Du veit du bor i Norge


Når hytteturen i påsken er langt viktigere enn å ta den oppsatte vaksine timen😅

Helt føkking utrolig

Det r liksom gamlingene som skal skånes fra covid men faen nei de drar på hytta eller til syden........


Korreksjon: en hver form for kritisk journalistikk blir straffbart. Norge har virkelig snart slått en verdensrekord: Fra et så nogenlunde demokratisk land er det nå forvandlet til en nesten totalitær stat, hvor politisk fascisme, kapitalanarki og mediaindoktrinering er i skjønn forening. COVID har bare forsterket tendensene, og i og med at man i Norge ikke går på barrikadene, så blir politikken bare mer ekstrem for hver dag som går. Har ikke noe tro på et teknokrati....med unntak av Norge. Ville fungert 10 ganger så bra.
mortenl
31.03.2021 kl 23:56 778

Vi lever i en farlig tid, og Coronaviruset er det minste problemet.
Kritisk journalistikk er straffbart snart?
Har du hørt om Julian Assange

https://www.brusselstimes.com/news/belgium-all-news/162742/belgium-must-lift-all-covid-19-measures-withing-30-days-brussels-court-rules-verlinden-human-rights-league-ministerial-decree-penalty-civil-safety-act-pandemic-law-coronavirus/

SAMTLIGE medier har fått linken, men ingen vil publisere slikt. Rene USSR forhold i Norge nå: Undertrykking, selektiv og vridde nyheter, og bare det som passer inn i å opprettholde « Norge er best» doktrinen.
Kritisk journalistikk er straffbart snart
Redigert 31.03.2021 kl 20:36 Du må logge inn for å svare

Molboland! Siste agurk nytt, er at coronaen har tatt påskeferie og dratt på hytta sammen med alle andre idioter, som ikke har forstått noe så lett med unødvendige reiser. Koronaengland hoppet i taket i regjeringsbygget, da trangen blant noen statsråder ble for stor til å dra på hytta, og brydde seg derfor å se bort fra sine egne anbefalinger.
Afrikor i Bodø er mildt sagt forbannet, siden den føler seg innesperret, og glemt av de folkevalgte.
Da venter vi i Molbonytt i spenning på mange bortforklaringer etter påske. Ha en coronafri Påske!
http
29.03.2021 kl 16:50 1103

Flere i Oslo takker ja etter vaksinebråk
Bydelen Nordre Aker opplever nå at flere som opprinnelig takket nei til å vaksinere seg i påsken har ombestemt seg. Folk reiser hjem fra hytta igjen for å vaksineres, ifølge vaksinesenteret.
– Mange angret på at de takket nei til vaksine fordi de var på påskeferie og ringer nå altså tilbake, sier hun.

https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/aP9yl2/flere-i-oslo-takker-ja-etter-vaksinebraak

Forstår heller ikke hvorfor det skal være så vanskelig..

Virker som et klassisk tilfelle av at folk ønsker å føle seg flinke og lydige ved å klage over alle andre. Enklere å peke fingre enn å faktisk gjøre noe reelt nyttig.
focuss
28.03.2021 kl 22:45 1400

Hvor vanskelig kan det være for kommune byråkratene å be folk i kommunen som er hjemme i påsken å melde seg om de vil ha vaksine da?

Det blir feil uansett. Noen blir sint fordi de skal vaksineres i påsken og etter det ble gjort om er det noen som er sint for at de ikke får vaksinert seg. Kanskje greit at alle tar påskeferie og at man kjører knallhardt over påske.
Bmwi8
28.03.2021 kl 16:27 1599

Her må jeg si jeg har full forståelse for de som ønsker påskeferien på hytta. Vaksiner kan man ta til høsten evt vintern igjen. Påsken må man vente ett helt år på.. egentlig utrolig dårlig planlegging av helsevesenet å vaksinere folk i ferier.. skjerp dere!!
http
28.03.2021 kl 14:30 1729

Det er mulig å flire av at en del i Bærum åpenbart er immune mot hvordan de fremstår utad. Men det er til å grine av at egoismen forsinker vaksineringen.
Denne gangen er det virkelig ikke så rart at tastaturene tar fyr. Kommunen har nemlig landet på å droppe påskevaksinering, som opprinnelig skulle pågått med full styrke.

Å få den beskyttelsen mot viruset som millioner venter på, var visst åpenbart brysomt å kombinere med påskeplanene for en del. Å tilpasse ferietimeplanen litt, ville man ikke høre tale om.

Signaleffekten dette sender, i en tid der mange ofrer mye i en felles kamp, er til å bli lettere påskedeprimert av.

https://www.vg.no/nyheter/meninger/i/jB2r0n/stopper-paaskevaksinering-etter-klager-det-maatte-vaere-baerum
Redigert 28.03.2021 kl 14:34 Du må logge inn for å svare

Hehe, kor mange klarer man å vaksinere gitt at man har nok vaksinedoser ? De som ikke skal ta vaksinen får kanskje visse begrensninger i samfunnet.
Redigert 28.03.2021 kl 11:48 Du må logge inn for å svare
Hoasis
28.03.2021 kl 10:58 1901

Jeg forventer at de som nå takker nei til vaksine eller vil utsette pga ferie havner bakerst i køen og må vente til eventuelt høsten. En hel nasjon sitter inne og venter på at antall vaksinerte er høyt nok til å åpne opp, da er det uakseptabelt at det skal gå tregere enn vanlig pga folk som skal på ferie...
http
28.03.2021 kl 10:41 1937

Avlyser påskevaksinering i Bærum etter massive klager

Bærum kommune avlyser samtlige vaksinetimer skjærtorsdag og langfredag etter massiv klaging fra innbyggerne, skriver Budstikka.

Kommunen hadde opprinnelig planlagt å vaksinere for fullt gjennom hele påsken, og 1075 personer var satt opp til time de to helligdagene. Nå er altså samtlige timer disse dagene avlyst.

– Mange ga uttrykk for at de ville holde påsken hellig og at det er ugreit å bryte opp påskeferien på hytta, sier vaksinekoordinator Tone Vågårøy til avisen.

https://www.aftenposten.no/norge/i/pL54lE/direktestudio-koronaviruset
Patron72
27.03.2021 kl 21:37 2149

Jeg så nettopp et nyhetsinslag om dette på tv2.
Det startet med stor vaksine skepsis blandt innvandrere og innslaget ble avsluttet med en sykepleier/lege som fortalte om et ukjent antall hyttefolk(kan være en famile?) som takket nei.

Når kommer kritikken mot innvandrere som ikke vil vaksinere seg?
Dølle
27.03.2021 kl 20:48 2243

Personlig driter jeg i hele covid men holder avstand til all berme som vaser rundt. Mer føcking utrolig at dette forum skal brukes til duste linker som dette.