Trump snur om klima.


https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/Eoea43/trump-trekker-paastanden-om-at-klimaendringer-er-en-bloeff?utm_content=row-1&utm_source=vgfront

Han har fanget opp hintene fra MakeGreatAgain m.fl. Både her og andre steder ?

Men Trump har helt rett mht. Kina, Stor-India, Indonesia m.fl. folkerike land. De kan ikke få holde på å forurense til 2030. De må slutte mye før, og heller kompenseres på andre måter.

Trump er for optimistisk mht. at dette skal rette seg. Det er ikke lett. Og kan være svært langt frem. Der er jeg selv blitt mere negativ i det siste. Naturen selv er en betydelig faktor her nå. Noe menneskene har utløst.

Skal man få ting tilbake må man kanskje "støvesuge" CO2'n tilbake, om sånt går om 100, 200 eller 300 år ? Fange metangass osv. ? På dette felt er jeg ikke noe god foreløbig. Men ikke hakk på akkurat dette, for ingen her har noe peiling på akkurat dette.

Hvordan bringe smeltet is tilbake ?

Det er først i 2020-årene folk vil se hvor vanvittig dette har blitt. Og 2019 blir et nytt rekordenes år.
15.10.2018 kl 06:47 2968

klimatullingene fornekter seg ikke. klima er jo tross alt big business så klimabløffen må holdes vedlike.
Aldara
15.10.2018 kl 07:37 2869

Du hørte det først her...
La oss ‘MakeGreenAgain’....

"Dessverre er dagens såkalte forskere for unge til å ta seg en prat med besteforeldrene sine om klimaet og varmen i mellomkrigstiden. 50, 60 og 70-tallets forskere hadde tydeligvis snakket med de eldre. Det må jo være en grunn til klimaforskere den gang fylte mediene med skremsler om en ny istid... Min bestefar kunne fortelle at husdyrene gikk ute nesten hele vinteren i en dal som selv dag har kalde snørike vintre..

Alt som heter varme og nedbørsrekorder som perforerer nyhetsbildet i dag er manipulert løgn og skremsler fra målere som står på nye målepunkt..

Når man hører på nyhetene om flom i India i dag og vet hvor stor den årlige nedbøren i India var for ca 150 år siden, vet man også at noe er galt med nyhetsbildet.. Flere steder i India hadde nesten dobbelt så stor nedbør den gangen sammenlignet med de senere tiårene. Det samme gjelder Kina.."
rockpus
15.10.2018 kl 12:28 2707


""Dessverre er dagens såkalte forskere for unge til å ta seg en prat med besteforeldrene sine om klimaet og varmen i mellomkrigstiden."

Ja hva i all verden skal vi med universiteter når vi har besteforeldre..??
Redigert 15.10.2018 kl 12:29 Du må logge inn for å svare
Hektar
15.10.2018 kl 12:48 2665

Besteforeldre > Statistikk. Globale gjennomsnitt og sånt det gir vi f i.

Denne animasjonen som viser avvik fra 1800-tallet til i dag? Tøys og tull og fantasi funnet på av Iluminati som egentlig er styrt av et romvesen forkledd som en øgle forkledd som Barack Obama forkledd som Hillary Clinton!

https://9gag.com/gag/aGjmDq0/temperature-anomalies-since-1880-around-the-globe

"Ja hva i all verden skal vi med universiteter når vi har besteforeldre..?? "

Nei, og hvorfor skal vi tro på egen observasjon. - Når vi har universiteter & media som roper KLIMAKRISE ! når vi har hatt et par gode somre?

Selv om Trump snur ( ? ) snur ikke de skadeskutte vesene i FRP. Kanskje er de på alder med sjefs klimafornekteren Hagen slik at de slipper å oppleve dramatikken selv om noen år. Typisk for slike, først meg selv så meg selv igjen.


* nå gir vi gass
Så på programmet Folkeopplysningen om klima med de 3 Stabukkene Bruse. Sjelden har jeg sett noen blitt mer avkledd. Alle deres påstander ble tilbakevist- Ser at de 3 Stabukkene Bruse har mange fans med seg i antiklima sekten sin - bl. annet på komisiden Miljø og klima på VGD. Her florerer konspirasjonsteorier og varmt er kaldt og kaldt er varmt. Og alle temperaturmålinger og ekstremt vær er svindel - for alt var mye bedre før. Det kan enhver som har levd før bekrefte med sine egne observasjoner ;-)

Husker da jeg var gutt da var det varmt om sommeren da. Synd at temperaturmålinger ikke stemmer med mine observasjoner som guttunge.
rockpus
15.10.2018 kl 13:32 2572

Det som imponerer mest, er å observere at kunnskapsnivået til hvermannsen totalt overgår det tusenvis av forskere kan skilte med! Fantastisk imponerende!
Skal vi ikke like godt begynne å røyke igjen?

Enig i satiren din, men ikke at vi snakker om hvermannsen. Det er snakk om noen veldig få mennesker, og de har ikke gjennomsnitts kunnskapen til hvermannsen. Det er å betrakte som en fornærmelse overfor hvermannsen.
15.10.2018 kl 13:37 2554

naturen rydder opp selv men skjønner jo at naive klimatullinger tror noe annet. det er jo tross alt big business.
geirma
15.10.2018 kl 13:46 2529

Jorden trenger en vannvittig dugnad det neste tiåret. Noe lignende som det var når KFK gassene ødela ozonlaget. Den gang også var det mange uvitende ignoranter som påstod at ozonhullet var noe som oppstod av seg selv.
"vi ble solbrent i 67 også..." "Bestefar sa at..."
Jeg kan opplyse dere som ikke tror på menneskapte klimaendringer: Stikk fingeren i jorda, den har feber!!!

https://climate.nasa.gov/
Say no more...

Jepp, det er tusenvis som står i fare for å vinne Nobels fredspris i naturvitenskap her....
15.10.2018 kl 13:54 2499

teslafolket kjøpte ikke tesla pga klima men pga status...kjempetøft å ha en slik en.
rockpus
15.10.2018 kl 13:55 2495

Jadda jadda.
Og vaksiner er en form for skjult overvåking, amerikanerne stod selv bak 9/11, jorden er egentlig flat og menneskene var aldri på månen.
Internett har virkelig forandret våre liv!
velkjent
15.10.2018 kl 13:55 2493

Sannheten ligger heller nærmere det faktum at ozonlaget varierte uten KFK-gassen på samme måte som klimaet varierer uten menneskets påvirkning.
Men jeg ser jo at løgner lever sitt eget liv i visse kretser, akkurat som religionen.Spørs om ikke verden trenger et "sanhetsministerium", som beskrevet av Orwell i "1984".

helt enig velkjent at det er visse fanatikere som trenger sannhetsforum.
Fanatikere som hevder at det er kaldere enn før, at isen på nordpolen vokser, at breene ikke smelter, at Grønlandsisen bare blir tykkere, at det blir stadig færre naturkatastrofer, at ekstremvær skjedde hyppigere før, at havnivået ikke stiger, de som hevder at vi kunne like gjerne fortsatt med KFK gassutslipp, de som hevder at passiv røyking ikke er helseskadelig osv.....
15.10.2018 kl 14:50 2420

Det er jo helt utrolig at en meget stor del av Norges innbyggere (og andre) fortsatt bastant/kverulantisk/bombastisk/, ikke har tro på at smertegrensen for klima/miljøbelastningen på vår felles klode, er på ferd til å nå et punkt "For No Return". I en av dagens aviser var det en god setning. "Mange tror at miljøtruselen er funnet på av sosialister, for og kunne bygge flere bomstasjoner. Morsomt- men egentlig alvorlig.

Godt sagt. Klimafornekterne her på foraet tror jeg forøvrig har det til felles at de lider av sykelige konspirasjonsteorier. Alt fra at sosialister kupper KrF til at vi egentlig ikke har noe demokrati i Norge, og alt er i bunn og grunn feil med samfunnet vi lever. Det er sykt det. Men Igjen, vi snakker om minioritetsgrupper som ytrer slike meninger.
Men de er faktisk ganske godt representert i dette foraet av en eller annen grunn jeg ikke helt skjønner. De gjør mye av seg og kjennetegnes ved at de bruker ganske mange bannord.
Hektar
15.10.2018 kl 15:26 2381

"Hva om vi gjør verden til et bedre sted for ingenting?"

Det er vel hovedargumentet mot, så vidt jeg forstår...?
rockpus
15.10.2018 kl 17:48 2337

Vår tids virkelighetsfornektelse minner ganske mye om Titanic seilasen.

Nyere forsking viser at vi kan doble CO2 i atmosfæren før det gir "klimakrise". ( Selv om alarmistene nå kaller det "klimaforandringer med ekstremvær". )
Og Ozonhullet har tettet seg selv.
Da er det på tide med en ny skremsel.:
https://www.dagbladet.no/nyheter/urovekkende-gassfunn-potensielt-tusen-ganger-hoyere-effekt-enn-co/70312041
Redigert 15.10.2018 kl 18:00 Du må logge inn for å svare

Ozonhullet tettet seg selv....

Utrolig hvor mye tull man skal lese. Ozonlaget har bygget seg litt opp igjen grunnet forbudet mot KFK-gasser som hovedsakelig ble benyttet som drivgass i de fleste sprayflasker.

Hyggelig og morsomt. Så det var sprayflaskene som lagde forrige klimakrise?
Det neste blir vel at det er fordi vi bruker engangslinser og slipper de ut i vasken at vi forårsaker "microplast i havet".
Morsomt er det.
- Men trenger vi å le hele tiden?
15.10.2018 kl 18:33 2274

Det hadde aldri blitt solgt noe særlig Tesla hvis ikke politikerne i Norge hadde blitt angrepet av "klimak-cteriet", bare se på
andre land uten oljefond, der blir neste ikke solgt dyre Tesla-er.
velkjent
15.10.2018 kl 19:24 2246

Prøver du å være morsom eller sarkastisk?
For egen del, synes jeg du er patetisk og likner på folk, som ikke evner å tenke selv eller ikke gidder å sette seg inn i et tema,men bare annammer hva,som serveres fra "pålitelige" kilder. I andre sammenhenger kalt "stemmekveg" eller klakkører.

Hva du synes om meg- som du ikke vet det døyt om velkjent, tar jeg ikke høytidelig. Mer er det ikke å si om den saken.
chico
24.11.2018 kl 20:05 1632

Trump har ingentig med denne rapporten å gjøre.Han kun mottar den og går ikke god for innholdet,

The National Climate Assessment (NCA) is conducted under the auspices of the Global Change Research Act of 1990. The GCRA requires a report to the President


and the Congress every four years that integrates, evaluates, and interprets the findings of the U.S. Global Change Research Program (USGCRP); analyzes the effects of global change on the natural environment, agriculture, energy production and use, land and water resources, transportation, human health and welfare, human social systems, and biological diversity; and analyzes current trends in global change, both human-induced and natural, and projects major trends for the subsequent 25 to 100 years.[13]


The Federal government is responsible for producing these reports through the U.S. Global Change Research Program (USGCRP), a collaboration of 13 Federal agencies and departments.
Idar1
24.11.2018 kl 20:32 1603

Norge har reservoar og infrastruktur, så det kan jo for eksempel bygges en masse atomkraftverk som kan kobles til Co2 renseanlegg.
Resten av verden kan betale oss per tonn Co2 som blir fjernet fra atmosfæren.

https://www.tu.no/artikler/klimakrisen-kan-tvinge-oss-til-a-suge-co2-fra-lufta-dette-er-det-forste-kommersielle-anlegget-som-gjor-det/395438
Redigert 24.11.2018 kl 20:35 Du må logge inn for å svare
Idar1
24.11.2018 kl 20:33 1600

Noe må vi leve av etter oljen.
chico
24.11.2018 kl 20:37 1589

Trump mocks global warming believers
November 23, 2018 by Robert

U.S. President Trump mocked climate change advocates Wednesday as U.S. cities braced for their coldest Thanksgiving on record.
“Brutal and Extended Cold Blast could shatter ALL RECORDS – Whatever happened to Global Warming?” Trump tweeted.
With temperatures running up to 30 degrees below normal, Providence, RI; Buffalo, NY, Rochester, NY; New York City, Hartford, CT; Burlington, VT; and Bangor, ME, were just a few of the cities concerned that they were about to experience their coldest Thanksgiving on record.
“A severe and prolonged wave of cold promises to break all records. What happened to global warming?” Trump tweeted.

National Climate Assessment (NCA) gjennomføres under regi av Global Change Research Act fra 1990. GCRA krever en rapport til presidenten og kongressen hvert fjerde år som integrerer, evaluerer og tolker funnene fra den amerikanske globale forandringsforskningen Program (USGCRP); analyserer effektene av globale forandringer på naturmiljøet, landbruk, energiproduksjon og bruk, land- og vannressurser, transport, menneskers helse og velferd, menneskelige sosiale systemer og biologisk mangfold; og analyserer nåværende trender i global forandring, både menneskeskapt og naturlig, og prosjekter som er store
trender for de påfølgende 25 til 100 år. [13]Forbundsregeringen er ansvarlig for å produsere disse rapportene gjennom U.S. Global Change Research Program (USGCRP), et samarbeid mellom 13 føderale byråer og avdelinger.

Trump mocks globale oppvarmende troende
23. november 2018 av Robert

USAs president Trump mocked klimaforandringene fortalere onsdag som amerikanske byer braced for sin kaldeste Thanksgiving på rekord.
"Brutal og Extended Cold Blast kunne ødelegge ALLE REKORDER - Uansett hva som skjedde med global oppvarming?" Trump tweeted.
Med temperaturer som går opp til 30 grader under normalt, Providence, RI; Buffalo, NY, Rochester, NY; New York City, Hartford, CT; Burlington, VT; og Bangor, ME, var bare noen få av de berørte byene at de skulle oppleve deres kaldeste Thanksgiving på rekord.
"En alvorlig og langvarig bølge av kalde løfter om å ødelegge alle poster. Hva skjedde med global oppvarming? "Trump tweeted.
________________________________________________________________________________________________________
Trump er god på veldig mye, og er smart. Men akkurat på initielt menneskeskapte klimaendringer, så ligger han foreløbig litt etter. Det er slik at
menneskeskapte utslipp av ulike gasser, fører til klimaendringer, som igjen utløser ting i naturen, og som i sum lager det komplette bilde med klimaendringer. Dette fører med seg ekstremvær som inntrer i alle varianter hvor som helst når som helst. Dette betyr at det kan oppleves både hetebølger og kuldebølger. Så det Trump har opplevd av kuldebølge er bare et element i dette. Fakta viser at snittemperaturen har økt. Men allikevel kan vi altså oppe i dette oppleve ekstremkulde noen steder noen ganger. Det mest synlige er at sjøisen i det arktiske havet krymper. Og dette fører med seg konsekvenser.

Klimasvindelen. Iht Gore skal vi sitte under vann nå. Hvor mange klimaflyktninger har vi? 0. Men en masse økonomiske flyktninger som reiser gjenneom 10 land for å komme til NAV-kassa her. Kliiima, CO2 er kraftig overvurdert i klimamodellene: https://www.skepticalscience.com/ipcc-overestimate-global-warming.htm.

Les Klimarealistene, ikke propagandaen fra Klimaindustrien. Klimasaken har lite å gjøre med klima men mye med penger. Er en 'klima'-U-hjelp da de Gode synes for lite brukes på de fattige landene.
pengex
25.11.2018 kl 00:47 1448

Problemet er køl. Over halvparten av utslippet kommer fra køl. Hovedsakelig kina.
Kan noen fortelle Erna det , som elsker å selge grønne energiserfikater til europa. Men som vi vet kommer strømmen kun fra nærmeste kølgenerator.
Men det er jo ett komplett feilfritt milliardplott.........å kunne selge noe man slipper å levere.
Odi.1
25.11.2018 kl 09:26 1335

Han har nok fått med seg at SV Solheim går av fra FN klima sjef. Slikt ser nok Trump kan spare mye utslipp på kloden.
exian
25.11.2018 kl 10:32 1273

Signaleffekten til det Solheim har drevet med er forferdelig. Kan vi kanskje selge Hydrogen til USA ? Så kan bilparken der gå over til hydrogen.

https://www.dn.no/DNtv/video/2018/11/27/1011/trump-om-egen-administrasjons-klimarapport-jeg-tror-ikke-pa-det

Det Trump har helt rett i, er at halve jordens befolkning kan ikke få holde på å forurense fritt til 2030.
Mht. hans hittil litt manglende innsikt i og forståelse av at klimaendringene vi ser er menneskeskapte initielt, så tror jeg han kommer på rett spor der snart. Det er det menneskeskapte som utløser det naturskapte. Og summen av det menneskeskapte og naturskapte som er plagsomt for oss.
Dere hører selv han si at han ønsker ren luft og rent vann.
Det kan bevises at klimaendringene vi opplever er initielt menneskeskapt.

Det er flere ting menneskene kan gjøre :
1. Legge om mentalitet.
2. Bremse ørkenvekst. Innføre jordbruks- skogbruks- og vegetasjonsvekst i ørkenvekstutsatte områder.
3. Bevare og utvikle regnskog.
4. Redusere utslipp. Få frem fornybar.
5. Søke å dempe ned befolkningsvekst i land med høy befolknngsvekst.
6. Bedre ferskvannsforsyning på miljøvennlig måte.
7. Få frem nye teknologier basert på fornybar energi.

Gjøre tiltak som monner. Og med best kost - nytte.