Frodo80
16.09.2021 kl 09:07 1376

Endelig ser det ut til å løsne for induct, her kommer det til å gå fort:)
https://newsweb.oslobors.no/message/542490
paxer
23.09.2021 kl 08:20 1271

Rart ikke dette store kjøpet fra det nye styret ble lagt merke til. Klarere signal ang posetivitet fra de som styrer skuta kan vel knapt sies :)
Danny40
25.10.2021 kl 10:05 1124

Induct med bud på OSINT Analytics AS
Induct har i dag gitt bud på samtlige aksjer i OSINT Analytics AS. Fristen for å godkjenne tilbudet blant aksjeeierne er onsdag 27. oktober 2021 kl 17.00. Tilbudet er betinget av at 50 % av aksjeeierne i Osint Analytics AS godkjenner tilbudet og at en due diligence gir et resultat som styret i Induct AS finner tilstrekkelig akseptabelt. En due diligence gjennomgang i sin helhet er således ikke gjennomført.

OSINT Analytics AS er et selskap med omfattende ekspertise innen data mining og data wrangling, som betyr å oppdage, samle og forberede data for videre bruk, enten det er for å utføre analyse av store data, aggregerte visualiseringer, web rapporter eller andre formål. Selskapet har blant annet utviklet www.tilskuddsportalen.no og 146 norske kommuner abonnerer i dag på denne tjenesten.

«Abonnementsinntektene OSINT allerede har vil doble inntektene våre», sier CEO Alf Martin Johansen. «Samtidig ser vi bl.a. store synergier i en integrasjon mellom søk i tilskudd og bruk av Induct AS sin plattform», fortsetter Johansen.

«Våre kunder på Tilskuddportalen har etterspurt funksjonaliteten Induct allerede har utviklet og leverer», sier CEO Frode Iversen i OSINT. «Jeg tror ikke det er mulig å finne to ulike tjenester som passer bedre sammen en vår og Induct sin», fortsetter Iversen.

I løpet av de neste 6 månedene vil Induct og OSINT lansere en tilsvarende integrert tjeneste i 3 definerte markeder. Basert på erfaringstallene fra Norge estimerer man at denne tjenesten vil kunne generere 5,5 millioner brukere med et meget godt inntektspotensiale.

«Å levere vår tilskuddstjeneste til andre markeder gjennom Induct plattformen vil redusere "time to market" betydelig», sier CEO Frode Iversen i OSINT. «Jeg tror Induct sin ads modell på vår tilskuddstjeneste vil føre til rask brukeradopsjon», fortsetter Iversen.

OSINT har også utviklet teknolgi for innsamling og strukturering av informasjon fra nyhetskilder, interne databaser og internett.

«Denne teknologien vil være svært interessant å integrere inn i Induct plattformen», sier CEO Alf Martin Johansen. «Det vil gi våre brukere mulighet til å overvåke informasjonensstrømmen ute i verden, og mye raskere kunne respondere på endringer og ny informasjon», fortsetter Johansen.

Åpen tilgang, også omtalt med det engelske begrepet Open Access, er digitalt materiale som er fritt tilgjengelig på Internett. Begrepet brukes særlig, men ikke utelukkende, om vitenskapelige publiseringer.

«Basert på vår ekspertise innen data mining og wrangling, og vår erfaring fra Tilskuddsportalen, utvikler vi nå en søkemotor for all data og informasjon som tilgjengeliggjøres grunnet Open Access», sier CEO Frode Iversen i OSINT.

«Vi ser svært store muligheter for denne typen søketeknologi for en rekke ulike brukergrupper», sier CEO Alf Martin Johansen. «Vi har allerede involvert vårt nettverk i det engelske helevesenet, verdens femte største arbeidsgiver, i dette prosjektet. Vi har fått svært gode tilbakemeldinger så langt og vil forsette å involvere sentrale ressurser fra det engelske helsevesenet i prosjektet», fortsetter Johansen.

Ved kjøp av 100% av aksjene i OSINT Analytics AS vil Induct betale inntill NOK 12,5 millioner i kontanter, samt utstede 1,5 millioner nye Induct aksjer. I tillegg vil Induct aksjer for NOK 16,2 millioner bli utstedt når Open Access søkemotoren generer en månedlig inntekt på minst NOK 3000. Denne senere eventuelle konverteringskursen vil være gjennomsnittlig kurs på Induct aksjen måneden før konverteringskriteriet er oppnådd.

For mer informasjon, vennligst kontakt: Alf Martin Johansen, Administrerende direktør, mobil +47 901 79 435, epost amj@induct.net

Om Induct
Induct tilbyr en digital plattform for arbeid og samhandling, for enkeltpersoner @HOME og organisasjoner @WORK. Plattformen gjør det enkelt å administrere og samarbeide på prosjekter og kontrakter, samt diskutere tema og organisere arrangementer i grupper.

Uansett om du bruker @HOME eller @WORK, gjør Induct ditt daglige digitale liv litt enklere ved å gi deg tilgang til gratis videomøter, chat, ubegrenset dokumentlagring, oppgavestyring og nyhetsoppdateringer fra Induct nettverket ditt.

Induct.net er en sikkert og tilgangskontrollert plattform som er gratis å bruke for enkeltpersoner og organisasjoner.

Vil du lære mer og komme i gang? Besøk oss på induct.net
Danny40
10.11.2021 kl 09:43 923


Induct inviterer til live presentasjon og Q&A torsdag 11. november kl. 10.00


Etter forespørsel fra investorer ønsker Induct å invitere til live presentasjon, samt Q&A.

Agenda:
- Presentasjon av nytt styre v/Styreleder Karl-Anders Grønland
- Osint Analytics, gjennomgang og synergier
- NHS (Helsevesenet i England)
- Diverse
- Q&A

For å sikre svar på flest mulig spørsmål oppfordrer vi til å send inn spørsmål i forkant på e-post til mf@induct.net. Det vil også være mulig å stille spørsmål underveis i videløsningens chat-funksjon.

Presentasjonen vil avholdes her: https://meet.induct.net/772f3174

For mer informasjon, vennligst kontakt: Alf Martin Johansen, Administrerende direktør, mobil +47 901 79 435, epost amj@induct.net

Om Induct Induct tilbyr en digital plattform for arbeid og samhandling, for enkeltpersoner @HOME og organisasjoner @WORK. Plattformen gjør det enkelt å administrere og samarbeide på prosjekter og kontrakter, samt diskutere tema og organisere arrangementer i grupper. Uansett om du bruker @HOME eller @WORK, gjør Induct ditt daglige digitale liv litt enklere ved å gi deg tilgang til gratis videomøter, chat, ubegrenset dokumentlagring, oppgavestyring og nyhetsoppdateringer fra Induct nettverket ditt. Induct.net er en sikkert og tilgangskontrollert plattform som er gratis å bruke for enkeltpersoner og organisasjoner.

Vil du lære mer og komme i gang? Besøk oss på induct.net

For å se meldingen følg denne linken: https://newsweb.oslobors.no/message/546411
paxer
10.11.2021 kl 12:12 891

Her kommer det nok mye nyttig info om potensialet i Induct ink mye info synergier med det selskapet de skal slå seg sammen med.