Vakuum-trade i NAS?


Under "Ideas" på Tradingview, så er det en bruker, CryptoFundManager, som mener NAS-aksjen kan ta av igjen:

https://www.tradingview.com/chart/NAS/v595LnEa-Do-you-want-a-huge-risk-reward-stock-for-this-week-NAS/

Han traff meget bra med idéen han la ut den 9. desember:

https://www.tradingview.com/chart/NAS/viQmqC6f-NAS-Norwegian-Air-Shuttle-99-down-riskiest-trade-i-know/

Den 10. desember steg aksjen 71%! 


Dommer Michael Quinn ga igår en betinget godkjennelse av Norwegians redningsplan gitt at kapital kommer inn, og dette ser absolutt ikke ut til å bli et problem:

https://finansavisen.no/nyheter/luftfart/2021/03/11/7640570/investoreliten-forbereder-seg-for-norwegian-emisjonen


De nødvendige avstemminger og godkjenninger i Norge vil med stor sannsynlighet gå i Norwegians favør, og emisjonsaksjene vil ikke frigjøres for handel før 26. mai, dette vet tradere å utnytte!OBS! Dette er ikke en anbefaling! Dette er en aksje med ekstrem risiko, ikke handle for mer enn dere tåler å tape!
Redigert 27.03.2021 kl 21:42 Du må logge inn for å svare

Helt klart, vil du tape alle pengene dine, kjøp NAS

Glimrende trading-aksje, når anledningen byr seg, sitter aldri long i denne:)
Six5
29.03.2021 kl 09:21 1352

snart kommer rase ned

Når emisjonsaksjene kommer ja, men før det er det fritt vilt:)

Ubregripelig at Nas handles på dette stadiet, her vil mange tape så godt som alt de har inne hvis de ikke kommer seg ut snarest
SomSa
29.03.2021 kl 12:13 1098


Idioter vokser ikke på tre men på aksjemarkedet. Hvis folk hadde litt IQ og i minste hørt på Hegar på Hegnar-TV hadde de holdt seg unna denne aksjen. Betaler man 100 kroner får man langt under 10 kroner. NAS er ikke eneste tulle aksje, mange aksjer er pumpet opp til himmelen pga luft og kjærlighet.

Ja, langsiktig investering så er NAS helt idiotisk, men NAS har funket glimrende som en trading-aksje idag:)

Du vil alltid finne tullinger på børs, men det er i al hovedsak maskiner som styrer.
Sikkert gøy å trade i et konkursbo så lenge en klarer hente noen kroner, men rissikoen for at handel stoppes og at emisjonen er et fektum må en da ta med i vurderingen, og da er 95% mistet natta over, seriøse aktører driver selvfølgelig ikke i slike case.

Dette selskapet er ikke for vanlige mennesker som investerer. Alt for høyt priset, usikkert fortsatt om konk, aksjonærer, investorer og obligasjonseiere har så og si tapt alt... Kjoseffekten er fullstendig tillitsløs... Internasjonal flyverden og spes USA har delvis svartelistet Norwegian og Kjos...
Frodon
29.03.2021 kl 22:24 902

Du mener at alle skal selge seg ut samtidig? Du kan plutselig miste alle kjøpere over kr 20 her, hva gjør du da?

Sånn til info til dere som er nye på børsen, dette har skjedd 9 ganger i NAS aksjen bare de siste 2 årene....at aksjonærene har tapt alt. Gjør du om NAS kursen til reel kurs når jeg begynte å advare mot dette selskapet, så sto kursen i over kr 10.000. Og nå skal kursen ned 80-90% enda en gang, den neste måneden

Så fortell meg en eneste god grunn til å trade i en aksjen hvor aksjonærene GARANTERT taper alle pengene sine? Skjønner du ikke børs meldingene, eller tror du ikke på dem?